Verkrijgbaar vanaf

1.200,00 €

(inclusief btw)
201

4.5 gebaseerd op 201 klantbeoordelingen

118
77
4
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

201 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Wat een verschil!

Alleen behuizing 17/05/2020 door MarkTimmer

Pas gisteren gekocht en weet nog lang niet alles, maar één ding staat vast: de foto's zijn prachtig, eindelijk echt spelen met scherptediepte en prachtige kleuren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede compacte camera

Alleen behuizing 06/04/2020 door hans1951

De camera maakt fantastische plaatjes. Ook de bediening valt positief op. De camera ligt prettig in de hand en voelt degelijk aan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super!

Alleen behuizing 30/03/2020 door Stefan2909

gewoon top! het is mijn eerste Sony maar ben er nu al helemaal blij mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony a7II

Alleen behuizing 03/03/2020 door Steef1989

Vorige maand heb ik deze camera gekocht. Het is een super fijn lichtgewicht camera met vele mogelijkheden. Wel enorm wennen over hoe je hem in moet stellen, maar als je dat eenmaal weet is het makkelijker. Batterijduur is wat kort, maar ook dat ligt er natuurlijk aan hoe veel je hem gebruikt. Het is niet zo dat de batterij leegloopt zonder dat je er iets mee doet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

professioneel handzame camera

Alleen behuizing 27/02/2020 door PeterXX

Ik ben al 5 jaar in het bezit van mijn camera en nog steeds zeer tevreden over deze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer goede camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/02/2020 door miekerik

gebruik deze camera als backup voor mijn sony a7r iv met de 200-600mm lens en ik moet zeggen de sony a7 ii in combinatie met de 200-600mm is uitstekend

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compacte fulframe

Alleen behuizing 18/02/2020 door Eddy20

Het is een zeer compacte camera die zeer goede beelden vastlegt met weinig ruis.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Waanzinnig goede camera

Alleen behuizing 07/02/2020 door Otje211

Top product. Scherpte. Dynamisch bereik. Gebruiks gemak

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super blij mee

Alleen behuizing 05/02/2020 door Loesje123

Van Canon 1300D overgestapt naar deze Sony. Wat een wereld van verschil, zoveel meer mogelijkheden en de kwaliteit is ook zeer fijn. Echte aanrader

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima full-frame camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 28/01/2020 door Antos1103

Na een flinke poos mijn hobby weer gestart met deze camera en tot nu toe echt top kan nog wel even uit de voeten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk in gebruik!

Alleen behuizing 27/01/2020 door Rosa12344

Heel tevreden mee. Kwaliteit als een spiegelreflex, maar dan kleiner en voor mij makkelijker mee te nemen op reis.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteitsproduct

Alleen behuizing 18/01/2020 door Otje2011

Fijn toestel met een ongekende kwaliteit. Eenvoudige bediening.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ik zie wat ik doe en kan zo goed inschatten

Alleen behuizing 17/01/2020 door PETER098

Sony a 7 ii prima kamera, voor mij m'n eerste stappen op het full- frame pad. Valt niet tegen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super kamera

Alleen behuizing 12/01/2020 door redizard71

licht. handzaam, knoppen op de juiste plekken, goede autofoscus, snel , alles wat je wens van een camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Degelijke camera met veel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 11/01/2020 door ABOVO

Deze camera bied zeer veel mogelijkheden. Of je nu volautamatisch wil schieten of volledig handmatig. in body steady shot om uit de hand te fotograferen bij langere sluiterstijden werkt prima. Verschillende formaten( raw, jpg) en diverse in camera bewerkingen zijn mogelijk. Camera is war kleiner/compacter dan spiegelreflexen. Of je diot prettig vind moet je ervaren. De bild van de camera is solide. Dit model heeft echt een geweldige prijs/kwaliteits verhouding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Allround camera

Alleen behuizing 10/01/2020 door Marino 01

Aangekocht omdat ik eens Sony full frame wilde uitproberen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige beelden m’n door stabilisator in body

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 06/01/2020 door Joyjoy1

Ik heb het toestel nu bijna 3 maanden in mijn bezit. Geniet met volle teugen van de praktische knoppen die je zelf vooraf kan instellen. Omdat het een full frame camera is maakt het echt prachtige opnames. Ook de lens die bij de kit hoort is prima. Kortom een uitstekende keuze

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 02/01/2020 door Gerard4711

Fotografeer al jaren met Sony ook nu weer dik tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Boven verwachting goed

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/12/2019 door Sjefzelf

Nu enkele weken in mijn bezit en veel experimenteel gedaan. Erg verbaasd over de kwaliteit en mogelijkheden. Als klap op de vuurpijl heb ik deze camera ingezet bij het fotograferen aan een concert met mijn fullframe spiegelreflex als backup. Die heb ik helemaal niet gebruikt. Foto’s zijn geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera!

Alleen behuizing 24/12/2019

Mijn 1 jaar oude A7 ingeruild voor deze A7II. Over de fotokwaliteit van de 1e A7 was ik al zeer tevreden maar ik vond hem ergonomisch tegenvallen. Met het nieuwe ontwerp van deze A7II is dat helemaal opgelost. Daarbij komt dat het autofocus systeem is verbeterd, een 5-assige beeldstabilisator in de body is toegevoegd en de ISO prestaties nog net iets beter zijn. Ook ten opzichte van mijn voorgaande spiegelreflex camera is dit een grote vooruitgang omdat een systeemcamera in het algemeen veel compacter is en de elektronische beeldzoeker het voordeel heeft dat je direct alle veranderingen van je instellingen live ziet. Dat maakt het fotograferen in de Manual stand veel gemakkelijker. Zelfs wanneer je met handmatige vintage lenzen fotografeert zonder auto focus want met focus peaking aan is dat een fluitje van een cent. Ook zijn de lenzen zonder optische beeldstabilisator toch gestabiliseerd dankzij de 5-assige beeldstabilisator in de body. Dik tevreden dus!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 21/12/2019 door Marillion2015

Een zeer gebruiksvriendelijke camera voor het maken van kwalitatief goede foto's. Maakt een spielgelreflexcamera echt overbodig. Prijs-kwaliteit zeer goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

toestel geeft snel al goede foto's

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 18/12/2019 door Teun225

Even een opfris cursus gevolgd en aan de slag gegaan. Toestel voelt degelijk aan en geeft snel goede resultaten dankzij de eenvoudig te selecteren goede preferred standen. bediening in manual is fantastisch dankzij de ergonomisch geplaatste instelwielen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super kwaliteit

Alleen behuizing 17/12/2019 door Rhode

Hele scherpe foto’s. Ben zeer tevreden! Nu veel aan het uitproberen en ontdekken wat deze camera allemaal wel niet kan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prachtige resultaten in weinig licht

Alleen behuizing 16/12/2019 door ElsB

Goede resultaten in weinig licht (met Tamron 28-75 F2.8). Naar eigen wensen knoppen in te richten. Kost wel moeite om de focus te vinden als je een crop camera gewend bent. Wellicht wennen. Nog niet kunnen vinden of ik n app moet downloaden om foto's naar mn telefoon te sturen. via wifi geprobeerd maar lukte nog niet. Minpunten zijn: 1. Batterij is snel leeg en moet je opladen terwijl die in toestel zit. Doe hier iets aan Sony! Dat kan echt niet! 2. kantelbaar scherm wat maar 1 zijde kantelbaar is. 3. Inzoomen is voluit naar details en dan naar groter met verschillende knoppen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 14/12/2019 door Mart1964

Hele fijne camera om mee te werken, vooral in combi met de 24/240 mm Sony lens !

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waar voor je geld

Alleen behuizing 10/12/2019 door Joeyh

Een full frame camera met een ongekend waar voor je geld. Fotokwaliteit is uitstekend en diverse features in gebruiksgemak.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede stabiele camera!

Alleen behuizing 08/12/2019 door Dees77

Heb r camera aangeschaft om leuke hobby Fotografie weer nieuw leven in te blazen. Voldoet meer dan ik verwacht aan mijn berechting. Goede prijs/kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superveel mogelijkheden

Alleen behuizing 06/12/2019 door JoopW

Ik heb de kamera een maand in gebruik en nog niet uitgeleerd!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Alleen behuizing 04/12/2019 door Blijesonygast

Gisteren gekocht en blij met het feit dat ik mijn Canon lenzen dmv de Sigma MC-11 prima kan gebruiken op de Sony A7 ii. Ben het menu nog aan het uitpluizen (is even een dingetje als je overstapt qua merk) en moet wennen aan de elektronische zoeker tov de optische die ik gewend was. Groot voordeel is dat je direct ziet wat je instellingen doen, nadeel vind ik dat het beeld wat gekunstelder aandoet dan in een optische zoeker. Ik kwam van een hele oude Canon (350 D uit 2005) dus ik ga er enorm op vooruit. Ben een gelegenheidsfotograaf maar verwacht met dit toestel een hobby te ontwikkelen:-)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Licht en soepel in gebruik , uiterst tevreden !

Alleen behuizing 21/11/2019 door Marros

Voor mij de opvolger van Mijn A 77 II , veel lichter , voldoet ruimschoots aan verwachting

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super camera, veel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 12/11/2019 door Curfs

Heb de camera sinds 2 weken in mijn bezit en ben super enthousiast over de mogelijkheden en kwaliteit van de foto’s. Ook de support vanuit sony is geweldig met super tips en tricks!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

verrassend goed!!

Alleen behuizing 09/11/2019 door Henri de zoveelste

Nog maar 14 dagen in het bezit van deze camera maar ben nu reeds aangenaam verrast van de mogelijkheden, buitengewone scherpe beelden en eenmaal je het menu onder de knie hebt, ontdek je maar eerst de vele opname mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldig fototoestel

Alleen behuizing 31/10/2019 door mgrt

Ik heb hem nog maar kort in gebruik, maar ben er blij mee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel tevreden

Alleen behuizing 28/10/2019 door Samfotografie

Camera nu 1 maand in bezit en ben dik tevreden. Vooral het feit dat je het effect van je gekozen belichting meteen ziet is fijn. Sony is als merk gegroeid en nu de marktleider in full-frame camera's. Body is mooi licht en voor een spiegelreflex mooi compact.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima semi-professionele camera

Alleen behuizing 11/10/2019

Ik ben erg tevreden over dit toestel. De standaard 28-70 AF lens is prima voor algemeen gebruik. Ook ideaal om via adapter manual focus lenzen te gebruiken, scherpstellen met focus peaking gaat prima. Beetje wennen aan alle menu opties, maar met wat gepuzzel kom je er wel uit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

prachtige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 04/10/2019 door Ittech

Heb deze nu een maand of drie in mijn bezit en ben super tevreden . ben nog een hoop mogelijkheden aan het leren - er zijn zoveel settings dat men kan doen. dus dit is wat zoek werk. qua fotografie maakt hij mooie beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera!

Alleen behuizing 19/09/2019 door MarijeDG

Ik heb deze camera nu een paar weken en fotografeer nu met de 28/70 kitlens, ervaring met het gebruik van veel andere objectieven heb ik dus nog niet, maar tot dusver vind ik het een fijne camera die prachtige beelden schiet en waar ik nog veel van verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!

Alleen behuizing 13/09/2019 door Reinier012345

De camera gekocht in combinatie met de kitlens. Ik heb bewust het oudere model aangeschaft met flinke korting. Ik heb de stap gemaakt van een compact camera naar een fullframe camera. Ik ben enorm blij met deze stap als hobbyist! De A7ii maakt geweldige foto’s en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook met weinig licht maakt de camera mooie foto’s. Ik heb via een adapter Oude Pentax lenzen kunnen gebruiken. Gaaf! Als ik een nadeel zou moeten noemen, is dat de accucapaciteit. De accu is ongeveer na 300 foto’s zo goed als leeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel waar voor je geld

Alleen behuizing 11/09/2019 door JanBteE

Een KameraExpress korting samen met de cashback van Sony was voor mij het laatste duwtje om de A7ii body te kopen. geen moment spijt van gehad. Na de Sony DSC-R1 een waardige opvolger voor de waardige voorganger. Ik geniet vooral van de hoge ISO mogelijkheden in combinatie met de stabilisatie (vandaag had ik een shoot in een schemerige parkeergarage, iso 1600 geen probleem). Jaren naar uitgekeken, verwachtingen komen volledig uit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Camera

Alleen behuizing 10/09/2019 door BYilmaz

Uitstekend camera. Maakt hele mooie fotos, stevig behuizing, ingebouwde stabilisatie het is het waard voor die prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top kwaliteit foto's

Alleen behuizing 01/09/2019 door Feee

Via lens promo actie de Sony A7ii aangeschaft als mijn eerste fullframe dslr. Nu al fantastische foto's mee geschoten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie foto’s

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 27/08/2019 door Dominique1990

Na een poos de a6000 hebben gehad toch de a7ii gekocht met de standaard lenz ga 1 maand foto's maken toch gekozen voor een tamaron 28-75 lenz voor betere fotos nu echt een supper combo

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige foto's, beetje onhandige software

Alleen behuizing 07/08/2019 door Kooskoos

Prachtige foto's, snelle autofocus, maar beetje onhandige software en kan slecht tegen water.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fluisterstil...

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07/08/2019 door tamrix32

Met de la-ea4 adapter geschikt voor oudere minolta lensen...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideale Full-Frame instap systeemcamera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/08/2019 door Koenr

Naast de meegeleverde standaardzoom die veel beter meevalt dan ik verwacht had, gebruik ik de camera ook om mijn legacy PK analoge FF Lenzen te gebruiken (met een mount adapter). Dat lukt zeer goed dank zij de focus peaking en de vergrotingsfunctie bij het scherpstellen. IMHO het beste manuele scherpstelsysteem waar ik ooit mee werkte (beter dan de vroegere MF analoge toestellen zoals de Minolta X-500). Het toestel weegt bovendien ook niet al te veel in vergelijking met andere Full-Frames. Ook het kantelscherm bevalt me zeer. De electronische zoeker was even wennen in vergelijking met de SLR-zoekers, maar de goede dioptrie-en lichtsterkteregeling zijn dan weer een pluspunt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 31/07/2019 door lieve01

fantastische full frame camera aan een zeer aantrekkelijke prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super Camera

Alleen behuizing 30/07/2019

Ik heb deze camera gekocht en een andere er op ingeruild. Met name de compactheid van de super camera en de grootte van de sensor spraken me aan. Maar hij blijkt zoveel mooie handige mogelijkheden te hebben dat ik overweeg dit mijn basis camera maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera alleen jammer capaciteit batterij

Alleen behuizing 30/07/2019 door Edwinjoke69

Camera is mooi en licht . Maakt met de goede lens mooie scherpe foto.s en met de mount adapter mooi om je a lenzen te gebruiken . Alleen heel jammer dat de capaciteit van de batterij heel wat minder is daar je extra batterijen nodig heb . En als je een grip er op heb kan je niet de bijgeleverde lader gebruiken . Dan moet je de grip eraf halen en dan de batterij in de camera laden of een aparte lader aanschaffen .of ligt dit aan mij . Maar voor de rest een geweldige camera waar ik heel blij mee bent

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Moderne Design.

Alleen behuizing 24/07/2019 door Roger31

In de begin even aanpassen aan bediening, maar tot hiertoe geen klachten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed toestel

Alleen behuizing 22/07/2019 door airam56

ik heb het vorige maand gekocht en ondertussen begonnen met het ontdekken wat ik met dit toestel allemaal kan doen..en er zijn nog perspectieven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echt een top toestel

Alleen behuizing 20/07/2019 door Waits

Deze is nu 2 maanden in bezit. Heerlijk toestel zeker met vintage lenzen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Alleen behuizing 19/07/2019 door Tompie

Twee weken geleden gekocht als compact fototoestel. Het filmen gaat geweldig goed met deze sony

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Als amateur fotograaf voel je je een professional

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 14/07/2019 door wbrinkman2

Ik ben zeer tevreden met deze camera,het is mijn eerste camera. het is geweldig speelgoed met simpele handelingen maak je de mooiste foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een grote stap voorwaarts

Alleen behuizing 14/07/2019 door Jacques84

Na de overstap van een Sony A58 is dit echt een grote stap voorwaarts. De iso en autofocus zijn echt veel sneller. Daarnaast zijn de instellingen indivudueel in te stellen waardoor ik geen veel wisselende instellingen nu onder de C1 en C2 knop veel sneller paraat heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

magnifieke systeemcamera van Sony

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 04/07/2019

Heb er mee geëxperimenteerd, het objectief dat ik erbij wilde hebben was niet leverbaar, dus nog weinig foto's gemaakt onder extreme omstandigheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top camera; ben heel blij ermee

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/07/2019

Ik wilde een full-frame systeemcamera en Sony loopt zover voor op Nikon en Canon, dat ik overgestapt ben van Nikon naar Sony. Ik heb de camera nu ruim 2 weken en heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

Alleen behuizing 26/06/2019 door CaB27

Nu enige tijd in mijn bezit als opvolger van de A65, ben erg tevreden met de behaalde resultaten. Ik maak echt mooiere foto's. Videomodus nog niet gebruikt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toppertje

