480,00 €

(inclusief btw)
51

4.4 gebaseerd op 51 klantbeoordelingen

25
22
4
0
0
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Sony-HX90: een kanjer!

DSC-HX90 10/02/2016 door PdeG

In plaats van het meezeulen van mijn spiegelreflexcamera zocht ik een kleine alleskunner. Volgens Chip Fotomagazine was de Sony- HX90(v) de beste compact camera met megazoom. Deze in de winkel bekeken en gekocht. Hij ligt prima in de hand, je neemt hem gemakkelijk mee en hij heeft extreem veel mogelijkheden en de foto's zijn prachtig en scherp, van Makro tot 30X Tele uit de hand! Het kantelbare scherm en de digitale zoeker zijn super! De laatste is heel handig bij zonnig weer. De voorkeursinstellingen met speciale draairing werken prima en staan garant voor prima foto's. Met WIFI kan je de foto's op de smartphone bekijken, maar de camera ook op afstand bedienen. Heel handig op statief. De camera en zijn mogelijkheden hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik ben er erg blij mee. Wel een tip: neem, met de camera in de hand, de uitgebreide handleiding (van de website van Sony) een keer goed door. Je leert de camera en zijn mogelijkheden dan goed kennen en je maakt nog fraaiere foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

Meest handig (kritisch)
0

Redelijk tevreden.

DSC-HX90 30/04/2017 door wwescholten

Het grote zoombereik is fantastisch. De kamera is klein en kan dus overal mee naar toe. De EVF werk goed. De knopjes op de achterkant zijn te klein. Het draaiwiel rond de lens heeft geen klikjes en draait dus te gemakkelijk weg van de ingestelde waarde.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

51 klantbeoordelingen

0

Fijne compact camera

DSC-HX90 19/01/2020 door Hannie BvH

Makkelijk te bedienen camera. Fijn om mee op reis te nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gebruiksvriendelijke camera

DSC-HX90 07/01/2020 door Sony58

Gekocht om te vloggen, erg makkelijk in gebruik, makkelijk programma om van de korte filmpjes een film te maken.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

gemakkelijk in gebruik

DSC-HX90 23/11/2019 door anne70

Dit is mijn tweede toestel, het vorige was gevallen en stuk .

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Hoe kwaliteit foto's - fijn toestel

DSC-HX90 04/10/2019 door Hannes54

Zoom knop werk niet prettig - door deze langzamer te laten werken, zou je nauwkeuriger kunnen zoomen. Een minder ervaren gebruiker krijgt de camera soms in niet gewenste instellingen. Er kunnen verrassend mooie kwaliteitsfoto's mee gemaakt worden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijn toestel met veel mogelijkheden

DSC-HX90 14/09/2019 door Johanna RR

Ik heb het toestel een maand geleden gekocht en tijdens een reis door Portugal iedere dag volop gebruikt.. Wat een heerlijk toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super hanteerbaar

DSC-HX90 04/07/2019 door Joarie1

Ik ben tevreden over compactheid en kwaliteit foto’s

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

DSC-HX90 16/05/2019 door januitdelft

Ik moet er nog erg aan wennen. Ik ben 87 jaar en heb altijd met eos-camera's gewerkt (althans digitaal) maar omdat ze me te zwaar werden ingeruild voor een handzamer type. Het valt mij tegen dat macro niet echt macro is en daar ligt mijn belangstelling.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Geweldige kwaliteit foto's

DSC-HX90 03/02/2019 door Yvonne2020

Ik heb het toestel vorige maand gekocht en ik ben heel erg tevreden over de kwaliteit van de foto's: super scherp en hele mooie kleuren!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een lens in zo een compact toestel

DSC-HX90 31/12/2018 door Ingevh

De eerste vakantie zit er op samen met deze prachtige camera. Zelf foto’s in schemer zijn zeer scherp. Topaankoop

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

DSC-HX90 27/08/2018 door Nico 1938

Handig en werk prima, en makkelijk mee te nemen, vooral met vacantie.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein maar fijn in het gebruik.

DSC-HX90 15/05/2018 door Raghoebier65

Ik heb x-aantal weken gekocht maar nog niet veel gefotografeerd. As. Maandag ga ik richting griekenland en daar zal ik gaan foto's gaan schieten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzaam

DSC-HX90 09/04/2018 door kolletje

fijn dat er een aparte zoeker op zit, vooral als de zon schijnt. Ligt goed in de hand, makkelijk mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

jammer teleur gesteld

DSC-HX90 06/04/2018 door visser28

Heb verleden maand in Engeland het toestel Sony HX 90 aan geschaft en denk over haast gekocht , want wij wouden de HX 90 V hebben

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

1

0

Fijne compacte camera

DSC-HX90 06/01/2018 door Consument

Zeer compacte camera met een groot bereik. Afbeeldingen zijn van een goede kwaliteit. Ben er zeer tevreden mee. Als enig nadeel, de heel kleine bedieningsknopjes.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk Selfie maken, makkelijk beeldoverdragen

DSC-HX90 05/01/2018 door wg4you

Makkelijk te bedienen, nadeel: onscherp bij lastige lichtomstandigheden

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed

DSC-HX90 21/08/2017 door Weetniet

Geen klachten nog van alles proberen ik heb hem tekort

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sony vlot/compact camera

DSC-HX90 06/05/2017 door Lizybo

Ik ben heel blij met mijn sony camera ik gebruik hem voor YouTube video's optenemen En het werkt goed,snel,makkelijk je kan veel instellen en als je inzoomt dan hoor je het niet op de video eigenlijk zijn er aleen maar voordelen en geen nadelen als ik eerlijk mag zijn

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Redelijk tevreden.

DSC-HX90 30/04/2017 door wwescholten

Het grote zoombereik is fantastisch. De kamera is klein en kan dus overal mee naar toe. De EVF werk goed. De knopjes op de achterkant zijn te klein. Het draaiwiel rond de lens heeft geen klikjes en draait dus te gemakkelijk weg van de ingestelde waarde.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

handzame camera met goede zoom

DSC-HX90 17/04/2017 door Barbara39

Camera met (te) veel mogelijkheden. Ik ben er nog steeds niet uit wat hij allemaal kan en wat een goede instelling is. De zoom is goed en dat was voor mij de grootste reden van aanschaf. De buiten foto's zijn perfect. Binnen foto's zijn vaak onscherp.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

maakt prachtige opnames

DSC-HX90 09/04/2017

Ideaal toestel voor de professional als 2e toestel en zeker voor de amateur fotograaf die graag familiefoto's neemt,vooral de 30x zoom is een mooi hebbeding

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super toestel.

DSC-HX90 08/02/2017 door T ter Haar

Klein compact alleskunner. Zeer mooie foto in zeer weinig licht.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Blij mee!

DSC-HX90 08/02/2017 door Debs13

Veel mogelijkheden, groot zoombereik en toch lekker handzaam. Leuk dingetje, ben er blij mee!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein maar sterk!

DSC-HX90 02/11/2016 door kvanbael

Ik vorige maand deze camera gekocht en ben gevallen voor zijn klein formaat, maar een geweldige zoom-sterkte. Ook de verkoper was vol lof over Sony als leverancier van compact camera's.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Hoop plezier van dit toestel

DSC-HX90 22/10/2016 door Sjoerd58

Nu een paar maanden in bezit ,bevalt prima, mooie foto's, heel veel mogelijkheden. Ben nog steeds aan het ontdekken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

DSC-HX90 12/09/2016 door Meeberg

Ondanks het gebruik van automatische scherpstellinv, niet altijd edn scherp en helder beeld

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima toestel

DSC-HX90 31/08/2016 door Peter 57

Ik ben tevreden, maar een uitgebreidere beschrijving kan geen kwaad. En een extra batterij en aparte lader standaard erbij.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige prestaties voor een compact

DSC-HX90 11/08/2016 door Guidowj

Zeer goede resolutie bij een betrouwbare afstandsmeting en snel reageren op het "fotomoment ".

