2.800,00 €

(inclusief btw)
48

4.7 gebaseerd op 48 klantbeoordelingen

36
11
0
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

56 klantbeoordelingen

0

super

ILCE-7RM3 11/11/2019

Heb het product pas net dus ik moet nog veel uitproberen maar tot nu toe super tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Machtige Camera

ILCE-7RM3 09/11/2019 door Henri M

Superhandige, perfecte camera die ik altijd bij me kan dragen....

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera, maar geen eenvoudige bediening

ILCE-7RM3 06/11/2019 door Smitjg

Camera is prima. Een ware topper. Bediening en menu's zijn echter onnodig complex. Sony zou er goed aan doen om de menustructuur grondig aan te passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prima beoordeling, geweldige camera

ILCE-7RM3 03/11/2019 door Corcath1950

Vanaf het eerste moment dat je de camera in de hand hebt voelt het vertrouwd aan. Je moet wel enige ervaring hebben in het omgaan/ instellen van digitale camera's. Het menu werkt eenvoudig en de instellingen zijn eenvoudig te vinden. De opnamen direct vanaf de eerste dag prima. Het corrigeren van de belichting werkt gemakkelijk via het instelwiel op de camera, het verschuiven van het scherpstelpunt met joystick terwijl je door de zoeker kijkt gaat ook eenvoudig. Het maken van portretten en het fotograferen van dieren en bijzonder is wel de eyetracking wat perfect werkt. Kortom een camera die ik kan aanraden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Belofte vol

ILCE-7RM3 01/11/2019 door Merfran

Het is nog een beetje zoeken om alles te ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top!

ILCE-7RM3 20/10/2019 door BertAlmere

De beste camera waarmee ik heb gefotografeerd sinds 1994!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

zeer tevreden

ILCE-7RM3 03/10/2019 door wilro123

zeer tevreden overstap van canon 7d naar sony a7riii

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Scherpe beelden

ILCE-7RM3 30/09/2019 door Cvob

Ik heb de overstap gemaakt van Canon naar Sony en heb er geen spijt van. De eerste beelden zijn zeer scherp. Het uitgebreide menu vraagt wat tijd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer scherpe fotos

ILCE-7RM3 15/09/2019 door Willem1968

Ik ben heel tevreden met de camera, een verbetering ten opzichte van het vorige model. Met name de kleuren van de fotos zijn verbeterd en de snelheid van de camera. Ook de batterij is veel beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige resultaten op foto en video !

ILCE-7RM3 10/09/2019 door Lestercam

Na twee jaar en de gepaste firmware updates nog steeds prachtig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect

ILCE-7RM3 28/08/2019 door Justwong

Mijn aankoop van de Sony A7R III is een verademing. Zo uit de hand zonder statief. Top

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Full frame upscaling is het waard.

ILCE-7RM3 25/08/2019 door Borol

Binnen een paar weken dit kiekje genomen met een Sony 70-200 f4 lens.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne Camera om mee te werken

ILCE-7RM3 05/08/2019 door HeRa

Collegas werken ook met deze camera en die zijn tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Net gekocht

ILCE-7RM3 03/08/2019 door LIEVESTEFAAN

Ik tracht dit voor het ogenblik dit toestel nog onder de knie te krijgen. Eerst loopt het wat stroef, maar uiteindelijk, mits raadpleging met van extra informatiebronnen lukt het vlot. Eerste testen zijn veelbelovend.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele mooie foto’s

ILCE-7RM3 21/07/2019 door Sknokke

Geswitcht van canon naar Sony, dus nog even wennen, maar wel erg tevreden, hele mooie foto’s!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

uiterst snel toestel

ILCE-7RM3 06/07/2019 door Tip1987

Ik heb het toestel nu 10 dagen. Gisteren naar paardenkoers geweest. Mooie foto's kunnen trekken in serie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Pas gekocht, nog aan het testen.

ILCE-7RM3 21/05/2019 door LucVDW

Nog volop aan het proberen, lijkt mij uitstekende resultaten op te leveren. Scherpte zeer goed, ben nu met een Nikon D850 aan het werk en ik moet toegeven dat de Sony het voor mij haalt op de Nikon. Gewicht is een voorname reden voor de overstap, bij het wandelen worden de nekwervels minder belast.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera met uitstekende beeldkwaliteit

ILCE-7RM3 20/05/2019 door vercruyssejp

Reeds tweede toestel in gezin en super tevreden mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

dynamisch

ILCE-7RM3 14/05/2019 door JohannaM

ik heb de camera nu 2 weken in gebruik, tis even wennen, maar leer elke dag wat nieuws. Ben nog niet geheel tevreden over de AF

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fantastidche camera

ILCE-7RM3 10/05/2019 door vijfde50

Ik heb de camera een goede week in huis. Bijzonder scherpe foto's. enorm veel instel mogelijkheden. Vraagt goede studie van alle menu onderdelen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kwaliteit voor je geld.

ILCE-7RM3 06/05/2019 door Jopau

Een camera met zeer uitgebreide mogelijkheden voor de enigzins ervaren fotograaf. De AF- functie is geweldig, zeker na de upgrade met oogherkenning van dieren. De body mocht iets groter en het menu iets overzichtelijker. Het dynamisch bereik en de kleurechtheid van de foto's is meer dan behoorlijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

BEELDKWALITEIT, HANDHAVING EN SNELHEID

ILCE-7RM3 05/05/2019 door louismove

UITSTEKENDE SCHERPTE, DETAILLERING, KONTRASTOMVANG SNELLE EN EXAKTE AUTOFOCUS, DESIGN, LIGT GOED IN DE HAND, GOED GEPLAATSTE KNOPPEN. NIEUWE JOYSTICK BEVALT ZEER. MINDER GOED IS HET MENU, MAAR IK WEN ER AAN

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gewoon top

ILCE-7RM3 03/05/2019 door RoquiRocks

gewenning kostte enkele maanden na jarenlang Canon camera's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top prestaties

ILCE-7RM3 29/04/2019 door Fris

Gisteren aangeschaft en ben nu al meer dan tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastiche beleving

ILCE-7RM3 24/04/2019 door Bob100

Gekend gebruiksgemak, snelle toegang tot de menu, uitermate uitstekende beeldkwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorme mogelijkheden

ILCE-7RM3 15/04/2019 door Hugo57

Al mijn Canon apparatuur ingeleverd om deze camera aan te schaffen. Voor mij een nieuw hoofdstuk in de fotografie.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vele mogelijkheden maar povere handleiding

ILCE-7RM3 11/04/2019 door Guidodet

Na één keer fotograferen ben ik onder de indruk van de beeldkwaliteit. De bediening van het toestel gaat vlot maar vereist toch enige aanpassing voor wie een ander toestel gewoon is. Het menu is overweldigend en gelukkig kunnen de belangrijkste functies aan knoppen, Fn-toets en eigen menu worden toegewezen. De handleiding is niet echt een goede gids (nog afgezien van de soms onduidelijke vertalingen in het Nederlands). Moet absoluut worden verbeterd! Ik ben via internet kunnen terugvallen op een uitleg van een Amerikaans fotograaf en dat heeft geholpen. Ik mis ook een aanduiding van het scherpstelgebied (scherptediepte) in de zoeker. Niets daarover in de handleiding. En waarom staat de knop voor het ontgrendelen van de objectieven rechts onder? Dit verplicht je om de lens met de linkerhand te manipuleren. Wel goed voor linkshandigen. Ook het verwijderen van de accu zou beter kunnen, loopt nogal stroef. Maar, ik wil beklemtonen dat mijn ervaring met het toestel dus nog beperkt is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede camera, slechte bouwkwaliteit.

ILCE-7RM3 12/02/2019

Ik heb de A7r3 nu 8 maand in bezit en deze is reeds 2 x opgestuurd voor reparatie via Kamera-Express. De functionaliteit is geweldig, de autofocus, de beeldkwaliteit is super maar de camera is in mijn ogen onbetrouwbaar, althans het model wat ik heb. Het LCD scherm op onze A7R3 viel in eerste instantie na een paar maand uit. Camera opgestuurd voor reparatie. Binnen een paar maand weer hetzelfde euvel. Dit mag gewoon niet bij een product waarvan Sony zegt dat het professionele prestaties lever. Met Canon hebben wij hier nooit, echt nooit last van gehad. Wij hebben een fulltime video en fotografie bedrijf en moeten van de apparatuur op aankunnen. Ook de A73 die we hebben is niet betrouwbaar. Inmiddels hebben we hier ook al het tweede exemplaar van in ons bezit. Het eerste model kwam uit de doos en de dual card slot werkte niet. Wij konden niet op 2 SD kaarten tegelijk wegschrijven. Kortom, als je werk voor een klant veilig wilt stellen is dit een absolute must. Dus onze ervaring met Sony is qua durability en betrouwbaarheid erg slecht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Redelijk

0

2

0

geweldig toestel

ILCE-7RM3 26/01/2019 door kaatje69

heb er binnen en buiten een uitvaart mee gefotografeerd op automatische ISO geweldig zooo weinig ruis ook terwijl het binnen donkereder was

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

ILCE-7RM3 23/01/2019 door Mark 59

ik heb deze camera nu ruim een half jaar en ik vind het een geweldige camera. wat voor mij belangrijk was dat je ook met hoge ISO waardes nog hele goede kwaliteit foto's kunt maken, foto's maken met een hoog dynamisch bereik, voldoende pixels, voldoende instelmogelijkheden, goede en snelle auto focus, niet een te grote camera met een goede grip en ik vond het belangrijk dat ik ook mijn "oude Sony/Minolta lenzen kon gebruiken (kan heel goed met een adapter). Aan deze zaken voldoet de camera ruim. Nadeel vind ik de menu structuur en ik krijg helaas de GPS niet goed werkend met de telefoon en die functie zou ik wel heel erg leuk vinden. Al met al een zeer goede aankoop en heb er absoluut geen spijt van.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

multifunctioneel

ILCE-7RM3 13/01/2019 door geen gebruikersnaam

goed ; eerst camera naar uw persoonlijke eisen instellen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Overstap van Canon naar Sony

ILCE-7RM3 30/12/2018 door Bo ts

Na maanden dubben voor een update van mijn oude 5D MKll, ging het tussen twee resolutie monsters, de 5DSR en de A7Rlll. Mijn gevoel wilde eigenlijk gaan voor de Canon: vertrouwd, prettig en een verzameling Canon lenzen zouden voor een pijnloze overgang zorgen. Toch kon ik er niet omheen, dat Canon niet meer zo loyaal is naar zijn gebruikers en ik dus voor “oude technologie” zou moeten gaan. Aangezien ik een camera wilde die me de toekomst in zou nemen heb ik daarom dus toch gekozen voor de Sony. Eerlijk is eerlijk, het viel en valt me niet mee. Alles is toch net anders en soms lijkt het alsof ik meer met een computer dan een camera aan het fotograferen ben. De beleving is wat minder, maar met een uitbreiding van de Sony grip komt het al meer in de buurt van de oude vertrouwde DSLR. Helaas wordt de hele kit (A7+grip+adapter+24mm TS-E) wel wat zwaarder: bijna 2050 gram, wat zwaarder is dan de 5D. Maar uiteindelijk telt de kwaliteit, en dan weet je waar je het voor doet. Het zijn cleane beelden, weinig ruis (hoge iso is indrukwekkend) en je blijft maar inzoomen. Autofocus kan ik weinig over zeggen omdat ik met een adapter werk, maar functies als focus peeking levert mij zelf een hoop plezier, dat werkt echt heel tof! Ik zal nog lang moeten wennen maar uiteindelijk zal het gaan werken en zal ik alleen maar blijer worden van deze keuze.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

zeer goed product

ILCE-7RM3 03/11/2018

onlangs gekocht - zeer tevreden - moeilijk te vinden handleiding - op internet video's gezocht - 2 dagen werk gehad om mijn toestel te programmeren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige camera, met eindeloze mogelijkheden

ILCE-7RM3 20/10/2018 door bassie1956

Heb deze camera na een lange zoektocht van beschikbare FF body's gekocht, en ben er uitermate tevereden over, vooral de eye-focus is een handig hulpmiddel om scherpe portret foto's te maken, met 42Mpix ook veel ruimte om afbeeldingen na te bewerken en te croppen zonder zichtbaar verlies.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ongeevenaarde beeldkwaliteit

ILCE-7RM3 18/10/2018 door JopieB

Ongeevenaarde beeldkwaliteit maar menu samenstelling en bediening niet intuitief

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Veel veel beter dan verwacht

ILCE-7RM3 22/09/2018

Na jarenlange Canon-ervaring toch overgeschakeld bij het uittesten van Canon 5D Mark IV versus Sony a7Riii. Tijdens recente reis blijkt het scherpstellen met Sony een overweldigende ervaring. Ook het gebruiksgemak is supersimpel: alle gewenste kenmerken onder een knop en verder een eenvoudig menu. Besluit: overstappen van Canon naar Sony. Absolute aanrader!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Vooruitstrevend en kwalitatief

ILCE-7RM3 27/08/2018 door Paul VB

Vooruitstrevend, kwalitatief en correcte prijs/kwaliteit verhouding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer mooie en kwalitatief topcamera

ILCE-7RM3 15/08/2018 door Ger K

Al jaren gebruik ik de Sony, maar de A7R3 is wel erg goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Top camera

ILCE-7RM3 19/07/2018 door PhotoDDC

De beste Sony camera ooit! Na het intensief werken met een A850, A99, A7S, eindelijk een camera dia alles biedt wat ik als fotograaf nodig heb! Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch toestel

ILCE-7RM3 24/06/2018 door kriskras

2 maanden geleden aangeschaft. Plezierig toestel om mee te werken. Snelle scherpstelling, Prachtige resultaten met onderwerpen die scherp zijn waar het gewenst was. Het vele aantal beelden per seconde geeft een enorme keuze mogelijkheid, om de juiste foto eruit te halen. Heel eenvoudig: een toestel dat niet te groot en te zwaar is, maar fantastisch en snel werkt, met uitstekende resultaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alleskunner met een uitmuntende beeldkwaliteit

ILCE-7RM3 12/06/2018 door DONFREDO

Reeds enkele malen uitgeprobeerd en de scherpte is geweldig, heerlijk! Het voordeel is dat je de foto, zoals je die gaat maken, al kunt zien voordat je de foto maakt. Dit is echt super prettig werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

ILCE-7RM3 04/06/2018 door Rik3

Een heerlijke camera om mee te werken. Ik vond de A7 II al geweldig. Maar in de A7R III werkt alles nog eens een slag sneller en soepeler. Het enige minpunt vind ik dat de panorama functie opeens is weggelaten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera

ILCE-7RM3 28/05/2018

De camera is voor mij nog vers van de pers maar de eerste indrukken zijn goed

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prachtige camera, geweldige upgrades Tov A7RII

ILCE-7RM3 09/04/2018

Na 3 jaar met de A7RII te werken, kan ik gerust zeggend dat de RIII mijn verwachtingen overtrof. De camera is een snelle gestroomlijnde versie van de vorige versie. Heel knap om te zien hoe goed Sony luistert naar de community!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een plezier om mee te werken

ILCE-7RM3 08/04/2018

De A7R III is mijn eerste mirrorless systeemcamera, komend van een DSLR. Ik heb er geen spijt van. De camera laat zich makkelijk bedienen en nodigt uit tot foto- en videograferen. De mogelijkheden zijn erg uitgebreid, en vragen zeker tijd om er vertrouwt mee te worden. De compacte bouw is voor mijn vrij grote handen geen bezwaar. Ik ben begonnen met de Sony-Zeiss 35 en 55 mm lenzen die heel goed passen bij de A7R III qua werking, grootte, gewicht en beeldkwaliteit. Tip: ga met 2 (of meer) volle accu's op pad. Ik heb dit model gekozen boven de A7 III om de hoge kwaliteit zoeker (EVF), sensor zonder anti-aliasing filter en pixel shift modus.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beoordeling Sony A7 mark 3

ILCE-7RM3 03/04/2018 door Wilhelminus

Ik deze Sony A7 mark 3 gekocht ter vervanging van de A7 II. De hoge kwaliteit en de gebruikersfuncties, zoals het verplaatsen van het autofocuspunt en snelle autofocus gaven voor mij de doorslag. Ik kan nu afdrukken maken > dan A2. Wel vind ik de kwetsbaarheid in ver vergelijking met andere top proffesinonele Camera's een punt van aandacht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Indrukwekkend

ILCE-7RM3 11/03/2018 door dewaelestevegent

Hello, ik moet zeggen na 20 jaar pro- canon te gebruiken was is wat afwachtend. Moet zeggen na 1 week geen was ik de camera gewoon. En na enkele beelden zwaar onder de indruk. In detail gaan is nog niet mogelijk daarvoor wens ik hem verder te gebruiken en testen. Maar alvast sterke prestatie mvg Steve

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Heel tevreden dat ik ben overgeschakeld.

ILCE-7RM3 27/02/2018 door PascalR

Fantastische camera die doet wat ik ervan verwacht. Prachtige foto's nemen met een kwaliteit waarmee naverwerking een plezier wordt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer goed camera

ILCE-7RM3 26/02/2018

een zeer goede camera met erg veel mogelijkheden en menu's instellingen te over met veel hulpzate filmpjes op You tube Compact en ideaal voor reportage en reis fotografie wat minder geschikt voor sport ondanks zijn 8-10 beelden per sec Er zijn uitstekende pro lenzen beschikbaar maar die vindt ik aan de dure kant

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Had al veel eerder moeten overstappen!

ILCE-7RM3 20/02/2018

Heb de camera nu een week of 2 in bezit en de eerste video & foto's al geschoten. Het menu is wat minder intuïtief dan bij een Canon-camera en ik mis de timelapse-module, maar dat zijn dan ook de enige verbeterpunten die ik kan vinden. Wat een geweldige kwaliteit!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera met ongelooflijk veel mogelijkheden

ILCE-7RM3 15/02/2018 door Grabbels

Na een dag schieten met deze geweldige camera was ik gelijk verkocht. Direct de overstap gemaakt van Canon naar Sony. Mirrorless is heerlijk, snel en duidelijk. Met een prachtige oled zoeker.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Bijzonder !

ILCE-7RM3 11/02/2018 door Danuwa

Hiervoor de A7 gehad, niets mis mee ! De snelheid en het dynamisch bereik van de 7r3 overtreffen zelfs mijn verwachtingen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

The best made perfect

ILCE-7RM3 21/01/2018 door PizzaGuy

De Sony A7rII was al een geweldige camera. De A7rIII perfectioneert de camera. De batterijduur vergeleken met de rII is bijzonder. De a7rII kon een timelapse van 400 foto's niet maken, de a7rIII haalt het met gemak en nog voldoende batterij over om een tweede timelapse te schieten. De eye-focus werkt super snel en de rest was al geweldig. Nadeel: de playmemories app is verwijderd. Waardoor je geen timelapse app meer kan installeren. Daarnaast heeft de A7rIII geen ingebouwde intervalometer. Dus je moet altijd een extra afstandsbieding mee brengen. Ik hoop dat Sony hier snel een oplossing voor komt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony verslaafde stapt eindelijk over op fullframe

ILCE-7RM3 09/01/2018 door pmuilman

Nex5, 7, 6000, 6500 naar a7rm3. Upgrade pad heeft even geduurd. Maar minus de SCN, panorama functies is dit een super aanrader. Scene mogelijkheden van o.a. de 6500 mis ik een beetje. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dit fullframe vlaggeschip, nu ca 2 wkn in bezit mij gigantisch veel plezier gaat geven. Met de juiste lenzen geniet ik nu al van de opnames met een hoge iso-stand en onnoemelijke scherpte!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een fantastische camera.

ILCE-7RM3 03/01/2018 door 1815FNijs

De vorige maand gekocht, en ik ben er zeer content mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische kamera

ILCE-7RM3 31/12/2017 door Bokeh

Sinds kort in het bezit van de Sony a7r iii met een 24-105 en een 16-35 lens. De foto's zijn haarscherp. Het toestel heeft vele mogeljkheden en de bediening is logisch en overzichtelijk. ik zou geen minpunt kunnen noemen, alleen superlatieven kunnen gebruiken. Ik ga het toestel gebruiken voor landschap- en straafotografie. Een topuitrusting!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0