500,00 €

(inclusief btw)
659

4.4 gebaseerd op 659 klantbeoordelingen

342
278
24
10
5
Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Een geweldige camera.

Met GPS 29/01/2015  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de camera al twee weken en heb alles heel grondig uit getest. Op deze foto camera zitten behoorlijk veel functies op, de meeste functies zal je als beginnende foto fanaat niet gebruiken. In de meeste gevallen zijn de gewone standaard functie om goede foto's te maken al meer dan voldoende. Wil je meer uit je foto toestel halen dan kan dat, het vraagt wel heel veel geduld. Mijn advies is wel om de handleiding uit te draaien om alle functies goed te begrijpen. De foto's zijn klasse, het toestel is gemakkelijk te bedienen en de uitzoom kwaliteit is goed. Mijn advies is dan ook een goed foto toestel voor weinig geld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Reparatie

Met GPS 07/09/2020 door RBloem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Onlangs camera laten repareren voor €210,- Beeldstabilisatie was kapot

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

659 klantbeoordelingen

0

Sony hx400v

Met GPS 30/06/2022 door Jeanke1 (België)

Ik heb dit toestel een 4tal maanden geleden gekocht. Maakt mooie filmpjes en foto's ook bij weinig licht. Veel in stel mogelijkheden. Heb er wel een aparte flash bijgekocht voor in dancings te fotograferen. En met 50 zoom mooie natuur foto's

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel

Met GPS 19/05/2022 door Crypto (Nederland)

Toestel aangeschaft voor vogelspotting als alternatief voor een duurdere telelens.Toestel vldoet aan de verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel erg tevreden

Met GPS 16/05/2022 door Ingrid 1 (België)

Heel erg tevreden over dit toestel !!! zou het ook aanraden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi product

Met GPS 27/01/2022 door Els007 (België)

Ik heb hem een week maar heb wat problemen om hem te verbinden met WiFi om foto’s te synchroniseren met mijn lap top en I phone… het lukt eigenlijk niet

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
31/01/2022

Hallo Els007,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij begrijpen dat je de camera probeert te verbinden met jouw laptop en telefoon. Voor meer informatie kan je de onderstaande link raadplegen.
https://bit.ly/3KXWm5u
Pagina 147.
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Zeer omslachtig om in te stellen

Met GPS 04/01/2022 door StaCor (België)

Ik heb dit toestel net gekocht en vind niet de juiste instellingen voor een goede standaardbelichting. Mèt flits is het snel overbelicht en zonder flits is het dan nogal ‘flat’ ofte zonder veel contrast. Ik kom van een Nikon (prof toestel) en dan wordt het hier toch wel echt zoeken. Ik had een eenvoudige in te stellen camera nodig… .Ik voel me een beetje op een verkeerd been gezet door de reclame errond. Tevens is de gebruiksaanwijzing verouderd, men spreekt over een software die intussen niet meer bestaat èn krijg ik de wifi verbinding maar moeilijk tot stand (alhoewel ik echt geen leek ben). Kortom: niet het toestel wat ik verwacht had.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Sony Support Team
06/01/2022

Dag StaCor,

Bedankt voor uw feedback.

Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden met de camera.
Voor meer informatie vernemen wij u graag om ons te contacteren: https://bit.ly/3qXCtSM

Ahmed @Sony NL

0

Prima camera voor natuur en vakantie

Met GPS 01/12/2021 door Strampke (Nederland)

De HX400V overtreft mijn verwachting. Een kleine sensor en een goede lens maakt prachtige beelden, goed van kleur en scherpte. Ongelofelijk hoe je dieren ver weg scherp in beeld kunt krijgen. De beeldstabilisatie werkt voortreffelijk. Voor de beginnende fotograaf die graag zonder moeite de mooiste foto's maakt is deze camera een echte aanrader.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel goeie camera voor op reis

Met GPS 01/12/2021 door E6855 (België)

Paar maanden geleden gekocht. Ben er heel tevreden van. Goeie foto's. Gps-coördinaten zodat je later eenvoudig kan zien waar ze genomen werden. Krachtige zoomfunctie. Foto's kunnen via NFC gemakkelijk naar je gsm gestuurd worden. Ik heb wel wat moeten zoeken op welke manier ik dat kon doen. De handleiding daarvoor is niet toereikend. Dat laatste is dan ook het enige minpuntje.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
03/12/2021

Hallo E6855,

Bedankt voor je beoordeling.
Door middel van de onderstaande link vind je de handleiding van jouw camera. Op pagina 147 staat hoe je verbinding kan maken met behulp van NFC.
https://bit.ly/3pl8ofm
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://bit.ly/31rlOhi

Groeten,
Dalia @Sony Support BE

0

Lichtsterk en stabiel

Met GPS 22/10/2021 door Wil68 (Nederland)

Inmiddels 3 jaar in bezit. Toestel ligt uitstekend in de hand (NB: geen lichtgewicht) en maakt het mede dankzij lichtsterke lens (2,4!) uitstekend mogelijk om tot 600mm in te zoomen met scherp resultaat. Gelukkig geen gesleep met meerdere lenzen nodig (24-600) tijdens reizen. Enige oefening en bekijken gebruiksaanwijzing betalen zich terug. Een reserveaccu meenemen op reis is wel verstandig gezien energieverbruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima camera

Met GPS 15/10/2021 door PJos (Nederland)

uitstekende camera voor het doel waarvoor ik hem gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekende kwaliteit

Met GPS 13/10/2021 door Zwerversbestaan (Nederland)

Zeer mooi toestel, wel moeilijk in gebruik, maar na tijdje gaat het al beter , veel oefenen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig zoombereik en erg handig onderweg

Met GPS 13/10/2021 door Hylco (Nederland)

Nu een half jaar in gebruik, voornamelijk om vogels te fotograferen. Door het grote zoombereik, de vlotte schepstelling en de goede bewegingsonderdrukking lukt het gemakkelijk om veraf gezeten vogels op beeld vast te leggen. De beoordeling op het scherm voegt veel toe aan waarnemingen door de verrelijker. Door het bescheiden gewicht en afmetingen is de camera een prettige reis- en wandelmetgezel. Handmatige scherpstelling blijft lastig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige camera met super scherpe foto’s

Met GPS 13/10/2021 door Onsan1 (Nederland)

Intussen al weer even in mijn bezit en super tevreden. Licht gewicht, geweldige zoom opties, maakt super scherpe foto’s. echt heel blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Very good zoom, good photo quality & bad guarantee

Met GPS 13/10/2021 door Zayoud (België)

As you can see, the pictures are astonishing but you can not get RAW format. the screen of the camera is vulnerable, and it was broke in the first month of usage even inside the camera case. The guarantee does not cover neither spare parts nor the service cost.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Support
01/02/2022

Hello Zayoud,

Thank you for your review.
We would like to thank you for your feedback to pay attention to this in the future.
We have forwarded your feedback to the appropriate department.
We would also like to inform you that physical damage is unfortunately not covered by the warranty.
For further support, please feel free to contact us using the link below.
https://cutt.ly/mTLicVp

Regards,
Dalia @Sony Support BE

0

Prima toestel.

Met GPS 13/10/2021 door Wibo60 (Nederland)

Ik heb hem nu reeds enkele maanden in bezit. Het is een veelzijdige, maar toch eenvoudig te bedienen camera. Daarnaast uiterst goed betaalbaar. Dus zeker waar voor je geld. Nog wat oefenen om er alles uit te halen, maar het is een genot om alles uit te proberen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed in de handliggend

Met GPS 13/10/2021 door kajorda46 (België)

Zeer goed toestel met véél mogelijkheden. Teveel pluspunten om op te noemen. 1 minpunt, geen passende zonnekap te verkrijgen. Ze komen allemaal in beeld

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie foto's

Met GPS 13/10/2021  (Nederland)

Zeer tevreden, mooie foto's.......................

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Traag

Met GPS 13/10/2021 door Coconoir (Nederland)

Extreem traag en mijn telefoon maakt mooiere foto's. Niet de 400 eu waard helaas

Beeldkwaliteit

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Support
01/02/2022

Hallo Coconoir,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij vinden het vervelend te horen dat je problemen ondervindt met jouw camera. Door middel van de onderstaande link willen wij je vragen de camera te updaten.
https://bit.ly/3AWo8L1
Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

Prachtig toestel met zéér vele mogelijkheden

Met GPS 12/10/2021 door Lucie04 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken geleden gekocht en op vakantie uitgeprobeerd in het Sauerland. Je moet er echt mee leren werken, veel instellingsmogelijkheden (uitdagingen).

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verbazingwekkende zoomcapaciteit.

Met GPS 12/10/2021 door Bharte (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nadat mijn HXC 60 gestolen was zocht ik een andere, nog betere camera. Uiteindelijk deze gekocht en is tot volle tevredenheid in gebruik.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een geweldige camera

Met GPS 04/10/2021 door Discusvisje (Nederland)

Bijna 1 jaar geleden gekocht en al zoveel prachtige foto’s ermee gemaakt. Ben nog volop aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is met deze camera !

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gemakkelijk en goed te hanteren

Met GPS 03/10/2021 door Guyke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik had voorheen een toestel ,iets ouder type:DSC-HX300V, welk door omstandigheden stuk is gegaan. Gezien ik over dit toestel zeer tevreden was heb ik onmiddellijk besloten om hetzelfde toestel aan te kopen maar het werd het nieuwere type. Ik heb er zeker geen miskoop mee gedaan aangezien dit toestel meer mogelijkheden heeft, zoals o.a.een GPS, wat ik zeer graag had. Er zitten zeer veel mogelijkheden in dit toestel mar deze zal ik door gebruik moeten ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede en slechte punten

Met GPS 25/09/2021 door depolle1 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fotografie heel goed. Maar bij het overzetten van de foto's naar de pc maakt het programma plots dubbels aan van de vroegere bestaande foto's op de pc. Wat het bestaande verkennerprogramma onoverzichtelijke maakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

goed product

Met GPS 15/09/2021 door depolle (België)

Lijkt me een goed product al gebruik ik het nog maar pas

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een toestel voor gewone foto’s te nemen

Met GPS 08/09/2021  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Toestel is minder geschikt voor groepsfoto’s te nemen beeld minder zuivere foto’s

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima koop

Met GPS 20/08/2021 door wimko22 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

voldoet volledig aan mijn verwachtingen; gebruiksvriendelijk; ligt prettig in de hand

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camer

Met GPS 19/08/2021 door Highmoors (Nederland)

Mijn vrouw fotografeert er jaren mee. Apparaat is aanbevolen door professsioneel fotograaf

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Photo quality 10 out of 10

Met GPS 30/07/2021 door Inch38 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

I brought this camera a month ago and it takes good photo's even the tele zoom works good through out. Goed camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handig in gebruik

Met GPS 09/07/2021 door krul2019 (Nederland)

fijn om mee te oefenen, precies technisch apparaat dat makkelijk is te hanteren

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzame camera.

Met GPS 05/07/2021 door remkes2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Makkelijk en snel geslaagde opnames met de pre-settings. Helaas geeft de 1200x zoom veel onscherpte.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel tevreden over !

Met GPS 16/06/2021 door Mistral1 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wou dit al lang , vooral om de lens dichter te trekken . Heel tevreden over .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

Met GPS 06/06/2021 door Jofoto (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem in mei gekocht het gewicht valt mee zoomt goed in makkelijke bediening mooie foto’s

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top apparaat

Met GPS 06/06/2021 door Thijs1967 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Inmiddels drie weken in bezit. Geweldig apparaat. Geen gedoe met verwisselen van lenzen, maar gelijk goed inzoomen naar reewild etc. Mooie resultaat en handig in bediening. Door de verschillende standen ook eenvoudig een macro foto.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed werkend apparaat

Met GPS 31/05/2021 door John 33 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem vorige maand gekocht en ben er tevreden mee. Een goede zoom functie en een goede lens.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hele complete Camera

Met GPS 26/05/2021 door willemvdb (Nederland)

Ik ben heel tevreden met deze aankoop. is top aankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Licht en compact

Met GPS 12/05/2021 door Gema1957 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het toestel nu 14 dagen en geeft mooie en scherpe foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super camera

Met GPS 03/05/2021 door Nathan Hespeel (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

super camera voor beginnende fotografen, Na enkel jaren komen de stukjes los van de camera, maar prijskwaliteit is deze camera super.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden

Met GPS 08/03/2021 door Buizerd (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Item vorige maand aangeschaft na een zoektocht naar een betaalbaar toestel met voldoende mogelijkheden om er mee te " vogelspotten". Dit toestel voldoet aan alle eisen en heeft voor iemand die overstapt van foto's maken met de smartphone naar een goede camera ruim voldoende in huis. Het is allemaal nog goed te doen voor een hobbyist. Zoom werkt uitstekend, maakt fantastische beelden. Aanrader voor startende vogelspotter die dus ook op afstand vogels wil fotograferen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super !

Met GPS 03/03/2021 door Erik 1964 (België)

Pas gekocht, nog volop aan het experimenteren, eerste indruk o.k.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk voor een leek.

Met GPS 15/02/2021 door A3K_ (Nederland)

Enkeke vakantiefoto's. Mooier resultaat dan reisgenoten met camera's met grote telelenzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima camera

Met GPS 15/02/2021 door Hans 246 (Nederland)

Tot nu toe een mooie camera voor een prima prijs, precies wat we zochten. Makkelijk bedienbaar

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voelt als professioneel

Met GPS 14/02/2021 door Robert Max (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een brugcamera, maar heeft voor mij, als hobby-fotograaf, prachtige kwaliteiten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

makkelijk te bedienen

Met GPS 11/02/2021 door Geertje 53 (Nederland)

hij makkelijk te bedienen is en licht is om langer vast te houden een heerlijke camera om voor een beginneling

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voor de tweede keer een Sony DSC-HX400V gekocht.

Met GPS 27/01/2021 door AartLa (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit toestel had ik in 2016 ook al gekocht. Door zwaar gebruik, 170 GB aan foto's en gebruik van een te kleine Tripot is de vorige na 4,5 jaar gesneuveld. Na vergelijkingen met andere "zoom" camera's kwam deze weer als beste, d.w.z. Prijs/kwaliteit verhouding uit de bus. Slechts 1 minpuntje en dat is de locatie van de " Movie" knop. word te makkelijk verwisseld met de terugkijkknop. Liever in de selecteerknop en dan starten en stoppen met de normale ontspanknop.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel.

Met GPS 14/01/2021 door Gordon71 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden met de kwaliteit, Super product.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Valt wat tegen

Met GPS 11/01/2021 door Androkles (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht ter vervanging van een HX60. Minder compact, maar een met grotere zoom en lens en ook GPS (zoals de HX60) Tot nu zowat enkel met de automatische stand foto's genomen. De automatische scherpstelling werkt toch niet optimaal. Dikwijls komt er een melding om de flash bij aan te zetten, zelfs buiten. Blijkbaar is er al snel te weinig licht De foto's vallen mee. Je kan de de zoom ook met de hand bedienen, maar dit loopt niet zo soepel als bij een zoomlens van een reflexcamera. Het motortje dat de zoom ook mogelijk maakt werkt wat tegen. Video heb ik nog niet echt getest.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

supper

Met GPS 10/01/2021 door Antoon kneep (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

mooi toestel, zeer tevreden over het paraat zeker aan te raden aan vrienden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mijn beste camera ooit

Met GPS 03/01/2021 door wilf36 (België)

Beeldkwaliteit uitstekend. Vlot te bedienen en ligt goed in de hand. De ingebouwde GPS is stukken handiger dan de losse GPS-logger waar ik het tot dan toe mee deed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn toestel

Met GPS 02/01/2021 door vadebm (België)

Voorlopig zeer tevreden. Ik wacht af wanneer de fameuze fout: "E:62:10." gaat optreden of ook hopelijk niet.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Laten we over een jaar nog eens kijken.

Met GPS 27/12/2020 door rapvdijk (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Laten we kritisch blijven. Dit apparaat is redelijk ingewikkeld niet erg intuitief. De afbeeldingen die er mee gemaakt zijn. zijn positief en de xoom werkt zelfs zonder statief prima. Het mechanisme laat niets te wensen over en de mogelijkheden zijn professioneel. Het is echter eerlijker een product te beoordelen na een of meer jaren.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Super camera!!!

Met GPS 22/12/2020 door jac54 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb geen tijd om lang te prutsen met zo'n camera. Ik zet hem op de (groene)automaat en elke foto is altijd perfect! Altijd en altijd!!! Bij deze camera zijn geen zware telelenzen nodig. De enorme telelenzen zitten ingebouwd in deze kleine camera! Als je inzoomt kun je op honderden meters afstand een auto nummerplaat fotograferen. Wél op statief zetten, zoals bij een echte telelens. Zonder statief: minimale bewegingsonscherpte.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Betrouwbaar

Met GPS 13/12/2020 door Ron1954 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben weer heel enthousiast voor fotograferen geworden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

Met GPS 11/12/2020 door Berma72 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb onlangs de HX400V aangeschaft. Hiervoor had ik een HX300. Hoewel, of misschien juist wel daardoor, ik maar een gewone huis-tuin en keuken fotograaf ben was de HX400V voor mij een hele openbaring. Natuurlijk ben ik nog niet helemaal wegwijs met het toestel, maar de resultaten die ik tot nu toe er mee hen verkregen voldoen nog beter dan dat ik gehoopt had.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

films overzetten naar andere media valt tegen.

Met GPS 12/11/2020 door alweer2020 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze kamera gekocht omdat mijn oude kamera was verouderd. ik neem graag fotos in en van de natuur en dat gaat prima. Maar films van mijn kinderen die ik wil overzetten naar een andere medium lukt niet.. Ik weet dat ik naar een specifik software moet zoeken. Maar dat die niet standard wordt ondersteunt valt vies tegen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
16/11/2020

Hallo,
Dank je wel voor je beoordeling.
Het is vervelend te horen dat u problemen ondervindt met de DSC-HX400V.
Via deze link http://bit.do/fK8ux (knip en plak in je browser) vindt je de software hoe je de beelden kan overzetten naar de computer.
Met vriendelijke groet,
Customer Support Sony Nederland

0

Ligt goed in hand, makkelijk te bedienen

Met GPS 30/10/2020 door Roy1981 (Nederland)

Vorig jaar gekocht, Diverse foto's gemaakt van dagjes weg, of foto's voor marktplaats. Ideale camera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handige compacte camera

Met GPS 03/10/2020 door bettas (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

voordelen handig compact scherpe beelden nadeel: bij scherp zonlicht zoeker en display bijna niet zichtbaar

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera

Met GPS 24/09/2020 door Monique228 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze camera n poosje geleden gekocht, prima camera, kan heel ver dichtbij halen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super mooie foto’s

Met GPS 10/09/2020 door Luukske (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het toestel nog niet lang mat ben er vol lof over, maakt mooie foto’s en is handig ingebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Alles onder 1dak

Met GPS 09/09/2020 door Michelvr (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit Toestelvorige maandgekocht super handig en super lens

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede camera voor zijn prijs

Met GPS 09/09/2020 door dirkuitveerle (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na 15000 foto's ken ik nu wel de voor en nadelen van de hx400v . samen met een makro lensje heb je weinig om mee te sleuren en kan je best mooie foto's maken .

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Reparatie

Met GPS 07/09/2020 door RBloem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Onlangs camera laten repareren voor €210,- Beeldstabilisatie was kapot

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldig toestel

Met GPS 23/08/2020 door RudolphF (Nederland)

Mijn eerste HX400V heeft het jarenlang volgehouden en heb ik met plezier mee gewerkt. Echter zelf kapot laten gaan. Nu weer dezelfde opnieuw gekocht en ook nu is het weer genieten.

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super tevreden

Met GPS 23/08/2020 door Femmy007 (België)

Online gekocht en ben er enorm tevreden mee, beter als verwacht

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

maakt hele mooi foto's

Met GPS 16/08/2020 door roland442 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

dit zijn de foto s die ik mijn de camera heb gemaakt en zijn volgens mijn heel goed gelukt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Voldoet prima snel en goede foto’s

Met GPS 09/08/2020 door Piet30 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben tevreden ook goede grip kamera is ook niet te zwaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

weer een goede camera

Met GPS 30/07/2020 door 4ualbe (Nederland)

zojuist de HX 400V gekocht om niet meer te hoeven slepen met tassen en lenzen en ook deze camera is weer goed ( had een Sony A390/A200

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima zoom met prima resultaat

Met GPS 11/07/2020 door Jan van Klaas (Nederland)

Als opvolger van de DSC HX 100V gekocht. Voor nog betere opname.

Beeldkwaliteit

Slecht

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijke bediening.

Met GPS 01/07/2020 door Bergerac50 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een prima toestel wat makkelijk is te bedienen, ik heb nu scherpere plaatjes. Ben er gewoon blij mee.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige zoom

Met GPS 30/06/2020 door WB06 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze nu een jaar in gebruik en al geweldige Dieren foto's meegemaakt mede dankzij de 50 x zoom.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie camera

Met GPS 17/06/2020 door Somebody3 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb na de Coolpix van Nikon deze camera gekocht. Prachtige beelden. Echter gebruiksgemak is Nikon sterker in.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Maakt prima foto's

Met GPS 10/06/2020 door Fransgre (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem al bijna 4 jaar en bevalt nog prima en goed bevalt zeer tevreden over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zeer scherp, goede nachtopname

Met GPS 06/06/2020 door 20klein48 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ben er blij mee, toch wat aanmerkingen de lensdop heeft b.v geen koordje aan de draagriem , verliezen of vergeten gebeurt dan makkelijk, geen spotmeting bij automatische instelling,geen zonnekap verkrijgbaar

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie camera met veel instelmogelijkheden

Met GPS 01/06/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden over deze camera vooral de apps zijn mooi.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0