Verkrijgbaar vanaf

1.800,00 €

(inclusief BTW)
140

4.5 gebaseerd op 140 klantbeoordelingen

78
56
4
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

140 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Prima camera

Alleen behuizing 12/06/2019 door patrickbk

Na goede body's van Nikon en Fuji gebruikt te hebben met goed glas overgestapt op Sony omdat Full Frame dan in net zo'n kleine behuizing zit als cropped bij Fuji. Ik gebruik mijn A7ii met de Sony 28mm f/2.8, Samyang 35mm f/2.8, Super Takumar 55mm f/1.8 en Super Takumar 135mm f/3.5. Zowel met de Sony lens als met de goedkope Samyang, is AF snel genoeg voor actiefoto's en handmatig scherpstellen met de Super Takumar lenzen die ongeveer 50 jaar oud zijn is heel makkelijk en levert ook mooie platen op.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

scherpt is heerlijk

Alleen behuizing 06/06/2019 door liek52

dit is mijn 2 de toetel omdat de eerste zo goed beval

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera en perfecte foto’s

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/05/2019 door Willton

Ik heb in korte tijd zo’n tweeduizend foto’s gemaakt in diverse omstandigheden en overal zeer goede kwaliteit en resultaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 09/05/2019 door Mebosoft

super tevreden met mijn nieuwe Sony a7II met kit lens SEL2870 28-70 mm F3.5-5.6 OSS

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Alleen behuizing 09/05/2019 door Mebosoft

geweldige camera met uitstekende prestatie's en vooruitstrevende techniek, echt een topper voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 23/04/2019 door RiavG

De zeer uitgebreide beschrijving van de gebruiksaanwijzing op internet heb je niet zomaar klaar maar alles staat goed beschreven. Over de camera ben ik zeer tevreden. Mooie scherpte en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede full frame camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/04/2019 door Cichlide

Overgestapt van micro four thirds naar full frame en daar geen spijt van. Voelt solide, ligt beter in de hand, betere foto’s in het donker....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera, foto's en filmpjes maken

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07/04/2019 door jvdmerwe

Deze camera net gekocht en ook al is het model 5 jaar oud, erg fijne camera en nu erg betaalbare full-frame camera. De kwaliteit is super, zelfs al op automatisch. Enige minpunt is dat je het menu niet kunt bedienen via het schermpje. Dat is niet touch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/03/2019 door Fennis

2e hands gekocht, zeer tevreden op 1 ding na, de batterijen zijn erg snel leeg

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Er is meer dan je denkt in dat kleine kastje !!!!

Alleen behuizing 18/03/2019

2 weken geleden aangekocht en verschoten van de prestaties. Ik had tevoren een ander merk en was ook tevreden MAAR tot ik de SONY a7II thuis kon proberen was ik onder de indruk van de mogelijkheden en de uiteindelijke foto's. Had in de winkel nog twijfels maar heb dan een grondige uitleg en verschillen gekregen , het duurde niet lang voor ik overstapte naar SONY. Het was even wennen voor de instellingen maar nu heb ik ze in de vingers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse in deze prijscategorie

Alleen behuizing 12/03/2019 door CharlesGoes

Nog steeds ontzettend blij met deze camera. Na mijn overgang van Canon EOS naar Sony A7 en nu A7II wil ik niet anders meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie camera en ligt goed in de hand

Alleen behuizing 11/03/2019 door yepeye

Ik heb deze camera nu een twee weken en moet zeggen dat dit een zeer goeie camera is. Ik neem er prachtige foto's mee en ligt ook goed in de hand. Het enige minpuntje is dat de lenzen van sony nog duur zijn. Maar hopelijk in de toekomst worden deze wat goedkoper. Is dit een aanradar => jazeker, wil je mooie foto's en een goede camera dan is dit de keuze voor u!!!

0

0

0

Prachtige camera

Alleen behuizing 25/02/2019 door Noppie

Ik heb de camera nog niet zo lang en ken nog niet alle moegelijkheden. Maakt hele mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi toestel, wel ingewikkeld

Alleen behuizing 25/02/2019 door Ellen M

Mooi toestel, maakt mooie foto's en mooie videobeelden. Menu is wel erg ingewikkeld, er zijn zoveel mogelijkheden dat je er gemakkelijk in verdwaalt. JE kunt de foto's er alleen afhalen via de app Sony Homeplay. Dat vind ik wel onhandig, je kunt niet op vakantie even snel je SD kaart uploaden via een willekeurige computer. Het is ook nogal een gedoe want soms herkent de computer (gloednieuwe macbook) het toestel niet en duurt het even voordat je de kaart kunt uitlezen. Wat ik mis is de mogelijkheid om op 100-120 fps te filmen. Stond wel op de site van Coolblue dat dat kon. Het schijnt dat het wel kan als je het toestel eerst uit full frame modus haalt maar dat is me tot nu toe niet gelukt. Geen idee ook of dat wel kan met de standaard lens (28-70mm) die erbij werd geleverd. Al met al: veel mogelijkheden maar wel ingewikkeld, en goede slow motion beelden maken mis ik wel in de standaard instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Compacte kwaliteit en mogelijkheden

Alleen behuizing 21/02/2019 door Johan12345

Dit product voldoet aan mijn verwachting, heerlijk en multifunctioneel. Ik ben erg blij met de goede kwaliteit in combinatie met de 24-240 lens, ondanks het gewicht van de lens maar ja.. nu hoef ik er ook maar 1 mee te nemen. Het toestel geeft bovendien door de goede grip en het gewicht een stabiele indruk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15/02/2019

In januari gekocht en tot nu toe alleen maar plezier van gehad !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top uitdaging.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 05/02/2019 door Guy Vr

Ik heb deze camera nu twee weken en ik ben nog volop in de ontdekkingsfase, alles is nieuw. Het toestel ligt ontzettend goed in de hand en is gemakkelijk te hanteren. De sneltoetsen baart wat inoefening, maar worden stilaan een behendigheid. Ik ben ook wel gestart met een opleiding fotografie om optimaal gebruik te kunnen maken van dit toestel. De foto's die ik als amateur nu trek zijn voor mij al top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer handzaam

Alleen behuizing 04/02/2019 door Painter53

Mijn eerste digitale camera. Vereist, -i.v.g.m. - oude analoge camera, een heel andere instelling met betrekking tot fotograferen. Ben nog bezig alle mogelijkheden te onderzoeken - dat is veel leeswerk - ,maar met een beetje geduld kom ik er wel uit en kan ik binnenkort 'naar buiten' om praktijk oefeningen te gaan doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel.

Alleen behuizing 04/02/2019 door EMeijs

Vorige maand eigenaar geworden. Lekker veel lichtopbrengst met fe full-frame.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpte diepte is geweldig!

Alleen behuizing 24/01/2019

Het is mijn eerste full frame camera en het opent echt een nieuwe wereld in de fotografie voor mij.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Solide en prettig opererende camera.

Alleen behuizing 19/01/2019 door renetraa

Een maand mee gefotografeerd en erg gemakkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 15/01/2019 door JScholten

Nu een maand in bezit, wat mee geoefend. Fijne, snelle camera. Mooie plaatjes. Goed bij weinig licht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zalig toestel !!!

Alleen behuizing 15/01/2019

ik kocht dit toestel 3 weken geleden en kon het inmiddels uitgebreid testen. geweldig toestel met een fullframe-sensor en dit voor een democratische prijs een echte aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische Camera

Alleen behuizing 13/01/2019 door LuukH

Net een paar dagen in bezit maar ben zeer tevreden. Scherpte, scherptediepte met onscherpte en bokeh zeer fraai. Bediening moet ik nog wel aan wennen maar functies zijn logisch en intuitief geplaatst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi apparaat.

