39,00 €

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
21

4.6 gebaseerd op 21 klantbeoordelingen

14
6
1
0
0
Geluidskwaliteit

Goed

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

21 klantbeoordelingen

0

Klein maar krachtig

SRS-XB13 22/08/2023 door chocvn (België)

Gebruik het op de fiets en step. Niet te luid en makkelijk te bedienen.

Geluidskwaliteit

Slecht

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi vol geluid!

SRS-XB13 29/06/2023 door Robbe 1 (België)

Zeer mooi vol geluid voor z'n kleine speaker. Zeer gemakkelijke Bluetooth verbinding. Batterij gaat lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ziet er zeer goed uit

SRS-XB13 21/03/2023 door SjaKneh (Nederland)

Net gekocht en binnen gekregen, zat alleen geen gebruiksaanwijzing bij. Die zoek ik dus nu.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van customer support
29/03/2023

Bedankt voor je beoordeling.
We willen je graag adviseren om de onderstaande link te gebruiken voor de gebruiksaanwijzing.
https://bit.ly/3FWuzkS
Voor verdere ondersteuning adviseren wij je om gebruik te maken van de helpgids met behulp van de onderstaande link.
https://bit.ly/40GTUYe
Groeten,
Maryam @ Sony Support NL

0

Nicely improved from XB12, just no AUX

SRS-XB13 20/03/2023 door LX020 (Nederland)

Compared to the XB12, the former model, its slightly heavier and larger, making the sound more stable. The nice big sound and base for the size is very present. Long enough battery life, very compact, not small. USB C cable is easy to handle. The sole and biggest disappointment for me personally is lack of AUX which was very useful in XB12. Another problem I have is setting up for auto-shut down; Not very straight forward plus it does not work if you use two of this speakers paird. So I end up using just one while I have two with the idea of using them as a stereo pair. Otherwise its a really beautiful compact good friend of my daily life. the color (grey/beige) is also very unique color that I appreciate. Recommended, overall.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer support
24/03/2023

Hello LX020,

Thank you for your review.
We will pass on your feedback to our senior department.
For further support, you can always contact us using the link below.
https://cutt.ly/mTLicVp

Rabab @Sony Support NL

0

Uitstekende box van Sony

SRS-XB13 12/03/2023 door Antonio Isidoro Pestana (België)

Deze kleine waterdichte speaker levert voor zijn afmetingen een geweldig geluid. De bassen zijn iets minder maar voor deze grote van speaker zijn ze voldoende.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid

SRS-XB13 05/03/2023 door mrEmm (Nederland)

open ruimte aan de onderkant geeft ruimte voor betere bas, bovengemiddeld voor dit soort kleinere boxen. Maar ook hogere tonen komen er goed uit. Indrukwekkend vanaf eerste gebruik!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prima sound

SRS-XB13 01/03/2023 door Frank Sigaar (België)

Mooi afgewerkt en een prima sound .zeker handig voor op reis

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Draagbare speaker

SRS-XB13 21/12/2022 door Donbas (België)

Zeer mooi geluid voor kleine speaker met klein prijsje

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid met genoeg bos. lekker om bij te werk

SRS-XB13 20/12/2022  (Nederland)

Sinds enkele dagen in mijn bezit en vind het heerlijk om bij te werken. geluid is prima met een lekkere bas en mooie vormgeving. Ligt lekker stroef in de hand.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Het is wat het is.

SRS-XB13 15/09/2022 door HxB32 (België)

Goed genoeg voor wat ik op het oog had en het wil gebruiken.

Prestaties

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede sound,en handig in gebruik

SRS-XB13 04/08/2022 door Roothooft (België)

Heb het toestelletje pas vorige week ontvangen, maar op het eerste zicht is het een fantastisch toestel.Klein maar groots in prestatie

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein maar krachtig.

SRS-XB13 21/07/2022 door Rotterdammer (Nederland)

Afgelopen week aangeschaft ben er zeer tevreden over overweeg nog een tweede te kopen.

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon een geweldig toestel

SRS-XB13 08/03/2022 door Polo53 (België)

Is een geweldig toestel waar uitstekende muziek uit komt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Goede geluid weergave

SRS-XB13 05/02/2022 door hans47 (Nederland)

Klein maar fijn. Goede weergave van geluid. Helder met goede bas.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goeie prijs/kwaliteit

SRS-XB13 01/12/2021 door E6855 (België)

Twee maanden geleden aangeschaft. Heel tevreden mee! Al veel gebruikt, oa meegenomen op reis. Heel gebruiksvriendelijk en een goeie klank voor slechts één speaker.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeker aan te raden product

SRSXB13/B 21/07/2021 door Tom291000 (Nederland)

Ik heb dit product afgelopen maand gekocht en dit apparaat werkt echt super. Het enige wat een nadeeltje is ik heb de box in me auto ook aan en als de batterij minder wordt dat er ook minder geluid uit komt

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

1

0

Prima product.

SRS-XB13 20/07/2021 door RS01 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Inmiddels een paar weken in gebruik. Compact en toch prima geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Volwassen geluid voor zo'n kleine speaker.

SRSXB13/B 19/07/2021 door sebusj71 (Nederland)

Nu een aantal dagen getest, voor zo'n kleine speaker, komt er verassens volwassen geluid uit. Kan hem straks mooi meenemen als ik een keer ga touren op de elektrische scooter, klein en handzaam. Ik zou product zeker aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Bluetooth SRSXB13/B speaker

SRSXB13/B 17/07/2021 door JKERBUSCH (Nederland)

De Sony Bluetooth SRSXB13 speaker wordt geleverd met een referentiegids in verschillende talen, verkorte instructie met illustraties en usb-kabeltje om de speaker op te laden. De speaker voelt robuust aan en ligt lekker in de hand. Door de rubberen onderkant staat de speaker ook solide op gladde ondergrond. Dit voorkomt tevens bijgeluiden door trillen als het geluid volume wat harder staat. Koppelen via Bluetooth met b.v. je telefoon is eenvoudig en wijst zichzelf. Ondanks de kleine afmetingen, is het geluid uitstekend. Het volume is meer dan voldoende. Ook is de basweergave goed. Aangezien de speaker water- en stofbestendig is, hoef je niet bang te zijn dat hij nat wordt. De aansluitingen voor het opladen of audio input, worden afgeschermd van water en stof d.m.v. een rubberen klepje. De speaker bezit ook een microfoontje. Als je telefoon niet binnen handbereik ligt, kun je hem handsfree gebruiken via de XB13. Voor stereoweergave. kun je een tweede speaker koppelen, zodat je een linker en een rechterspeaker krijgt. Afhankelijk van het volume, is een gebruiksduur van 16 uur mogelijk, voor je hem weer op moet laden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Geweldig geluid

SRSXB13/B 16/07/2021 door Hester (Nederland)

Het geluid wat uit deze super handige kleine box komt, is niet normaal. Heel zuiver en prima bas. De box kan je overal mee naartoe nemen, want zit ook een handige riem aan, die je overal aan vast kan maken. Heel makkelijk aan te sluiten, dus al met al een top box.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0

0

Subliem geluid uit zo'n kleine speaker

SRSXB13/B 10/07/2021 door Edwin57 (Nederland)

Een kleine bluetooth speaker met extra bass. Wat een geweldig geluid produceert dit handzame speakertje . Makkelijk te bedienen. Wordt direct draadloos gevonden door andere Android devices (tablet, mobiel etc) Vooral makkelijk bedienbaar zowel remote als op speaker zelf (zg hands free function) . Lange batterij duur. Fungeert zelfs als speaker/microfoon voor mobiel (Voice assist function icm hand free function) maar nog niet uitgeprobeerd. Kortom een aanwinst!!!!!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

De schrijver van deze beoordeling heeft dit product gratis ontvangen of deed mee aan een productleenprogramma

0

0