SLT-α58 DIGITALE SLR-CAMERA

Productbeoordelingen

Verkrijgbaar vanaf

450,00 €

(inclusief btw)
221

4.4 gebaseerd op 221 klantbeoordelingen

101
111
5
3
1
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

221 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

een vooruitgang, die sony A58

SLT-A58 07/07/2017 door hpjb

Enige jaren de Sony A350 gehad. Deze beviel goed. Van mijn zoon kon ik de Sony A58 overnemen. Dat was een hele stap! Uitgebreid menu, vele features, heldere oogzoeker

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

1 maand ervaring

SLT-A58 10/02/2017 door KCQruim

Goed in gebruik. Had camera mede vanwege de 7 bps gekocht ivm sportfotografie, maar mmestal zit buffer al vol voordat de 7e foto gemaakt is. Duurt ook lang voordat deze leeg is. Voor de rest niets dan lof. Zeer tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony camera

Behuizing + zoomlenzen (18-55 mm en 55-200 mm) 08/02/2017

ik heb dit product vorig jaar gekocht en heb al mooie foto,s gemaakt

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

een grote stap vooruit

SLT-A58 19/10/2016

Afgelopen maand heb ik mijn Sony A390 ingeruild tegen de Sony A58. Ik gebruik de camera bij het vastleggen van het sporten van de kinderen. Het is de eerste camera die qua snelheid en lichtgevoeligheid precies doet wat ik wil. Snel scherpstellen zowel in de zaal als buiten, het bijstellen voor overbelichting lichtgevoeligheid instellen; nog even wennen maar de foto's zijn nu al een stuk beter. Nog niet in RAW gewerkt. Ben daar wel heel benieuwd naar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Fijne compacte spiegelreflex.....

SLT-A58 05/09/2016 door 19jmv47

Begin augustus aangeschaft als vervanging van mijn kapotte A700. Even wennen aan de kleinere afmetingen en andere functies, maar nu top. Zeer goed snelle camera, met iso 16000 max. !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prettig in gebruik! Fijn als beginnend fotograaf

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 20/08/2016 door Ellen J

Ik heb de camera nu 3 maanden en ik ben er heel blij mee. Ik heb de Sony Alfa 58 body met een losse Tamron lens 18-200 lens. Vaak wordt deze camera als kit verkocht. De body met een Sony 18-55 lens. Het is een prima Spiegel Reflex Camera voor een beginnend fotograaf. Ondanks dat Sony een minder groot camera merk is dan bijvoorbeeld Canon of Nikon is deze betreft kwaliteit vergelijkbaar. Het grootste verschil zit m voor mij in de zoeker (waar je doorheen kijkt). Deze is bij Sony elektronisch (je kijkt niet recht door de lens maar via een opname) en bij Canon en Nikon is zoeker de optisch (je kijkt recht door de lens, dus tussen moment van kijken en foto maken moet de spiegel dus op/neer klappen, daardoor is de camera ietsiepietse langzamer, is opzich niet heel erg). Om je belichting goed te krijgen werk je met sluitertijd, diafragma en ISO waarde. Wanneer je bij een Sony dit veranderd, zie je dit direct door de zoeker/op het scherm. Bij een optische zoeker zie je pas het effect van je instellingen nadat je geklikt hebt (en moet je de foto dus eventueel opnieuw maken met andere instellingen). Tip! Ben je beginnend fotograaf, volg een fotocursus, je leert hierdoor veel meer uit je camera te halen. Al doet de automaat het ook wel heel goed!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

5

0

0

Fijne camera.

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 11/07/2016 door JanvSt

Heb al eerder een Sony spiegelreflexcamera gekocht. Nog steeds een prima camera. Deze camera kan veel meer. ISO waarde, gevoeligheid, filmen enz. Prima camera wil je niet de hoofdprijs betalen. Kortom veel waar voor je geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

perfect toestel

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 08/07/2016

ik ben er dik te vrede mee maakt mooie foto's en het product is goed om ook aan te bieden aan andere mensen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

prettige camera

SLT-A58 05/07/2016 door Paul43

het toestel heeft alle mogelijkheden,die ik belangrijk vind.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

2

0

Je fotografische blik wordt verscherpt

SLT-A58 17/06/2016 door Waterlelie

Al na twee weken was ik in staat met de Sony - SLT-α58-camera de volgende foto's te maken...en nog wel in de manuele stand! Zo snel is deze camera aan je eigen fotografische blik vertrouwd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Juiste keuze

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 17/06/2016 door Walter55

Lang gezocht naar een Fotocamera welke niet te duur moest zijn en toch voldoende mogelijkheden heeft. Uiteindelijk kwam deze camera het dichts bij mijn wensen. Juiste keuze dus.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

2

0

Vele mogelijkheden, moet ze nog wel leren!

SLT-A58 07/06/2016 door Rover1962

Ik heb hem pas een week, dus moet er nog vertrouwd mee worden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoge prijs/kwaliteit verhouding

SLT-A58 29/05/2016 door Joost65

Als leek mij volledig laten adviseren door de winkel. Twee belangrijkste redenen om binnen mijn budget te kiezen voor deze camera zijn: lichtdoorlatende spiegel, waardoor de camera sneller is dan gemiddeld. De tweede reden van de stabilisator in de body ipv in de lens. Hierdoor kan er met voordeligere lenzen worden gewerkt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Zeer mooie camera

SLT-A58 27/04/2016 door Jaap0187

Enkele weken geleden de Sony SLT a58 camera gekocht, na vriendelijk en vakkundig advies in de winkel in Rotterdam te hebben ontvangen. Inmiddels al vele foto's gemaakt en ben aardig bezig om de camera te leren kennen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super camera! Heel tevreden.

SLT-A58 04/04/2016

We hebben hem nog maar pas gekocht, we zijn nog maar beginners. Tot nu toe top camera. Zeer tevreden over onze aankoop.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

camera met veel mogelijkheden

SLT-A58 09/03/2016 door nootna26

ik heb hem nu meer als een jaar en heeft me niet teleurgesteld

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Sony A58K, na 1 maand gebruik..!

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 02/03/2016

Ik heb de A58K verleden maand aangeschaft en hij voldoet meer dan ruimschoots aan mijn verwachtingen. Precies wat ik nodig had..! De A58K is stil, snel, lichtgevoelig en licht van gewicht. Een mooi speeltje er op is het automatisch kaderen. Ik kan zelf behoorlijk goed componeren, maar de A58K laat me nog steeds verbazen. Ik ben er ontzettend blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

goede camera

SLT-A58 24/02/2016

heb de camera pas een paar weken maar zit er prima uit en maakt mooie fotos

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Waar voor je geld

SLT-A58 18/02/2016 door MiPa

Top camera Helaas lenzen iets slechter. Waar voor je geld.

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende camera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 14/02/2016 door MarjanN

Ik heb deze camera net twee weken maar heb er al veel mee gefotografeerd. Ik blijf me verbazen over de prestaties. Voor het eerst in jaren goede foto's kunnen maken zonder flitslicht in de binnenverblijven en het aquarium van Blijdorp (met een bijgekochte 70-300 lens). Het kantelbare scherm is erg handig om hoge of lage dingen te fotograferen. Het is ook prettig dat er als je een stand inschakelt in beeld verschijnt wat je kunt verwachten. De accu gaat lang mee. Goede camera in deze prijsklasse.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

super gemakkelijk duidelijk handzaam

SLT-A58 13/02/2016 door Evers

omdat ik mijn oude minolta lenzen op kan gebruiken .verder ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de foto

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldigd

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 07/02/2016 door jackie5

ik deze cadeau gekregen werkt geweldig ligt lekker in de hand

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima toestel

SLT-A58 06/02/2016 door JKuik

Ik heb het apparaat 4 week geleden gekocht, met de bedoeling het mee te nemen naar Afrika, waar ik samen met mijn zoon een safari tocht ga maken. Ik ben nog in de leer fase, maar het lijkt erg eenvoudig. Op automatisch, kan iedereen goede foto's maken. Ik heb er wel een 55-300 lens bij genomen en aan die combinatie moet ik nog erg wennen. Veel oefenen en proberen de handleiding uit mijn hoofd te leren.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Alpha 58 mooi compact en veel functies

SLT-A58 31/01/2016 door pbuijs

De Alpha 58 gekocht als vervanger voor mijn vertrouwde A-200. En heb er geen spijt van. De Alpha 58 werkt lekker snel en mijn oude Minolta lensen werken ook super op de A58.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede camera

SLT-A58 20/01/2016 door Johan1964

Goede camera is aan te bevelen, ook voor beginners zo als ik

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijn toestel!

SLT-A58 18/01/2016 door webmeesterB

Ik heb de camera nu zo'n twee maanden in bezit. Gekozen voor een Sony A58 in combinatie met een Tamron 18-200 objectief. Dit is precies wat ik zoek. Betaalbare kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

instap model

SLT-A58 13/01/2016 door jantje38

Heb deze 1 jaar. Perfect instap model voor beginner.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede Camera voor een uitstekende prijs

SLT-A58 08/01/2016 door Jawsto

Zoals verwacht een goede camera voor het geld, waarmee ik als gemiddeld fotograaf prima uit de voeten kan

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi toestel voor redelijke prijs

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 07/01/2016 door Krissie38

Handig toestel met veel opties. Veel uitleg bij verschillende instellingen. Maakt mooie foto's. Beschrijving in gebruiksaanwijzing erg sumier.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super voor beginners

SLT-A58 03/01/2016 door Renee25

Eenvoudig te gebruiken, veel mogelijkheden. Nog geen minpunten tegen gekomen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima camera voor prima prijs.

SLT-A58 02/01/2016 door Salmar54

De Sony A58 is een camera met een goede kwaliteit en vooral een lekker lage prijs. Het is alleen jammer dat de uitgebreide handleiding alleen online te krijgen is. Gelukkig is alles nogal intuïtief, dus levert de bediening weinig problemen op.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een camera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 02/01/2016

Ik gebruik de camera met een sony 18-200 mm lens. Scherp stellen is af en toe een probleem. Vooral met weinig licht. Camera heeft veel functies waarvan je de werking niet weet of begrijp of waarom je deze functies zou moeten gebruiken. Een boek of videofilms van Sony om beter met de camera te werken en te begrijpen waarom en hoe je bepaalde functies gebruikt is volgen mij een must en daar heeft Sony wat mij betreft een enorm minpunt. Net als andere camerafabrikanten die ook alleen maar een camera leveren. Bij Sony komt dit harder aan omdat bij de concurrentie nu al zoveel ervaren gebruikers zitten dat je als X gebruiker op het internet hiervoor alles kunt vinden. Sonygebruikers zijn allemaal net bezig dus zijn niet echt ervaren.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig!

SLT-A58 01/01/2016

Wat een prachtig toestel! Om te beginnen ziet de camera er prachtig uit en ligt fijn in de hand, wat ook met filmen soms erg gemakkelijk kan zijn. Daarnaast is de kwaliteit geweldig! Evenals de vele opties de je hebt bij het maken van een foto. Ook ben ik erg tevreden over de filmfunctie. Al met al een geweldige camera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

fijne camera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 29/12/2015 door walbe019

Fijne camera, gemakkelijk te bedienen met geweldig resultaat. Ligt lekker in de hand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Lekkere handzame reflexcamera

SLT-A58 25/12/2015 door Sjouke Jan

Na zijn voorganger, de a55, heb ik deze camera aangeschaft vanwege de mogelijkheid om Fulltime video opnamen te kunnen maken. De APS sensor voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi fototoestel!

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 21/12/2015 door zandt

Heb het toestel nu 3 weken, maakt mooie foto's, ligt goed in de hand. Gebruiksgemak uitstekend!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

SLT-A58 07/12/2015

Zeer goed product voor weinig geld.................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Goede camera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 17/11/2015 door Evert94

Ik heb hem nu twee weken en bevalt erg goed Mooie foto,s van goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

gebruikers vriendelijk

SLT-A58 03/11/2015 door marijn 70

Het is een fijn en makkelijk te gebruiken camera de a58

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijke camera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 02/11/2015 door Grijsduifje

Camera als vervanger van een analoge Minolta aangeschaft ivm comptabiliteit van de lenzen. Camera overtreft de verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heel gebruiksvriendelijk

SLT-A58 29/10/2015 door manticore

vind dit toestel heel gebruiksvriendelijk zelfs voor een leek . de foto's zijn dan ook heel gedetailleerd

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera voor een keurige prijs.

SLT-A58 24/10/2015 door Ben7A

Ik heb de camera pas 2 weken en ben er zonder mij er echt in te verdiepen meteen mee aan de slag gegaan, het mooie hiervan is dat je vanzelf door de mogelijkheden wordt geloodst door de verklaringen op het scherm. de kwaliteit is wat ik al gewend was van de Sony dsc's en videocamera's, de close up's zijn fantastisch en dat ik mijn oude Konica - Minolta lenzen er zo op kan draaien helemaal perfect. Hij ligt, ondanks dat ik vrij grote handen heb perfect in mijn handen, je kunt daarna bijna alles met je duim bedienen. Ik ben er bijzonder blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Moet nog veel leren

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 22/10/2015 door Muisje

Vorige maand gekocht, stuk moeilijker als de alfa300, dus heb er best wel moeite mee daar ik niet zo technisch onderlegd ben. Vaak beschrijving niet volledig begrijp. Foto's die ik al heb gemaakt ben ik wel echt blij om zijn veel mooier

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Zeer goede spiegelreflexcamera

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 21/10/2015 door harrie58

De camera is gebruiksvriendelijk en wijst zichzelf. Voor de prijs, een camera met zeer veel opties. Hulp op het scherm is positief, schakelen tussen oculair en scherm verloopt vlekkeloos. Kantelmogelijkheden van het scherm zijn voldoende. Beeldkwaliteit is zonder meer goed, kortom een erg prettige camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed instapmodel aan een scherpe prijs!

SLT-A58 19/10/2015 door Hakke

Als beginnende hobbyfotograaf kan je met dit toestel niet mis zitten! Handig toestel dat voor prachtige foto's zorgt. Voor die prijs kan je zeker geen beter toestel vinden. Enige beperking is de standaardlens van 18-55.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima camera

SLT-A58 19/10/2015 door Gijs1952

De camera voldoet prima, en gebruikers vriendelijk. De bijgeleverde handleiding, is te klein en minimaal. Nadeel is ook de flitschoen, die veranderd is. Heb nu een adaptor nodig, om mijn flitser nog te kunnen gebruiken !!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Fantastische kwaliteit en functies

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 10/10/2015 door ingostarr

Deze SLT-a58 wordt vaak een instap model genoemd, maar niets is minder waar. De functionaliteit en zeker kwaliteit komt overeen met de middenmoot van alle concurrentie. Ik heb hiervoor een a35 gehad, en de basis van de camera is 6 jaar later nog hetzelfde. De a58 heeft in strakke interface, voor de beginners een goede hulp/tip functie en super fotokwaliteit, ook met name bij zwak licht en in het donker. Een minpuntje is het ontbreken van wifi, want dat biedt leuke extra mogelijkheden zoals op afstand bedienen via telefoon of fotos snel uitwisselen. De SLT schiet super snel, de HD films zijn erg mooi en er zijn uitgebreide opties in de filmmodus. De creatieve filters die er nu bij op zitten zijn ook erg mooi, zoals miniatuur bijvoorbeeld. Ben zeer content dat ik weer voor Sony ben gegaan nadat mijn a35 zijn levensduur had uitgeleefd.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima camera voor een prima prijs.

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 10/10/2015 door Wieter

Lcd scherm had een maatje groter mogen zijn. De elektronische zoeker in donkere omstandigheden is korrelig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig toestel

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 07/10/2015 door Marbelman

Heb het product gekocht ter vervanging van de Sony a330. Deze heeft 5 jaar dienst gedaan. De a58 aangeschaft omdat hiermee ook films gemaakt kunnen worden. Hoef ik niet, naast de fotocamera ook nog eens de camcorder mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zelfde lenzen, betere foto's!

SLT-A58 07/10/2015 door Dannis

Ik heb de SLT-A58 nu enkele weken en al veel foto's mee genomen. Deze zijn aanmerkelijk beter dan die van zijn voorganger, de SLT-A37. Prima toestel. Met name de gefixeerde spiegel maakt het toestel erg snel. Geweldig dat de Minolta lenzen er nog op kunnen. Kijk, dat is service.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Dik tevreden mooie fotos

SLT-A58 05/10/2015 door Rudo

Apparaat werk voor een beginner uit de kunst wel met extra lens 70/300 sigma heb ik deze foto's gemaakt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

geweldig veel voor een mooie prijs

SLT-A58 29/09/2015 door cinnaber71

paar weken voor de zomer gekocht, meteen al technisch moeilijke foto`s kunnen maken. zonder als teveel poespas. perfect!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne handzame camera

SLT-A58 29/09/2015 door Irene omi

2 weken terug de a58 aangeschaft i.c.m. een Tamronlens 18-200mm. Beide voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Heb nog niet alle mogelijkheden geprobeerd.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige Camera

SLT-A58 28/09/2015 door Kanjer

Geweldige camera die mooie foto,s maakt..In welke stand je hem ook gebruikt,alles word duidelijk op het display uitgelegd.Duidelijke camera met een uitgebreide handleiding,en waarop ook de minolta lenzen passen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een waardige opvolger voor mijn Konica-Minolta

SLT-A58 23/09/2015 door Kwizera

Ik kocht dit toestel in het voorjaar om mijn oude Konica-Minolta te vervangen. Ik ben heel tevreden met alle mogelijkheden die het toestel me biedt. En... ik kan al mijn lenzen blijven gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit verhouding

SLT-A58 22/09/2015 door Michielleke

Ik heb de A58 nu een drie maanden en heb m uitgebreid getest op vakantie. Het is een compleet allroundtoestel met veel mogelijkheden. Ook de filmfunctie is prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Simpel maar geavanceerd

SLT-A58 20/09/2015 door Jfb1989

Ongeveer 2 weken geleden aangeschaft na aanbeveling van het winkelpersoneel. Super blij met dit geweldige product. Ligt goed in je hand. Simpele besturing en knoppen direct binnen bereik van je vingers. Niet te groot, goed gewicht. Een aanrader voor fotograven die professioneel willen gaan werken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geef je foto's een boost

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 15/09/2015 door anneke 66

ik kocht mijn sony een aantal maanden geleden en het was meteen mijn eerste digitale reflex camera. Ik vind hem zeer gebruiksvriendelijk en de beeldkwaliteit is erg goed. Ik heb er wel nog enkele extra lenzen bijgekocht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super camera voor mooie en gevoelige momenten.

SLT-A58 14/09/2015 door jjp50

ik heb mijn camera sinds 3 weken en was al jaren bekend met de "A",camera`s van Sony. Maar deze A58 is zo heerlijk om mee te werken ,dat het elke keer een feest is om mee te fotograferen.,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top camera

Behuizing + zoomlenzen (18-55 mm en 55-200 mm) 13/09/2015 door kooysoft

Mooi en goed fototoestel. Zeer gebruikersvriendelijk

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

veel camera voor scherpe prijs

SLT-A58 11/09/2015 door DDNL

Makkelijk te bedienen camera, licht in gewicht. Veel mogelijkheden en hij maakt mooie en scherpe foto's. De scherpstelling reageert snel, de panoramafunctie werkt ook zeer goed. De kwaliteit van video opnames is zeer goed. Een aanrader.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goede camera

