SRS-XB43

Geluid dat je graag wilt delen

De SRS-XB43 draadloze speaker combineert een diepe, krachtige bas met helder stemgeluid voor echt festivalgeluid. De speaker gaat lang mee en is gebruiksvriendelijk, zodat je eindeloos door kunt feesten.

ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

XB43 draagbare draadloze speaker met EXTRA BASS™

SRS-XB43
SRS-XB43 in zwart

blueblack

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Neem een kijkje: SRS-XB43
Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43Neem een kijkje: SRS-XB43
Driekwart profielaanzicht SRS-XB43 bij zwembad
Duurzaamheid
USB-logo
Gebruiksgemak
Logo EXTRA BASS
Geniet van krachtig geluid waar je ook bent

Geniet van rijk, krachtig geluid waar je maar wilt met je EXTRA BASS™-speaker. Het tweeweg speakersysteem met dubbele passieve radiators zorgen voor mooie lage tonen en beter basgeluid.

Geluid

De SRS-XB43 is ontwikkeld voor een geweldige mix van rijke, resonerende bas en heldere, natuurlijke stemmen.

X-Balanced Speaker Unit 

De X-Balanced Speaker Unit, ontwikkeld door Sony, biedt mooier en krachtiger geluid voor een bijzondere luisterervaring.

Optimale geluidskwaliteit

De X-Balanced Speaker Unit is niet de enige reden dat de SRS-XB43 zo goed klinkt. Vanbinnen zit hij propvol audiotechnologieën voor superieure prestaties.

Ervaar de muziek alsof je er live bij bent

Druk op de LIVE SOUND-knop en hoor je muziek op een geheel nieuwe manier. Breng je feest tot leven met een unieke driedimensionale geluidservaring en creëer festivalvibes, waar je ook bent.

Driekwart profielaanzicht SRS-XB43 bij zwembad met druppels
Volledig water- en stofbestendig, wasbaar

Met een IP67-classificatie kun je je speaker meenemen naar strand, bos, woestijn of waar dan ook. De SRS-XB43 blijft spelen, hoe stoffig het ook is. Hij is ook waterdicht en bestand tegen zout water, dus je hoeft je geen zorgen te maken op zee of het zwembad. Wassen is ook geen probleem.

Logo van batterijlevensduur van 24/14 uur
Duurzame batterij

Met de 24-uurs batterij kan de SRS-XB43 nog langer doorfeesten dan uzelf. Zelfs met verlichting in de EXTRA BASS™-modus gaat het feest tot wel 14 uur door.

Licht in het donker

Alles wordt leuker met feestverlichting. De SRS-XB43 heeft een tweeterlichtje, een speakerlichtje en draadverlichting met meerdere kleuren die op de maat knipperen. Je kunt de kleur van de draadverlichting naar wens aanpassen.

SRS-XB43 met feestverlichting
SRS-XB43 op tafel met andere Bluetooth-speakers met feestverlichting
Laat het feest beginnen met Party Connect

Geniet dubbel zoveel van hetzelfde nummer met Party Connect. Verbind tot 100 compatibele draadloze speakers via BLUETOOTH®-technologie en synchroniseer muziek en licht, zodat iedereen danst op dezelfde beat. Licht kan willekeurig of in een rondje knipperen.

Bedien de muziek met de Sony | Music Center-app

Met de Sony | Music Center-app ben je de dj vanaf de dansvloer. Selecteer je favoriete afspeellijsten, zet het volgende nummer klaar of verander de lichtpatronen en soundmodi.

Logo voor Sony | Music Center
Fiestable-app op een telefoonscherm
Fiestable-app

Als je de Fiestable app downloadt, kun je de lichtjes op de SRS-XB43 bedienen en gebruikmaken van de gebarenbediening op je smartphone.

Logo Download via Google Play
Fiestable voor Android
Logo Download in de App Store
Fiestable voor iOS
Gebruiksvriendelijk

Bij het ontwerp van de SRS-XB43 was gemak erg belangrijk, zodat je altijd en overal probleemloos van muziek kunt genieten.

SRS-XB43 met luidsprekerfunctie
Handsfree bellen

Dankzij de luidsprekerfunctie kun je eenvoudig handsfree bellen, of het nu om een vergadering gaat of je even met vrienden wilt kletsen.

Specificaties en kenmerken

De SRS-XB43 biedt een echte festivalervaring met diepe, krachtige bas en heldere vocalen. De knipperende lichtjes maken het feest compleet.
  • EXTRA BASS™-geluid met de LIVE SOUND-modus

  • X-Balanced Speaker Unit en tweeter voor heldere vocalen

  • Boost elk feest met knipperende lichtjes

  • Water- en stofbestendig (IP67-classificatie)

  • Batterijlevensduur tot 24 uur (EXTRA BASS™: tot 14 uur)

SPEAKERTYPE
Woofer (L/R) / tweeter (L/R)
BATTERIJDUUR
Ca. 24 uur
AANSLUITINGEN INGANG EN UITGANG
Stereoministekker (IN), USB A (alleen voor DC OUT)
FREQUENTIE TRANSMISSIEBEREIK
20 - 20.000 Hz (samplefrequentie 44,1 kHz)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen en awards

Meningen van gebruikers