Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
10

4.5 gebaseerd op 10 klantbeoordelingen

5
5
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

10 klantbeoordelingen

0

super geluid en mooi design

SRS-BTS50 13/09/2015 door wouls (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

mijn dochter van 9 kreeg dit cadeau. Wat een geweldig geluid en mooi design. De bediening wijst zichzelf uit. Mijn dochter was er zo mee weg, zonder de handleiding te lezen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

geweldig

SRS-BTS50 04/03/2015 door tasja (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Supergaaf ding en mooi geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid

SRS-BTS50 11/01/2015 door Everta (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een aantal weken geleden dit apparaat aangeschaft. Verbluffend makkelijk te installeren en te gebruiken. Ook de NFC-koppeling is erg makkelijk te maken. Goed geluid, ben erg tevreden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed geluid makkelijke bediening

SRS-BTS50 07/01/2015 door Brutus62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Bewust gekozen voor deze bluetooth speaker. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Makkelijke bediening. Goed geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen spijt

SRS-BTS50 06/12/2014 door Breght (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben vanbij de geboorte volledig doof aan mijn linkeroor. Meestal merken de mensen dat niet omdat de andere kant perfect normaal werkt maar ikzelf merk een heel ander iets tussen bv. Stereo, mono surround geluid enzo. Zeker als je bv 2 tv's hebt in twee ruimtes naast elkaar met hetzelfde programma maar de ene staat bv op surround en de andere stereo, dan krijg ik echo's en delays enzo te horen. Maar dit product is loopzuiver. En mooi vol warme klank. Net alsof je met superproffecioneel materiaal werkt dat precies het dubbel van zijn maximum capaciteit zou aankunnen. Kopen zou ik zeggen, voor die prijs.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

super

SRS-BTS50 15/08/2014 door ikke kat (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prettig in de tuin, je kan het overal meenemen ook op de boot.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Schitterende luidspreker.

SRS-BTS50 13/08/2014 door Johan37 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima product, ook geschikt voor blinden. Speaker zegt verbaal in welke status hij is. Ik ben er in elk geval zeer blij mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

1

0

prima voor in de tuin of op het strand

SRS-BTS50 07/08/2014  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima toestelletje!....maar waarom Sony nou per se 30 karakters in deze rector wil zien, snap ik niet helemaal.....

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Zeer tevreden

SRS-BTS50 28/07/2014 door Vict (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eenvoudige activering - mooi design - klank zeer goed rekening gehouden met omvang

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Duurzaam en mooi uiterlijk, Degelijke uitvoering.

SRS-BTS50 27/06/2014 door OGA1964 (Nederland)

Ben er behoorlijk tevreden mee. Wordt ook door mijn kinderen gebruikt in de badkamer wanneer ze een douche nemen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0