2.000,00 €

(inclusief btw)
121

4.6 gebaseerd op 121 klantbeoordelingen

75
42
4
0
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Meest handig (positief)
0

Supersnel en superscherp

DSC-RX10M4 13/12/2017 door ceesvndk

Ik heb de camera nu twee weken in gebruik. Vooral in gebruik voor het doornemen van alle instellingen voor foto. Wat een mogelijkheden! Wat een vooruitgang tov mijn A77. Wat de specificaties beloven, wordt waargemaakt. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt. Geen gezeul meer met camera's en diverse objectieven. Nu echt alles in één. Weliswaar een kleinere sensor maar de kwaliteit van de foto's is perfect. Zeiss lens met zoom bereik van 24-600mm, supersnelle AF en 24fps. Korte scherpstel afstanden van 3 cm in de 24mm en 1.40m in 600mm stand maakt "macro" in 2:1 verhouding mogelijk. Robuuste camera, ergonomisch prima. Al met al ben ik uiterst tevreden. Er valt nog heel wat te bestuderen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

Meest handig (kritisch)
0

Teleurstellende software

DSC-RX10M4 01/02/2018 door Mxvb

Ik heb de camera vorige maand gekocht als vervanger voor mijn RX10 M3 vanwege de veel snellere autofocus. Het was een zeer grote teleurstelling dat geen enkele van de wel zer mooie apps van de M3 nog werken, meer zelfs er zijn er geen voor de M4. Verder is de remote software die zou moetenw erken met geen middel aan de gang te krijgen. Ook het ontbreken van een uitgebreide handleiding, gedrukt of via download is een gebrek. Online is er één te raadplegen, maar je hebt niet altijd een laptop bij als je iets wil opzoeken ( zeker in de beginperiode ). Er is dus nog héééééél veel ruimte voor verbetering.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

2

0

121 klantbeoordelingen

0

Buitengewoon

DSC-RX10M4 15/09/2019 door Robertus

2 weken geleden gekocht, mis alleen een eenvoudiger handleiding

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed

DSC-RX10M4 14/09/2019 door FrKe16Zndrt

Ik heb product vorig jaar gekocht n het voldoet voor mijn toepassingen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Mooi staaltje techniek

DSC-RX10M4 13/09/2019 door Pommetje Horlepiep

Al snel had ik mijn weg gevonden op dit toestel. Een mooi toestel, niet zwaar en met een machtig zoombereik van 24-600 mm. En nog wel een Zeiss lens. Wat wil je nog meer. Met een (eenpoots)statief is het uitstekend foto's maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Weer lol in fotograferen!

DSC-RX10M4 10/09/2019 door Aleida

Ik heb het toestel nu 1 1/2 maand. Voorheen had (hij ligt nog in de kast..) ik een SLR met diverse lenzen. Heel gesjouw altijd en had ik maar 1 lens bij me...altijd weer de verkeerde keus. Het was wel even wennen de Sony en soms nog wel. Want het toestel heeft veel instellingen. Lekker hoor zo'n allrounder mee op pad. Moeiteloos switchen van een bijtje op een bloem naar een prachtige wolkenlucht! Het toestel werkt snel, heel snel. En een burstrate van 24 beelden per seconde! Ideaal voor bewegende voorwerpen. Video's heb ik nog niet gemaakt. Dat wordt het volgende traject.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Praktische camera voor mooie beelden

DSC-RX10M4 10/09/2019 door Hendrik1984

Camera ligt goed in de hand en maakt mooie foto's,

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Camera met goede mogelijkheden

DSC-RX10M4 09/09/2019 door G P A

Camera in juni 2019 gekocht en tot op heden tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig toestel

DSC-RX10M4 08/09/2019 door buffie

Heb deze camera aangeschaft één week voor mijn vakantie zeer makkelijk te bedienen en voor mij lekker licht. Geweldig geen gesjouw en gewissel van lenzen. Top camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtige camera

DSC-RX10M4 08/09/2019 door MirjamvdHR

Ik heb deze camera nu 2 maanden en ben er erg positief over. Ik had een sony HX400V, de voorganger van deze camera. Maar mijn nieuwe camera is lichtsterker, heeft een grotere sensor en daardoor mooiere fotoos , meer ISO en meer variatie in diafragma. Vooral de betere ISO en diafragma vind ik erg prettig.. Het is een verschil van dag en nacht. Het enige minpunt vind ik dat er geen GPS op zit en je altijd je telefoon in de buurt moet hebben met een verbinding met de camera om wel de GPS locatie aan de foto te kunnen toevoegen. Ook de manual zou zeker voor digibeten als ik ben iets toegankelijker mogen zijn. Een cursus speciaal voor de ins and outs van deze camera zou geweldig zijn. Misschien komt die nog. Het is een geweldige camera, waar ik heel erg blij mee ben en volop mee experimenteer. Het is een relatief dure camera, maar het is geld wel waard.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Geweldig toestel.

DSC-RX10M4 06/09/2019 door Marco02

Pas gekocht, was reeds in het bezit van RX10,was ook ok , deze veel beter en veel meer vooruitstrevend. Geweldig toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zoveel. Instellingen bijzonder

DSC-RX10M4 03/09/2019 door Pcooke

Mooie beelden, instellingen naar wens, bijzonder mooi toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch toestel

DSC-RX10M4 03/09/2019 door Meesterbaar

Begin juli aangeschaft, overtrof mijn verwachtingen. Levert geweldige, haarscherpe foto's op.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voortreffelijke autofocus, formidabele alleskunner

DSC-RX10M4 25/08/2019

Ik heb deze camera nu ongeveer een maand en ben een gevorderde amateurfotograaf. ik heb deze camera gekozen als aanvulling op mijn spiegelreflex en heb me door bekenden laten informeren omdat zij deze camera ook hebben. De camera is geliefd bij natuurfotografen vanwege de brede inzetbaarheid. Ik ben aangenaam verrast door de snelheid en kwaliteit Ten opzichte van een professionele full frame zijn er wel opmerkingen over de kwaliteit maar dat wist ik van te voren en zie deze camera als aanvulling

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super camera

DSC-RX10M4 11/08/2019 door coudenys

Ik heb de camera gekocht voor onze reis naar Afrika. Schitterend toestel om dieren mee te fotograferen. De optische zoom is gewoon fantastisch.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Echt, een aanrader voor wie niet sleuren met DSLR

DSC-RX10M4 03/08/2019

- veel instellingen - zeer goede beeldstabilisator - zeer mooie kleuren - heel scherpe foto's ben ik zeer tevreden mee!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sterk presterende reiscamera

DSC-RX10M4 02/08/2019 door johnnl

Sony DSC RX10 IV - Sterk presterende reiscamera Normaal werk met een full frame DSLR, en gebruik daarbij 4 verschillende objectieven. Voor reizen blijkt dat toch steeds weer zwaar en onhandig. Uiteindelijk dus toch maar Sony RX10 IV bridgecamera gekocht, ondanks de hoge prijs. Het is toestel levert verrassend goede prestaties. De mogelijkheden voor beeldoptimalisatie benaderen die van mijn Canon 5D Mark IV zeer goed, tenminste als je eenmaal je weg weet te vinden in het menu (daar moet je wel even voor gaan zitten). De fantastische zoom van 24-600mm (full-frame equivalent) bij een blijvend hoge lichtsterkte is een pluspunt voor flexibel gebruik. De beeldstabilisatie werkt naar volle tevredenheid. De zeer hoge continue opname snelheid van 24 opnamen per seconde nodigt je gewoonweg uit om voor het maken van dieren-natuurfoto’s op pad te gaan. Het verplaatsen van het focuspunt met een vingertikje is ideaal voor het snel aanpassen van de compositie. Wat ik persoonlijk erg fijn vindt, is de mogelijkheid om de lichtcompensatie met een solide draaiknop aan te passen, terwijl je direct ziet wat dit betekent voor de uitvulling van het histogram. Dit werkt zowel in de zoeker als op het beeldschermpje. De afwezigheid van ingebouwde ND-filters, die in een aantal reviews (t.o.v. de Lumix FZ 2000) als minpunt wordt gezien beschouw ik zelf niet als een probleem. Een los variabel ND-filter erop/eraf draaien gaat snel en het biedt feitelijk meer speelruimte. Op twee punten kan dit overigens geweldige toestel nog worden verbeterd: - meer logica in de opbouw van het menu (zet zaken bij elkaar die bij elkaar horen), - uitbreiding van de touchscreen functionaliteit, met name het snel in- en uitzoomen van en rondkijken in geschoten foto’s (ik mis de “2-vingers” functie).

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super camera met veel mogelijkheden.

DSC-RX10M4 31/07/2019 door Camilla92

Ik ben erg tevreden over deze camera. Hij maakt scherpe foto's en reageert heel snel. Er zitten veel opties op om veel verschillende type fotos te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitgebreide camera

DSC-RX10M4 31/07/2019 door Lelijveld

Een prima camera van hoge kwaliteit voor het maken van foto / films.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

DSC-RX10M4 31/07/2019

Ik had alles in spiegelreflex. Veel gesjouw. Deze camera biedt veel in één.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Versatile and precise

DSC-RX10M4 30/07/2019 door HermH

Handzame kwaliteitsbrugcamera met verrassende scherpte in situaties met actie en beweging. De camera is zo opgetuigd dat er aan jouw aspiraties op fotografisch en videografische gebied ruim tegemoet wordt gekomen. In het proces van nabewerking van fotos exceleert de RX10 IV. In het video-nabewerkingsproces dien je wel rekening te houden dat je bij omzetting van jouw clipmateriaal tot videofilm je over voldoende tijd en kennis dient te beschikken. De RX10 IV kan op broadcastniveau gebruikt worden, maar is nog niet uitontwikkeld om dit op een wat meer praktische manier te kunnen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

super lens

DSC-RX10M4 29/07/2019 door cint

van het weekend gekocht blij met de foto nog wel wennen

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima merk !

DSC-RX10M4 28/07/2019 door Nazario52

heb hem pas enkele dagen,ziet er allemaal prima uit! wacht nu op mijn cashback :=)

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera

DSC-RX10M4 27/07/2019 door Bonbini

Supersnel scherpstellen en afdrukken. Uitstekende zoomlens en mooie foto's. Ben er erg blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ziet er prima uit

DSC-RX10M4 24/07/2019 door RBoni

Heb het toestel gekocht na grondige studie en vergelijkingen op het net. Steun op de vele positieve recensies. Eerste resultaten zijn hoopgevend. Nu nog grondig alle mogelijkheden bestuderen en proberen.

Vormgeving

Uitstekend

0

0

0

Heel gaaf

DSC-RX10M4 24/07/2019 door Hanzz

Tot nu toe heel mooi. Ik hoop echter wel dat de 'cash back' procedure werkt. Ik ben altijd bang dat zoiets achteraf toch niet werkt omdat je altijd wel iets fout kan doen.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima bridge camera met unieke functies

DSC-RX10M4 22/07/2019 door Kl B

Begin juni de DSC-RX10M4 gekocht. 1 - zijn unieke en doordachte functies 2 - ook handmatige in te stellen functies 3 - veelzijdig ook in filmen 4 - van groothoek tot 600 mm optisch 5 - stof en spatwater afgedichte body 6 - vanwege zijn uitstekende reviews 7 - nog geen seconde spijt van gehad

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Handige overal mee te nemen camera

DSC-RX10M4 22/07/2019 door Stef 1

Ik heb deze camera ongeveer een maand, en kan er zowat alles mee doen, van close ups tot ver inzoomen. Ik wil gewoon geen andere camera meer. Geen gedoe met lenzen verwisselen, en een lichte draagbare camera bij je hebben. Mooie kleuren weergave en scherpe foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed alternatief voor spiegelreflex!

