CAMERA'S MET VERWISSELBARE LENZEN

ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor

ILCE-QX1 / ILCE-QX1L
Afbeelding van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor

Alleen behuizing

ILCE-QX1

300,00 €

(inclusief btw)

Behuizing + krachtige 16-50mm-zoomlens

ILCE-QX1L

450,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor
Afbeeldingen van ILCE-QX1 - Smart Lens-camera met 20,1MP-sensor

Kenmerken

Compatibiliteit met E-bevestiging voor meer creativiteit

Word een professionele fotograaf met een groot aantal compatibele lenzen met E-bevestiging. Kies een macrolens om in te zoomen op kleinere objecten, of maak prachtige vervaagde achtergronden of 'bokeh' met een prime-lens. U kunt zelfs een telelens kiezen, compleet met Optical SteadyShot-beeldstabilisatie, om uw onderwerp met precisie dichterbij te halen voor een professionele afwerking.

Exmor® CMOS-sensor van APS-C-formaat voor professioneel ogende opnamen

Maak DSLR-waardige foto's met de Smart Lens-camera. Een enorme Exmor® CMOS-beeldsensor van APS-C-formaat werkt met een BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor voor high-precision opnamen met 20,1 MP. Leg fijne details, scherpe beelden, heldere nachten en fraaie 'bokeh' vast - allemaal vanaf uw smartphone.

BIONZ X™ voor superieure details en structuren

De snelle beeldverwerkingsprocessor van Sony reproduceert structuren en details natuurgetrouw, zoals het blote oog die waarneemt. Samen met front-end LSI (grootschalige integratie) die de verwerking versnelt, levert BIONZ X™ meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of u nu foto's of films maakt.

Ingebouwde flitser voor omstandigheden met weinig licht

Maak fantastische foto's, zelfs bij weinig licht, met een ingebouwde flitser. Met GN4-classificatie, voor betrouwbare en nauwkeurige opnamen in donkere omstandigheden die ruis en onscherpe foto's in de hand werken. Tegenlichtsituaties en nachtfotografie zijn ook geen probleem, en u krijgt een perfecte scherpstelling in de Superior Auto-modus.

Superior Auto weet wat u opneemt

Er is geen opname te moeilijk. Superior Auto-modus herkent automatisch verschillende soorten omgevingen en past de camera-instellingen aan om elke opname te optimaliseren. De camera activeert functies zoals continu fotograferen en Auto HDR bij de lastige omstandigheden, zodat u de opname probleemloos kunt vastleggen.

Handmatige bediening voor meer vrijheid tijdens het fotograferen

Geniet van de vrijheid van handmatige bediening in DSLR-stijl. Deze Smart Lens-camera beschikt over P/A/S-modi, waarmee u het diafragma, de sluitertijd en meer kunt instellen. Het resultaat: prachtige foto's met een professionele afwerking rechtstreeks vanaf uw smartphone.

Wi-Fi® biedt u draadloze vrijheid

Breng eenvoudig films en meer van uw camera over naar uw Android- of iOS-smartphone of -tablet via Wi-Fi®. Vervolgens kunt u uw video's snel uploaden naar uw favoriete websites en sociale media-netwerken, zodat vrienden en familie van de actie kunnen meegenieten. 

Intuïtieve bediening met Imaging Edge Mobile

Maak een afstandsbediening van uw smartphone of tablet en bedien uw camera met gemak dankzij Imaging Edge Mobile. Met de gestroomlijnde gebruikersinterface regelt u alle camera-instellingen met één hand, waaronder de belichting, sluiter en zoom. Ideaal voor het maken van groepsfoto's.

Meer informatie

Een andere kijk dankzij veelzijdige lensplaatsing

Geniet van fotograferen vanuit verschillende gezichtspunten. Installeer uw Smart Lens-camera op voorheen vrijwel onbereikbare plaatsen en bedien functies – inclusief zoom, compositie en opname – met uw mobiele apparaat. Stevige grip voor veelzijdige opnamemogelijkheden met behulp van de optionele opnameset voor vrije hoeken voor (ADP-FSK1).

Eenvoudig opslaan, overbrengen en delen

Geen zorgen meer dat u foto's kwijtraakt - ze worden automatisch opgeslagen in zowel de Smart Lens-camera als uw smartphone of tablet terwijl u ze maakt. Installeer gewoon de imaging Edge Mobile-app om foto's van uw camera naar uw smartphone of tablet te exporteren via Wi-Fi. Van daaruit kunt u ze ordenen, bewerken en delen met vrienden en familie, of uploaden naar uw favoriete sociale-netwerksite en met de wereld delen.

Meer informatie

Live-View-afstandsbediening voor bediening van meerdere camera's

Beheer tot vijf camera's met de optionele Live View-afstandsbediening. Controleer in een oogwenk beeldhoeken op de kleurenmonitor om uw pols, start/stop opnamen op vijf camera's tegelijk en wijzig gelijktijdig instellingen op alle apparaten. Geen kabels nodig dankzij de ingebouwde Wi-Fi®.

Bevestig op een statief voor flexibel fotograferen

Maak opnamen met lange belichtingstijden en prachtige landschappen. Plaats de Smart Lens-camera op een statief voor meer stabiliteit dan met opnamen uit de losse hand. Lastig terrein, fotograferen bij weinig licht en groepsfoto's vormen allemaal geen probleem meer wanneer u de Smart Lens-camera op een statief plaatst. 

Meerdere hoogte-breedteverhoudingen voor flexibele opnamen

Maak foto's die zich van de rest onderscheiden met een keuze uit verschillende hoogte-breedteverhoudingen. Kies uit conventionele digitale fotogroottes zoals 3:2 en 4:3, plus 16:9 breedbeeld of vierkant voor stilstaande beelden, wat u maar wenst.

Bekijk uw foto's in Triluminos-kleur

Bekijk uw foto's en video's in rijke, natuurlijke kleuren wanneer u ze deelt op het grote scherm. Deze Smart Lens-camera ondersteunt de Triluminos-kleurtechnologie van Sony. Bekijk uw favoriete foto's in realistische kleuren op een tv met een Triluminos-display. Een uitgebreid kleurengamma betekent dat rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten in levendige landschappen er prachtig uitzien. Gezichten zien er ook beter uit dankzij de natuurlijke weergave van huidtinten.

Auto HDR en DRO voor natuurlijke gradatie

Van donkere schaduwen tot helder belichte elementen - Auto HDR (High Dynamic Range) legt elke toongradatie in de scène vast. Het dynamisch bereik van uw opnamen wordt vergroot voor een helder, opvallend contrast. Als u snelbewegende onderwerpen fotografeert, schakel dan over naar DRO (D-Range Optimiser) voor een natuurlijker ogend contrast.

Automatische volgscherpstelling voor bewegende onderwerpen

Altijd haarscherpe foto's. Autofocus met vergrendeling past automatisch de doelframegrootte aan op basis van de kenmerken van het onderwerp. Hierdoor kunt u zich concentreren op wat uw onderwerp doet, terwijl de camera ervoor zorgt dat u altijd een scherpgestelde opname krijgt, wat er ook gebeurt.

Ondersteund in Capture One Express (voor Sony)

Capture One Express (voor Sony) is een van 's werelds beste RAW-converters en geeft kleuren nauwkeurig weer met ongelofelijke details. U profiteert van flexibel beheer voor uw digitale assets, alle essentiële aanpassingstools en snelle, responsieve prestaties in één aanpasbare en geïntegreerde oplossing. * Richt alle vragen over aankoop, gebruik en ondersteuning van Capture One oplossingen tot Phase One.

Gratis download (ga naar de website van Phase One)

Specificaties

De nieuwe Smart Lens-camera legt beelden vast die u gewoonlijk alleen kunt vastleggen met een camera met verwisselbare lens. Dankzij een Exmor® APS-HD CMOS-sensor met 20,1 MP legt u met behulp van uw smartphone of tablet indrukwekkende details met prachtige vervagingen vast.
  • Exmor® APS-C CMOS-sensor met 20,1 MP

  • BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking

  • Maak en deel beelden van hoge kwaliteit vanaf uw iOS- en Android-apparaat

  • AVCHD-opnamecapaciteit voor prachtige video-opnamen

Compatibele lenzen
Lenzen met E-bevestiging van Sony
Type sensor
APS-C
Type sensor
Type APS-C (23,2 x 15,4 mm) Exmor® CMOS-sensor
Aantal pixels (effectief)
20,1 MP
ISO-gevoeligheid (Recommended Exposure Index)
ISO 100-16.000
Batterijlevensduur (foto's)
Maximaal 440 opnamen

Inhoud van de verpakking

Polsriempje, Hulpstuk voor smartphones, Oplaadbare batterij NP-FW50, Micro-USB-kabel, ADP-FSK1

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers