160,00 €

(inclusief btw)
15

4.7 gebaseerd op 15 klantbeoordelingen

11
4
0
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

15 klantbeoordelingen

0

Geweldige bt speaker

SRS-X33 08/07/2017 door larth

Mooie geluid Batterij houdt zich lang Handig om mee te nemen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

top product

SRS-X33 22/08/2016 door tony5911

Vorige maand op advies van vrienden gekocht. Geweldig geluid en heel makkelijk in gebruik een geweldig toestel.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid uit zo'n klein boxje.

SRS-X33 27/07/2016 door Antoine01

Ik heb hem nu een maand en ben er dagelijks mee bezig. Geluid is super en kan nog redelijk hard ook. Mensen met een ander merk zijn nu ineens jaloers. Leuk he.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bijzonder goed

SRS-X33 01/07/2016 door Lexiemusic

Na een hoop reviews gelezen te hebben deze speaker 2 weken geleden gekocht. Dit is een van de weinige die een echt stereobeeld neerzet. Midden/hoog is bijzonder goed! Lage tonen zijn simpel te verbeteren door een equalizer te gebruiken en het sublaag zo'n 3 db te verminderen. Als je dat gedaan hebt kan deze de concurentie met duurdere speakers gemakkelijk aan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima geluidskwaliteit

SRS-X33 27/06/2016 door Hazes 68

Het apparaat doet wat het beloofd en brengt een fantastisch geluid voort. Ik had het eigenlijk al veel eerder moeten aanschaffen.,

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Lekker geluid, compact, enz ....

SRS-X33 29/05/2016 door Chris 1965

Na enig zoekwerk heb ik op aanraden van een buur dit product gekocht, prijs kwaliteit is dit een schitterend product, heel gemakkelijk te installeren, werkt overal, Sony..... bedankt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein, maar fijn

SRS-X33 14/05/2016 door Simsax

Heb dit product gekocht om muziek van de telefoon te beluisteren. Dit gaat geweldig goed, zowel via bluetooth als via een kabeltje. Echt een aanrader

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Boven verwachting

SRS-X33 13/01/2016 door Sjakie1

Ik heb nu eindelijk de tv weer eens uit staan en muziek aan

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede speaker voor op reis

SRS-X33 09/01/2016 door sonymarc

Ik heb de speaker mee op reis genomen en hij werkt fantastisch. Goede weergave van muziek en telefoonoproepen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein, maar erg fijn.

SRS-X33 02/12/2015 door longbody51

k ben voor de tweede keer naar de winkel geweest om te luisteren, maar eigenlijk stond mijn besluit al vast na het eerste bezoek. Mijn iphone pikte het signaal van zo'n 10 bluetooth speakers spontaan op en ik kon zo verschillende merken vergelijken. De sony sprong er uit qua heldere sound, mooie bas en fraai midden en hoog. De vormgeving vind ik strak en eenvoudig, geen knoppen die uitsteken, geen kunststofomhulsel maar metaal. Hij ziet er prachtig uit met zijn rode kleur en levert een fantastisch geluid. Bluetooth koppeling simpel en snel. Kortom, genieten maar. Ik heb hem speciaal gekocht voor werkkamer en kantoor, maar een woonkamer vullen met (achtergrond) muziek kan hij ook makkelijk aan. Ik hem hem nu een week maar gelet op de uitvoering denk ik dat duurzaamheid geen probleem zal zijn, vandaar alvast een 9. Enig minpunt vind ik de forse oplaadsteker met het te korte usb-kabeltje. Dat moet echt kleiner resp. langer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

handzaam en kwaliteit

SRS-X33 24/11/2015 door Sonylistener

perfecte connectiviteit prachtig geluid handzaam voormaat

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super speaker

SRS-X33 17/09/2015 door ThijsL

Ik heb de Sony X33 nu een week of 2 en gebruik hem dagelijks. Erg goed geluid voor het formaat en de accu gaat lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een geweldig apparaat.

SRS-X33 06/09/2015 door Aruchuu

Boven verwachting goed. Dat er zo'n vol geluid uit zo'n klein apparaatje komen kan! Buitengewoon praktish, want makkelijk mee te nemen en eenvoudig te koppelen aan MP3-speler en computer. Nu, na ruim een week gebruik ben ik er nog steeds vol van.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect geluid

SRS-X33 21/08/2015 door Ger01

Uit zo n klein apparaat prachtig geluid Echt geweldig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verrassend geluid uit zo'n klein 'doosje'

SRS-X33 09/06/2015 door DVBossche

Mits goed geplaatst in de ruimte is de weergave prima. Alleen in het hoge tonen gebied moet de speaker wat kwaliteit inleveren.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0