COMPACTCAMERA'S

Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom

DSC-QX30
Afbeelding van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom

300,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom
Afbeeldingen van Smart Lens-camera DSC-QX30 met 30x optische zoom

Kenmerken

30x optische zoom/60x Clear Image Zoom voor superclose-ups

Leg alles vast, van weidse landschappen tot verre onderwerpen, dankzij de krachtige groothoek van 24 mm* tot 720 mm als zoombereik. De 60x Clear Image Zoom-functie van de camera verdubbelt de vergroting van de optische lens van uw camera digitaal zonder het aantal pixels te verminderen, zodat u vloeiende, gedetailleerde opnamen bij elke afstand kunt vastleggen.

Autofocus met vergrendeling en continu fotograferen

Altijd haarscherpe foto's. Autofocus met vergrendeling past automatisch de doelframegrootte aan op basis van de kenmerken van het onderwerp, waardoor u altijd een scherpgestelde opname krijgt, wat er ook gebeurt. Met de Smart Lens-camera kunt u tevens supersnel continu fotograferen tot 10 fps en gedetailleerde opnamen maken met 20 MP, zelfs van snel bewegende objecten.

Optical SteadyShot-beeldstabilisatie

De ingebouwde Optical SteadyShot-technologie zorgt voor stabiele beelden, ook als u beweegt. Kleine trillingen in uw hand waardoor wazige en vervormde beelden kunnen ontstaan worden door SteadyShot gecompenseerd, waardoor u fantastische opnamen kunt maken, zelfs in moeilijke omstandigheden met weinig licht. Schakel SteadyShot Active in om scherpe filmopnamen te maken.

Full HD 60p: schoonheid in beweging

Houd uw beeldmateriaal vloeiend en scherp – zelfs bij het pannen en fotograferen van bewegende onderwerpen – en neem films met 60p op met de volledige resolutie van de camera.

Exmor R®-CMOS-sensor met 20,4 MP voor gedetailleerde opnamen

Haal de details in uw foto's naar voren - zelfs bij opnamen in omstandigheden met weinig licht. Een Exmor® R-CMOS-sensor met achtergrondverlichting heeft brede gevoelige gebieden zodat er meer licht en details worden gevangen in ieder frame. Leg de scène in detail vast in hoge resolutie van 20,4 MP voor prachtige foto's, elke keer weer.

BIONZ X™ voor superieure details en structuren

De snelle beeldverwerkingsprocessor van Sony reproduceert structuren en details natuurgetrouw, zoals het blote oog die waarneemt. Samen met front-end LSI (grootschalige integratie) die de verwerking versnelt, levert BIONZ X™ meer natuurlijke details, realistischere beelden, rijkere toongradaties en minder ruis, of u nu foto's of films maakt.

G Lens van Sony voor verfijnde prestaties

De geoptimaliseerde G Lens van Sony is een perfecte aanvulling op de geavanceerde beeldsensoren en beeldverwerkingstechnologie van deze Smart Lens-camera. U krijgt de mogelijkheden om opnamen van haarscherpe kwaliteit te maken, evenals prachtige vervaagde achtergronden (bokeh).

Wi-Fi® biedt u draadloze vrijheid

Breng eenvoudig films en meer van uw camera over naar uw Android- of iOS-smartphone of -tablet via Wi-Fi®. Vervolgens kunt u uw video's snel uploaden naar uw favoriete websites en sociale media-netwerken, zodat vrienden en familie van de actie kunnen meegenieten.

Intuïtieve bediening met Imaging Edge Mobile

Maak een afstandsbediening van uw smartphone of tablet en bedien uw camera met gemak dankzij Imaging Edge Mobile. Met de gestroomlijnde gebruikersinterface regelt u alle camera-instellingen met één hand, waaronder de belichting, sluiter en zoom. Ideaal voor het maken van groepsfoto's.

Meer informatie

Een andere kijk dankzij veelzijdige lensplaatsing

Geniet van fotograferen vanuit verschillende gezichtspunten. Richt uw Smart Lens-camera op voorheen vrijwel onbereikbare plaatsen en bedien de functies ervan – inclusief zoom, compositie en opname – met uw mobiele apparaat. Stevige grip voor veelzijdige opnamemogelijkheden met behulp van de optionele opnameset voor vrije hoeken voor (ADP-FSK1).

Bevestig de camera op uw smartphone/tablet

Maak eenvoudig een hoogwaardige camera van uw smartphone of tablet: bevestig gewoon de Smart Lens-camera op uw mobiele apparaat en maak opnamen. Uw apparaat wordt na bevestiging de camerabehuizing: gebruik het aanraakscherm om opnamen te maken, te retoucheren en zelfs met familie en vrienden te delen op Facebook® en Twitter™.

Eenvoudig opslaan, overbrengen en delen

Geen zorgen meer dat u foto's kwijtraakt: uw foto's worden automatisch opgeslagen op zowel de Smart Lens-camera als uw smartphone of tablet terwijl u ze maakt. Installeer gewoon de imaging Edge Mobile-app om foto's van uw camera naar uw smartphone of tablet te exporteren via Wi-Fi. Van daaruit kunt u ze ordenen, bewerken en delen met vrienden en familie, of uploaden naar uw favoriete sociale-netwerksite en met de wereld delen.

Meer informatie

Superior Auto weet wat u opneemt

Er is geen opname te moeilijk. Superior Auto-modus herkent automatisch verschillende soorten omgevingen en past de camera-instellingen aan om elke opname te optimaliseren. De camera activeert functies zoals continu fotograferen en Auto HDR bij de lastige omstandigheden, zodat u de opname probleemloos kunt vastleggen.

Bevestig op een statief voor flexibel fotograferen

Maak opnamen met lange belichtingstijden en prachtige landschappen. Plaats de Smart Lens-camera op een statief voor meer stabiliteit dan met opnamen uit de losse hand. Lastig terrein, fotograferen bij weinig licht en groepsfoto's vormen allemaal geen probleem meer wanneer u de Smart Lens-camera op een statief plaatst.

Bekijk uw foto's in Triluminos-kleur

Bekijk uw foto's en video's in rijke, natuurlijke kleuren wanneer u ze deelt op het grote scherm. Deze Smart Lens-camera ondersteunt de Triluminos-kleurtechnologie van Sony. Bekijk uw favoriete foto's in realistische kleuren op een tv met een Triluminos-display. Een uitgebreid kleurengamma betekent dat rode, oceaanblauwe en smaragdgroene tinten in levendige landschappen er prachtig uitzien. Gezichten zien er ook beter uit dankzij de natuurlijke weergave van huidtinten.

Live-View-afstandsbediening 2 voor bediening van meerdere camera's

Beheer tot vijf camera's met de optionele Live View-afstandsbediening. Controleer in een oogwenk beeldhoeken op de kleurenmonitor om uw pols, start/stop opnamen op vijf camera's tegelijk en wijzig gelijktijdig instellingen op alle apparaten. Geen kabels nodig dankzij de ingebouwde Wi-Fi®.

Meerdere hoogte-breedteverhoudingen voor flexibele opnamen

Maak foto's die zich van de rest onderscheiden met een keuze uit verschillende hoogte-breedteverhoudingen. Kies uit conventionele digitale fotogroottes zoals 3:2 en 4:3, plus 16:9 breedbeeld of vierkant voor stilstaande beelden, wat u maar wenst.

Specificaties

Leg fraaie opnamen vast, ongeacht de afstand, met de DSC-QX30 met 30x optische zoom, Optical SteadyShot en autofocus met vergrendeling. U kunt nu foto's maken van bewegende of verre onderwerpen, wat eerder onmogelijk was met uw smartphone of tablet.
  • Exmor R™-CMOS-sensor met 20,4 megapixels

  • BIONZ X-processor voor ongelooflijke details en ruisonderdrukking

  • G Lens van Sony met 30x optische zoom (60x met Clear Image Zoom)

  • Meer creativiteit met camera-apps van PlayMemories

  • Maak en deel beelden van hoge kwaliteit vanaf uw iOS- en Android-apparaat

Type sensor
Type 1/2,3 inch (7,82 mm) Exmor R®-CMOS-sensor
Aantal pixels (effectief)
20,4 MP
ISO-gevoeligheid (foto's) (Recommended Exposure Index)
ISO 80-12.800

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterij NP-BN, Micro-USB-kabel, Polsriempje, Hulpstuk voor smartphones, Snel aan de slag, Referentiegids

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers