1.700,00 €

(inclusief btw)
8

4.6 gebaseerd op 8 klantbeoordelingen

5
3
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

8 klantbeoordelingen

0

Waanzinnige camera

ILCE-7S 17/02/2017 door dhe2904

Bijzondere camera met zeer hoge gevoeligheid. wordt in mijn geval gebruikt voor astronmomie. zeer aanbevolen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een nieuw concept

ILCE-7S 12/09/2015

Een vernieuwend toestel : compact en toch fullframe met heldere elektronische zoeker, zodat ook de oude analoge lenzen kunnen gebruikt worden. De functies zijn erg doordacht en zeer gebruiksvriendelijk , ook voor vreemde lenzen (Sony schermt dus niet de eigen lenzen-markt af) . De handleiding die in zeer vele talen kan gedownload worden is zeer duidelijk en brengt vele verborgen mogelijkheden aan het licht. Vooral - hetgeen zelden voorkomt - het taalgebruik is niet alleen correct maar tevens ondubbelzinnig en to the point.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera, indrukwekkende prestaties

ILCE-7S 15/06/2015

Ik had al een sony rx-100, maar ik wilde nog meer licht en nog minder flitsen. Dat is me dus nu gelukt met de Sony a7S, wat een geweldige ervaring!! Zo lichtsterk heb ik nog niet eerder een camera meegemaakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De nieuwe standaard

ILCE-7S 14/05/2015 door Bastiaan

De nieuwe standaard voor foto en film, zeker met high quality primes. Voor zowel foto als video. geweldig in kleur contrast en lichtsterkte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

ILCE-7S 27/03/2015 door Eclips 7

Fantastisch toestel wat kwaliteit en lichtgevoeligheid voor video opnamen. Wat fotografie betreft heb ik enkele bedenkingen wat deze lichtgevoeligheid/beeldkwaliteit betreft in hoge iso waarden. Nog een opmerking: de 'videoknop' is verkeerd geplaatst en in de nabijheid zou een toets moeten komen om het diafragma tijdelijk te 'blokkeren'. Zou handig zijn voor video opnamen. Voor de rest een fantastisch camera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

goede compacte camera

ILCE-7S 16/03/2015 door paolover

gekocht omwille van zijn hoge ISO waarden en full frame sensor

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige low-light camera

ILCE-7S 09/02/2015 door timmermansm

Erg fijne film gefocuste fullframe fotocamera. Supersterk in weinig licht, je kunt hem werkelijk als nightvision camera gebruiken. Tevens een fijne compacte lichtgewicht maar robuste body, daardoor met grote handen wat minder ergonomisch. Verder een groot aanbod aan functionaliteiten waardoor omgang met het menu wel wat oefening nodig heeft om alles terug te kunnen vinden. Al met al kwalitatief super scherp beeld in zowel fotografie als videobeeld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

Een nieuwe werkwijze

ILCE-7S 22/09/2014 door ilinx media

Ik gebruik mijn nieuwe Sony A7s hoofdzakelijk voor video toepassingen. In combinatie met een Sony FE 4/24-70 lens geeft het mij meer controle over het maken van beeldmateriaal dan ik gewend ben. Een full frame sensor, hogere ISO waarden zonder ruis, CINE en S-log 2 profielen, XAVC-S & AVCHD videoformaat, slow-motion, 4K (extern) in de nabije toekomst, geven mij de flexibiliteit waar ik naar op zoek was in een compacte behuizing. Haarscherp beeld met een "cinema look", echt fantastisch. Je moet wel rekening houden met snel bewegende onderwerpen in verband met rolling-shutter. Ook heeft 8-bit soms zijn beperkingen voor kleurcorrectie. Voor de prijs / kwaliteit verhouding kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn. Een mooie aanvulling voor mijn producties.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0