Alleen behuizing 24/06/2019 door PETERVD

Al weer een jaar of vier gefotografeerd met de A77II. Twee weken geleden overgestapt naar een financieel vriendelijke Fullframe Alpha7II MET 24/-270 OSS. Camera is zeer bedieningvriendelijk met drie knopjes voor je persoonlijke voorkeuren. T.a.v. Fotokwalieit heb ik een flinke stap gemaakt. Minder ruis bij hoog isogetal. Heerlijk. Met de lens heb ik niet de juiste keuze gemaakt. Ivm mijn liefde voor portretjes had ik toch echt een andere moeten kiezen. Overigens, met de lens zelf is niets mis. De batterijgrip is een welkome aanvulling voor mijn grote handen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

Alleen behuizing 23/06/2019 door Winfred01

Van Sony APSC naar full-frame. Een stap voorwaarts in beeldkwaliteit. Mijn vintagelenzen kan ik nu met beeldstabilisatie gebruiken. Super.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

wat een vooruitgang

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/06/2019 door bartc

ik was van plan een nieuwe spiegelreflex te kopen ter vervanging van mijn vorige sony alfa 200 toestel. De verkoper liet me de voordelen van dit toestel zien. Dit overhaalde mij. voor mij begint nu een boeiende periode om met dit toestel te leren werkenl

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 23/06/2019 door Marcel_665

Ik heb deze gekocht als update voor mijn Sony A6000

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 12/06/2019 door patrickbk

Na goede body's van Nikon en Fuji gebruikt te hebben met goed glas overgestapt op Sony omdat Full Frame dan in net zo'n kleine behuizing zit als cropped bij Fuji. Ik gebruik mijn A7ii met de Sony 28mm f/2.8, Samyang 35mm f/2.8, Super Takumar 55mm f/1.8 en Super Takumar 135mm f/3.5. Zowel met de Sony lens als met de goedkope Samyang, is AF snel genoeg voor actiefoto's en handmatig scherpstellen met de Super Takumar lenzen die ongeveer 50 jaar oud zijn is heel makkelijk en levert ook mooie platen op.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

scherpt is heerlijk

Alleen behuizing 06/06/2019 door liek52

dit is mijn 2 de toetel omdat de eerste zo goed beval

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera en perfecte foto’s

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/05/2019 door Willton

Ik heb in korte tijd zo’n tweeduizend foto’s gemaakt in diverse omstandigheden en overal zeer goede kwaliteit en resultaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 09/05/2019 door Mebosoft

super tevreden met mijn nieuwe Sony a7II met kit lens SEL2870 28-70 mm F3.5-5.6 OSS

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Alleen behuizing 09/05/2019 door Mebosoft

geweldige camera met uitstekende prestatie's en vooruitstrevende techniek, echt een topper voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 23/04/2019 door RiavG

De zeer uitgebreide beschrijving van de gebruiksaanwijzing op internet heb je niet zomaar klaar maar alles staat goed beschreven. Over de camera ben ik zeer tevreden. Mooie scherpte en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede full frame camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/04/2019 door Cichlide

Overgestapt van micro four thirds naar full frame en daar geen spijt van. Voelt solide, ligt beter in de hand, betere foto’s in het donker....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera, foto's en filmpjes maken

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07/04/2019 door jnevermor

Deze camera net gekocht en ook al is het model 5 jaar oud, erg fijne camera en nu erg betaalbare full-frame camera. De kwaliteit is super, zelfs al op automatisch. Enige minpunt is dat je het menu niet kunt bedienen via het schermpje. Dat is niet touch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/03/2019 door Fennis

2e hands gekocht, zeer tevreden op 1 ding na, de batterijen zijn erg snel leeg

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Er is meer dan je denkt in dat kleine kastje !!!!

Alleen behuizing 18/03/2019

2 weken geleden aangekocht en verschoten van de prestaties. Ik had tevoren een ander merk en was ook tevreden MAAR tot ik de SONY a7II thuis kon proberen was ik onder de indruk van de mogelijkheden en de uiteindelijke foto's. Had in de winkel nog twijfels maar heb dan een grondige uitleg en verschillen gekregen , het duurde niet lang voor ik overstapte naar SONY. Het was even wennen voor de instellingen maar nu heb ik ze in de vingers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse in deze prijscategorie

Alleen behuizing 12/03/2019 door CharlesGoes

Nog steeds ontzettend blij met deze camera. Na mijn overgang van Canon EOS naar Sony A7 en nu A7II wil ik niet anders meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0