60,00 €

(inclusief btw)
79

4.5 gebaseerd op 79 klantbeoordelingen

46
31
1
0
1
Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

79 klantbeoordelingen

0

Geweldige klank !

SRS-XB10 03/03/2021 door Rikske De Rat (België)

Wat een geweldige klank uit zo'n klein ding. Zeer tevreden over deze aanschaf.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein maar fijn!

SRS-XB10 11/12/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed geluid, eenvoudig te koppelen en met redelijke bas functie.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Gemakkelijke bediening

SRS-XB10 08/08/2020 door Pvdb1 (België)

Vorige week gekocht en tevreden, heb er s'anderendaags nog een gekocht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bedrijfszekerheid

SRS-XB10 08/07/2020  (België)

De luidspreker valt regelmatig uit waardoor een reset nodig is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
13/07/2020

Beste, bedankt voor uw reactie.

We vinden het vervelend dat de luidspreker regelmatig uitvalt. Wil je a.u.b de stappen in deze linkhttp://bit.do/fGzN8 (graag de link in eigen browser kopieeren). Als ht probleem blijft graag via deze link ons Service center contacteren http://bit.do/fGzPg ( graag in eigen browser openen)

Sony Customer Service


volgen om fabrieksinstellingen uit te voeren.

0

Fijne speakertjes

SRS-XB10 06/06/2020 door Cdk007 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fijne speakertjes, goed geluid. Een goede aankoop.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Simpel en super eigenschappen

SRS-XB10 06/01/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is makkelijk te bedienen en te koppelen en daarbij ook een mooi geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Portable bass

SRS-XB10 27/10/2019 door Rvehv (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik zocht een kleine bluetooth speaker die ook op zacht/normaal volume een redelijke bass weergaf, en dan ook nog goede hoge en middentonen heeft. Daarin is deze speaker vind ik zeer geslaagd, zeker gezien het formaat. Je neemt hem zo mee in je binnenzak. Veel van dit soort speakers krijgen pas bij een hoger volume wat body, deze heeft dat al bij lager volume. Hij is voor mij ook bedoeld voor op de camping en voor onderweg, op locaties waar je toch niet op luid volume kunt spelen. Speel je deze speaker op luid volume af vind ik hem niet goed meer klinken, dan gaat de harde bass alleen maar tegenwerken op de kwaliteit. Wil je een speaker voor luider volume, dan zijn er betere op de markt rond dezelfde prijsklasse denk ik. Het touwtje met clipje vind ik wel handig om de speaker op te leggen en hem te richten, ook speelt de box dan beter op harder volume. Op zacht/normaal volume gebruikt de box als je hem normaal neerzet de ondergrond om de bass te vergroten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

relaxed luisteren

SRS-XB10 08/10/2019 door Akke (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is heerlijk om zo'n kwaliteit uit zo'n klein aparaatje te krijgen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Klein handig en krachtig mooi geluid

SRS-XB10 09/08/2019 door Isabelle99 (België)

Verbazend wat een power dat kleintje heeft, klein handig en krachtig mooi geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijne speaker!

SRS-XB10 30/07/2019 door GJVer (Nederland)

Vorige maand gekocht via Bol en hij werkt fantastisch! Handig om meeste nemen door de ring en het touwtje. Goed geluid!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit

SRS-XB10 22/07/2019 door Luchrialey (België)

Sinds zowat twee maand in gebruik. Handig en voldoende sterke geluidsweergave voor eerder kleine ruimtes.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

stevige bas en geweldig stereo geluid

SRS-XB10 14/07/2019 door dirk80 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na de eerste heb ik een tweede gekocht en geniet dagelijks van stereo muziek, dankzij de koppelmogelijkheid. Zelfs buiten is het volume ruim voldoende. Door de stevige batterij kan ik de hele middag en avond mijn muziek afspelen, zelfs buiten op het terras via bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Nieuwe wereld gaat open

SRS-XB10 30/06/2019 door Nusony (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goeddoordacht product. Gebruiksvriendelijk. Gebruik 2 srs-xb10 in stereo!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De kleine bass meester.

SRS-XB10 20/06/2019 door Cram 203 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit is een klein maar fijn product. Doet wat het beloofd. Zelf mijn platenspeler werkt met dit kleinood.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed maar kan beter

SRS-XB10 17/06/2019 door Franz19 (Nederland)

Ik heb hierna de xb12 aangeschaft is iets minder basserig en daarmee precies goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid!

SRS-XB10 04/06/2019  (Nederland)

Gisteren ontvangen en hij is niet te groot en niet te klein.Super geluid wat er uitkomt. Apparaat is erg duurzaam en zal lang mee gaan. PLus punt is dat die spatwater dicht is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact maar geen topper

SRS-XB10 02/06/2019 door tclarijs (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand als geschenk gekregen, zeer compact en draagbaar formaat maar mist diepe tonen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Enorme prestaties

SRS-XB10 17/05/2019 door MaPey (België)

Gisteren gekocht, vandaag geleverd en al volop in gebruik. Gewoon super, een echte aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooi geluid ook hard

SRS-XB10 08/05/2019 door ThomasJ2006 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem laatst gekocht en hij bevalt prima ik wou een klein boxje wat heel hard kon maar toch mooi geluid bleef geven . De Sony XB10 Ian daar de perfecte box voor

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer gemakkelijk

SRS-XB10 07/05/2019 door Guyvdi (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Is gemakkelijk tijdens fietsen en wandelen. Bediening gemakkelijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super geluid

SRS-XB10 07/05/2019 door Celina60 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Eindelijk geluid in mijn hele huis. ..............

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede sound

SRS-XB10 04/05/2019  (België)

Dit product heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel erg goed.

SRS-XB10 27/04/2019 door Fetske (Nederland)

Ik heb deze gekregen voor mijn verjaardag. Een geweldig kado. Mooi geluid, zeker voor zo'n compact model. De mogelijkheid om deze box te koppelen met een andere van het zelfde model is ook heel fijn.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Ontstellend goed, die kleine !

SRS-XB10 28/03/2019 door Dalu (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na verschillende andere mini-Bluetooth-speakers te hebben getest, spant deze wel de kroon met zijn onvoorstelbaar geluid, zeker als je merkt hoe klein en handig dat ding wel is. Ook de levensduur van de batterij mag er zijn, 8u aaneen is geen probleem.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede boxjes, maar wel na 6 maanden gesneuveld

SRS-XB10 19/03/2019 door Anouk (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super goed geluid en fijne bass. Wel is de bass te zwaar voor het design (of het design te zwak). Als de muziek hard staat blijft het boxje namelijk niet op z'n plek staan. Mijn boxje doet het niet meer naar behoren, ik vermoed dat aansluitingen aan de binnenkant los zijn getrilled. In ieder geval hapert de muziek vaak. Jammer want ik was erg blij met het product.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

Reactie van Customer Service
25/03/2019

Goedemorgen Anouk,

Vervelend om te horen dat uw SRS-XB10 niet meer naar behoren lijkt te functioneren. Graag willen we u verzoeken om de onderstaande stappen uit te voeren.

- Laad de luidspreker op.Mogelijk kunt u bepaalde problemen oplossen door de batterij op te laden.
- Druk op de knop RESET op de luidspreker: https://helpguide.sony.net/speaker/srs-xb10/v1/nl/contents/TP0001267047.html
- Initialiseer de luidspreker:https://helpguide.sony.net/speaker/srs-xb10/v1/nl/contents/TP0001267049.html

Indien de bovenstaande stappen geen oplossing hebben geboden dan willen we u verzoeken om contact op te nemen met de verkoper om de speaker om te ruilen.

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Leuk vormgegeven compacte Bluetooth speaker

SRS-XB10 14/03/2019 door Jaap A (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze speaker paar weken geleden gekocht na een zoekactie naar een compacte Bluetooth speaker die echter wel goed geluid moet geven want daar gaat toch om! Na hem geinstalleerd te hebben konden we meteen genieten van een goed geluid, daar zijn we heel tevreden mee; het is alleen niet duidelijk waarom de term EXTRA BASS hier is gebruikt, want ondanks goede geluid merk ik niets van extra bassen, die blijven zelfs een tikje op de achtergrond en hadden wel iets sterker gemogen voor zover dat lukt in zo'n kleine speaker natuurlijk. Maar verder heel tevreden met dit compacte boxje.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede waar voor zijn geld

SRS-XB10 10/03/2019 door Brkovi (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voor een dergelijk klein speakertje produceert hij een groot geluid. Het laag is zo krachtig dat dit speakertje het plankje, waarop hij staat, aan het rammelen krijgt.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speaker

SRS-XB10 10/03/2019 door Koen356 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze speaker was een freebee toen ik een hoofdtelefoon kocht. Hij geeft prima geluid alhoewel z'n concurrent (die ik al heb) iets beter is.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Werkt goed en lang

SRS-XB10 06/03/2019 door Lesleyb (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht en ben er tevreden mee. Speelt goed en hard muziek. Zelfs tijdens het laden! Er is ook geen bluetooth ruis te horen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer tevreden

SRS-XB10 27/02/2019 door Ambies (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi klein apparaatje met een verbazend goed geluid. Erg blij mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Heel tevreden

SRS-XB10 19/02/2019 door luc1957 (België)

Een klasse product . Prijs kwaliteit dik in orde heel veel keuze in modellen en kleuren

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend speakertje

SRS-XB10 15/02/2019 door Charley49 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet voor 100% aan de verwachtingen. Uitstekend geluid, handig formaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed

SRS-XB10 13/02/2019 door Keufra (België)

Heb dit cadeau gekregen en ben zeer te vrede over dit product

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Wat een geluid

SRS-XB10 12/02/2019 door herma12 (Nederland)

Helemaal overweldigend van het geluid! Het oogt klein maar grootse prestatie van zijjn geluid weergave. Welke genre muziek je ook laat afspelen het klinkt als muziek in mijn oren!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super handig en zuivere muziek

SRS-XB10 30/01/2019 door Lammy1989 (België)

Hebt dit vorige maand aangeschaft maar was verbaast dat zo'n klein ding zo goed macheert

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

A life with music

SRS-XB10 06/01/2019  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb dit toestel als nieuwjaarsgeschenk gekregen van zoon. Prachtige sound uit een heel compact toestel dat daardoor makkelijk mee te nemen is op reis.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Boven verwachting

SRS-XB10 02/01/2019 door Kaij (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb twee speakers voor stereo geluid. Het overtreft mijn verwachtingen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima

SRS-XB10 28/12/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze Bluetooth speaker XB10 Extra Bass is mooi van geluid zowel zonder als met bekabeling te gebruiken echt prima in alle opzichten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima setje speakers

SRS-XB10 20/12/2018 door Mhz80 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie kleine compacte speaker die een stevig geluid geeft zeker in een paar zijn ze erg goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed produkt

SRS-XB10 08/12/2018 door fcb22 (België)

Nog maar 2 dagen gekocht maar toch tevreden na gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid

SRS-XB10 06/11/2018 door Maarten74 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Cadeau gekregen bij mij Xperia. Verbaasd over het geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon top!

SRS-XB10 04/11/2018 door XavierMo (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig geluid. Zeer goede batterij. Mooi design!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top prijs kwaliteit verhouding!

SRS-XB10 08/10/2018 door Robro (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heel gaaf speakertje. Dikke bass. Heel mooi geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

PRACHTIG GELUID

SRS-XB10 14/09/2018 door Ludovicus (België)

Heb het de ganse dag aan staan, en echt een aangenaam geluid, zelfs als het zeer stil staat..// Nadeel: Ik heb wel voor de groene kleur gekozen, en spijtig dat de bedieningsknoppen zeer moeilijk te zien zijn. Graag rekening houden met oudere personen. Een beter contrast zou hier passend zijn. misschien Is het bij de andere kleuren wel zoooo..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

SRS-XB10 11/09/2018 door GFW Hgv (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Erg tevreden , gebruik hem nu twee weken. Voldoet prima

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect voor glamping

SRS-XB10 05/09/2018 door JVN77 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We bezitten een mooi stukje bos diep in de Ardennen en kamperen er graag, de Sony maakt het geheel af aan het kampvuur...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect

SRS-XB10 25/08/2018 door Meyersnest (België)

Gisteren gekocht (maar kende het reeds van een collega) en werkt perfect

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

SRS-XB10 13/08/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Goed geluid handzaam en qua functionaliteit prima.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

voldoet uitstekend

SRS-XB10 12/08/2018 door hansm49 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

prima geluid, mooi ontwerp,eenvoudig in gebruik, doet wat ik ervan verwachtte. en zeer betaalbaar

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs, kwaliteit is ok

SRS-XB10 04/08/2018 door Dermek (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Autonomie en klank kwaliteit is dik in orde. Jammer dan het systeem niet samenwerke me bv. Sonos’

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid

SRS-XB10 02/08/2018 door Wilma PvS (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze speaker onlangs gekocht en ben er erg tevreden over Oo de eerste plaats het goede geluid met de extra bass Ook de lange gebruiksduur van 16 uur is een dikke plus Tevens is het formaat overal gemakkelijk mee te nemen en te plaatsen Jammer dat er geen USB stick in kan Anders zeker 5 sterren waard Prijs zou iets vriendelijker mogen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische box

SRS-XB10 10/07/2018  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik heb nog maar een paar weken deze box en ben super tevreden. Het geluid is echt zuiver.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer compact en goed geluid

SRS-XB10 08/07/2018 door asterck (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem sinds vorige maand en ben zeer tevreden. Snel koppelen, compact, handig en zeer goede geluidskwaliteit.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie en functionele vormgeving

SRS-XB10 08/07/2018 door w blaas (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

in een één woord, perfect (en om dit vol te maken moet ik er iets bijzetten)

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluidskwaliteit.

SRS-XB10 01/07/2018 door JokeK (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb dit product een paar weken geleden gekocht. Het koppelen aan mijn apparaten ging prima. Het is wijs om de ophanglus te gebruiken want anders trilt hij van een gladde oppervlakte af en valt op de grond. Gelukkig nog werkzaam. Ik raad dit product zeker aan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geluid, eenvoudige bediening

SRS-XB10 30/06/2018 door Frederik41 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Twee weken geleden gekocht en in tussen vaak gebruikt. Makkelijk ook om mee tenemen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prettig apparaat

SRS-XB10 22/06/2018 door Fo97 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb mijn box inmiddels een paar weken in huis. Hij reist overal met me heen. In de auto werkt hij perfect als radiovervanging. En in huis hoeft de radio nooit meer aan. Het geluid is prima! En de bas perfect. Af en toe zou ik de bas wel wat minder willen instellen maar dat lijkt niet mogelijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima klank

SRS-XB10 19/06/2018 door Mdadvice (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Tevreden over kwaliteit (klank) , en gebruiksgemak (connectie)

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super goed geluid!

SRS-XB10 19/06/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heel tevreden over het geluid, goeie bastonen erin. Makkelijk dat je er nog eentje kan kopen en koppelen, zodat je stereo geluid hebt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekende speaker

SRS-XB10 26/05/2018 door Antje37 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Wij hebben het een tweetal weken in ons bezit. We gebruiken het dagelijks en zijn er supercontent mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima produkt

SRS-XB10 22/05/2018 door Henkiemen (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Een paar weken geleden gekocht en gebruik hem nu op mijn vakantieadres op mijn balkon.Prima apparaat prachtig geluid.zeer tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede bas

SRS-XB10 05/05/2018 door Vleugellam (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heeft een goede bas maar de treble is te laag en kan je ook niet afstellen

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Voeldoet volledig aan mijn verwachtingen

SRS-XB10 01/05/2018 door HVH17 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooie klank. Gericht geluid m.a.w. niet storend voor b.v. buren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs kwaliteitsverhouding

SRS-XB10 25/04/2018 door Joukje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit systeem bevalt erg goed. Gebruiksvriendelijk. Leuk te combineren met Spotify

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klasse

SRS-XB10 24/04/2018 door haswi (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

geweldige oplossing voor het magere geluidsniveau van de iPhone

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kleine krachtpatser

SRS-XB10 29/03/2018 door Rimke 2016 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht en volledig tevreden over het apparaatje

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig en mooi geluid

SRS-XB10 19/02/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Drie weken geleden een prima koptelefoon gekocht van Sony, en prompt kregen we deze speaker er "gratis" bij. Beide zijn géén miskoop. DE speaker meegenomen naar kantoor, en heel de dag luisteren naar prima geluid. Ik ben er erg tevreden over.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Verbluffend goede klank

SRS-XB10 02/02/2018 door Moeremans (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Enkele weken geleden heb ik deze draagbare, draadloze Bluetooth®-speaker SRS-XB10 van Sony aangekocht. Ik wist niet dat deze kleine speaker zo'n geweldige klank kan weergeven alsook de basklanken zijn prachtig. Super handig om overal mee te nemen. En ... je kan kiezen uit zes kleuren.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prijs kwaliteit!

SRS-XB10 16/01/2018 door Digna31 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik vind het een top box! Het is klein, goed geluid (volume kan niet super hard maar dat verwacht ik ook niet voor deze prijs) en makkelijk om mee te nemen! Ik vind het vooral lekker dat ik 16 uur lang kan genieten van muziek (alleen is het niet duidelijk hoe vol de accu is, maar dat maakt voor mij niks uit)!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

fantastische toestel ik gebruik hem dagelijks !

SRS-XB10 04/01/2018 door Ludwig 64 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb met Kerstmis SRS-XB 10 speaker als cadeau gekregen. Ik zeer tevreden !!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein, maar fijn, met geweldige Bass

SRS-XB10 18/11/2017 door LuckyLucVR (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Klein, maar fijn, met geweldige Bass ..... en overal mee te nemen !!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wow! Wat een geluid.

SRS-XB10 07/10/2017 door Schweitzer (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dat er zo'n geluid uit zo'n speakertje kan komen en de bas dreunt je tegemoet!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0