SRS-NS7

Uw eigen draagbare bioscoop

Personaliseer je Dolby Atmos®-ervaring met de SRS-NS7 en BRAVIA XR™ en geniet van 360 Spatial Sound. Deze draadloze nekspeaker biedt atmosferisch persoonlijk bioscoopgeluid dat je omringt, voor een nieuwe manier van luisteren.

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

299,00 €

360 Spatial Sound dat zich aanpast aan je oren met BRAVIA XR™

De eerste draadloze nekspeaker die compatibel is met Dolby Atmos® in combinatie met BRAVIA XR-modellen van Sony. Ervaar hoe meeslepend 360 Spatial Sound kan zijn als je Dolby Atmos®-films kijkt via onze nieuwste BRAVIA XR-tv's met een ongeëvenaarde reeks geluidsfuncties.

Ga volledig op in de scène

360 Spatial Sound Personalizer

De SRS-NS7 analyseert de vorm van je oren en werkt samen met de meegeleverde WLA-NS7 draadloze zender om de ideale plaatsing van de virtuele Dolby Atmos-speakers om je heen te bepalen. Laat je meeslepen door de scène en ga helemaal op in de actie.

Ervaar 360 Spatial Sound

Wil je gesimuleerd 360 Spatial Sound ervaren met 360 Spatial Sound Personalizer? Zet je koptelefoon op en hoor het zelf.

Ontdek wat de experts van Sony Pictures zeggen

360 Spatial Sound-ervaring

Twee experts in geluidstechniek van Sony Pictures Post Production Services praten over de geluidservaring met de SRS-NS7 en over hoe deze wordt verbeterd door 360 Spatial Sound Personalizer-technologie.

Een persoonlijke bioscoopervaring, speciaal voor je

Met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app kun je genieten van een speciale, geoptimaliseerde geluidservaring. De app analyseert de vorm van je oren en creëert vervolgens je eigen persoonlijke ruimtelijke geluidsveld in combinatie met BRAVIA XR-tv's.

WLA-NS7 draadloze zender verbonden met een BRAVIA TV aan de muur
Verbinding maken

Sluit de meegeleverde WLA-NS7 draadloze zender aan op je BRAVIA XR-tv met behulp van een optische kabel en een USB-kabel.

WLA-NS7 draadloze zender met koptelefoon van Sony
Koppelen

Koppel de SRS-NS7 nekspeaker met de meegeleverde WLA-NS7 draadloze zender via een Bluetooth®-verbinding.

Twee smartphoneschermen die laten zien hoe de app de vorm van het oor vastlegt
Personaliseren

Analyseer de vorm van uw oren met de Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-app en geniet van een gepersonaliseerde geluidservaring.

Voel de atmosfeer van het stadion

360 Reality Audio

Muziek klinkt echter dan ooit met 360 Reality Audio. Open een compatibele muziekdienst op je smartphone en ga helemaal in de muziek op, net alsof je echt bij het concert bent.

Fantastisch geluid, overal om je heen

Kristalheldere akoestiek en krachtige geluidsdruk zorgen samen voor een rijkere, diepere en prettigere luisterervaring.

Vooraanzicht van de SRS-NS7 met uitgelichte X-Balanced Speaker Unit
X-Balanced Speaker Unit

Optimale speakergrootte in een compacte behuizing. Verhoogde geluidsdruk en minder vervorming voor heldere muziek en zang.

Afbeelding van een man die de SRS-NS7 draagt met geluidsgolven uit de omhooggerichte speaker
Omhooggerichte speaker

Biedt helder geluid dat direct op jou gericht is zonder anderen te storen. Ga helemaal op in je films en muziek, zelfs midden in de nacht.

Vooraanzicht van de SRS-NS7 met uitgelichte passieve radiator
Passieve radiator

Verbetert de lage frequentierespons voor een diep basgeluid. Hoor daverende geluidseffecten in films en diepe beats.

Beeld en geluid perfect op elkaar afgesteld

Meegeleverde draadloze zender

De meegeleverde WLA-NS7 draadloze zender helpt geluidsvertraging te minimaliseren. Zo kun je volledig opgaan in films met Dolby Atmos en zijn geluid en beeld perfect op elkaar afgestemd.

SRS-NS7 draagbare speaker op een kast met WLA-NS7 draadloze zender verbonden met BRAVIA-TV aan de muur
Gemaakt voor non-stop entertainment

Met een flexibel en ergonomisch ontwerp dat goed om je nek past kun je met deze draagbare, draadloze speaker urenlang comfortabel naar films, series en concerten kijken.

Past perfect

Flexibele stijl

Een flexibele band aan de achterkant van de speaker helpt je om de perfecte pasvorm te vinden zodat je comfortabel van je entertainment kunt genieten.

Afbeelding van volledig opgeladen batterij die een batterijduur van 12 uur toont
Gemaakt om te entertainen

Je hoeft je geen zorgen te maken over de batterijduur tijdens het bingen van series. Dankzij de batterijduur van 12 uur en tot 5 uur op maximaal volume kun je ook lange films en series gewoon blijven doorkijken.

Afbeelding van twee cirkels, een met 10 minuten snel opladen en de andere met 60 minuten batterijduur
Zorg voor een power-boost

Als de batterij midden in een aflevering bijna leeg is, biedt 10 minuten snel opladen met USB Type-C tot een uur extra afspeeltijd.

Premium maar toch praktisch
360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7360-graden productaanzicht van de SRS-NS7
Vooraanzicht van de SRS-NS7 draagbare speaker waarbij de stoffen afwerking te zien is
Stoffen voorkant

De stoffen afwerking van de buitenkant zorgt voor een comfortabel gevoel en is prettig om te dragen.

Nekband van siliconen en zacht aanvoelende achterkant

Dankzij de nekband met siliconen afwerking en zacht aanvoelende coating is dit een praktische nekspeaker voor dagelijks gebruik die makkelijk schoon te maken is.

Achteraanzicht van de SRS-NS7 draagbare speaker waarin de zachte siliconen nekband te zien is
Afbeelding van drie schalen met duurzame materialen
Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Het verpakkingsmateriaal van de SRS-NS7 bestaat voor minder dan vijf procent uit plastic, wat de inzet van Sony onderstreept om de ecologische voetafdruk van producten en productie te verlagen.

Specificaties en kenmerken

Een draadloze nekspeaker met 360 Spatial Sound Personalizer die comfortabel op je schouders rust voor een meeslepende ervaring bij films en muziek.
  • 360 Spatial Sound Personalizer creëert Dolby Atmos® Surround Sound van bioscoopkwaliteit

  • De omhooggerichte X-Balanced Speaker Unit biedt een meeslepende luisterervaring zonder anderen te storen

  • Flexibel, ergonomisch en comfortabel design om de hele dag te dragen

  • Batterijduur tot 12 uur, 10 minuten snel opladen voor een uur muziek luisteren

  • Spatwaterbestendig ontwerp conform IPX4-classificatie

SPEAKERTYPE
Volledig bereik
AFMETINGEN SPEAKER
32 x 33 mm
BATTERIJDUUR
Circa 12 uur
AANSLUITINGEN INGANG EN UITGANG
USB Type-C®
FREQUENTIE TRANSMISSIEBEREIK
20 - 20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers