GTK-PG10

Perfect geluid voor buitenfeesten

De GTK-PG10 is ideaal voor gebruik buitenshuis dankzij de speciale modus voor buitenfeesten die geluid beter verspreidt — en zelfs een spatbestendig bovenpaneel voor uw drankjes. 

Buiten of binnen, de keuze is aan u

Draadloos, draagbaar, lange batterijlevensduur: de GTK-PG10 is ideaal voor gebruik buiten, bijvoorbeeld voor een feest, picknick of kampeervakantie. Of klap het bovenpaneel in en neem hem mee naar binnen voor kamervullend geluid zonder veel ruimte in te nemen.

Lifestyle-afbeelding van een GTK-PG10 die buiten wordt gebruikt
BUITEN
Lifestyle-afbeelding van een GTK-PG10 die binnen wordt gebruikt
BINNEN
GTK-PG10 met bovenpanelen gesloten
Luid en duidelijk

De GTK-PG10 levert binnen en buiten ruimtelijk, krachtig geluid zonder concessies aan de helderheid. De DSP (Digital Signal Processor) past automatisch de geluidsinstellingen aan voor optimale prestaties in elke omgeving.

GTK-PG10 met bovenpanelen gesloten voor naar voren gericht geluid
Naar voren gericht geluid

Met de bovenpanelen gesloten en de bovenste tweeters naar voren gericht, projecteert de GTK-PG10 het geluid voorwaarts voor meer volume en helderheid.

GTK-PG10 in modus voor buitenfeesten met bovenpanelen geopend
Modus voor buitenfeesten

Met de bovenpanelen geopend en de bovenste tweeters naar boven en naar buiten gericht, voor een wijder verspreid geluid voor buitenfeesten. 

Pictogram batterij van 13 uur
De mogelijkheid om overal te feesten

Hebt u ergens een feest, maar geen stopcontact? Geen probleem. De ingebouwde oplaadbare batterij voorziet uw feest tot 13 uur van energie bij een volumeniveau van 25. Zelfs met het volume voluit gaat de batterij tot 5 uur mee.

Bluetooth®-logo
Bluetooth®-connectiviteit voor het eenvoudig streamen van muziek

Met Bluetooth®-technologie kunt u al uw favoriete muziek en afspeellijsten van uw smartphone naar uw geluidssysteem streamen.

Pictogram USB
Met de USB-poort kunt u verbinding maken, afspelen en opladen

Sluit een USB-geheugenstick, smartphone of tablet aan en speel al uw digitale bestanden af. U kunt mp3, WMA, AAC en WAV afspelen, zodat het feest altijd door kan gaan. Bovendien kunt u tegelijk uw apparaat opladen.

Symbool FM-tuner
FM-radiotuner voor uw favoriete programma's

Wilt u uw favoriete dj's, sportevenementen of radioprogramma's beluisteren? Stem dan eenvoudig de FM-radio af met de tuning-knop en ontdek wat er allemaal te beluisteren is.

Spatbestendig bovenpaneel

Wanneer het bovenpaneel opengeklapt is, kunt u daar gemakkelijk eten en drinken op neerzetten. U hoeft u niet druk te maken over knoeien, want het bovenpaneel heeft diepe, geïntegreerde bekerhouders en is spatbestendig en gemakkelijk schoon te maken.

GTK-PG10 wordt gedragen
Eenvoudig mee te nemen 

U kunt nu overal een feestje bouwen. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest buiten de deur viert, u neemt de GTK-PG10 gemakkelijk mee dankzij het compacte vierkante ontwerp met handige ingebouwde handgrepen.

GTK-PG10 op een statief
Compatibel met statief 

Dankzij een ingebouwde bevestigingsopening kan de GTK-PG10 met een speakerstatief op een verhoogde positie worden geplaatst.

Logo voor Sony | Music Center
Pas uw instellingen aan met de Sony | Music Center-app

Beheer uw instellingen met de Sony | Music Center-app. Download de app op uw smartphone en bedien draadloos uw muziek. U kunt de audio-instellingen aanpassen, uw favoriete USB-afspeellijsten selecteren van uw telefoon of het volgende nummer starten zonder dat u gebonden bent aan het geluidssysteem.

Leuke en eenvoudige bediening via de Fiestable-app

Speel muziek af vanaf uw smartphone met de Fiestable-app, die u kunt openen nadat u de Sony Music | Center-app hebt gedownload. Verander het nummer of pas het volume aan door eenvoudigweg in te spreken op uw smartphone — selecteer gewoon de spraakbediening in de Fiestable-app en spreek uw opdracht in.

Smartphone maakt verbinding met de GTK-PG10 via de Fiestable-app
Google Play-logo
Sony | Music Center voor Android
App Store-logo
Sony | Music Center voor iOS
Fiestable voor Android
Fiestable voor iOS
Illustratie van verbinding met meerdere apparaten
Verbinden met meerdere apparaten

Koppel tot wel drie smartphones en tablets tegelijkertijd via Bluetooth®-technologie. Zo kunnen u en uw vrienden nummers uit verschillende muziekbibliotheken afspelen, zodat er nog meer keuze is.

Pictogram van microfoon
Maak de popster in u wakker

Of u nu mee wilt zingen met uw favoriete muziek of een speech wilt geven op een feestje, sluit gewoon een microfoon aan. De GTK-PG10 zorgt dat u luid en duidelijk te horen bent. 

Specificaties en kenmerken

De GTK-PG10 is draagbaar, draadloos en oplaadbaar en is ideaal voor gebruik buitenshuis. Het geluidssysteem heeft zelfs een modus voor buitenfeesten die geluid beter verspreid en een spatbestendig bovenpaneel om uw drankjes op neer te zetten. Het geluidssysteem is dankzij de compacte afmetingen en het heldere geluid ook ideaal om binnen te gebruiken.
  • De modus voor buitenfeesten verspreidt het geluid verder

  • Het spatbestendige bovenpaneel heeft geïntegreerde bekerhouders

  • Oplaadbare batterij voor maximaal 13 uur afspelen

  • Bluetooth®-connectiviteit voor het draadloos streamen van muziek

  • Met de FM-tuner kunt u uw favoriete radioprogramma's beluisteren

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers