59

4.6 gebaseerd op 59 klantbeoordelingen

37
20
2
0
0
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

59 klantbeoordelingen

0

No nonsens speaker met leuke features

SRS-XB21 16/02/2022 door Ajoy40 (België)

Mooi vol en krachtig geluid, leuke toevoeging van de disco lights en party booster.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bass

SRS-XB21 13/08/2020 door Hermanrolsma (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

prijs kwaliteitsverhouding is prima, makkelijk te koppelen met nog een xb21

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Service
17/08/2020

Beste, bedankt voor de reactie,

We zijn erg blij dat u tevreden bent over het toestel. We wensen u veel plezier ermee.

Sony customer Service

0

Voorbeeldige geluidskwaliteit

SRS-XB21 29/05/2020  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Had er ééntje na anderhalf jaar een probleem met opladen. Onder de 2 jaar garantie zoder probleem een nieuw toestel gekregen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede prijs, uitstekende kwaliteit!

SRS-XB21 24/03/2020 door Maraan (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Super goed geluid, voor een zeer lage prijs! Naar mijn mening beter dan de JBL Flip 4!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kan beter

SRS-XB21 28/02/2020 door Liam333410 (België)

Ik heb er vorig jaar juni twee gekocht! Van eentje ben ik tevreden maar van de andere speaker ben ik niet tevreden omdat de batterij niet goed werkt en heel snel leegloopt. Om die reden wil ik het ook niet aanbevelen aan iemand

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
03/03/2020

Goedemorgen,

Vervelend om te horen dat één van uw SRS-XB21 niet meer naar behoren lijkt te functioneren.

Graag willen wij u verzoeken om de speaker terug te brengen naar de winkel van aankoop. Samen met hen wordt er dan gezocht naar een passende oplossing.

Belangrijk is dat u het aankoopbewijs voor handen heeft. Heeft u dit niet, dan kunt u geen aanspraak maken op de garantie..

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Goed geluid

SRS-XB21 14/11/2019 door Stylezpro (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb de speaker nu al 2 weken in gebruik en geeft een goede sound.. alleen de Bluetooth werkt af en toe niet mee

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
18/11/2019

Goedemiddag,

Graag willen wij u verzoeken om de volgende stappen één voor één uit te voeren.

1. RESET: https://bit.ly/2psfS56

2. De luidspreker initialiseren: https://bit.ly/33ZwHDF

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://bit.ly/33YePsL

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Niet gedacht.

SRS-XB21 20/09/2019 door RvdL (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voor zijn afmetingen een mooi en vol geluid. Als je hem niet ziet maar alleen hoort verwacht je een grotere speaker.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

BAM! Speaker waar muziek in zit....

SRS-XB21 12/09/2019 door arlovzki (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima speaker voor op de boot, fiets, onder de douche of op het balkon. de 1e speaker waar je ook nog muziek mee kan maken...

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

5

0

0

Doet het goed zowel bedaard als draadloos

SRS-XB21 12/09/2019 door Charbo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb hem twee maanden heb er 87,95 E voor betaald is het waard, is goed instellen met mijn mobiel. ik heb een min puntje staat niet stabiel genoeg op de vier rubber dopjes Eén millimeter groter is al voldoende.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi product

SRS-XB21 01/09/2019 door hetinrof (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het product vorige maand gekocht en het bevalt uitstekend. Het geluid is prachtig en het is gemakkelijk mee te nemen naar de tuin. Het is ook eenvoudig te bedienen. Al met al een uitstekende aankoop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed in te stellen voorkeur audio

SRS-XB21 27/07/2019 door Remy1953 (België)

Heb vorig jaar een gekocht en ben er zo tevreden van het geluid en het makkelijk gebruik en compacte afmetingen en gebruik het vooral buitenshuis , ik vind het super .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klein maar vol geluid.

SRS-XB21 15/07/2019 door Hans123456789 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima geluid. Makkelijk te koppelen met IPhone. !!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Presies wat ik zocht.

SRS-XB21 25/06/2019 door poelder (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Met deze speaker heb ik nu overal muziek en als de telefoon gaat dan hoor je dat direct. TOF DING.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Tevreden over de producten

SRS-XB21 12/06/2019 door BEBAP (België)

Dit is ons zesde Sony produkt , en ik ben er meer dan tevreden over .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super Bluetooth speaker!

SRS-XB21 11/06/2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze nu ruim een week in huis. Fantastisch hoe hij aanvoelt, functioneert en een geweldige sound produceert. Een absolute aanrader!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

zeer goed

SRS-XB21 06/06/2019 door Tim2006 (België)

zeer blij met deze Muziekbox thanks Timmeke rombaut

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

In een woord geweldig

SRS-XB21 04/06/2019  (Nederland)

Ik heb deze box gewonnen met pringels, een top box zeker de party booster is leuk. Ook de licht functies werken goed. Top!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

2

0

0

Een minpunt

SRS-XB21 29/05/2019 door Moucheke (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Kabel om op te laden deed het niet maar werd onder garantie vervangen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Topper!

SRS-XB21 25/05/2019 door Shanneke (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De speaker nu 2 weken in huis, nadat ik het bij een kennis zag en hoorde. Super mooi geluid...met name de bass, deze kan je ook uitzetten indien gewenst Ik heb het in mijn slaapkamer staan , lekker wakker worden met muziek. Makkelijk in gebruik te nemen. Koppelen aan je telefoon en voila!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Muziek overal

SRS-XB21 09/05/2019  (België)

Geweldig tevreden over de goede geluidskwaliteit en handig formaat

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super compact met geweldig geluid

SRS-XB21 08/05/2019 door Tjallingo (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Sinds ik de speaker heb staat de muziek weer dagelijks aan. Heerlijk genieten. Ideaal voor het afspelen van playlisten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

snelle verbinding

SRS-XB21 22/04/2019 door albeda (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

zeer tevreden met het apparaat werkt voortreffelijk

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super Product

SRS-XB21 14/04/2019 door DJboyy1 (België)

Gisteren gekocht werkt uitstekend behalve koppelen met andere boxen veroorzaakt ruis

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Perfect geluid

SRS-XB21 21/03/2019 door Kripou (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden met mijn aankoop. Perfect geluid uit een klein toestel!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zeer goed geluid mooi decing makkelijk te bedienen

SRS-XB21 19/03/2019 door Florkindt (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het vorige maand gekocht en wij zijn tevreden dat we deze aankoop hebben gedaan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB21 18/03/2019 door Wesley14700 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het geluid is echt super mooi de extra bass en de party booster maken het af. Ik zelf heb de blauwe Sony speaker mogen kopen en ben hier erg blij mee wat een zuiver geluid komt eruit en leuk dat je met de app verschilllende dingen kunt doen zoals de party booster inschakelen de sfeer verlichting aanzetten en de accu status in de gaten houden. Echter heeft het 1 min punt ze adviseren dat de accu het 12 uur uitgehaald en ik hou van harde muziek en op de maximale geluidslevel is de speaker zeg maar binnen 3 uur leeg erg jammer maar ja verder een top speaker. Waar is het feestje Juist hier is het feestje

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede prijs/kwaliteit

SRS-XB21 17/03/2019 door pelyp1 (Nederland)

Ben er zeer tevreden mee, accu gaat lang mee, goede geluidskwaliteit voor de prijs.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

onverwacht goede klank

SRS-XB21 17/03/2019 door casper61 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik had niet verwacht dat uit zo'n klein formaat speaker zo een goede klank en geluid uit komt. het is inderdaad een extra bass speaker, met veel mogelijkheden om de sound zelf aan te passen via de app. zeker zijn geld waard. 100% tevreden

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

super mooi geluid

SRS-XB21 16/03/2019 door Thijmpie9 (Nederland)

ik ben super blij met mijn super mooie afgemaakte box

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fantastisch!!!

SRS-XB21 15/03/2019 door Keesrock66 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb hem 2 weken geleden gekocht wat een fantastisch ,vol,mooi,geluid , de bas komt er mooi uit ik vind het ongelofelijk uit zoon klein boxje en het werkt perfect met Bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid

SRS-XB21 10/03/2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben over het apparaat tevreden, het geluid is uitstekend en het is gemakkelijk te bedienen. Hij moet wel redelijk snel weer opgeladen worden als je hem draadloos gebruikt, en helaas ging het oplaadsnoertje (of de stekker) al snel stuk

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid!

SRS-XB21 07/03/2019 door Benb67 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

2 weken terug gekocht. Ben verbaasd en verrast door het te gekke geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super toestel

SRS-XB21 26/02/2019  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het toestel nu enkele weken, en ben er zéér tevreden over. Prachtige diepe klank, en veel instellingsmogelijkheden via de Sony app. De NFC optie is ook gemakkelijk. Even met mijn smartphone over de sensor gaan, en hop connectie.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi compact, zeer goed geluid

SRS-XB21 20/02/2019 door Maas10 (Nederland)

Vandaag gehaald en dit is werkelijk de beste voor de prijs/kwaliteit verhouding !

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige kenmerkenheb dit een ee

SRS-XB21 15/02/2019 door Riesl (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb dit verleden week gekocht en het bevalt me zeer .

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend geluid!

SRS-XB21 02/02/2019 door Tienske (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een mooi compact apparaat. Het geluid van de box is warm en vult de ruimte waarin het gebruikt wordt. Het is gebruiksvriendelijk.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima geluid als het koppelen lukt!

SRS-XB21 28/01/2019 door Sureshbs (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Deze bluetooth speaker gekocht om hem te koppelen aan een laptop met Windows 7. De laptop heeft een on-board bluetooth adapter. Het koppelen lukte met geen mogelijkheid. Zelfs het uitschakelen van de on-board adapter en werken met een externe USB bluetooth adapter had geen resultaat. Dat was dus flink balen! De Sony community bood ook geen oplossing. Ik heb Windows 7 vervangen door Windows 10. En toen ging het in één keer goed met de on-board adapter. Werk je met Windows 7, dan heb je dus geen garantie dat de speaker daar ook mee werkt. Het zou goed zijn als Sony dat ook meldt, bijvoorbeeld op de website.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Geweldige bluetoothspeaker

SRS-XB21 20/01/2019 door annick03 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb deze vorige maand gekocht en zo tevreden mee. Mooi design en klinkt super!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn apparaat

SRS-XB21 16/01/2019 door Mies 52 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Overal te gebruiken, mooi geluid. Helemaal top Een echte aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prijs kwaliteit is ok.

SRS-XB21 15/01/2019 door Kelle (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Cadeau gekregen. Zeer tof. Zeer gebruiksvriendelijk.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede kwaliteit en prijs verhouding

SRS-XB21 07/01/2019  (Nederland)

Geweldig geluid, goed uitzien product, klein maar veel geluid, volledig opgeladen gaat ongeveer 10 uur mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige klank!

SRS-XB21 02/01/2019  (België)

Ik geniet nu enorm van mijn muziek op mijn tablet.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

compact

SRS-XB21 30/12/2018  (België)

het is een fantastisch compact speaker , met goede kwaliteit van geluid prijs/kwaliteit zeer goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

bluetooth speakers

SRS-XB21 23/12/2018 door RVH73 (Nederland)

super dit had ik vel eerder moeten doen wat een geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid instrument nog niet optimaal

SRS-XB21 11/12/2018 door hoithijs (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden over geluid. Nog wel tips over muziek instrument. reageert niet optimaal op aanraking. Misschien subtiele mark waar hem te raken. Zou heel leuk zijn als hij stukjes kan opnemen en afspelen en overspelen. Verdere tip is mogelijkheid nieuwe geluiden er op te downloaden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Heerlijk geluid

SRS-XB21 11/12/2018 door MrEcarty (Nederland)

Zojuist gekocht, bij het aanzetten van de eerste track overviel me het heerlijke warme geluid. Dat dat uit zo'n klein boxje kan komen is fantastisch.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

mooi apparaat

SRS-XB21 03/12/2018 door parelhoen (Nederland)

ik ben zeer tevreden over het geluid en de mogelijkheden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Doet zeker niet onder voor een jbl

SRS-XB21 04/11/2018 door sebasennicole (Nederland)

Lekker geluid, groot gebruikers gemak, geluid volledig aanpasbaar via app.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie vormgeving, goed geluid, sterke Bluetooth

SRS-XB21 31/10/2018 door donzuro (Nederland)

ik heb mijn produkt nog niet erg veel gebruikt, maar ik ben er nu al tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Kwaliteit voor weinig !

SRS-XB21 08/10/2018 door MiquelSRS (Nederland)

Gekocht voor €84 bij de MediaMarkt. Ik heb thuis WiFi speakers van Samsung, helaas dreunen deze erg door mijn nieuwe maar oude jaren 30woning. Dus is dit model echt een uitkomst in mijn woning, zijn mijn buren ook weer blij, geen zin in de Rijdende rechter taferelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Wel veel bas

SRS-XB21 20/09/2018 door rocket51 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na wijziging van geluidsinstellingen nog steeds weinig hoge tonen. Dit bij gebruik als laptopspeaker.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kleine baswoofer

SRS-XB21 17/09/2018 door Fzero (Nederland)

Goed en vrij stevig geluid in een kleine box. De feestverlichting mag ook in kleur

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super gemakkelij te bedienen!!!

SRS-XB21 23/08/2018 door Mathias24 (België)

super apparaat!!! zeker aan geraden zeer mooi design

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speaker !!!

SRS-XB21 21/08/2018 door Mol1971 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb deze speaker voor m ijn dochtertje gekocht. die gebruikt hem heel veel. Is er zeer blij mee. Kan ook tegen een stootje deze speaker. Kwaliteit van geluid is zeer prima.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima speaker

SRS-XB21 17/08/2018 door RB62 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden (na enkele weken gebruik) met de XB21. Heeft een mooi geluid met zeer goede bas. Verbinding is ook snel gelegd en blijft prima in stand gedurende het afspelen. Kortom ik ben zeer tevreden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig apparaat

SRS-XB21 19/07/2018 door Theske58 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Doet precies wat het moet doen, makkelijke bediening en verbinding, plus een prima geluid.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Zeer goed

SRS-XB21 12/07/2018 door eroemeling (Nederland)

Eenvoudige bediening en zeer goed geluid. Werkt zoals het hoort

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toffe speaker

SRS-XB21 14/06/2018 door Michelels (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb het gekocht voor caravan en ben super tevreden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima geluid met lekkere bas.

SRS-XB21 08/05/2018 door wgwillems (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Handzaam en gemakkelijk te bedienen apparaat. Zocht een speaker met een goede maar niet overdreven basgeluid, deze speaker voldoet hier prima aan. ook een leuke gadget is de lichtbaan op het apparaat, is ook uit te schakelen. Alleen vind ik het jammer dat dit geen gekleurd licht is maar dit terzijde..

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0