CAS-1

Overweldigend geluid in elke ruimte

Het CAS-1-systeem voor hi-res-audio met ingebouwde dubbele versterkers zorgt voor een exacte weergave van het oorspronkelijke geluid uit stereospeakers of hoofdtelefoons voor meeslepende ervaringen.

DRAADLOZE SPEAKERS

Hi-res-audiosysteem met hoofdtelefoonversterker

CAS-1

Afbeelding van Hi-res-audiosysteem met hoofdtelefoonversterker

850,00 €

(inclusief BTW)

Muziek zoals de artiest die bedoelde

Geniet met hi-res audio van de verfijnde nuances van geluid van studiokwaliteit, met betere kwaliteit dan op cd's. Elk onderdeel, van signaal tot speaker, is ontworpen met passie voor muziek, zodat het bijna voelt alsof de artiest recht voor u staat.

Ontdek uw favoriete muziek opnieuw

Het CAS-1-audiosysteem met dubbele versterkers en afzonderlijke speakers zorgt voor een nauwkeurige weergave van het originele geluid en een indrukwekkende hi-res audio-ervaring op speakers en hoofdtelefoon. U hoort de zeer verfijnde details van elke klank van uw favoriete muziek, zelfs bij lage volumes. Daarnaast kunt u heel eenvoudig via Bluetooth® hoogwaardige audio van uw apparaten streamen.

Afbeelding van speakers

Geweldige luisterervaring bij klein geluidsveld

Ervaar een nauwkeurige weergave van het bijzonder rijke geluid binnen 75 tot 200 cm van de afzonderlijke speakers.

Afbeelding van hoofdtelefoon

Luisteren met hoofdtelefoon

Hoogwaardige, onafhankelijke DAC en hoofdtelefoonversterker zorgen voor hi-res audio op uw hoofdtelefoon.

Geniet van geluidskwaliteit waar u kippenvel van krijgt

Bij hi-res audio hoort u elke ademhaling, slag en noot. De volledig digitale S-Master HX™-versterker vermindert vervorming en zorgt dat uw tafel als een opnamestudio klinkt.

6,5 keer zoveel gegevensoverdracht door hi-res audio

Laat uw huidige muziek mooier klinken

DSEE HX™ zet uw huidige muziekbronnen om naar geluid van bijna hi-res audiokwaliteit. U krijgt het gevoel alsof u echt in de opnamestudio of concertzaal bent.

Duoversterkers: 2 muziekervaringen

Afzonderlijke versterkersystemen zorgen voor fantastische hi-res audio-ervaringen op hoofdtelefoons en speakers die een duidelijk verschillende versterking nodig hebben.

Twee hi-res audio-ervaringen

Hi-res audio uit afzonderlijke speakers of hoofdtelefoon

Onafhankelijke versterkers voor speakers en hoofdtelefoon zorgen voor hi-res audio uit afzonderlijke speakers of hoofdtelefoon.

Man die luistert via speakers
Luisteren via speaker
Man die luistert met hoofdtelefoon
Luisteren met hoofdtelefoon

Hoor elke noot met ongelooflijke zuiverheid

Hi-res geluidskwaliteit uit speakers of hoofdtelefoons

Onafhankelijke versterkers verwijderen alle weerstand. Zo ontstaat een geluid op hoofdtelefoons en speakers dat veel dichter bij oorsprong ligt.

 • Duoversterker
 • Eén versterker

Realistischer dan ooit

De volledig digitale S-Master™ HX-versterkertechnologie is ontwikkeld voor hi-res audio en vermindert vervorming en ruis over een groot frequentiebereik, voor een rijk, vol geluid.

Digitaal-naar-analoog-converters

Evenwicht tussen krachtig en zuiver geluid

Een onafhankelijke hoofdtelefoonversterker en geavanceerde digitaal-naar-analoog-conversie (DAC) zorgen voor een echt hoofdtelefoongeluid.

Luisteren in het nabije veld

Eis de hoofdrol op

Dynamische akoestiek zorgt voor een rijk geluid

Ervaar uw muziek alsof u bij een liveoptreden aanwezig bent met een stereofonische weergave die het oorspronkelijke geluid tot leven brengt. De afzonderlijke speakers zorgen voor onderscheidend geluid en verbeteren het bereik en zorgen zelfs in kleine ruimtes voor een overrompelende luisterervaring.

 • Boven
 • Zijkant

Zorg gemakkelijk voor de beste luisterpositie

Plaats de speakers gemakkelijk voor het beste luisterpunt

Voor de beste luisterpositie moet u de afzonderlijke speakers op zo'n 75 tot 200 cm plaatsen. Met de meegeleverde koperen pootjes past u de hoek van de speaker aan. De meegeleverde speakervoeten zorgen voor stabiele akoestiek op alle oppervlakken.

Perspectief van basreflexpoort

Krachtige, rijke bas

De aangepaste basreflexpoort zorgt voor een diepe, prettige bas op de compacte speakers.

Zijaanzicht speaker

Evenwichtige geluidsuitvoer

De koperen pootjes zetten de speakers op een verhoging waardoor hoge frequenties getemperd worden en afwijkingen tussen woofer en tweeter worden verholpen.

Indrukwekkend geluid bij elk volume

Het ontwerp van de hoofdunit van de CAS-1 en de afzonderlijke speakers geven het oorspronkelijke geluid weer en zorgen voor een geweldige luisterervaring met een klein geluidsveld op elk oppervlak, zelfs bij lage volumes.

Laag-volumemodus AAN
Laag-volumemodus UIT

Perfect rijk geluid bij elk volume

Technologieën zoals de impulssterkteregelaar en de laag volumemodus zorgen bij lage volumes voor een dynamische audiorespons, daar waar andere digitale versterkers het laten afweten.

Luisteren met hoofdtelefoon

Meer luisterplezier op uw hoofdtelefoon

Geniet van meer luisterplezier op verschillende types hoofdtelefoon

Een hoogwaardige versterker zorgt voor het geluid op zowel hoofd- als oortelefoons. De speciale hoofdtelefoonversterker op de CAS-1 en de afzonderlijke, geavanceerde DAC passen het geluid aan voor een meer individuele luisterervaring op uw hoofdtelefoon. Met de speciale versterkingsschakelaar kunt u de impedantie aan het type hoofdtelefoon aanpassen en de luisterervaring op hoofdtelefoons met verschillende impedantieniveaus verbeteren.

Afbeelding van een versterkingsregelaar

Versterkingsschakelaar

Met de aanpasbare versterkingsregelaar kunt u uw favoriete hoofdtelefoon gebruiken. Gebruik HI/LOW (hoog/laag) om de impedantie aan het type hoofdtelefoon aan te passen.

Afbeelding van een hoofdtelefoonaansluiting

Robuuste hoofdtelefoonaansluiting

Hoogwaardige metalen onderdelen voor stabiele verbindingen en minder vervorming. Aansluiting voor ministekkers voor brede compatibiliteit.

Draadloos streamen

Eenvoudige verbindingen voor draadloos streamen

Voor gemak en een beter geluid kunt u draadloos mobiele apparaten met de afzonderlijke speakers verbinden. Gebruik Bluetooth® en hoogwaardige LDAC-audiocodecs om uw zuivere muziek met alle details te streamen.

Hoogwaardige draadloze audiostreaming

LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee u via Bluetooth® draadloos kunt genieten van hoogwaardige audio. Omdat er drie keer zo veel gegevens worden verzonden, zorgt LDAC voor een optimale draadloze luisterervaring voor al uw muziek.

Bluetooth®-logo

Draadloze streaming via Bluetooth

Stream draadloos muziek via Bluetooth® vanaf uw smartphone, tablet of laptop.

NFC-logo

Directe One-touch-verbindingen

Met NFC kunt de CAS-1 met één aanraking onmiddellijk aan smartphones met NFC koppelen.

Ontworpen voor geweldig geluid

Ontworpen voor uw ruimte

Door het stijlvolle, compacte speakerontwerp voor een geweldig geluid in een klein veld geniet u van een hoogwaardig geluid in kleine ruimtes. Zo houdt u ruimte over om te werken, te studeren en te spelen. U kunt de krachtige, compacte speakers eenvoudig voor de beste luisterervaring plaatsen.

Hoogwaardige circuits

De extra stevige chassisconstructie bevat twee aparte printplaten voor de onafhankelijke S-Master HX-versterker voor speakers en de DAC-versterker voor hoofdtelefoons.

Frame, chassis en printplaten

Ontworpen voor helderheid

Compacte, afzonderlijke speakers voor luisterplezier in kleine ruimtes. De afzonderlijke CAS-1-speakers hebben hoogwaardige kasten met speciale verf die zorgen voor een perfect akoestisch veld op elk oppervlak.

Perspectief van een speaker

Connectiviteit en bediening

Koppel uw muziekapparaten

Speel gewoon uw muziek af, waar deze ook vandaan komt.

Koppel uw pc, Walkman®, Xperia™-smartphone of -tablet via USB voor hi-res audio. Verbind eenvoudig muziekapparaten met één aanraking en stream draadloos zuivere muziek met alle details via NFC + Bluetooth® en LDAC. LDAC is een nieuwe audiotechnologie van Sony waarmee hoogwaardige audio draadloos via Bluetooth® wordt weergegeven. Als onderdeel van de oplossing voor de weergave van draadloze audio zorgt het voor uitzonderlijk luisterplezier.

 • Voor
 • Achter
 • Boven
Regel uw muziek en luister in meerdere kamers met de SongPal-app

Al uw muziek bij elkaar

Eenvoudig streamen met de SongPal-app

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de SongPal-app op smartphones voor volledige controle over uw muziek- en apparaatinstellingen in één app.

Het hart achter het geluidssysteem

Kasumi Miyamoto, audiotechnicus van Sony, praat over haar passie voor geluid en de technologie van het CAS-1 compacte audiosysteem.

CAS-1 compact geluidssysteem

Bekroond design

iF DESIGN AWARD 2016

Bij de 2016 iF DESIGN AWARD ontving de CAS-1 het wereldberoemde keurmerk voor designkwaliteit van een jury van 60 deskundigen.

Specificaties en kenmerken
Het CAS-1-tafelsysteem voor hi-res-audio met ingebouwde dubbele versterkers zorgt voor een oorspronkelijk geluid uit afzonderlijke speakers of hoofdtelefoons met de sfeer van een liveoptreden.
 • Geschikt voor audio met hoge resolutie

 • DSEE HX schaalt muziek op naar geluidskwaliteit met een bijna hoge resolutie

 • Digitale S-Master HX-versterker voor pure geluidskwaliteit

 • Speciale versterker en DAC voor een krachtige, nauwkeurige weergave op uw hoofdtelefoon

 • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-touch

Speakertype
2-weg basreflex-speakersysteem met 2 drivers
Speakerformaat
Tweeter: 14 mm, soft-dome-type, Woofer: 62 mm, conustype
Aansluitingen in/uit
Hoofdtelefoon-aansluiting, Speakeruitgang, USB-B, USB A
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Onderscheidingen

Onderscheidingen