Verkrijgbaar vanaf

1.800,00 €

(inclusief btw)
164

4.5 gebaseerd op 164 klantbeoordelingen

91
67
4
2
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

165 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Fijne camera!

Alleen behuizing 19/09/2019 door MarijeDG

Ik heb deze camera nu een paar weken en fotografeer nu met de 28/70 kitlens, ervaring met het gebruik van veel andere objectieven heb ik dus nog niet, maar tot dusver vind ik het een fijne camera die prachtige beelden schiet en waar ik nog veel van verwacht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera!

Alleen behuizing 13/09/2019 door Reinier012345

De camera gekocht in combinatie met de kitlens. Ik heb bewust het oudere model aangeschaft met flinke korting. Ik heb de stap gemaakt van een compact camera naar een fullframe camera. Ik ben enorm blij met deze stap als hobbyist! De A7ii maakt geweldige foto’s en de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook met weinig licht maakt de camera mooie foto’s. Ik heb via een adapter Oude Pentax lenzen kunnen gebruiken. Gaaf! Als ik een nadeel zou moeten noemen, is dat de accucapaciteit. De accu is ongeveer na 300 foto’s zo goed als leeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel waar voor je geld

Alleen behuizing 11/09/2019 door JanBteE

Een KameraExpress korting samen met de cashback van Sony was voor mij het laatste duwtje om de A7ii body te kopen. geen moment spijt van gehad. Na de Sony DSC-R1 een waardige opvolger voor de waardige voorganger. Ik geniet vooral van de hoge ISO mogelijkheden in combinatie met de stabilisatie (vandaag had ik een shoot in een schemerige parkeergarage, iso 1600 geen probleem). Jaren naar uitgekeken, verwachtingen komen volledig uit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Camera

Alleen behuizing 10/09/2019 door BYilmaz

Uitstekend camera. Maakt hele mooie fotos, stevig behuizing, ingebouwde stabilisatie het is het waard voor die prijs.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top kwaliteit foto's

Alleen behuizing 01/09/2019 door Feee

Via lens promo actie de Sony A7ii aangeschaft als mijn eerste fullframe dslr. Nu al fantastische foto's mee geschoten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie foto’s

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 27/08/2019 door Dominique1990

Na een poos de a6000 hebben gehad toch de a7ii gekocht met de standaard lenz ga 1 maand foto's maken toch gekozen voor een tamaron 28-75 lenz voor betere fotos nu echt een supper combo

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige foto's, beetje onhandige software

Alleen behuizing 07/08/2019 door Kooskoos

Prachtige foto's, snelle autofocus, maar beetje onhandige software en kan slecht tegen water.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fluisterstil...

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07/08/2019 door tamrix32

Met de la-ea4 adapter geschikt voor oudere minolta lensen...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ideale Full-Frame instap systeemcamera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/08/2019 door Koenr

Naast de meegeleverde standaardzoom die veel beter meevalt dan ik verwacht had, gebruik ik de camera ook om mijn legacy PK analoge FF Lenzen te gebruiken (met een mount adapter). Dat lukt zeer goed dank zij de focus peaking en de vergrotingsfunctie bij het scherpstellen. IMHO het beste manuele scherpstelsysteem waar ik ooit mee werkte (beter dan de vroegere MF analoge toestellen zoals de Minolta X-500). Het toestel weegt bovendien ook niet al te veel in vergelijking met andere Full-Frames. Ook het kantelscherm bevalt me zeer. De electronische zoeker was even wennen in vergelijking met de SLR-zoekers, maar de goede dioptrie-en lichtsterkteregeling zijn dan weer een pluspunt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 31/07/2019 door lieve01

fantastische full frame camera aan een zeer aantrekkelijke prijs

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super Camera

Alleen behuizing 30/07/2019

Ik heb deze camera gekocht en een andere er op ingeruild. Met name de compactheid van de super camera en de grootte van de sensor spraken me aan. Maar hij blijkt zoveel mooie handige mogelijkheden te hebben dat ik overweeg dit mijn basis camera maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera alleen jammer capaciteit batterij

Alleen behuizing 30/07/2019 door Edwinjoke69

Camera is mooi en licht . Maakt met de goede lens mooie scherpe foto.s en met de mount adapter mooi om je a lenzen te gebruiken . Alleen heel jammer dat de capaciteit van de batterij heel wat minder is daar je extra batterijen nodig heb . En als je een grip er op heb kan je niet de bijgeleverde lader gebruiken . Dan moet je de grip eraf halen en dan de batterij in de camera laden of een aparte lader aanschaffen .of ligt dit aan mij . Maar voor de rest een geweldige camera waar ik heel blij mee bent

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Moderne Design.

Alleen behuizing 24/07/2019 door Roger31

In de begin even aanpassen aan bediening, maar tot hiertoe geen klachten.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goed toestel

Alleen behuizing 22/07/2019 door airam56

ik heb het vorige maand gekocht en ondertussen begonnen met het ontdekken wat ik met dit toestel allemaal kan doen..en er zijn nog perspectieven

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Echt een top toestel

Alleen behuizing 20/07/2019 door Waits

Deze is nu 2 maanden in bezit. Heerlijk toestel zeker met vintage lenzen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

Alleen behuizing 19/07/2019 door Tompie

Twee weken geleden gekocht als compact fototoestel. Het filmen gaat geweldig goed met deze sony

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Als amateur fotograaf voel je je een professional

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 14/07/2019 door wbrinkman2

Ik ben zeer tevreden met deze camera,het is mijn eerste camera. het is geweldig speelgoed met simpele handelingen maak je de mooiste foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een grote stap voorwaarts

Alleen behuizing 14/07/2019 door Jacques84

Na de overstap van een Sony A58 is dit echt een grote stap voorwaarts. De iso en autofocus zijn echt veel sneller. Daarnaast zijn de instellingen indivudueel in te stellen waardoor ik geen veel wisselende instellingen nu onder de C1 en C2 knop veel sneller paraat heb.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

magnifieke systeemcamera van Sony

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 04/07/2019

Heb er mee geëxperimenteerd, het objectief dat ik erbij wilde hebben was niet leverbaar, dus nog weinig foto's gemaakt onder extreme omstandigheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Top camera; ben heel blij ermee

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/07/2019

Ik wilde een full-frame systeemcamera en Sony loopt zover voor op Nikon en Canon, dat ik overgestapt ben van Nikon naar Sony. Ik heb de camera nu ruim 2 weken en heb er nog geen seconde spijt van gehad.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera

Alleen behuizing 26/06/2019 door CaB27

Nu enige tijd in mijn bezit als opvolger van de A65, ben erg tevreden met de behaalde resultaten. Ik maak echt mooiere foto's. Videomodus nog niet gebruikt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toppertje

Alleen behuizing 24/06/2019 door PETERVD

Al weer een jaar of vier gefotografeerd met de A77II. Twee weken geleden overgestapt naar een financieel vriendelijke Fullframe Alpha7II MET 24/-270 OSS. Camera is zeer bedieningvriendelijk met drie knopjes voor je persoonlijke voorkeuren. T.a.v. Fotokwalieit heb ik een flinke stap gemaakt. Minder ruis bij hoog isogetal. Heerlijk. Met de lens heb ik niet de juiste keuze gemaakt. Ivm mijn liefde voor portretjes had ik toch echt een andere moeten kiezen. Overigens, met de lens zelf is niets mis. De batterijgrip is een welkome aanvulling voor mijn grote handen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kwaliteit

Alleen behuizing 23/06/2019 door Winfred01

Van Sony APSC naar full-frame. Een stap voorwaarts in beeldkwaliteit. Mijn vintagelenzen kan ik nu met beeldstabilisatie gebruiken. Super.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

wat een vooruitgang

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/06/2019 door bartc

ik was van plan een nieuwe spiegelreflex te kopen ter vervanging van mijn vorige sony alfa 200 toestel. De verkoper liet me de voordelen van dit toestel zien. Dit overhaalde mij. voor mij begint nu een boeiende periode om met dit toestel te leren werkenl

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera

Alleen behuizing 23/06/2019 door Marcel_665

Ik heb deze gekocht als update voor mijn Sony A6000

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 12/06/2019 door patrickbk

Na goede body's van Nikon en Fuji gebruikt te hebben met goed glas overgestapt op Sony omdat Full Frame dan in net zo'n kleine behuizing zit als cropped bij Fuji. Ik gebruik mijn A7ii met de Sony 28mm f/2.8, Samyang 35mm f/2.8, Super Takumar 55mm f/1.8 en Super Takumar 135mm f/3.5. Zowel met de Sony lens als met de goedkope Samyang, is AF snel genoeg voor actiefoto's en handmatig scherpstellen met de Super Takumar lenzen die ongeveer 50 jaar oud zijn is heel makkelijk en levert ook mooie platen op.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

scherpt is heerlijk

Alleen behuizing 06/06/2019 door liek52

dit is mijn 2 de toetel omdat de eerste zo goed beval

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera en perfecte foto’s

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 25/05/2019 door Willton

Ik heb in korte tijd zo’n tweeduizend foto’s gemaakt in diverse omstandigheden en overal zeer goede kwaliteit en resultaat

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 09/05/2019 door Mebosoft

super tevreden met mijn nieuwe Sony a7II met kit lens SEL2870 28-70 mm F3.5-5.6 OSS

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

sony a7II met kitlens 28-70

Alleen behuizing 09/05/2019 door Mebosoft

geweldige camera met uitstekende prestatie's en vooruitstrevende techniek, echt een topper voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

Alleen behuizing 23/04/2019 door RiavG

De zeer uitgebreide beschrijving van de gebruiksaanwijzing op internet heb je niet zomaar klaar maar alles staat goed beschreven. Over de camera ben ik zeer tevreden. Mooie scherpte en mooie kleuren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede full frame camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 17/04/2019 door Cichlide

Overgestapt van micro four thirds naar full frame en daar geen spijt van. Voelt solide, ligt beter in de hand, betere foto’s in het donker....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera, foto's en filmpjes maken

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 07/04/2019 door jnevermor

Deze camera net gekocht en ook al is het model 5 jaar oud, erg fijne camera en nu erg betaalbare full-frame camera. De kwaliteit is super, zelfs al op automatisch. Enige minpunt is dat je het menu niet kunt bedienen via het schermpje. Dat is niet touch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Topper

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/03/2019 door Fennis

2e hands gekocht, zeer tevreden op 1 ding na, de batterijen zijn erg snel leeg

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Er is meer dan je denkt in dat kleine kastje !!!!

Alleen behuizing 18/03/2019

2 weken geleden aangekocht en verschoten van de prestaties. Ik had tevoren een ander merk en was ook tevreden MAAR tot ik de SONY a7II thuis kon proberen was ik onder de indruk van de mogelijkheden en de uiteindelijke foto's. Had in de winkel nog twijfels maar heb dan een grondige uitleg en verschillen gekregen , het duurde niet lang voor ik overstapte naar SONY. Het was even wennen voor de instellingen maar nu heb ik ze in de vingers.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse in deze prijscategorie

Alleen behuizing 12/03/2019 door CharlesGoes

Nog steeds ontzettend blij met deze camera. Na mijn overgang van Canon EOS naar Sony A7 en nu A7II wil ik niet anders meer.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie camera en ligt goed in de hand

Alleen behuizing 11/03/2019 door yepeye

Ik heb deze camera nu een twee weken en moet zeggen dat dit een zeer goeie camera is. Ik neem er prachtige foto's mee en ligt ook goed in de hand. Het enige minpuntje is dat de lenzen van sony nog duur zijn. Maar hopelijk in de toekomst worden deze wat goedkoper. Is dit een aanradar => jazeker, wil je mooie foto's en een goede camera dan is dit de keuze voor u!!!

0

0

0

Prachtige camera

Alleen behuizing 25/02/2019 door Noppie

Ik heb de camera nog niet zo lang en ken nog niet alle moegelijkheden. Maakt hele mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi toestel, wel ingewikkeld

Alleen behuizing 25/02/2019 door Ellen M

Mooi toestel, maakt mooie foto's en mooie videobeelden. Menu is wel erg ingewikkeld, er zijn zoveel mogelijkheden dat je er gemakkelijk in verdwaalt. JE kunt de foto's er alleen afhalen via de app Sony Homeplay. Dat vind ik wel onhandig, je kunt niet op vakantie even snel je SD kaart uploaden via een willekeurige computer. Het is ook nogal een gedoe want soms herkent de computer (gloednieuwe macbook) het toestel niet en duurt het even voordat je de kaart kunt uitlezen. Wat ik mis is de mogelijkheid om op 100-120 fps te filmen. Stond wel op de site van Coolblue dat dat kon. Het schijnt dat het wel kan als je het toestel eerst uit full frame modus haalt maar dat is me tot nu toe niet gelukt. Geen idee ook of dat wel kan met de standaard lens (28-70mm) die erbij werd geleverd. Al met al: veel mogelijkheden maar wel ingewikkeld, en goede slow motion beelden maken mis ik wel in de standaard instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Compacte kwaliteit en mogelijkheden

Alleen behuizing 21/02/2019 door Johan12345

Dit product voldoet aan mijn verwachting, heerlijk en multifunctioneel. Ik ben erg blij met de goede kwaliteit in combinatie met de 24-240 lens, ondanks het gewicht van de lens maar ja.. nu hoef ik er ook maar 1 mee te nemen. Het toestel geeft bovendien door de goede grip en het gewicht een stabiele indruk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Geweldige camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 15/02/2019

In januari gekocht en tot nu toe alleen maar plezier van gehad !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top uitdaging.

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 05/02/2019 door Guy Vr

Ik heb deze camera nu twee weken en ik ben nog volop in de ontdekkingsfase, alles is nieuw. Het toestel ligt ontzettend goed in de hand en is gemakkelijk te hanteren. De sneltoetsen baart wat inoefening, maar worden stilaan een behendigheid. Ik ben ook wel gestart met een opleiding fotografie om optimaal gebruik te kunnen maken van dit toestel. De foto's die ik als amateur nu trek zijn voor mij al top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer handzaam

Alleen behuizing 04/02/2019 door Painter53

Mijn eerste digitale camera. Vereist, -i.v.g.m. - oude analoge camera, een heel andere instelling met betrekking tot fotograferen. Ben nog bezig alle mogelijkheden te onderzoeken - dat is veel leeswerk - ,maar met een beetje geduld kom ik er wel uit en kan ik binnenkort 'naar buiten' om praktijk oefeningen te gaan doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel.

Alleen behuizing 04/02/2019 door EMeijs

Vorige maand eigenaar geworden. Lekker veel lichtopbrengst met fe full-frame.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpte diepte is geweldig!

Alleen behuizing 24/01/2019

Het is mijn eerste full frame camera en het opent echt een nieuwe wereld in de fotografie voor mij.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Solide en prettig opererende camera.

Alleen behuizing 19/01/2019 door renetraa

Een maand mee gefotografeerd en erg gemakkelijk in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne camera

Alleen behuizing 15/01/2019 door JScholten

Nu een maand in bezit, wat mee geoefend. Fijne, snelle camera. Mooie plaatjes. Goed bij weinig licht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zalig toestel !!!

Alleen behuizing 15/01/2019

ik kocht dit toestel 3 weken geleden en kon het inmiddels uitgebreid testen. geweldig toestel met een fullframe-sensor en dit voor een democratische prijs een echte aanrader

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische Camera

Alleen behuizing 13/01/2019 door LuukH

Net een paar dagen in bezit maar ben zeer tevreden. Scherpte, scherptediepte met onscherpte en bokeh zeer fraai. Bediening moet ik nog wel aan wennen maar functies zijn logisch en intuitief geplaatst.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi apparaat.

Alleen behuizing 10/01/2019

Een prima toestel, verbazingwekkend hoeveel verschil een fullframe sensor maakt. Fijne bediening en als je al een Sonytoestel gewend was kun je door herkenning snel van start.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtig toestel voor landschappen en portret

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 10/01/2019

Op de laatste dag van 2018 gekocht, ook voor de geldende kortingsacties. Het is mijn eerste full frame camera en in eerste instantie gekocht als backup camera naast mijn spiegelreflex van Canon. Maar ik vind de kwaliteit zodanig dat ik deze camera helemaal ga gebruiken voor landschappen, avondfotografie en stedentrips. Voor het snellere werk, vooral sport, blijf ik de spiegelreflex houden omdat ik daar 10 beelden per seconde kan gebruiken. Ben je niet van de sport dan zou ik gaan voor deze Sony A7ii. Echt een geweldig product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

top resultaten

Alleen behuizing 02/01/2019 door HuubD

Ik heb kort geleden de sony a7ii gekocht nog maar weinig foto's gemaakt maar de resultaten zijn verbluffend

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige camera!

Alleen behuizing 02/01/2019 door Jonz

Voor mij de overstap van A naar E mount en met een adapter al mijn oude lenzen goed bruikbaar. Even wennen maar heeft een mooi menu met uitgebreide mogenlijkheden. Voelt solide aan en is mooi afgewerkt!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima Camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 31/12/2018 door Ernst2

Mooie, degelijke camera met veel mogelijkheden. De bediening is makkelijk (maar de schriftelijke handleiding schiet tekort, vooral veel niet verklaarde afkortingen).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera

Alleen behuizing 31/12/2018 door Nenanski

Na lang overwegen de stap genomen om van spiegelreflex naar systeem te gaan. En geen enkel moment spijt gehad. Je moet even wennen waar de functies - de knoppen zitten maar dat heb je zo onder de knie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Meer uitleg

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 30/12/2018 door Jos100

Het zou fijn zijn als in de gebruikers handleiding ook iets zou staan over de effecten op de foto kwaliteit van alle features.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Stevig

Alleen behuizing 29/12/2018 door Bart II

Ik heb deze vorige maand gekocht en weet nog niet zo goed wat ik er over moet denken.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

1

0

Geweldig mooie foto's

Alleen behuizing 25/12/2018 door Xandra

Ik heb hem nu een week en kan niet meer zonder deze geweldige camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

EVF

Alleen behuizing 16/12/2018

Nieuwe ervaring in digitale fotografie, snelheid en scherpte van foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Professionele camera

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 16/12/2018

Zeer geschikt voor scherpe landschap en starphotography! Beide lenzen zijn van topkwaliteit... De 50mm is ideaal voor portretten, de 24-70mm dan weer uiterst geschikt voor op reis! Zeer tevreden met de oneindige mogelijkheden...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne camera maar na 1 week al stuk !!

Alleen behuizing 14/12/2018

Ik heb na lang dubben de Sony a7 m2 gekocht. Een overstap van de a7. Die overstap ging soepel. Alles bekend. Gauw gewend aan de vernieuwde lay-out. Helaas helaas, na koud een week gebruik blijkt de sluit pin van de lens lock niet meer te functioneren. De lens is niet meer te verwijderen. Zeer vervelend dus!! Doet me denken aan de Sony a7 die ik jaren gelden aanschafte. Daar was na een klein jaartje de sluiter stuk. De kwaliteits controle lijkt dus niet best.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne body met een goede grip.

Alleen behuizing 08/12/2018 door Jacobus P

Ik heb deze maand de A7II mogen ontvangen. Ben er zeer te vreden over, veel betere body dan de vorige A7 waarbij de knoppen niet op de juiste plek zaten. Ook meer programmeerbare knoppen naar eigen keuze in te richten. Ook de grip is veel beter. Body is mooi in balance met de Sony 24-105 f4 G en de 70-200 f4 G. De 5 assige steadyshot is geweldig op 105 mm nog scherp op 0,4 sec. en op een 1/30 sec met f4 bij 200 mm uit de hand genomen. De draagriem is flut, veel te stijf. Een neopreenriem zou veel fijner zijn.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne stap voorwaarts voor mij!

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 01/12/2018 door RCV55

Ik heb de Sony A7 II nu een week in huis en het is dé camera voor mijn volgende stap in de fotografie. Ik kom van een bridgecamera en merk duidelijk de voordelen. De 5-assige beeldstabilisatie is geweldig, vooral handig bij ver inzoomen. De beeldkwaliteit is fantastisch, enorm gedetailleerd en scherp. Bij mijn vooronderzoek naar een nieuwe camera kwam ik nog weleens klachten over de Sony menustructuur tegen, die zou onhandig zijn. Daar ben ik het totaal niet mee eens. Ik wist heel snel de juiste instellingen te vinden. De 'menu' knop is echter onhandig geplaatst maar daar heb je in de dagelijkse praktijk weinig last van omdat je het meeste doet via het Fn menu en de custom knoppen. Persoonlijk vind ik het wel jammer dat er geen GPS ondersteuning is en ook niet via de smartphone. het via WiFi overzetten van foto's naar de computer gaat erg makkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede aankoop

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 28/11/2018 door KJaket

Nu een week in het bezit en de eerste foto's zijn perfect gelukt. De komende tijd zal ik besteden aan het bedienen van de camera. Jaren lang met een ander merk gefotografeerd en toch zijn de basis functie's nu al zeer goed te vinden en te bedienen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lichte systeemcamera met veel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 26/11/2018 door Kioe

Deze week gekocht. Niet zo makkelijk te gebruiken. Dus moet nog wel veel leren. Maar ziet er toe nu toe heel goed uit. De handleiding is niet erg duidelijk

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Compact dus handzaam

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 23/11/2018 door Sjakkie

Voldoet prima en is praktisch in gebruik. Fullframe wordt zo betaalbaar.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige camera, slechte informatie

Alleen behuizing 07/11/2018 door Thia 11111111

De camera heeft veel mogelijkheden. De bediening vraagt betere instructies. De handleidingen zijn zoals bij Sony gebruikelijk van uit de techniek geschreven en niet vanuit de fotograaf die gewoon naar een beschikbare functie op zoek is. De WiFi instructies zijn onnavolgbaar. Via Playmobiel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Veelzijdig

Alleen behuizing 01/11/2018 door HVKFOTOGRAFIE

Fijn hanteerbaar en na gewenning fijne viewfinder. Veel mogelijkheden en stevige bouw. Jammer dat er geen externe leder is en accu te snel leeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Uitstekende producten

Alleen behuizing 25/10/2018 door maarten3

Tweede camera body uitstekend product in samenhang met de lenzen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera !!

Alleen behuizing 22/10/2018

Super camera en uiteindelijk reden om helemaal naar sony te gaan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gebruiksvriendelijke camera

Alleen behuizing 17/10/2018 door TonyDev

Ik ben overgestapt can Canon 5d naar Sony A7 markII, het bevalt me goed. fijne camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooie camera met veel instel mogelijkheden

Behuizing + 28-70mm-zoomlens 13/10/2018 door tieske

Ben zeer tevreden met camera en ligt heel fijn in de hanf

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0