Alleen behuizing 10/01/2019

Een prima toestel, verbazingwekkend hoeveel verschil een fullframe sensor maakt. Fijne bediening en als je al een Sonytoestel gewend was kun je door herkenning snel van start.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig toestel voor landschappen en portret

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10/01/2019

Op de laatste dag van 2018 gekocht, ook voor de geldende kortingsacties. Het is mijn eerste full frame camera en in eerste instantie gekocht als backup camera naast mijn spiegelreflex van Canon. Maar ik vind de kwaliteit zodanig dat ik deze camera helemaal ga gebruiken voor landschappen, avondfotografie en stedentrips. Voor het snellere werk, vooral sport, blijf ik de spiegelreflex houden omdat ik daar 10 beelden per seconde kan gebruiken. Ben je niet van de sport dan zou ik gaan voor deze Sony A7ii. Echt een geweldig product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top resultaten

Alleen behuizing 02/01/2019 door HuubD

Ik heb kort geleden de sony a7ii gekocht nog maar weinig foto's gemaakt maar de resultaten zijn verbluffend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera!

Alleen behuizing 02/01/2019 door Jonz

Voor mij de overstap van A naar E mount en met een adapter al mijn oude lenzen goed bruikbaar. Even wennen maar heeft een mooi menu met uitgebreide mogenlijkheden. Voelt solide aan en is mooi afgewerkt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 31/12/2018 door Ernst2

Mooie, degelijke camera met veel mogelijkheden. De bediening is makkelijk (maar de schriftelijke handleiding schiet tekort, vooral veel niet verklaarde afkortingen).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera

Alleen behuizing 31/12/2018 door Nenanski

Na lang overwegen de stap genomen om van spiegelreflex naar systeem te gaan. En geen enkel moment spijt gehad. Je moet even wennen waar de functies - de knoppen zitten maar dat heb je zo onder de knie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Meer uitleg

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/12/2018 door Jos100

Het zou fijn zijn als in de gebruikers handleiding ook iets zou staan over de effecten op de foto kwaliteit van alle features.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stevig

Alleen behuizing 29/12/2018 door Bart II

Ik heb deze vorige maand gekocht en weet nog niet zo goed wat ik er over moet denken.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Geweldig mooie foto's

Alleen behuizing 25/12/2018 door Xandra

Ik heb hem nu een week en kan niet meer zonder deze geweldige camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

EVF

Alleen behuizing 16/12/2018

Nieuwe ervaring in digitale fotografie, snelheid en scherpte van foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Professionele camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 16/12/2018

Zeer geschikt voor scherpe landschap en starphotography! Beide lenzen zijn van topkwaliteit... De 50mm is ideaal voor portretten, de 24-70mm dan weer uiterst geschikt voor op reis! Zeer tevreden met de oneindige mogelijkheden...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera maar na 1 week al stuk !!

Alleen behuizing 14/12/2018

Ik heb na lang dubben de Sony a7 m2 gekocht. Een overstap van de a7. Die overstap ging soepel. Alles bekend. Gauw gewend aan de vernieuwde lay-out. Helaas helaas, na koud een week gebruik blijkt de sluit pin van de lens lock niet meer te functioneren. De lens is niet meer te verwijderen. Zeer vervelend dus!! Doet me denken aan de Sony a7 die ik jaren gelden aanschafte. Daar was na een klein jaartje de sluiter stuk. De kwaliteits controle lijkt dus niet best.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne body met een goede grip.

Alleen behuizing 08/12/2018 door Jacobus P

Ik heb deze maand de A7II mogen ontvangen. Ben er zeer te vreden over, veel betere body dan de vorige A7 waarbij de knoppen niet op de juiste plek zaten. Ook meer programmeerbare knoppen naar eigen keuze in te richten. Ook de grip is veel beter. Body is mooi in balance met de Sony 24-105 f4 G en de 70-200 f4 G. De 5 assige steadyshot is geweldig op 105 mm nog scherp op 0,4 sec. en op een 1/30 sec met f4 bij 200 mm uit de hand genomen. De draagriem is flut, veel te stijf. Een neopreenriem zou veel fijner zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne stap voorwaarts voor mij!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/12/2018 door RCV55

Ik heb de Sony A7 II nu een week in huis en het is dé camera voor mijn volgende stap in de fotografie. Ik kom van een bridgecamera en merk duidelijk de voordelen. De 5-assige beeldstabilisatie is geweldig, vooral handig bij ver inzoomen. De beeldkwaliteit is fantastisch, enorm gedetailleerd en scherp. Bij mijn vooronderzoek naar een nieuwe camera kwam ik nog weleens klachten over de Sony menustructuur tegen, die zou onhandig zijn. Daar ben ik het totaal niet mee eens. Ik wist heel snel de juiste instellingen te vinden. De 'menu' knop is echter onhandig geplaatst maar daar heb je in de dagelijkse praktijk weinig last van omdat je het meeste doet via het Fn menu en de custom knoppen. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er geen GPS ondersteuning is en ook niet via de smartphone. het via WiFi overzetten van foto's naar de computer gaat erg makkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede aankoop

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 28/11/2018 door KJaket

Nu een week in het bezit en de eerste foto's zijn perfect gelukt. De komende tijd zal ik besteden aan het bedienen van de camera. Jaren lang met een ander merk gefotografeerd en toch zijn de basis functie's nu al zeer goed te vinden en te bedienen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lichte systeemcamera met veel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26/11/2018 door Kioe

Deze week gekocht. Niet zo makkelijk te gebruiken. Dus moet nog wel veel leren. Maar ziet er toe nu toe heel goed uit. De handleiding is niet erg duidelijk

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Compact dus handzaam

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/11/2018 door Sjakkie

Voldoet prima en is praktisch in gebruik. Fullframe wordt zo betaalbaar.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige camera, slechte informatie

Alleen behuizing 07/11/2018 door Thia 11111111

De camera heeft veel mogelijkheden. De bediening vraagt betere instructies. De handleidingen zijn zoals bij Sony gebruikelijk van uit de techniek geschreven en niet vanuit de fotograaf die gewoon naar een beschikbare functie op zoek is. De WiFi instructies zijn onnavolgbaar. Via Playmobiel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Veelzijdig

Alleen behuizing 01/11/2018 door HVKFOTOGRAFIE

Fijn hanteerbaar en na gewenning fijne viewfinder. Veel mogelijkheden en stevige bouw. Jammer dat er geen externe leder is en accu te snel leeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende producten

Alleen behuizing 25/10/2018 door maarten3

Tweede camera body uitstekend product in samenhang met de lenzen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera !!

Alleen behuizing 22/10/2018

Super camera en uiteindelijk reden om helemaal naar sony te gaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiksvriendelijke camera

Alleen behuizing 17/10/2018 door TonyDev

Ik ben overgestapt can Canon 5d naar Sony A7 markII, het bevalt me goed. fijne camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooie camera met veel instel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 13/10/2018 door tieske

Ben zeer tevreden met camera en ligt heel fijn in de hanf

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstappen zonder spijt

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/08/2018 door Mcmillar

Nu zes weken na vervanging van mij Nikon D800 uitermate tevreden met mijn Sony. Menu's en knoppen was even wennen maar wat een topsnelheid en bijna elk schot raak!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 27/08/2018 door bloodbullet300

Ik heb net deze camera en vind het nu al geweldig voor dit bedrag een Full frame. Ook de techniek die erbij komt kijken, het is niet alleen de full frame maar ook de lenzen en de vele opties.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige full frame camera

Alleen behuizing 09/08/2018 door Rein56

Geweldig dat Sony deze camera op de markt heeft gebracht. Eindelijk kan ik mijn oude Minolta objectieven 35 jaar geleden aangeschaft weer gebruiken, met gebruikmaking van een Metabone adapter MD-E En Focus peaking voor handmatig scherpstellen. Ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

maakt prima foto's

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 24/07/2018 door jan 66

ik deze camera iedereen kan aanbevelen door het gebruiks gemak weinig problemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer degelijke FF syteem camera voor een mooie pri

Alleen behuizing 15/07/2018 door Christophe M

De Sony A7II is een geweldige FF systeem camera. Zeker als je kijkt wat een gelijkaardige DSLR met dezelfde prestaties kost. Enige wenning is de electrische viewfinder en de autofocus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Perfect apparaat

Alleen behuizing 08/07/2018 door Jwvb

Speciaal met oude minolta rokkor lenzen die met een adapter moeiteloos te gebruiken zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beste camera ooit voor zo een lage prijs

Alleen behuizing 05/07/2018 door Klaas Sr

na al een tijdje overgestapt te zijn op Sony camera's werd het weer tijd voor een nieuwe.En wederom werd het weer een Sony. SImpel ze maken gewoon de beste camera's. Ben altijd gewend dat een camera nooit de juiste kleur en contrast heeft. Moest dit altijd op de computer bijwerken. Was ik nu verbaasd door de Sony A7 mark II. Gelijk goed. Bizar maar waar. de lichtgevoeligheid. Geen studio flitsers meer nodig, gewoon LED continulicht voor studio foto's. Ben gewoon echt zo onder de indruk van deze camera echt prestaties waar je van droom komt met deze camera tot werkelijkheid. dan been ik al een oude rot 60 jaarnu en doe al fotografie vanaf mijn 15de met doca etc. Gewend om iso 100 en max 400 te doen. nu heb ik met deze nieuwe wonder camera met iso 6400 foto's gemaakt die perfect zijn. Wat korrel, totaal niet dus. Dan de instelmogelijkheden. Zeer veel mogelijkheden en opties. wel nieuwe lenzen erbij gekocht zodat ik de hele range heb. Ofwel een echte aanrader. Perfecte camera. Zeer zeer blij mee. Betere moet ik nog meemaken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grote verrassing!

Alleen behuizing 10/05/2018 door xareny

Kortgeleden kocht ik de A7 II als tweede camera naast de A850. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de camera en ik heb daar hoge verwachtingen van omdat Sony nadrukkelijk lijkt in te zetten op de ontwikkeling van de systeemcamera. Tot zover ben ik erg tevreden over met name het bedieningsgemak en de instelmogelijkheden. De beeldkwaliteit is goed. Ook het gewicht van de camera heeft in mijn overwegingen bij de aanschaf van deze camera meegespeeld. Met de adapter die ik er bij heb gekocht is het mogelijk om ook objectieven met een A-vatting te gebruiken. Deze camera zou mijn A850 op den duur wel eens kunnen gaan verdringen...

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende kwslitei

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/04/2018 door Gt65

Zeer tevreden, hoge camera kwaliteit met opties ...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lichtgewicht met grote prestaties

Alleen behuizing 09/04/2018 door Ton W

Ik zocht een lichte camera met een full frame sensor ter vervanging van een zware LDSR. Ik heb er een Sony FE Sonnar T* 55mm f/1.8 ZA objectief bij gekocht. Zowel de camera als de lens scoren zeer goed in de evaluaties die DXO publiceert. Mijn camera en objectief zijn nog vrij nieuw. Toch kan ik nu al zeggen dat de combinatie geheel aan mijn verwachtingen voldoet. Ik sjouw geen zwaar toestel meer mee maar hang nu een acceptabel gewicht rond mijn nek of over mijn schouder. De foto’s zijn mooi scherp.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer

Alleen behuizing 21/03/2018 door Heb ik geen

Jammer dat ik hem na 7.5 maand al moet missen omdat hij storingen geeft zoals sluit af sluit aan .Niet te updaten is .terwijl je buiten aan het fotograferen bent geeft de camera aan weinig licht. Daarvoor koop ik geen camera om niet te kunnen gebruiken en dan ook nog 3 tot 5 weken onderweg is beetje jammer dus

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk bedienbaar - Handzaam !

Alleen behuizing 15/03/2018

Het is werkelijk een ongelofelijke fijne camera. Overigens reeds mijn tweede ! Scherpstelling snel en accuraat, mooie kleuren en bokeh. Gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk te bedienen - Handzaam. Doet niet veel onder voor de veel geprezen Alph 9.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voor mij een prima camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/02/2018 door koning

Vorige maand gekocht en getwijfeld tussen de gewone systeem camera's of full frame. Uiteindelijk overstag gegaan en heb er geen moment spijt van gehad. geeft prachtige beelden. Wel erg veel functies terwijl ik bijna uitsluitend diafragma voorkeuze gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echte verbetering!