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

DSC-HX90 08/08/2016 door wbelgraver

Prima toestel, heb het nog maar net aangeschaft en heb nog niet alles uit kunnen proberen. Maar tot nu toe, top!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Handige camera

DSC-HX90 29/06/2016

Deze camera maakt zeer duidelijke foto's en heeft heel veel mogelijkheden. Bovendien zeer compact en heel gemakkelijk bij je te houden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kleine camera met Grote prestaties

DSC-HX90 28/06/2016 door Rndy

Ik heb de camera nu een paar weken in bezit en ben tot nu toe zeer tevreden. Het kleine compacte formaat zorgt ervoor dat je de camera makkelijk en snel overal mee naar toe neemt. De mogelijkheden die je hebt zijn eindeloos, ik heb nog niet alles kunnen proberen daar er zoveel opties op zitten. Dankzij het scherm dat je kan om klappen kan je mooie selfies maken, in direct zonlicht is het scherm wat moeilijker te zien, dankzij de electronic viewfinder is dit geen probleem. Geen onderwerp is te ver dankzij de 30x zoom. De beeldkwaliteit is ook goed voor een compact camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Ideale reisgenoot.

DSC-HX90 18/06/2016 door henbus

Is mijn 3e HX, superhandige lichte camera met prima prestaties. Voorheen SLR met 28-300 zoomlens maar 30x optisch en 4x digitaal is meer dan perfect voor dagelijks en gebruik op reis. Gekocht o.a. voor het kantelscherm, viewer en speciaal de draairing. Jammer dat je hier niet, net zoals bij een SLR, handmatig scherp mee kunt stellen. Een echte gebruiksverbetering is de videoknop alleen bedienbaar maken in videostand.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Beoordeling

DSC-HX90 07/05/2016 door joker44

Mooie foto's en video's, maar wel erg lange verwerkingstijd (= pauzeertijd) tussen de opnamen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Fijne camera

DSC-HX90 24/03/2016 door Clasina

Ik heb deze camera gekocht voor op reis, makkelijker meenemen dan m'n alpha met lenzen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om functies naar wens in te stellen, wil je alleen klikken dan kan dat ook (met de automaat). Na 6 weken intensief gebruik (ik oefen elke dag even om er snel mee te kunnen werken indien nodig) ben ik nog steeds zeer enthousiast over deze camera. Echt gelukkig ben ik met de zoeker, de scherpstelvergroting en de besturingsring. Neem ook vooral het originele tasje erbij met handige schouderband, de camera ligt dan veel lekkerder in de hand (zonder is hij nogal hoekig).

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zeer geavanceerd en compact.

DSC-HX90 11/02/2016

Vorige maand aan geschaft, het toestel nog niet goed uit geprobeerd. Ik verwacht er veel van en binnenkort gaan we op vakantie. Uiteraard wel van alles er mee gedaan, qua mogelijkheden. Zeer onder de indruk van de specificaties.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sony-HX90: een kanjer!

DSC-HX90 10/02/2016 door PdeG

In plaats van het meezeulen van mijn spiegelreflexcamera zocht ik een kleine alleskunner. Volgens Chip Fotomagazine was de Sony- HX90(v) de beste compact camera met megazoom. Deze in de winkel bekeken en gekocht. Hij ligt prima in de hand, je neemt hem gemakkelijk mee en hij heeft extreem veel mogelijkheden en de foto's zijn prachtig en scherp, van Makro tot 30X Tele uit de hand! Het kantelbare scherm en de digitale zoeker zijn super! De laatste is heel handig bij zonnig weer. De voorkeursinstellingen met speciale draairing werken prima en staan garant voor prima foto's. Met WIFI kan je de foto's op de smartphone bekijken, maar de camera ook op afstand bedienen. Heel handig op statief. De camera en zijn mogelijkheden hebben mijn verwachtingen overtroffen en ik ben er erg blij mee. Wel een tip: neem, met de camera in de hand, de uitgebreide handleiding (van de website van Sony) een keer goed door. Je leert de camera en zijn mogelijkheden dan goed kennen en je maakt nog fraaiere foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Compleet en kwaliteit

DSC-HX90 09/02/2016 door Middelstum

Prima camera, zoeker gaf voor mij de doorslag. Programma's en bediening erg gebruikersvriendelijk.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

GOEDE INVESTERING

DSC-HX90 09/02/2016 door Boomaars

goede camera goede keuze MEER ER/ niet over te zeggen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel gemakkelijk, stijlvol en doelmatig

DSC-HX90 28/01/2016 door Donel31

Fijne lichte camera met prima zoombereik. Snel handelbaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer fijne camera

DSC-HX90 26/01/2016 door Joppie1987

Wij hebben de hx90 nu 2 weken en hij bevalt ons tot nu toe prima. Het uitgebreide menu moet wel even wennen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ziet er schitterend uit !

DSC-HX90 22/01/2016 door zonnetje1964

nog maar net geprobeerd , lijkt me n prachtig toestel ! nog geen resultaten gezien behalve op de PC ! super scherpe foto s ! snelle zoom ! zeer handig om selfies te maken , scherm is omklapbaar .... wel kleine knopjes in vergelijking met mijn vorig toestel, maar vlug gewoon te worden .veel mogelijkheden en begrijpbaar , logisch menu !

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg prettige camera

DSC-HX90 21/01/2016 door Danie

Als je gewend bent om met een spiegelreflex camera te werken, en je er graag een kleine camera naast wil voor dagelijkse momenten, dan is dit een uitstekende camera! Werkt snel, prettig, ligt goed in de hand, heeft vele opties. Met het NFC is het gemakkelijk foto's snel te delen via een telefoon. Je hebt wel wat camera gevoel/ervaring nodig, soms is het lastig om goed scherp te stellen, maar oefening baart kunst.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfecte travel camera

DSC-HX90 02/01/2016 door bartvdid

Perfecte travel camera; compact; handige automatische scene functies; 30x opt. zoom

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige compacte camers

DSC-HX90 10/11/2015 door PaulvdM

Ik heb deze camera nu ruim 2weken in bezit en al vele tientallen foto's gemaakt. Werking van de camera is prima, wel even wennen aan de kleine knopjes en draaischijfjes. Al met al ben ik zeer tevreden over deze camera.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

DSC-HX90 24/10/2015 door Stukkie

Ideale reisgenoot compact met grote prestaties. De zoeker is ook fijn vooral bij zonnig weer,omdat je de zoeker kan bijstellen hoef ik mijn leesbril niet meer op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig , compact met goede resultaten.

DSC-HX90 16/10/2015 door Frekie50

Een maand ben ik nu in bezit van Sony-HX90. De afgelopen week heb ik hem meegenomen op mijn vakantie in Kroatië. Het gebruiksgemak is goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

een geavanceerde camera,behalve de OLED zoeker

DSC-HX90 29/09/2015 door Miauw

Negatief is de OLED zoeker, die je niet scherp kan focusseren en daarom geen enkel extra gemak geeft bij licht arme situaties. Voor mij een onding! Voortreffelijke optische specificaties!

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Alles in 1

DSC-HX90 24/09/2015 door Camerajet

Zeer complete camera, top lens, veel zoom, optische zoeker & lekker compact.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kleine gigant!

DSC-HX90 14/09/2015 door tandjehoger

Kocht deze compact omdat mijn spiegelreflex vaak te groot is om mee te nemen. Ik stel nog graag met een zoeker in en daarom kwam dit toestel in beeld. Ik snap niet hoe je zonder zoeker met vol zonlicht fijn kunt fotograferen! Dit toestel ligt heerlijk in de hand, voelt degelijk en heeft een geweldig zoombereik. Foto's zijn zeer scherp en hebben volle kleuren. Iets voor een firmware update: iets minder JPEG compressie graag..

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Makkelijk te bedienen.

DSC-HX90 08/09/2015 door Ninjo

Zeer goed toestelletje. Maakt mooie foto's en dat is het belangrijkste. Makkelijk mee te nemen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Grootse prestaties in kleinformaat

DSC-HX90 18/07/2015 door Poggi Bonsi

Ik heb deze camera gekocht voor mijn vakantie. 30x zoom was een vereiste voor de safari. Camera is mede dankzij de viewfinder een toppertje in gebruiksgemak. Bij sterk zonlicht is de viewfinder een must. Camera is ondanks klein formaat goed in de hand (stabiel) te houden om 30x in te zoomen. De voorgeprogammeerde scenes zijn ook zeer handig te gebruiken (bijv. zonsondergang). Batterij levensduur is ruime voldoende, elke dag opladen was voor mij niet nodig. In de drie weken heb ik 1500 opnames (foto en video) gemaakt. Erg handig vind ik de quick start, door de viewfinder te openen gaat de camera al aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende aankoop

DSC-HX90 20/06/2015 door Berghuizer

Na een aantal weken gebruik ervaren als een fijn fototoestel , met veel gebruiks gemak en goede resultaten

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0