DSC-RX10M4 21/07/2019 door Jcu01

Ben er nog mee aan het experimenteren maar bevalt tot nu toe prima.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera met veel mogelijkheden

DSC-RX10M4 21/07/2019

De prima scherpstelling is gewoonweg fantastisch. En de scene-instellingen zijn echt nuttig en grandioos. Enkel de houder voor de geheugenkaart heb ik problemen mee; krijg het kaartje er nooit goed uit (moet het eruit halen met pincet) . Maar een gemakkelijk toestel met een geweldige tele.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top camera

DSC-RX10M4 21/07/2019 door hbminc

Maakt snel goede foto's en fijn zoombereik. Functies zijn ook in orde en handig in gebruik

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

geweldige mogelijkheden !

DSC-RX10M4 20/07/2019 door Krekeltje

Iets meer dan een maand geleden gekocht en o.a. tijdens een groot zeilevenement op de proef gesteld en mij ook gerust heeft gesteld met "ja, hier kan ik wat mee".

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig toestel!

DSC-RX10M4 18/07/2019 door HenkEising6

Een prima camera met veel mogelijkheden en met een geweldige lens!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooie foto's , handige foefjes

DSC-RX10M4 15/07/2019

Ik heb de camera nu 1 maand, de cursus moet ik nog starten, maar zonder deze cursus al hele mooie opnamen gemaakt, ik heb tot nu toe maar 1 minpuntje kunnen vinden, of dat aan de camera of mijn telefoon (huwaei) ligt, waat ik niet, maar de kwaliteit van de foto's neemt onaanvaardbaar af als je ze naar je smatpfone zendt. dat is het enige wat ik jammer vind

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sportfotografie: Yes, we can now !!!

DSC-RX10M4 12/07/2019 door 04071965patrick

Fier als een gieter met de aanschaf van mijn Sony RX10 IV. Eindelijk kan ik als webmaster kwaliteitsvolle foto's delen met de supporters van onze club.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

MOOI

DSC-RX10M4 10/07/2019 door Lloof

ZATERDAG GEBROBEERD. Wat een scherp camera mooi om te gebruijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super camera

DSC-RX10M4 08/07/2019 door trazom

Fantastische camera, met geen andere te vergelijken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Alleskunner met veel functionaliteit !

DSC-RX10M4 06/07/2019 door Cockertje

Overgestapt van systeem camera naar RX10, geen gewissel van lenzen meer. Krachtig zoombereik, supersnelle focus. Ligt prettig in de hand!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een allrounder

DSC-RX10M4 05/07/2019 door Christel1234

Ik heb een systeemcamera maar met verschillende lenzen. Zocht een kamera die alles kan zodat ik geen moment hoef te missen en niet altijd met veel lenzen hoef te sjouwen. Ik kan kort zijn, dit is hem. De batterijduur zou iets langer mogen en de lens iets sneller uitschuiven maar verder een topcamera!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

redelijk goed

DSC-RX10M4 03/07/2019 door sonyvlinder01

vorige week past gekocht dus nog even wennen. Goed oefenen dan komt het wel.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastische camera.

DSC-RX10M4 02/07/2019

Mijn plezier in fotograferen is weer helemaal terug. Heerlijk met een lens alles kunnen bereiken, en goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne allround camera

DSC-RX10M4 30/06/2019 door CarolinaRR

Heb de camera nu een maand en ben tot nu toe heel tevreden. Het zal nog wel even duren voordat ik hem blind kan instellen, maar dat is een kwestie van veel doen. Heb voor deze camera gekozen omdat ik mijn sigma 150-600 lens te zwaar in gebruik vond. Deze camera bied mij toch het zoom bereik wat ik had en een bijkomend voordeel is het schieten van 24 bps. Dat is bij natuurfotografie een geweldig pluspunt. Ook hoef ik nu niet meer met een tas vol lenzen te sjouwen als je een dagje op pad gaat. Voor macro fotografie heeft hij zijn beperkingen, maar de foto's zijn ongelooflijk scherp die je schiet. Heb voor macrofotografie er een voorzet filter-setje bij gekocht voor als ik niet met twee camera's op pad wil. Hoe dat bevalt moet ik nog uitproberen. Heb bij hele slechte licht omstandigheden een filmpje van een das gemaakt en een slow motion filmpje en de resultaten zijn echt geweldig, zonder enige bewerking.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super

DSC-RX10M4 23/06/2019 door Kristof75

Ik heb deze nog niet lang, maar wat een kwaliteit. De snelheid van focussen is enorm en met een diafragma van f2.4 kan je met weinig licht nog zeer mooie foto’s maken. Een toptoestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De ultieme reiscamera

DSC-RX10M4 19/06/2019 door Jacob53

Ik was eigenlijk bezig hier een verslag te schrijven met vele superlatieven maar laat ik het er maar op houden dat het in vrijwel alle opzichten een fantastische breed inzetbare camera is. Vooral op reis en in de drukke hectiek waarbij snel opnamen moeten worden gemaakt. De lens is zeer scherp over het hele (!) zoombereik en de AF supersnel met praktisch een honderd procent (scherpte)score. Als je de iso laag weet te houden krijg je prachtige resultaten. Nee, het is geen full frame kwaliteit maar in de tijd waarbij een ander z'n lens verwisselt heb jij door het grote zoombereik al een prachtplaat kunnen maken en het moment gepakt. Zijn er nog wensen of verbeteringen? Jazeker, het is een dure camera mede omdat deze geen concurrentie heeft in dit segment maar na een tijdje gebruik mompel je in jezelf; hij is het toch ook wel weer waard.... Zwaar, ja! Los het op met een sling draagriem en dan speelt dat geen rol meer. Bouwkwaliteit; prima maar bij een camera in dit prijssegment verwacht ik wat meer metaal en minder kunststof. De display is een miskleun; daar zal niemand naar kijken. Sony; de volgende uitvoering graag vervangen door een keuzeknop!! Zodat je minder in de menu's hoeft te graven. Kortom, als je 'm kunt veroorloven als eerste camera of erbij als allrounder; je zult er zeker tevreden over zijn en waarschijnlijk meer fotograferen als voorheen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Erg snelle camera en wat een prachtig bereik

DSC-RX10M4 18/06/2019 door Piebe

Ik heb de camera nu een aantal weken en ben er mee in mijn nopjes. Het is een ideale alleskunner, vooral op vakantie erg handig omdat de camera niet zwaar is. Met name het bereik van 25mm - 600mm is geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Super camera, groot zoombereik en super snel

DSC-RX10M4 17/06/2019 door Fred5050

Nu een maand in bezit en geweldige resultaten ik fotografeer vooral sport en de camera is super snel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handzaam en zeer snel

DSC-RX10M4 11/06/2019 door HS007

Mijn eerste indruk (alleen nog foto's): een handzame alleskunner met een zeer snelle en uitstekende AF en enorme opname snelheid. Ik zou die laatste overigens ook graag zelf willen kunnen instellen op andere snelheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Een camera met grote eigenschappen

DSC-RX10M4 07/06/2019 door Fred50

Nu een paar weken in mijn bezit en zoveel mogelijkheden met daarbij een scherp resultaat is dit voor mij de ultieme camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geniale Bridge Camera

DSC-RX10M4 07/06/2019 door Fotronix

Vanaf de 1e minuut helemaal om! Wat een geweldige camera en nooit verwacht zo snel aan het menu gewend te zijn. Lang nagedacht om hem aan te schaffen, maar nu al geen spijt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

snelle focus / fijne macro en telestand

DSC-RX10M4 07/06/2019 door PeJo013

Heb deze bij fotozaak teurlings in Tilburg gekocht , Ben zeer tevreden over de uitleg bij aankoop van de camera .Ben een paar keer terug geweest voor uitleg over de bediening van de diverse functie`s Het is wel even wennen aan het gewicht maar camera ligt prettig in de hand

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

lekkere compactcamera

DSC-RX10M4 05/06/2019 door DonLeon

Deze camera heb ik aangeschaft als opvolger van mijn RX10 III. Deze camera is sneller en maakt mooie plaatjes.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

uitstekend, professioneel toestel

DSC-RX10M4 01/06/2019 door Paulw7c

zeer goed toestel om vakantiefoto's te nemen. Geen extra lenzen zijn nodig om dezelfde kwaliteit van foto's te nemen. Super veelzijdig toestel

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima upgrade van RX10 II naar RX10 IV

DSC-RX10M4 01/06/2019 door Izzy13

Ik was al gelukkig met mijn RX10 II, maar had tijdens mijn Africa en Costa Rica reis graag een groter zoom bereik gehad. De RX10 IV voorziet ruimschoots in deze behoefte, waarbij de snelle autofocus super werkt. De foto's zijn vaker scherp en contrast rijk. Kortom, ben er helemaal blij mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

scherpe foto's

DSC-RX10M4 28/05/2019 door corrie56

2 weken geleden gekocht, tot nu toe heel erg tevreden, had hiervoor een camera met 60 x zoom. Sonu heeft 25 x zoom; maar als je je foto uitvergroot vele malen scherper dan vorige camera

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goede zoom

DSC-RX10M4 21/05/2019

heb de foto's gezien bij een vriend en was enthousiast

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede functie's

DSC-RX10M4 16/05/2019

Heb dit gisteren gekocht en ben me aan het inwerken. Het gaat vooralsnog prima

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super fijne camera

DSC-RX10M4 14/05/2019 door Hb24

Ik heb de camera nu twee weken in mijn bezit. Het beste van twee werelden. Super scherpe foto's en prachtig heldere film. Stille zoomlens met een gigantisch zoombereik. Door de stabiliteit is fotograven bij weinig licht goed te doen uit de hand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Veel mogelijkheden

DSC-RX10M4 13/05/2019 door Krentenbolletje

Ik heb hem pas een weekje en ik heb nog niet de gelegenheid gehad om in de natuur te gaan fotograferen. Hier achter het huis krijg ik mooie scherpe foto's. Het is ontzettend wennen vanaf een spiegelreflex vind ik, maar dat zal een kwestie van veel oefenen denk ik. Overvliegende vogels krijg ik nog niet voor elkaar. Het gewicht van de camera is natuurlijk wel een heel groot + punt. Wat ik héél vervelend vind is het uitnemen van de SD kaart. Er is gewoon erg weinig ruimte om het kaartje te pakken, ondanks dat ik maar kleine handen heb. Ik zou wat langer met het toestel moeten fotograferen om een echt goede beoordeling te geven, want ik heb gewoon nog niet alles uit kunnen proberen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Bijzonder goede camera!!!

DSC-RX10M4 12/05/2019 door KeesK

Circa 2 weken geleden heb ik deze camera gekocht om te gebruiken naast mijn Canon 7DMKII uitrusting. De camera bedienen gaat erg makkelijk. Erg prettig is ring op de lens waarmee je het diafragma snel kunt veranderen. daarnaast is het snelle scherpstellen van de camera een genot om mee te werken. de eerste indrukken van het gebruik van de A-stand zijn erg goed. De AWB lijkt erg acuraat. Kortom een top product!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig als tweede camera.

DSC-RX10M4 08/05/2019 door robls

Gekocht vanwege processor, snelheid en goede lens. Gewicht is ook een positief punt. Vergeleken met mijn Olympus camera mis ik een simpel menu, goede stabilisatie

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Schitterend toestel

DSC-RX10M4 03/05/2019 door Armel

Ik heb een exemplaar van dit toestel getest en ben er zeer enthousiast over.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Prachtig toestel

DSC-RX10M4 03/05/2019 door Petersr

1 maand in bezit bevalt prima nog veel te ontdekken maar in mijn nopjes ermee

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige lichtgewicht alles in 1 kunner

DSC-RX10M4 25/04/2019 door Seek123

Geweldige lichtgewicht alles in 1 kunner. Gemakkelijk mee te nemen op vakantie. Geen gesleep met lezen en andere toebehoren. Batterijen, lader, bedrade afstandsbediening en statief zijn genoeg.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Robuuste reiscamera

DSC-RX10M4 07/04/2019 door Farscape

Nog niet veel ervaring met de camera, maar de eerste indruk is goed. Geen lichte camera. Uitzonderlijk zoom-bereik en erg veel mogelijkheden. Wel gevoelig voor ruis bleek in de stand auto-ISO. Helaas geen volledig kantelbaar scherm. Dit zou handig zijn bij verticale opnames.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nog even wennen maar dat gaat helemaal goed komen

DSC-RX10M4 27/03/2019 door nmaes

Een aantal weken nu in bezit maar helaas nog niet veel gelegenheid gehad om er op uit te trekken. Ik kom van een spiegelreflex Nikon af (welke ik overigens ook blijf gebruiken) maar heb deze camera gekocht vanwege zijn snelheid en op verschillende fora vanwege de mooie resultaten. De enkele foto's tot nu toe gemaakt beloven veel maar heb nog een hoop te leren met deze camera!

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heerlijk apparaat

DSC-RX10M4 26/03/2019 door GuusT

Nu ruim een week in huis en de eerste resultaten zijn prachtig.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige camera

DSC-RX10M4 12/03/2019

Ik ben er heel tevreden mee omdat het prachtige resultaten geeft. Met deze camera maakt ook een amateur profesionele foto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige kamera!

DSC-RX10M4 06/03/2019 door Henk v R

Hoogwaardige digitale camera met vast objectief en met veel mogelijkheden. Ook zeer geschikt voor de (semi) professionele, of fervente, amateurfotograaf die naast een (professionele) camera met verwisselbare objectieven daarnaast met een camera met vast objectief wil werken. Naast de fotografische hoge kwaliteit is ook de kwaliteit van de video-opnamen een lust voor het oog. Er zijn heel veel instellingen mogelijk. Soms wellicht wat te veel! Puntje van kritiek: in de handleiding wordt niet helder aangegeven hoe je de tijd op 24-uurs instelling kunt programmeren. Sommigen vinden de prijs van de camera wat aan de hoge kant. Ik kan daar alleen tegenoverstelling dat kwaliteit nu eenmaal een prijs heeft.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Alleskunner

DSC-RX10M4 04/03/2019 door JacobX

Vorige maand mijn oude spuegelreflex set ingeruild voor deze Sony Rx10 M4. Ik ben onder de indruk van de prestaties van deze alleskunner.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede kwaliteit met heel goede lens

DSC-RX10M4 25/02/2019 door gego1965

2 weken geleden gekocht en al 800 goede foto's getrokken in goede kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Zeer goed

DSC-RX10M4 20/02/2019

Ben reeds meer dan 30 jaar Sony gebruiker van hun camera’s in de film en video wereld. Tot nu toe was ik actief voor foto camera’s bezig met Canon. De nieuwe fotocamera’s van Sony leken mij de moeite om de overstap te wagen. Ik heb de rx10 IV gekocht om een compact model altijd bij de hand te hebben. De beelden zijn super. Zelfs de video. Misschien doe ik mijn Canon Eos V mark iv wel van de hand voor een model Sony 7. Top model.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Gigantische zoom en razendsnelle autofocus !!!

DSC-RX10M4 14/02/2019

De fantastische zoom. Een foto, genomen met de grootste zoom, kun je op zijn beurt ook weer inzoomen. En zo kom je bijvoorbeeld veel aan de weet wat je niet kunt zien. En de razendsnelle autofocus is ook zo fijn. Had de camera 2 weken mee naar Kaap Verdie. Elke foto haarscherp, zo ook een foto genomen zonder vooraf te kijken naar de instellingen, door het vliegtuigraampje, van een verlichte stad bij nacht. Het enige grote minpunt is ,vind ik , dat Sony gekozen heeft voor een digitaal handboek i.p.v. een papieren versie. Zeer ongemakkelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

super voor wat ik hem gebruik

DSC-RX10M4 13/02/2019 door crowhunter

Ik heb mijn sony rx 10iv nu bijna een jaar en vind het een supertoestel.Je kan het namelijk voor alle soorten van fotografie gebruiken,op een gemakkelijke en vlugge manier.Mocht mijn toestel stuk gaan koop ik terug hetzelfde.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

topper

DSC-RX10M4 09/02/2019 door Ricky1966

Vorige maand gekocht. prachtige beelden op grote en kleine afstand. zeer snel. wel vaak schrijf fout naar SD kaart bij snel achter elkaar fotograferen. betreft SD kaart Sandisk 64 gb 90 mb/s ontvangen via cameraland. heb nieuwe card moeten kopen ivm niet meer fiunctioneren vaan de card.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0