DAB/DAB+-RADIO IN ZAKFORMAAT

Productbeoordelingen

90,00 €

(inclusief btw)
22

4.5 gebaseerd op 22 klantbeoordelingen

11
10
1
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

22 klantbeoordelingen

0

Wat een geweldig klein ding

XDR-P1DBP 09/05/2019 door Teddybeer

Goede geluidskwaliteit voor zo'n kleine radio. De ontvangst is goed en de bediening is relatief eenvoudig. Deze gaat mee in de stuurtas op de fiets of in het hemdzakje tijdens een wandeling. Helaas kan je geen draadantenne aansluiten als je via de luidspreker wil luisteren. Ik heb dan zelf maat een draadje tussen de antenne gefrutselt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Compact en functioneel

XDR-P1DBP 31/01/2019 door JLX67

De radio is compact en handig in gebruik door de eenvoudige bediening en oplaadbare batterij. Speakertje is luid genoeg en klinkt helder, stereogeluid met aangesloten hoofdtelefoon is redelijk. De ontvangst in FM is prima, DAB+ ontvangst is minder bij dichte bebouwing.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact, goeie klank, gevoelige powerknop

XDR-P1DBP 30/10/2018 door Vanessa1981

Ik heb vorige de Sony DAB/DAB+ radio gekocht. Mijn muziekloze werkdagen werden terug muzikaal opgefleurd... Maar direct bij aankoop mocht ik de radio al terug sturen, want de powerknop werkte niet. Niet getreurd enkel dagen later werd er een nieuwe geleverd. Nu een maand later is de powerknop terug stuk en heb ik die terug gestuurd voor herstelling. Hopelijk duurt deze niet te lang, want ik mis mijn zuivere muziek tijdens mijn shift. Dus kort samengevat: het is een handig klein toestel die een mooi klankgeluid heeft, maar heeft een enorm gevoelige powerknop. Misschien iets om in de toekomst over na te denken?!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima radio, voldoet aan de verwachtingen.

XDR-P1DBP 30/07/2018 door brunopi

de verwachting was een degelijke draadloze radio voor op de badkamer, en daar voldoet hij aan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer compacte en goede DAB+ radio.

XDR-P1DBP 22/06/2018 door BoudewijnV

Een heel leuk zeer geavanceerd miniatuur radiootje op zakformaat met FM en DAB/DAB+. De FM ontvangst is goed, de DAB/DAB+ ontvangst is zeer goed. De geluidskwaliteit is voor een toestel van dit formaat verassend goed. Dit toestel heeft vele functies welke je redelijk snel leert kennen, het toestel is redelijk makkelijk te bedienen. Het ontwerp is mooi en tijdloos.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Compact en groots

XDR-P1DBP 26/03/2018 door Wiim

Klein met een mooi geluid, gemakkleijk te bedienen en goede ontvangst.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Beter als verwacht voor zo klein apparaat

XDR-P1DBP 22/06/2017 door cvdl

Staat de hele dag buiten aan werkt perfect ook binnen gemakkelijk mee te nemen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer handzaam toestel.

XDR-P1DBP 10/05/2017 door Opa Scheppie

Vorige maand deze zakformaat DAB+ radio aangeschaft. Ik ervaar dit toestel als zeer handzaam en gebruikersvriendelijk. De geluidskwaliteit bij normaal gebruik is prima uit het hele kleine luidsprekertje. Als je echter een goede headset aansluit is het genieten van absoluut prima stereo geluid. Kortom een aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

compact toestel

XDR-P1DBP 06/04/2017 door jan 57

Ik heb dit product voornamelijk gekocht omdat radio AM niet meer in de Ether is. Verder is deze gemakkelijk mee te nemen op vakantie en je kunt hem overal meenemen naar alle kamers in huis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

2

0

0

machtig klein..

XDR-P1DBP 20/03/2017 door Frekie50

Vorige week heb ik dit radiootje aangeschaft en ik ben er meer dan tevreden over. Handig formaat, prima geluid, licht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kristalheldere ontvangst

XDR-P1DBP 09/01/2017 door RM59

De DAB+ zenders zijn voor wat betreft kwaliteit vele malen superieur aan die op de "oude" FM-band. Ook zijn er veel meer en een aantal thema-zenders te ontvangen. Het gebruiksgemak is uitstekend en het geluid is subliem. De handzame omvang maakt dat deze radio zowel binnens als buitenshuis handig te gebruiken is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

top DAB-tje

XDR-P1DBP 06/12/2016 door romabein

prima geluid en eenvoudig te bedienen, super ding!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

3

0

0

Compact formaat, uitstekende kwaliteit

XDR-P1DBP 28/11/2016 door efbroekhuizen

Een kwalitatief hoogwaardig product. Solide bouw, uitstekende geluidskwaliteit. Eenvoudige bediening. Door prima DAB+ ontvangstgevoeligheid, ook zonder uitgeschoven antenne, uitstekend te gebruiken als mobiele device tijdens bijvoorbeeld wandelen. Jammer dat het apparaat niet geleverd wordt met een koptelefoon en een beschermhoesje.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

2

0

Eenvoudig te bedienen en een goed geluid

XDR-P1DBP 05/02/2016 door Catch_22

Inmiddels al een paar maanden in mijn bezit, radio doet het goed ook op de fiets met de antennen ingeklapt. Geluid is met een in-earphone uitstekend. Ook via de speaker is het goed aan te horen. Helaas is de dekking van DAB stations in Nederland nog niet echt geweldig.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

9

0

Perfecte ontvangst, goed geluid

XDR-P1DBP 08/01/2016

Ik heb deze radio nu een paar maanden in gebruik. Gekocht omdat wij slechte FM ontvangst hebben in huis. Dit kleine ding ontvangt prima! FM gedeelte niet gebruikt nog. Enige minpunt is misschien dat de batterij ingebouwd is, waardoor je deze in geval van een noodsituatie niet kan vervangen door standaard batterijen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goed geluid zonder, en uitstekend mét koptelefoon

XDR-P1DBP 04/01/2016 door haeste

Fijn apparaat met prima specifikaties, zoals voorkeurzenders, automatisch zenderzoeken. Past overal, omdat het zo klein is.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

5

0

0

Mooie vormgeving, kwalitatief hoogwaardig

XDR-P1DBP 28/11/2015 door Jeromba

Dit radio-toestelletje nu enige tijd in gebruik. Ik ben zeer tevreden met de mooie vormgeving, de kwaliteit van het materiaal en ontvangst, en natuurlijk het erg handige kleine en daardoor erg praktische formaat. Het geluid is voor zo'n klein toestelletje geweldig!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

7

0

0

Het ziet er leuk uit.

XDR-P1DBP 19/11/2015 door Tapecorder TC252

Wel weer even zoeken hoe de ontvangst is maar je hebt met een hoofdtelefoon een heel goed stereo geluid genieten !

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Grote prestaties in klein formaat

XDR-P1DBP 26/10/2015 door Mozart07

Twee terug gekocht en direct in gebruik genomen. De prestaties zijn zoals beloofd en de bediening is eenvoudig en intuïtief.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Klein maar fijn.

XDR-P1DBP 13/09/2015 door Dordt

Handig zonder snoeren. Ja hij is oplaadbaar. Accu gaat lang genoeg mee. Ontvangst FM goed en DAB+ minder vanwege ontvangstsignaal. Probeer de antenne correct te richten. Prima geluidskwaliteit voor een kleine radio.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Geweldig geluid uit dit zakmodel DAB+ radio

XDR-P1DBP 12/09/2015 door Hr Scholten

Dit zakmodel DAB+ radio gebruik ik buiten op terras maar ook op vakantie. Het geluid uit deze kleine radio is verbluffend goed. Ontvangst ook zeer goed met een veelheid aan radiozenders.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

0

0

Goed

XDR-P1DBP 11/09/2015 door Van der P

Voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen en fraaie vormgeving

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0