SRS-XP500

Haal meer uit uw muziek

De XP500 is een speaker waarmee levenslustige mensen hun leven nog leuker kunnen maken. Ontspannen in uw woonkamer of een feestje in uw tuin: met de XP500 heeft u altijd geweldig geluid en vele leuke functies. U hoeft alleen nog maar de muziek uit te kiezen.

DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze XP500-speaker uit de X-serie

SRS-XP500
Afbeelding van de draagbare XP500-speaker uit de X-serie vanaf de voorkant.

380,00 €

(inclusief btw)
Duurzaam en draagbaar
Belichting
Leuke functie
Gebruiksgemak
LIVE LIFE LOUD

Draai de volumeknop van het leven volledig open. Nodig uw vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de nieuwe X-serie haalt u alles uit elk moment, heeft u altijd de juiste muziek voor feestjes die u nooit meer zult vergeten en leeft u uw leven zo luid als maar kan.

Altijd klaar voor gebruik

Elk nummer, elk genre, elk moment. Van welke muziek u ook houdt, de XP500 is ontworpen voor geweldig geluid. Dus of u nu de hele nacht wilt dansen op heavy beats met veel bas of na een dag werken wilt ontspannen met rustige muziek, de XP500 staat voor u klaar.

Krachtig partygeluid

De woofers en tweeters aan de voorkant geven de XP500 een superieur geluid. Uw audio klinkt diep en krachtig, met heldere stemmen, en doet denken aan Surround Sound. Ideaal als u een feestje organiseert, maar ook om thuis een ontspannen sfeer te creëren.

Altijd luid en duidelijk

De X-Balanced Speaker Unit en zeer efficiënte tweeter aan de voorkant zorgen samen voor een krachtig, rijk en helder geluid met een groot bereik. Zo kunnen meer mensen van uw muziek genieten.

Pictogram voor het MEGA BASS-logo.
Geef de bas een boost

Met MEGA BASS kunt u een nog indrukwekkendere bas bereiken. Als u naar iets met een beat luistert, wordt het basgeluid nog dieper en krachtiger.

Afbeelding van mensen die dansen op een liveconcert.
Ervaar de muziek alsof u er live bij bent

Er gaat niets boven het geluid van live muziek. Met LIVE SOUND kunt u die unieke sfeer reproduceren en uw favoriete liveconcerten steeds opnieuw beleven.

Breng licht in uw leven

Dankzij de nieuwe sfeerverlichting kunt u uit verschillende verlichtingspatronen kiezen, bijvoorbeeld een knipperend effect dat feestjes een extra impuls geeft of rustgevende kleuren voor een ontspannen avondje thuis.

Ontworpen voor een lang leven

Het ontwerp van de XP500 is duurzaam en draagbaar. Dat betekent dat u uw lievelingsmuziek zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

Regen mag de pret niet drukken

U kunt alle kanten op met uw tuinfeest. De XP500 is waterbestendig volgens de IPX4-classificatie, dus u kunt gerust doorgaan in een regenbuitje. 

Afbeelding van de draagbare XP50-speaker uit de X-serie met opspattend water dat de waterbestendigheid uitbeeldt.
Pictogram voor volle batterij.
De batterij haalt met gemak een nachtje door

Op een geslaagd feest wil niemand dat de muziek stopt. Gelukkig gaat de batterij van deze speaker 20 uur mee (indien volledig opgeladen), dus deze speaker houdt het bijna net zolang uit als u.

Pictogram van de functie voor snel opladen, dat aangeeft dat 10 minuten opladen een batterijlevensduur van 80 minuten oplevert.
Razendsnel opladen

Als u toch tijd tekort komt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Dankzij de functie voor snel opladen kunt u na 10 minuten opladen weer 80 minuten vooruit. 

Pictogram voor het Battery Care-logo, dat bestaat uit twee handen naast een opladende batterij.
Bescherm de batterij

De speaker heeft een speciale functie die ervoor zorgt dat de batterij niet te lang wordt opgeladen, zodat deze langer meegaat.

Afbeelding van de draagbare XP500-speaker uit de X-serie met een close-up van een hand om de handgreep.
Oppakken en wegwezen

Dankzij de prettige handgreep neemt u de XP500 gemakkelijk met u mee. Zo kunt u uw speaker heel eenvoudig buiten neerzetten, bijvoorbeeld in uw tuin.

Zing de longen uit uw lijf

Gek op karaoke? Dan zijn u en de XP500 een perfect duo. Sluit een microfoon aan, kies een nummer en zing naar hartenlust mee. Meezingen is niet de enige mogelijkheid. Dankzij de twee ingangen kunt u ook een gitaar aansluiten en de speaker als versterker gebruiken.

Lekker stijlvol

Met de handige en stijlvolle XP500 kunt u alle kanten op: het geluid is in elke omgeving even geweldig en u kunt er zelfs uw smartphone mee opladen. 

Regel alles vanaf de dansvloer

Maak het nog feestelijker met Sony | Music Center en de Fiestable-app. Via deze apps kunt u leuke functies gebruiken, uw geluid optimaliseren en elk feestje naar uw hand zetten.

Logo voor Sony | Music Center.
Sony | Music Center 

Optimaliseer geluidsinstellingen, bedien uw muziek, kies verlichtingspatronen en beheer uw apparaten direct op uw telefoon. 

Maak er een feestje van met Fiestable

Maak leuke afspeellijsten voor feestjes, doe aan karaoke en nog veel meer.

Afbeelding van twee mensen die dansen op een feest.
Google Play

Sony | Music Center voor Android

App Store

Sony | Music Center voor iOS

Fiestable voor Android

Fiestable voor iOS

Specificaties en kenmerken

De veelzijdige XP500 speaker combineert een superieur geluid met volop leuke functies. De krachtige X-Balanced Speaker Unit en de zeer efficiënte tweeter aan de voorkant zorgen voor een rijk, helder en hoogwaardig geluid. De speaker is ideaal voor feestjes — zowel binnen als buiten — heeft een lange batterijduur, is waterbestendig volgens de IPX4-norm en is gemakkelijk mee te nemen dankzij een handige handgreep.
  • Krachtig partygeluid

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Sfeerverlichting

  • Waterbestendig volgens IPX4-norm

  • Batterijlevensduur tot 20 uur en snel opladen

Speakerformaat
Diameter van speakereenheid (tweeter) 5 x 2 cm, Diameter van speakereenheid (woofer) 14 x 2 cm
Batterijlevensduur
20 HOURS
Aansluitingen in/uit
Stereoministekker (IN), USB A, microfooningang (ø 6,3mm), gitaar-/microfooningang (ø 6,3mm)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers