BESCHERMENDE DRAAGTAS

Productbeoordelingen

30,00 €

(inclusief btw)
13

4.2 gebaseerd op 13 klantbeoordelingen

5
6
2
0
0
Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

13 klantbeoordelingen

0

compact en makkelijk in gebruik.

LCS-U21 31/07/2019 door ced en char

net 2 weken in huis maar handig in gebruik en makkelijk mee te nemen.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect

LCS-U21 08/04/2016 door Bryank

Hele fijne camera tas, voldoende ruimte een echte aanrader!!!

Prestaties

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Degelijke tas

LCS-U21 25/04/2015 door JWX1

Mooie, degelijke tas voor een zeer schappelijke prijs t.o.v. de concurrentie, echter niet geschikt voor de Sony RX-10

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie handige tas

LCS-U21 15/02/2015 door Dropkicker

Voldoet prima voor de Sony DSC-H400 die ik pas gekocht heb. Camera past er goed in en er kunnen dan nog diverse accessoires bij.

Prestaties

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Handige tas.

LCS-U21 11/01/2015 door dick1211

Deze tas is gemaakt van zacht maar stevig materiaal. Alles kan er een plek vinden, onder andere batterijen, kabels e.d.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

makkelijke draagtas

LCS-U21 22/10/2014 door HVDVD

Gekocht voor mijn cybershot HX400,past zeer goed inclusief lader,accu en alle kabels en nog wat meer kleine spullen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima bruikbare tas

LCS-U21 21/10/2014 door Richard K

Genoeg voor camera (CX730) en accu's. Precies genoeg voor onderweg. Niet genoeg om alle accessoires in te bewaren. Dus als je op pad moet met meerdere lenzen e.d., dan is deze tas te klein.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Precies zoals de omschrijving

LCS-U21 01/09/2014 door KitC

Ik gebruik deze tas voor mijn digitale camera. Prima formaat, reserve batterijen, oplader en snoertjes passen er goed bij in. Tas is fijn compact en was goed omschreven op de website. Dik tevreden!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi en goed tasje

LCS-U21 12/08/2014 door JanBr

Persoonlijk vind ik het formaat nog aan de grote kant maar dat heeft ook weer voordelen, omdat je alle accessoires mee kunt nemen.

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Alles past er in

LCS-U21 03/08/2014 door Marcob

Goed uitziende draagtas voor meerdere producten , ikzelf gebruik deze draagtas voor de DSC-H400 , alles past er in en er is zelf nog ruimte over voor extra's. Zeker een aanrader wanneer je niet wilt dat de spullen beschadigen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klasse

LCS-U21 03/06/2014 door mafo

Prima product precies wat ik graag wou hebben. Kan je gerust mee voorde dag komen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Meer dan voldoende vakken

LCS-U21 02/06/2014 door Robke

Ik ben zeer tevreden over het product. Het bied meer dan voldoende ruimte voor mijn camcorder en daarnaast ook nog voor mijn fotocamera en laadapparaten

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handig tas - perfect voor HX400v

LCS-U21 02/06/2014 door VoorhoutI

Deze tas past perfect bij de nieuwe HX400v die ik gekocht heb.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0