Alleen behuizing 03/02/2018 door Tevreden klant

Ben op full-frame overgegaan met de Sony A7. Goede ervaringen! Kennismaking met de A7 2 gaf mij het gevoel dat de verbeteringen inderdaad die titel verdienden! Prachtige camera! Uitstekende resultaten ( inmiddels met de 4,0 24-105). Genieten!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Full frame, en daar ging het bij mij om.

Alleen behuizing 28/01/2018

Een fijne goede camera die ik al lang op mijn verlanglijstje had staan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super licht

Alleen behuizing 23/01/2018 door Pietsje

Heb de camera nu een paar weken , maar door ziekte niet echt kunnen uitproberen. Maar wat ik ermee gedaan heb voldoet prima , haarscherp en snel en het filmen geruisloos een hele verbetering tov de spiegelreflex

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorme stap verder dan de A7

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/01/2018 door JaapZvdL

Prima apparaat dat lekker in mijn grote handen past

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heer licht en toch een goede kwaliteit

Alleen behuizing 11/01/2018 door stroo107

Dit is mijn vierde Sony camera, een geweldig ding. Vergeleken met mijn 900 ook een stuk draagbaarder. Er is wel één maar. Weer moest ik andere lenzen aanschaffen. Wie bij Sony bepaalt waarom het de ene keer een A vatting moet zijn en de volgende keer een E vatting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorm fijne camera

Alleen behuizing 31/12/2017 door Wirofoto

De eeste resultaten zijn er al en zijn veelbelovend. De camera ligt goed in de hand, is goed te bedienen en heeft enorm veel mogelijkheden. Moet nog afwachten wat hij in de studio gat doen en op straat. Maar gezien de resultaten van mijn sony collega fotografen, gaat dit zeker niet tegenvallen. Geen moment spijt van de keuze om deze camera te kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heerlijke camera

Alleen behuizing 30/12/2017 door ammering

ILCE 7M2 fullframe is door de vele knoppen en draaiwieltjes handig en snel te bedienen. Scherpstellen doet hij prima. Het ruime isobereik maakt een goede balans tussen lichtgevoeligheid en ruis mogelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Op reis met de Sony ILC α7 II

Alleen behuizing 11/12/2017

Een klasse camera. Met een historie van wisselen tussen (D)SLR en Compact (System) Cameras over de jaren, de mogelijkheden en kwaliteit van deze camera bereikt voor mij een nieuw niveau. Mijn voornaamste reden voor het wisselen tussen camera systemen is altijd de keuze geweest tussen a) extra gewicht (lenzen inbegrepen) en "bulk" i.g.v. (D)SLR en meer beperkte fotografie opties bij gebruik van Compact (System) Cameras. E.e.a. heeft te maken met mijn werk in bergachtige gebieden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Robuste kanjer

Alleen behuizing 29/11/2017 door kareltje69

Twee weken geleden gekocht. Semi-professioneel aan het werk. Reportage gemaakt in somber regenachtig weer. Uitstekende belichting! lichtgevoeligheid zonder veel ruis is echt een kwaliteit! Robuuste camera. Heerlijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

fijne camera

Alleen behuizing 16/11/2017 door hans v d e

camera werkt prima mooi foto's met de full frame censor

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Fantastische camera

Alleen behuizing 26/09/2017 door Hansje

Heb de camera alweer een poosje in gebruik. Heb geen minpunten kunnen ontdekken. Uitstekende foto's, mooi van kleur en prima van scherpte. Voordat zich enige vertekening voordoet heb je al een behoorlijke vergroting gemaakt. Ook panorama's kan je moeiteloos maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe generatie Camera,s

Alleen behuizing 01/08/2017

De a7 II nog te kort in mijn bezit om een goed review te schrijven.Ik heb de uitvoering met kit-lens genomen om goed de instellingen met alle mogelijkheden te leren. Mijn bevindingen tot nu toe zijn zeer positief, mede door de tutorials die op internet zijn te zien.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

3