DSC-WX220 POCKET VIDEOCAMERA

Productbeoordelingen

220,00 €

(inclusief btw)
47

4.2 gebaseerd op 47 klantbeoordelingen

20
20
5
2
0
Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

47 klantbeoordelingen

0

Prachtig

DSC-WX220 08/06/2019 door Ajram

Vorige maand gekocht, omdat de ander gewoon op was. De technologie gaat vooruit dus ook deze compacte camera. Klein, handig om op te bergen en maakt onwijs scherpe foto's. Even zoeken waar alles zit maar je moet gewoon de tijd nemen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed handig toestel voor deze prijs

DSC-WX220 08/04/2019 door Moose11

Zeer klein toestel dat mooie zeer scherpe foto's maakt. Het menu is even wennen maar wel duidelijk. Handmatige instellingen niet echt mogelijk, het is een echte point en shoot. Zeer snel. Voelt degelijk aan.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein toestel met grote prestaties

DSC-WX220 12/03/2019 door Kiske

Voor carnaval dit toestel gekocht om foro's te maken in cafe's Zoom was niet belangrijk, mooie foto's bij weinig licht wel! Zeer tevreden met het resultaat voor een betaalbare prijs. Batterij gaat ook erg lang mee, ruim 300 foto's en nog 75% batterij over. Wifi is ook makkelijk om gelijk foto's over te dragen naar je gsm en op social media te plaatsen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

valt een beetje tegen

DSC-WX220 26/02/2019 door jacintha

Fraai uiterlijk, te kleine bedieningsknopjes, niet gebruiksvriendelijk, mooie foto's.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Valse informatie

DSC-WX220 19/03/2018 door Ehmi

Prima fototoestel, maar ik kocht het voor de WiFi en het contact met mijn telefoon. Nu blijkt de app die daarvoor bedoeld is, niet te werken met mijn Huawei. Ik heb er dus niets aan.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Degelijk compact toestel.

DSC-WX220 15/11/2016 door Schepers

Ik heb dit toestel vorige maand gekocht dus ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd. De foto's die ik tot nu toe gemaakt heb, zowel binnen als buiten, vallen heel goed mee. Licht, compact toestel dat gemakkelijk te bedienen is.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera. Via wifi naar camera problematisch !

DSC-WX220 22/08/2016 door MijnAlmelo

Camera is uitstekend. Handzaam en makkelijk in gebruik. Maakt mooie scherpe foto's op automatische instelling en ook goede panorama foto's. Wifi naar telefoon en ipad gaat ook rpobleemloos, maar via wifi naar computer is een ramp. Heb zo ongeveer alles geprobeerd de afgelopen weken, maar krijg het niet voor elkaar.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie vakantiecamera !

DSC-WX220 21/08/2016 door Tom67

Vorige maand gekocht als vervanger van mijn oude Panasonic.Lekker klein, past in je broekzak, veel automatische mogelijkheden, nog lang niet allemaal uitgeprobeerd !

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gebruiksvriendelijk

DSC-WX220 28/07/2016 door Margreet

Ik heb het toestel een aantal maanden, bevalt prima, mooie foto's, handig in gebruik, lange accuduur. Handzaam klein toestel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

bdest tevreden

DSC-WX220 30/04/2016

Nog niet zo lang in gebruik: dus nog geen echt gefundeerd oordeel; ik heb nog niet alkles uitgetest ... maar tot dusver valt het toestel best mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuke compacte camera van goede kwaliteit

DSC-WX220 20/04/2016 door Dorien

Ik heb deze camera eigenlijk speciaal gekocht voor een concert, maar hij werkt zeer goed, hij is klein en makkelijk te gebruiken. De kwaliteit van foto's en filmpjes is ook zeer goed. Het nadeel (denk ik toch wel meeste camera's) is dat als je hem veel gebruikt, de accu snel leeg gaat.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer handzaam.

DSC-WX220 14/03/2016 door Sjon

Ik heb deze camera 2 weken geleden gekocht, en ben zeer tevreden. Genoeg pixels, genoeg zoom, heel klein formaat, en een snelle flitser.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein, snel en best goed

DSC-WX220 10/02/2016 door Robojadie

Camera nu neer dan een jaar. in bezit. Fotokwaliteit valt 100% mee, zeker voor het formaat camera en het formaat beeldsensor. Camera is ook heel snel. Helaas had ik na een half jaar al een vlekje in de lens veroorzaakt door vuil. Omdat ik netjes omga met mij spullen is mijn conclusie dat de kwaliteit van deze camera onder de maat is. Ook de menustructuur is niet doordacht.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

ingewikkeld

DSC-WX220 09/11/2015 door goeske

ik kocht de fotocamera 2weken geleden en ben er niet blij mee want er is geen gebruikshandleiding bij, wat bij onze vorige toestellen wel was, en one line is te ingewikkeld

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

zeer klein en degelijk

DSC-WX220 05/10/2015 door gwympy

Past echt in het zakje van een hemd, zeer klein en licht. Gebruik is redelijk eenvoudig, je kiest de mate van automatisatie en dan klikken. Kwaliteit foto's is degelijk. De verschillende opties zoals enkele kleur selecteren nz geven mooie resultaten.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Het smaakt naar meer!

DSC-WX220 13/09/2015 door RudeS

Meer dan dertig jaar geleden kocht ik een Polaroid camera. Je kon daar leuke dingen mee doen, alleen was het maken van een foto vrij duur. Zoals met een analoog toestel. Bovendien ben ik geen echte fotograaf. Ik heb dat een tijd gedaan, maar tot voor kort liet ik kiekjes maken op vakantie aan mijn vrouw over. Toch had ik zin om soms zelf foto's te nemen die passen bij andere dingen die ik doe, gedichten schrijven en liedjes maken en daarbij een beeld kiezen om dat te ondersteunen en/of publiciteit te voeren. Uiteindelijk kocht ik mij zo'n goeie terug dit toestel, waarbij ik eerst grondig het net afschuimde alvorens tot de aankoop over te gaan. Daarbij ervan uitgaand dat ik niet erg handig ben, niet hou van ingewikkelde handleidingen en er weinig voor voel een cursus fotografie te volgen. Wel, ik raak niet gemakkelijk aan iets verslaafd. Maar sinds ik met dit kleine toestel rondloop, heb ik de smaak te pakken. Het is zo handig om mee te nemen. Je stopt het in je broekzak, de binnenzak van een jas of een tasje waarmee je op pad gaat. Ik heb zeker nog niet alle mogelijkheden van deze camera verkend, hij is evenwel zeer gebruiksvriendelijk en stap voor stap leer ik wel iets bij. Digitaal heeft natuurlijk het grote voordeel dat je meer dan één foto van je onderwerp kan maken en achteraf kun je zien welke daarvan je selecteert. Ook heb ik intussen goesting om toch te kijken wat anderen doen, welke tips er te vinden zijn en misschien toch eens op cursus te gaan. Daarnaast ben ik inmiddels gaan zoeken hoe je foto's kunt bewerken: snijden, spelen met kleur, enzovoort. Dit zit natuurlijk allemaal nog in een beginfase. Het geeft me wel al een pak ideeën opgeleverd voor toekomstige projecten. Misschien schaf ik me later een meer gespecialiseerde camera aan. Dat kan, maar is bijlange niet zeker. Omdat het gemak van dit toestel en waarvoor ik het nodig heb mogelijk volstaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk in gebruik, scherpe foto's

DSC-WX220 11/09/2015 door 1970

Voor de vakantie heb ik deze camera aangeschaft. Mijn oude camera was niet zo oud maar kon absoluut geen scherpe foto's maken. Ook maakte hij van gewone foto's een fisheye foto. Met deze camera totaal geen problemen. Heerlijk scherp. mooie portretfoto's.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima pocket camera

DSC-WX220 11/09/2015 door Giny

Ik heb deze camera in juli dit jaar gekocht. Ik wilde graag een camera die ik handig mee kon nemen tijdens de wandelingen met mijn honden. Ik heb ook een spiegelreflex, maar deze is lastiger om mee te nemen en te kwetsbaar in dit geval. Hij bevalt mij heel goed. Handzaam en prima bediening. De foto's en filmpjes zijn helder van kleur en duidelijk. Bij inzoomen bij filmen wordt het beeld onduidelijker. Maar of dit aan mij of aan de camera ligt, is mij niet duidelijk. Een mooi cameraatje voor de liefhebber. (de term professional of amateur gebruik ik niet)

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed toestel

DSC-WX220 03/09/2015 door Jampie7

Het is een fijn en handig toestel mis alleen een losse opladen voor de accu. Ook de samenwerking tussen de wifi van het toestel en het programma play memory is lang niet optimaal.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijn toestel

DSC-WX220 08/08/2015 door Flexie

2 weken geleden gekocht en snel uit je zak gehaald om foto's te maken

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima handzame camera

DSC-WX220 06/08/2015

Zeer handzame kleine camera waarmee je prachtige foto's kunt maken. Het aantal funkties is enorm en vooral de zoom funktie is indrukwekkend.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooie compacte camera!

DSC-WX220 20/07/2015 door KittyW

Ik heb de camera nu een maand in mijn bezit en ben erg tevreden. Tien ik de camera voor het eerst zag vond ik hem erg klein en twijfelde daardoor aan de kwaliteit. Maar Door de goede recensies besloot ik heb toch te kopen, want een kleine camera is wel heel makkelijk meenemen! De camera maakt mooie scherpe foto's. Ook Door de verschillende standen die je kan instellen is de camera voor verschillende doeleinden geschikt, het was wel even uitzoeken hoe alle functies ingesteld konden worden. Al met al meer dan tevreden, zeker gezien de prijs-kwaliteit verhouding!

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk te bedienen apparaat

DSC-WX220 02/07/2015 door myriam

Ik heb het nog niet zolang maar het werkt prima. Gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

redelijk goed produkt

DSC-WX220 29/06/2015 door Jetzke

maakt goede foto's, makkelijk in gebruik, met de accu doe je niet zo lang

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Tevreden maar matige batterij

DSC-WX220 24/06/2015 door Burki

Ik heb dit product ongeveer een jaar en ben er zeer tevreden van alleen het heeft een matige batterij

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorm veel functies

DSC-WX220 21/06/2015 door SCRIBERE

Als geschenk gekregen en nog aan het uitproberen hoe alles werkt

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne compacte camera

DSC-WX220 01/06/2015 door KingM

We waren op zoek naar een kleine camera, welke we indien nodig, in de broekzak kunnen meenemen. Deze camera voldoet perfect aan deze eisen. Daarnaast is de kwaliteit van de foto's ook super. Met de vele mogelijkheden is hij voor ons precies wat we zochten.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima toestel voor weinig geld

DSC-WX220 31/05/2015 door efjushgfa

Toestel doet wat het moet doen, mooie foto's maken. Een punt van kritiek? Ja borstel ik de wifi verbinding in, om foto's naar computer of tablet of telefoon te verzenden??????

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede eerste indruk

DSC-WX220 21/04/2015 door Grietje

Deze camera heb ik nu een maand en ik ben erg tevreden over de scherpte van de foto's. Verder vind ik het ook handig dat, als ik over wifi beschik, de foto's snel over te plaatsen zijn op mijn smartphone.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

heerlijk toestel

DSC-WX220 18/03/2015 door kulleke

Hoge kwaliteit van de foto's makkelijk te bedienen en past in de zak van je overhemd De Wi-Fi functie voegt weer iets moois toe

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kleine alles-kunner

DSC-WX220 18/03/2015 door Koggevaarder

Na twee weken gebruik is me duidelijk dat deze kleine camera heel groot in de prestaties. Beleef plezier aan de snelle menukeuze, toegankelijke programma's en de kwaliteit van de foto's is beter dan ik nodig heb.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Lekker klein en goed

DSC-WX220 12/03/2015 door boog

prima klein handig toestel past in de zak, goede kwaliteit foto's

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Teveel mogelijkheden

DSC-WX220 01/03/2015 door Bruno P

Kochten dit 2 weken geleden als eenvoudig toestel om toch betere foto's te kunnen nemen dan me smartphone, lukt niet makkelijk, zeker niet met standaard instellingen, zelfs niet in "intelligent automatische mode", minder goed dan met iPhone, misschien als we alle mogelijke instellingen bestuderen, maar dat was zeker niet de bedoeling, zou zeker niet meer kopen

Beeldkwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Slecht

0

1

0

Geweldige Camera compact en zeer goede foto's

DSC-WX220 06/02/2015 door Pietje63

Deze kleine compacte camera geeft geweldige goed foto's. De kwaliteit is uitstekend. Prima kwaliteit / prijs verhouding.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

goed

DSC-WX220 03/02/2015 door dirk100

zeer goed in bediening en licht om dragen ,kan zo in je broekzak

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein en goed toestel

DSC-WX220 11/11/2014

Handig en licht toestel in gebruik. Maakt mooie heldere filmpjes in Full HD (1080p). Foto's zijn bij instelling 16:9 prima, maar bij sommige donkere achtergronden verschijnt er een blauw/paarse ronde vlek in het midden van het beeld; jammer. Anders heel tevreden over dit fototoestel.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Maakt mooie foto,s

DSC-WX220 28/10/2014 door nsu1200tt

Fijne handzame camera lekker groot zoombereik, maakt mooie foto,s en filmpjes zijn perfect in HD

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Prettige caMera

DSC-WX220 11/09/2014

Net gekocht, en de eerste foto's zijn heel goed. Hij is lichtgevoeliger dan de voorganger die ik had, dus ook de foto's met weinig licht lukken beter. Eigenlijk een heel goede niet te dure camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi klein cameraatje

DSC-WX220 08/09/2014

Ik heb de camera 8 dagen in bezit gehad. Op zich maakte hij in de automatische stand buiten mooie foto's, binnenshuis bij iets minder licht niet. Super jammer dat er geen handleiding bij deze camera zit! Alleen online een vage helpgids te vinden, dus als je ergens zonder wifi zit kun je niet eens kijken hoe je iets moet doen?! Er kan van alles met deze leuke camera, maar hoe en waar en wat, precies? Moet je allemaal zelf uit zien te vogelen. Het is een super schattig klein cameraatje. Ik had mooie champagnekleur gekocht, echt erg mooi. Helaas na 8 dagen zoeken en uit zien te vogelen, de camera terug gebracht naar de winkel! Heb nu een (grotere) Panasonic Lumix DMC-TZ60 gekocht, met prachtige foto's én een super duidelijke handleiding in PDF.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

0

Super handig en gemakkelijk in gebruik

DSC-WX220 02/09/2014 door Floris

Gemakkelijk in gebruik, start snel op en maakt snel foto's. Handige WiFi functie, gemakkelijk 1 foto of meerder snel te delen met telefoon/tablet om hem vervolgens door te sturen of op sociaal netwerk te zetten. Al met al , goed waar voor je geld en van Sony dus camera ziet er ook mooi uit.

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Goede compachte camera

DSC-WX220 27/08/2014 door Luppie

Erg handig om mee te werken, compact en kan goed om gaan,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Foto camera

DSC-WX220 18/08/2014 door jeny

Klein, nar mijn mening iets te klein. Maar handig om mee te nemen en verassend snel met in gebruik name

Beeldkwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

scherp beeld en scherpe prijs

DSC-WX220 09/08/2014 door Michel43

zeer tevreden. Vooral de opnames zonder flits bij slechte lichtomstandigheden zijn buitengewoon goed.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Mooie foto's

DSC-WX220 29/07/2014 door Kuupie

Zeer tevreden met deze camera. Veelzijdige camera, compact snel en het delen foto's is makkelijk en snel.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

klein en handig

DSC-WX220 29/07/2014 door klaas84

Nog niet zoveel gebruikt, want ik heb hem pas, maar tot nu toe nog geen problemen mee gehad.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makkelijk in gebruik

DSC-WX220 29/07/2014 door Wipa

Ter vervanging van mijn vorige camera die slechts 2 jaar oud was, is deze Sony toch weer een verbetering op vele fronten.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Geweldige camera!

DSC-WX220 02/06/2014 door Gerry

Ik kocht de camera op 19 Mei jl. en ben er zeer tevreden over, uitgebreide menu's om de perfecte foto te maken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0