Behuizing + zoomlenzen (18-55 mm en 55-200 mm) 11/09/2015 door Ah013

Ik ben zeer tevreden over deze camera en alle mogelijkheden. Wat me wel op viel is dat de tas die mij geleverd werd niet geschikt is voor de camera met extra les.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastisch toestel

SLT-A58 11/09/2015 door Williamvdw

Niet alleen heel handig en vlot in de hand , geeft tevens heel mooie en peikfijne beelden af. Zowel op foto als filmpjes. Kortom een semi-professioneel toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Overstap pakt goed uit

SLT-A58 11/09/2015 door Afra

Mijn Konica Minolta spiegelreflex gaf de geest. Overgestapt op Sony SLT A58 body. Lenzen passen perfect en resultaten zijn 100% beter. Groot bedieningsgemak en heldere uitleg op display. Ben zeer tevreden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Leuk toesteletje.

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 11/09/2015

Even wennen met inzoomen/ scherpstellen. Handig dat hij een uitsnede maakt van een foto. Deze is dan wat artistieker dan die je zelf maakt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel

SLT-A58 11/09/2015 door Veerman28

Nu een maand in gebruik, maakt geweldige foto's. De stabilisator in de body is geweldig, scheelde je een hoop geld in lenzen kopen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prettig om er mee te werken

SLT-A58 11/09/2015 door johan 19

Ik ben nog volop aan het experimenteren. Had geen ervaring met zo'n toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 11/09/2015 door Team Akila

Deze camera nu ongeveer 1,5 maand in mijn bezit. Gelukkig passen er alle lensen en accu's van mijn Alpha 200 gewoon op en in. Ook het oudere Minolta spul past er goed op. Moest er in het begin erg aan wennen dat bepaalde knoppen anders zaten dan bij de Alpha 200, maar na een paar dagen wende dat vanzelf wel. De video functie is redelijk tot goed. Verwacht hier geen beelden van in de kwaliteit van bijvoorbeeld een GoPro, maar ze zijn acceptabel tot goed. Het is wel belangrijk om de juiste instellingen te kiezen, vooral bij snel bewegende voorwerpen, want doordat de zoeker ook een beeldscherm is, wil dat nog wel eens wennen zijn, doordat je geen continu beeld hebt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede camera voor weinig geld

SLT-A58 11/09/2015 door Peter038

makkelijk te gebruiken, maar voor wie het wil zijn er ook veel instellingen te veranderen. Fotos en videos worden erg mooi en het is een groot voordeel dat de oude Minolta lenzen nog prima te gebruiken zijn op de sony slr/slt camera's Autofocus is stil en snel genoeg. AF bij weinig licht valt tegen, maar dat is ook het enige minpuntje. De buitenkant van de lens mount is van plastic, hier wordt veel over geklaagd maar in de praktijk is het echt geen minpunt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sinds dag 1!

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 29/08/2015 door AR196RM

Wat geniet ik toch van mijn camera! Was eerst van plan om voor een Canon te gaan, maar in de winkel is er te veel verleiding. Waaronder deze SLT-A58! Een vriendin had deze al en was dankzij haar ook meteen verkocht! Mist alleen nog een 70-300mm lens en dan heb ik alles wat ik hebben moet. En vooral het resultaat mag er wezen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ik ben tevreden, maar had ietwat scherpere foto's

SLT-A58 17/07/2015 door Luc49

Ik ben wel tevreden maar moet het toestel nog goed leren gebruiken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera!

Behuizing + 18-55mm-zoomlens 08/07/2015 door Framegote

Vorige maand voor mijn verjaardag deze camera gekocht. Ik kan hem niet vergelijken met een digitale spiegelreflexcamera, want die heb ik nooit gehad. Ik kan wel zeggen dat ik enorm blij ben met deze camera.nhij overtreft mijn verwachtingen!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0