1.400,00 €

(inclusief btw)
11

4.7 gebaseerd op 11 klantbeoordelingen

8
3
0
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

11 klantbeoordelingen

0

Klein en niet zwaar

DSC-RX10M2 20/07/2019 door Beerfoto

Mooie scherpe foto's, de af is soms wat zoekerig. De a77ii is resoluter is het scherpstellen terwijl op papier de rx10 ii sneller zou moeten zijn.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super toestel

DSC-RX10M2 15/07/2018 door Rissie

Vorige maand gejocht. Mooie foto's gemaakt. Begin langzaam de camera beter te leren kennen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

goede camera

DSC-RX10M2 13/02/2018 door kikkerislief

Mooie camera met heel veel mogelijkheden. En wauw wat een lichtsterke lens. Helaas rammelt de lens een beetje. Ronduit slecht dat Sony er geen aparte accu oplader bij levert. Maar de positieve dingen overheersen en ik ben tevreden met dit product.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Blij met de Sony fotocamera

DSC-RX10M2 09/01/2018 door LadyIlse

Voorheen met compact camera's gewerkt en leentoestelen. Nu eindelijk mijn eigen toestel. Ik probeer van alles uit en het is makkelijk. Het helpt enorm om handleiding goed door te lezen en alle standen en mogelijkheden goed te bestuderen. Op het moment supreme heb je daar niet de tijd voor. De foto's zijn haarscherp. Download de Play Memories app en je kunt de foto's supersnel naar bv je smartphone toesturen en gelijk op Social Media zetten. Ideale camera voor mij.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

beoordeling Sony RX10II

DSC-RX10M2 07/01/2018

De Sony RX10 II is een geweldig toestel, niet enkel op het vlak van prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook op het vlak van mogelijkheden. Het enige wat enigszins tegen valt is de opnameduur en metode in super slow motion. Je bent beperkt tot shoots van max. 4 sec. Ik ging ervan uit dat je een opname kon maken van onbepaalde duur. Ik heb 4 weken geleden de vraag gesteld aan Sony of ik die mogelijkheid soms over het hoofd gezien heb tijdens mijn zoektocht in de vele instellingen, maar ik heb tot nu nog geen antwoord ontvangen buiten dat ze geen antwoord konden geven en de vraag zouden door spelen aan een technische dienst ...

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie camera om mee op reis te nemen!

DSC-RX10M2 14/07/2016 door AMteZ

Als professioneel fotograaf zocht ik een camera om mee te nemen op reis. Deze camera heeft alle veelzijdigheid die ik een camera wil hebben zonder veel uitrusting mee te nemen. Ik ben heel tevreden over de beeldkwaliteit en professionele opties die deze camera biedt.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige lens en super functionaliteit.

DSC-RX10M2 26/04/2016

Net een week oud en mijn ervaring met concert fotografie en het station van Arnhem zijn heel positief. Voor mij een genot dat ik geen lenzen meer hoef te wisselen, de camera tas is een stuk lichter en de foto's zijn prima.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

DSC-RX10M2 10/04/2016 door Tinie

Ik was al in het bezit van de voorganger de Sony RX 10. Vanwege nog betere video mogelijkheden en nog enkele vooruitgangen heb ik deze aangeschaft. Ik vind het een supercamera die zeker goed kan concurenen met een spiegelreflexcamera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige camera maakt super foto,s en video, ,

DSC-RX10M2 31/01/2016 door adorgelo

paar weken terug in Den Ham gekocht, oude spiegelrefl. A-300 ingeruild voor deze RX10 M2 even wennen maar ben er zeer tevreden over. super camera, voor mij weer een stap verder. nadeel vind ik dat je de accu in de body moet opladen,en toch ook wel redelijk (netto)aan de prijs is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super functionerend bij moeilijke omstandigheden.

DSC-RX10M2 27/01/2016 door Benedict

Ik ben twee weken op reis geweest naar Noord Noorwegen; bij temperaturen tot min 28 graden. Ik heb prachtige foto's kunnen nemen van het beroemde Noorderlicht en veel foto's bij beperkte lichtomstandigheden uit de hand kunnen nemen dankzij de lichtsterke lens. Ondanks de barre kou bleef de camera goed presteren! De camera is makkelijk overal mee te nemen door het kleine formaat, heel wat beter dan mijn oude spiegelreflex met loze tele lens; Ik ben super tevreden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

2

0

Fraaie Bridge camera met Zeiss objectief

DSC-RX10M2 11/09/2015 door Fotofanaat

De Sony-RX10 II maakt prachtige foto's en video's; mede door het schitterende Zeiss-objectief. De camera is up-to-date met 4K video en slowmotion opnamen. Helaas is continu slowmotion alleen mogelijk met professionele randapparatuur.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

5