Vrouw die een zwarte draadloze SRS-NB10-nekbandspeaker draagt
Driekwart profielaanzicht van de draadloze SRS-NB10-nekbandspeaker in het zwart
Driekwart profielaanzicht van de draadloze SRS-NB10-nekbandspeaker in het wit
Vooraanzicht van de draadloze SRS-NB10-hoofdbandspeaker in het zwart
Bovenaanzicht van de zwarte SRS-NB10 draadloze nekspeaker
Een betere manier van thuiswerken

Neem deel aan digitale vergaderingen. Luister naar muziek. Loop comfortabel rond. De SRS-NB10 draadloze nekspeaker maakt van thuiswerken een prettigere ervaring.

Altijd helder geluid

De speaker met volledig bereik staat naar boven gericht, op uw oren, zodat u elk woord duidelijk kunt horen terwijl anderen in de ruimte er nauwelijks iets van merken. De ingebouwde passieve radiator aan de achterkant versterkt de bas voor goed uitgebalanceerd geluid, zodat uw vergadering moeiteloos verloopt.

Bovenaanzicht van de SRS-NB10 draadloze nekspeaker met aanduiding waar de speakerunit met volledig bereik zich bevindt.
Driekwart profielaanzicht van de SRS-NB10 draadloze nekspeaker, met aanduiding waar de microfoons zich bevinden.
U bent altijd hoorbaar, ook bij veel omgevingsgeluid

Wat er ook om u heen gebeurt, uw stem blijft helder dankzij de Precise Voice Pickup Technology van de microfoon. De twee hoogwaardige microfoons met beamforming vangen geluid op uit verschillende richtingen, waarna het geluidssignaal optimaal wordt verwerkt. Daardoor worden feedback en echo's geminimaliseerd en levert de SRS-NB10 kristalhelder geluid aan de gesprekspartner(s).

Tik om te praten, tik om te luisteren

Soms bent u aan het woord en soms is een ander aan het woord, en soms wilt u gewoon even privacy. Beheer uw microfooninstellingen tijdens een vergadering in een communicatieapp via de eenvoudige MIC Mute-knop.

Close-up van de MIC Mute-knop op de SRS-NB10 draadloze nekspeaker
Close-up van de volumeknop op de SRS-NB10 draadloze nekspeaker
Stel het volume naar wens in

Harde stemmen, zachte stemmen, er worden verschillende volumes en tonen gebruikt tijdens een vergadering. U kunt het volume eenvoudig zelf naar wens regelen met behulp van de volumeknop op de zijkant van deze nekspeaker van Sony. U kunt ook muziek afspelen en pauzeren.

De hele dag werken, de hele dag dragen

Deze draadloze nekspeaker is licht, comfortabel en ontworpen om de hele dag te dragen, van uw eerste vergadering tot het laatste telefoontje. De speaker ligt stevig rond de nek en rust op de schouders, zodat u hem ook kunt dragen als u even niet aan het werk bent — perfect om muziek te luisteren tijdens het koken of schoonmaken.

Vooraanzicht van een witte SRS-NB10 draadloze nekspeaker
Comfortabel

Zo licht dat u niet doorhebt dat u hem draagt. De flexibele nekband aan de achterkant zorgt voor een perfecte pasvorm.

Vrouw die een witte SRS-NB10 draadloze nekspeaker draagt
Wees u bewust van uw omgeving

Dankzij het open ontwerp kunt u telefoneren en toch uw omgeving in de gaten houden.

Krachtig en handig

Zelfs echte workaholics hoeven zich niet druk te maken over de batterijlevensduur. Deze draadloze nekspeaker is de hele dag beschikbaar voor telefoontjes, muziek, tv-programma's, etc.

Pictogram van de batterijlevensduur van 20 uur
Klaar voor de dag

Met een batterijlevensduur van tot wel 20 uur kunt u de hele dag vooruit, hoe veel digitale vergaderingen u ook op de agenda hebt staan.

Pictogrammen die illustreren dat 10 minuten snel opladen tot 60 minuten gebruikstijd kan opleveren
Extra stroom wanneer u dat nodig hebt

Als u de speaker 10 minuten lang snel oplaadt met USB Type-C, hebt u een uur extra werk- of afspeeltijd.

Hard aan het werk. Kom tot rust met muziek.

Maak tegelijkertijd verbinding met uw laptop en smartphone. Bij een zakelijk videogesprek op uw laptop terwijl u muziek luistert via uw smartphone, neemt u eenvoudig op met één druk op de Play/Call-knop aan de zijkant van de nekband. Na afloop van het gesprek gaat uw favoriete afspeellijst automatisch verder. U hoeft niet opnieuw verbinding te maken.

Illustratie waarin de SRS-NB10 draadloze nekspeaker tegelijkertijd verbinding maakt met een smartphone en een laptop
Spatwaterbestendig. Zorgeloos.

Dankzij het IPX4-ontwerp kun je zorgeloos je dagelijkse klusjes doen terwijl je muziek luistert.

Kijk en beluister privé films en muziek

Deze nekspeaker biedt helder geluid, zelfs op laag volume. Maak via Bluetooth®-technologie verbinding met uw tv, smartphone of muziekspeler en geniet van uw favoriete films, tv-series en afspeellijsten zonder uw buren, huisgenoten of familieleden tot last te zijn.

Mooi gestroomlijnd

Dankzij het strakke en eenvoudige ontwerp met hoogwaardige stoffen afwerking, draagt u deze lichtgewicht speaker met plezier.

Bovenaanzicht van de zwarte SRS-NB10 draadloze nekspeaker
Voel de kwaliteit

De stoffen hoes om de speakers geeft de nekband een hoogwaardige uitstraling.

Driekwart profielaanzicht van twee SRS-NB10 draadloze nekspeakers, een zwarte en een witte
Kies uw kleur

Deze draagbare speaker is verkrijgbaar in Charcoal Gray of wit, zodat hij altijd bij de inrichting van uw thuiskantoor past.

Bekijk de SRS-NB10 van dichtbij
360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10360-graden productaanzicht van de SRS-NB10
Bovenaanzicht van drie schalen met materialen: hout- en plantaardige vezels, stukken helder glas en kleurrijke plastic fragmenten
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de SRS-NB10 bestaat voor minder dan 10 procent uit plastic, wat de inzet van Sony om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen, onderstreept.

Specificaties en kenmerken

Een draadloze nekspeaker die op je schouders rust, zodat je comfortabel vanuit huis kunt werken. Ontworpen om digitaal te vergaderen en naar muziek te luisteren.
  • Precise Voice Pickup Technology zorgt ervoor dat je stem helder overkomt

  • Speaker met volledig bereik met hoogwaardig geluid

  • Licht en comfortabel ontwerp dat je de hele dag kunt dragen

  • Batterijlevensduur tot 20 uur, 10 minuten snel opladen voor een uur muziek luisteren

  • Spatwaterbestendig ontwerp conform IPX4-classificatie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers