170,00 €

(inclusief btw)
83

4.5 gebaseerd op 83 klantbeoordelingen

50
29
2
1
1
Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

83 klantbeoordelingen

0

Bastonen stuk

SRS-XB31 25/09/2019 door Lukk

Extra bass staat op het toestel, het eerste wat stuk gaat is de bass!

Geluidskwaliteit

Slecht

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

top

SRS-XB31 10/08/2019 door depesse

heel tevreden voor thuis , tuin en op verplaatsing.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prachtig vol geluid

SRS-XB31 23/06/2019 door JohnAre

Heb deze nu een aantal weken. Hoofddoel is om het geluid van een kleine televisie te verbeteren, maar ook voor lekker muziek luisteren binnen en buiten heel fijn. Accuduur kan ik nog niet beoordelen omdat ik 'm nog niet zolang gebruikt heb dat ie laag gaat.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geluid is prima

SRS-XB31 14/06/2019 door Jack 2019

Ik heb dit gekocht om mijn camperradio (Zenec) te ondersteunen, helaas is deze Sony niet met alles koppelbaar. Met iPhone en iPad wel

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goes geluid

SRS-XB31 12/06/2019

Ik ben er echt superblij mee en kan het iedereen aan Bevelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede sound maar zou harder kunnen

SRS-XB31 07/06/2019 door Sgk2015

Vorige maand gekocht. Batterij zou langer kunnen duren zeker tegenover JBL charge. Sound zou ook harder kunnen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een bass!!

SRS-XB31 06/06/2019 door NickL96

Wat een bass voor deze kleine speaker, en voor nog geen 100 euro in mediamarkt. De hoge en midden tonen steken wat tegen maar via de app kan je het dan aanpassen. Is voor mij wel mij lievelingsspeaker, en gemakkelijk mee te nemen overal.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid. Helaas niet echt duurzaam

SRS-XB31 31/05/2019 door Yakko

Vorig jaar deze speaker gekocht na een uitgebreid warenonderzoek. Geweldig geluid en eenvoudig aan te sturen. Helaas ging de micro-USB-aansluiting kapot en kon de speaker niet meer opgeladen worden. Dit bleek niet reparabel. Verder deed de speaker het nog prima. Sony wilde de speaker wel verantwoord voor ons weggooien. Niet echt duurzaam product dus..

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Heel mooie warme klank

SRS-XB31 29/05/2019 door Geertie

Vandaag aangekocht - heel tevreden! Zou dit best aanraden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend

SRS-XB31 16/05/2019 door meesterken

Vol geluid! Handig om mee te nemen. Geen haperende bluetooth.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi warm bas geluid

SRS-XB31 13/05/2019 door Paul JM

We zijn erg tevreden. De bassen komen goed door. Maar dit gaat enigszins ten koste van de midden tonen

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede kenmerken

SRS-XB31 11/05/2019 door Jetteke

Ik zou hem anderen aanbevelen. Ik ben er erg tevreden over.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De lichten zijn mooi en geluid ook

SRS-XB31 08/05/2019 door Lolaap

De lichten zijn super mooi en het geluid ook prachtig

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid en mooie uitstraling.

SRS-XB31 05/05/2019 door Prellie09

2 Weken in min bezit en ben trotse eigenaar, iets om te laten zien en horen, gaat zeker mee op vakantie.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super sound.

SRS-XB31 05/05/2019

Vorige maand gekocht. Deze luidspreker overtreft al mijn verwachtingen. Wat een prachtig zuiver geluid ook bij maximaal volume. Ik neem hem overal mee naar toe. Zelfs in mijn auto en in mijn tuin.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Mooi apparaat met goed geluid

SRS-XB31 01/05/2019 door ddbader

Het 1e exemplaar had een kraak geluid aan de linkerkant. Voor garantie omgeruild en de 2e is gelemaal goed.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top

SRS-XB31 27/04/2019

Ik kan momenteel geen foto of video plaatsen maar geloof me echt een top SRS-XB31 Bluetooth speaker

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

gaaf dingetje met prima geluid

SRS-XB31 26/04/2019

net binnen maar heel tevreden met dit apparaat leuk vormgegeven goed geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top apparaat

SRS-XB31 25/04/2019 door Rulibije

Het voldoet ruimschoots aan mij verwachtingen. Een handige portable apparaar

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede geluidskwaliteit

SRS-XB31 22/04/2019

mooi design goede prijs kwaliteit verhouding en compact

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooi geluid

SRS-XB31 21/04/2019 door trikke1960

solide luidspreker van goede kwaliteit met uitstekende batterij

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed geleuid

SRS-XB31 10/04/2019 door Enna007

Gekocht ipv een jbl beste. Beslissing. Ooit! Een dikke aanrader.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Sublieme klank voor een betaalbare prijs.

SRS-XB31 26/03/2019 door Dabra

Zeer tevreden over deze draadloze luidspreker. Hij klink zeer goed in alle genres en is zeer betaalbaar. De ledverlichting is een mooi extraatje maar niet echt een must voor mij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

bluetooth -speaker

SRS-XB31 16/03/2019 door tomkim

zeer tevreden van mijn aankoop zeker een aan radder voor de jongeren goede geluidskwaliteit

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Top met aangepaste geluidsinstelling

SRS-XB31 14/03/2019 door JorisV

Na een week luisteren is het oordeel zeer positief. Ik kan deze BT speaker zeker aanbevelen. Ik heb nog een BTS van een ander bekend merk in dezelfde prijsklasse. Het geluid van deze speaker is eerder gedempt terwijl de Sony een zeer klare klank produceert. Ik heb wel de app geïnstalleerd en de bass-mid-treble-verhouding aangepast aan wat ik aangenaam vind. Bij een standaardinstelling is de bas te overweldigend aanwezig. Waarschijnlijk zal een jonger publiek dit wel appreciëren. Voordeel is dat er overvloedige bas is en dat hij kan gedempt worden. Enig minpunt voor het ogenblik is de (lange) oplaadduur. Maar aangezien ik nog maar 2x heb moeten opladen zou het kunnen dat ik me daarin vergis. Ik vond een aantal negatieve reviews op het web die ik zeker kan tegenspreken. Ik denk dat deze reviewers niet alle mogelijkheden hebben leren ontdekken.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Super geluid, gekoppeld aan mijn Google mome mini

SRS-XB31 10/03/2019

Geweldige aanvulling aan het geluid van mij google mini. ook via NFC aan mij telefoon gekoppeld! Had geen betere kunnen nemen. Ook de licht effecten zijn leuk, maar daar maak ik weinig gebruik van. Heb de speaker aan een vaste voeding gekoppeld, waardoor hij automatisch op Standby gaat, dus hoe ik hem niet telkens handmatig aan te zetten. Super handige App gedownload. Werkte perfect en heel hoog volume net of je grote boxen aan hebt. De bass is ook super!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Jammer.

SRS-XB31 07/03/2019 door Streep2005

Ik heb dit twee weken gelden gekocht en terug gebracht. Ik vertelde de verkoper mijn doel ivm de aanschaf en dit was niet haalbaar bleek uiteindelijk. Ik wilde het device gebruik voor ipads met name video te bekijken. Door ernstige lag/ vertraging werd het steeds irritanter om naar te kijken. Het leek veel op nagesynchroniseerde televisie programma’s bekend van de duitse zenders. Toen ik ermee terug ging maar betreffende winkel media markt werd er gereageerd net verbazing omdat ik vertelde dat door de vertraging alles niet volgbaar was qua video kijken. You Tube ed. Met de mededeling; ja, vertraging hebben ze allemaal! Vol verbazingnogmaals werd mij dat verteld dat ik dat toch wel had moeten weten. Terugnemen was ook erg moeilijk ondanks dat ik de volgende dag direct terug ben gegaan, want de doos was al open geweest. Uiteindelijk kreeg ik dan toch mijn geld terug. Later twijfelde ik nog of ik het device niet alsnog zou kopen voor muziek alleen, maar heb dit niet gedaan want mijn doel voor gebruik ligt nu eenmaal anders. Jammer, want het geluid was oké en het design geweldig! Een super mooie uitvoering, echt kwaliteit om te zien en te voelen. Helaas wordt het te kostbaar voor mij om buiten mijn bedachte oplossingen dit device aan te schaffen, anders zou ik het zeker doen. Mvg R.M.Lelienhof

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Heel fijn product. Zeer goede geluidsweergave.

SRS-XB31 03/03/2019 door Willemed1

De waterdichtheid van het product laat toe om het ook buiten te gebruiken, ongeacht de weersomstandigheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB31 19/02/2019 door Sebus71

Nu al een aantal maanden in het bezit, en wat een geluid komt eruit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Klinkt geweldig

SRS-XB31 14/02/2019 door Viviane 27

Ik heb het van vorige maand en ben er zeer tevreden mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB31 13/02/2019 door H1952

Ik heb de luidspreker sinds 3 weken in het bezit.en ben er zeer tevreden mee. Super goed geluid dat via de app diverse instellingen mogelijk zijn voor het aanpassen van het geluid.zeer goede instelbare bassen via app.het is een zeer compacte luidspreker wat niet onder doet voor de grotere luidsprekers.ik beveel de luidspreker ten zeerste aan.wil hem niet meer missen...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Xb31 EXTRA BASS

SRS-XB31 10/02/2019 door Shaantje

Ik heb deze box gekregen en ben er erg blij mee. Hij werkt goed en de batterij gaat ook erg lang mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goed geluid

SRS-XB31 04/02/2019

Ik ben elke keer als ik het apparaat aanzet verrast van het goede geluid, het leuke licht effect en de sound effecten. Kamer vullend. Ik overweeg een tweede te nemen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB31 02/02/2019 door OnTheTop

Comptabele met ipad als Android en met tv . Verlichting is een toegevoegde waarde. En water dicht is altijd goed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Uitstekend product met superieur geluid!

SRS-XB31 01/02/2019 door Kamraan

Beste draagbare speaker die er momenteel te verkrijgen en geluid is optimaal

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooie klank

SRS-XB31 30/01/2019 door Lieven

Ik kocht de 'white' versie... Verrassend mooie klank en mooi design! Ik gebruik hem met een iPod via de Jack ingang. Ben er tevreden mee en... Gelukkig zijn de 'discolichten' uit te schakelen!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

prachtig geluid

SRS-XB31 27/01/2019 door george62

prachtig geluid voor een hele mooie prijs!!!!!!!!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid en mogelijkheden met zo 'n kastje!

SRS-XB31 20/01/2019 door KimKentie65

Draadloos geluid van je mobieltje in de auto en ook al je favoriete muziek in warme klanken op de camping. Verder via je tablet van YouTube filmpjes/videoclips genieten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super klank!

SRS-XB31 20/01/2019 door Runeboy

Vandaag geleverd en zeer gebruiksvriendelijk. Mooi licht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige draagbare luidspreker

SRS-XB31 15/01/2019 door David_id

Goede geluidskwaliteit, zware bass, leuke leds! De bass gaat soms iets te hevig, makkelijk aan te passen met een equalizer in je telefoon.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi geluid

SRS-XB31 11/01/2019 door Reni1

Heb deze speaker sinds 2 weken en heb er al veel plezier aan gehad. Mijn man is zelfs fandango dit product. Super goed geluid en het is leuk met de verschillende kleuren wanneer het licht op de speaker is aangezet.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Makelijk te bedienen

SRS-XB31 10/01/2019 door syntus

Gisteren gekocht.Goede geluids kwaliteit en eenvoudige bediening.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid uit zo'n kleine box

SRS-XB31 08/01/2019 door Akkfred

mooi ding voor in de camper , superhandig en eenvoudig in gebruik

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima bass en kwaliteit geluid.

SRS-XB31 06/01/2019 door Florian053

Goeie geluisd kwaliteit en personalisatie is goed. Laadt wel langzaam op, vind ik jammer.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Zéér degelijk

SRS-XB31 04/01/2019 door Ellobo1

Juist gekocht en zeer tevreden zeker een aanrader voor iedereen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

mooi apparaat

SRS-XB31 03/01/2019 door Frujoma

ik ben zeer tevreden vanwege het schitterende geluid.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super geluid, mooie box.

SRS-XB31 02/01/2019 door Sterre

Ik heb de box net binnen, al uitgetest en wel en het geluid is super! Het design, met de lichtjes ook heel mooi. Knopjes op de bovenkant wat lastig in te drukken (vooral met lange nagels), maar als dat het enige is... Ben heel tevreden!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Aanrader

SRS-XB31 31/12/2018 door Spartacus9

mooi design en prachtige klanken met stevige bastonen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig

SRS-XB31 30/12/2018 door Kelly191

Geweldige geluidskwaliteit! Zeker zijn prijs waard

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB31 27/12/2018 door MAHSeyben

Kado gekregen voor kerst. Geeft schitterend geluid

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi warm geluid, goede batterij

SRS-XB31 27/12/2018 door GK1970

Met deze speaker wordt muziek vanaf je telefoon afspelen een feest. Wat een fijne bas heeft die en de batterij gaat ook lang mee. Verbazingwekkend dat er uit zo'n kleine speaker zo'n mooi geluid komt. Ook goed te gebruiken met laptop.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goed geluid

SRS-XB31 26/12/2018 door Silverbird

Goed geluid leuke geluidseffecten en lichteffecten

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig geluid

SRS-XB31 26/12/2018 door Snoetjesrunner

Heeft alles. Geweldig geluid, ziet er gelikt uit en makkelijk te bedienen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

zeer degelijk

SRS-XB31 23/12/2018 door petrofski

heb deze speaker cadeau gekregen en voor zo een klein toestel produceert deze een ongelofelijk geluid. Vult heel de kamer met een fantastische beat. zeer eenvoudig te bedienen en toch verschillende opties beschikbaar. het led-licht is een leuke surplus. zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gewoon Goed

SRS-XB31 21/12/2018 door Struikrover

Eerst gehoort op kwalitijt geluid, en toen gekocht.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Wat een klank!

SRS-XB31 20/12/2018 door Tyros5

Onlangs als vroeg kerstgeschenk gekregen, echt een top product, werkt perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Superding

SRS-XB31 05/12/2018 door Voadere

Erg goed concept, mooi, stevig en fantastische klank. Leuke toevoegingen: lichtjes. maar de party booster zal ik wel niet gebruiken...

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goede luidspreker

SRS-XB31 27/11/2018 door Carpe Diem

Luidspreker geeft een mooi vol geluid. Verbinding met bluetooth gaat eenvoudig en snel. Lichteffecten zijn met app in te stellen naar keuze. Leuke bijkomstigheid, maar dat kun je ook uitzetten.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

PRACGTIGE KLANK

SRS-XB31 22/11/2018 door WILLY13

MOOI GELUID DIE REGELBAAR IS EN MOOIE LICHT WEERGAVE

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Uitstekend geluid en effecten (geluid en licht)

SRS-XB31 16/11/2018 door TheVol

Zeer tevreden met deze aankoop! Snelle levering, goed verpakt, compleet en makkelijk in te stellen. Zonder adapter geleverd, maar had er al een die voldeed.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

super geluidsweergave

SRS-XB31 15/11/2018 door Imker 12

Zeer tevreden over deze aankoop. De geluidsweergave overtreft mijn verwachtingen. Top hebbe ding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Sterke klank

SRS-XB31 29/10/2018 door Erwee

Handig en met de lampjes uit kan hij een hele tijd mee. Ik heb de party booster functie nog niet gevonden

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goed produkt

SRS-XB31 28/10/2018 door pdeley

Ik gebruik het nu 2 weken en ben er zeer tevreden mee

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Mooi design

SRS-XB31 15/10/2018 door NandaGroen

Vorige week gekocht en erg blij mee. Leuk design en mooi geluid

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

mooi geluid

SRS-XB31 12/10/2018

ik heb hem deze zomer gekocht en hij bevalt uitstekend zowel geluid als bedieningsgemak

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

tevreden

SRS-XB31 08/10/2018 door JuriB

ik ben zeker tevreden, alleen kan ik het product niet o mijn laptop aansluiten via bluethooh.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

luisterrijke aankoop.

SRS-XB31 02/10/2018 door 1Teddy68

Mooi allround geluid voor allerlei soorten muziek. Gebruik van de app maakt het geluid aanpasbaar en soms noodzakelijk. Er is een duidelijk verschil van klank (trebel-midden-bas) bij het luider zetten van de muziek. Bij mij staat de klank op Live Sound en pas de klank regelmatig aan bij verschillende muziek. Voor de prijs is deze luidspreker zeker aan te raden.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Goede kenmerken

SRS-XB31 28/09/2018 door Millybaas

Deze week gekocht en uitermate tevreden. Mooi geluid met duidelijke strakke bas.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

SUPER geluid.

SRS-XB31 15/09/2018 door FrankyJan

Heb mijn speaker meegenomen op reis aan het zwembad, prachtig geluid met mooie bas!!!

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima versterker/speaker ook voor een beach-party

SRS-XB31 12/09/2018 door HenkJanA

Uitstekend apparaat: versterker met speaker voor buiten (want stof- en spatwaterdicht). Het apparaat heeft voldoende vermogen en als extra lichteffecten die je naar believen apart kunt instellen (en uitzetten). Het apparaat is dus ook binnen te gebruiken bij presentaties etc.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Ziet er mooier uit dan dat ie klinkt

SRS-XB31 09/09/2018 door magdigit

De gekleurde versie (blauw/turquoise) die ik had uitgekozen, kwam niet overeen met de foto op de sites. Het turquoise is veel donkerder en matter. Bovendien was het geluid erg tegenvallend, dus ik heb hem teruggestuurd.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Erg leuke en goed klinkende speaker

SRS-XB31 06/09/2018 door Gerard4x4

leuk ding en prima geluid. Compositie van het geluid erg goed. Jammer dat de besturingsapp niet op de pc kan maar enkel op android.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0