Navigatie overslaan
Over-ear Hoofdtelefoons

Draadloze hoofdtelefoons

Draai het volume open en ga los met onze draadloze hoofdtelefoons. Lees hieronder meer over ons volledige assortiment, en kies een exemplaar dat perfect bij u past.

Luistergemak opnieuw gedefinieerd

Heldere muziek met een draadloze hoofdtelefoon. Draadloze oordopjes om te joggen of voor zware beats, Sony heeft het. Met onze beste draadloze hoofdtelefoons kunt u handsfree bellen op uw smartphone en blijven genieten door de langere batterijduur.

Trainende man met draadloze hoofdtelefoon
Man die onderweg van de beste draadloze hoofdtelefoon van Sony geniet

Stap over op draadloos

Meer vrijheid met een draadloze hoofdtelefoon. Zonder snoer en draden kunt u vrij bewegen bij het joggen, op het strand of als u losgaat op de beat. U kunt niets verliezen of beschadigen, niet verstrikt raken, en onbezorgd muziek luisteren of bellen.

Luister als nooit tevoren

Luister naar muziek zoals de artiest het heeft bedoeld met onze draadloze hoofdtelefoon met audio met hoge resolutie. Digitale opschaling zorgt voor subtiele details en een betere audiokwaliteit zoals het geluid van de oorspronkelijke studio-opname.

Vrouw die van de beste draadloze hoofdtelefoon van Sony geniet
Man die tv kijkt met een draadloze hoofdtelefoon

Films komen tot leven

Verlies uzelf in een film met de draadloze hoofdtelefoon voor thuis. Geniet van unieke geluidskwaliteit die alleen u kunt horen. Van filmmuziek tot dialogen, alles is helder en krachtig, met een Surround Sound-effect voor een ware bioscoopervaring.

Niets dan het allerbeste

Kwaliteit staat voorop bij onze draadloze hoofdtelefoons met krachtige drivers. Elk nummer een rijk geluid, breed frequentiebereik en eersteklas onderdelen. Of ga voor compactere oortelefoons met koperen snoer voor betere connectiviteit en geluid.

Draadloze hoofdtelefoon in oplaaddock
Luister naar muziek op uw telefoon met een draadloze hoofdtelefoon

Eersteklas eenvoud

Houd alles eenvoudig met een draadloze hoofdtelefoon. Maak verbinding met Bluetooth® en beantwoord oproepen via de microfoon of synchroniseer muziek op uw mp3-speler. Door automatische afstemming hebt u het beste digitale signaal en geluid.