SRS-XP700

Groots geluid voor grote feesten

Groots geluid dat de hele ruimte vult. Met speakers aan de voor- en achterkant hoeft niemand iets te missen. En dankzij het diepe, krachtige basgeluid en de kraakheldere zang wil niemand iets missen.

ALLE DRAADLOZE SPEAKERS

Draagbare, draadloze XP700-speaker uit de X-serie

SRS-XP700
Afbeelding van de draagbare XP700-speaker uit de X-serie vanaf de voorkant.

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

419,00 €

Belichting
Duurzaam en draagbaar
Leuke kenmerken
Gebruiksgemak
LIVE LIFE LOUD

Draai de volumeknop van het leven volledig open. Nodig je vrienden uit, zet de muziek hard en dans de hele nacht door op een helder en rijk geluid. Met onze speakers uit de nieuwe X-serie haal je alles uit elk moment, heb je altijd de juiste muziek voor feestjes die je nooit meer zult vergeten en leef je je leven zo luid als maar kan.

Geweldig geluid in alle richtingen

Bij een feest draait het om de sfeer. Dat betekent dat elke ruimte gevuld moet worden met groots geluid. Dankzij het omnidirectionele partygeluid en de innovatieve X-Balanced Speaker Unit is de XP700 speciaal ontworpen om elke ruimte vol mensen te vullen, zowel binnen als buiten.

Omring uzelf met geluid

De XP700 bestaat uit verschillende speakers, waaronder een extreem efficiënte tweeter aan de voor- en achterkant en een X-Balanced Speaker Unit. Zo krijg je omnidirectioneel partygeluid met een stevige en diepe bas en meer dan genoeg helderheid.

Altijd luid en duidelijk

Dankzij de X-Balanced Speaker Unit en de zeer efficiënte tweeters aan de voor- en achterkant biedt de XP700 een hoogwaardig en ruimtelijk geluid voor je hele locatie.

Pictogram voor MEGA BASS.
Geef de bas een boost

Met MEGA BASS kunt u een nog indrukwekkendere bas bereiken. Als u naar iets met een beat luistert, wordt het basgeluid nog dieper en krachtiger.

Afbeelding van mensen die dansen op een concert.
Ervaar de muziek alsof je er live bij bent

Er gaat niets boven het geluid van live muziek. Met LIVE SOUND kun je die unieke sfeer reproduceren en je favoriete liveconcerten steeds opnieuw beleven.

Breng de avond tot leven

Dankzij gloednieuwe ambientverlichting kun je veel verschillende verlichtingspatronen selecteren waarmee je het feest nog meer tot leven kunt brengen of een rustige avond nog relaxter kunt maken.

Ontworpen voor een lang leven

Het ontwerp van de XP700 is duurzaam en draagbaar. Dat betekent dat je je lievelingsmuziek zonder zorgen overal mee naartoe kunt nemen.

Regen mag de pret niet drukken

Je kunt alle kanten op met je tuinfeest. De XP700 is waterbestendig volgens de IPX4-classificatie, dus je kunt gerust doorgaan in een regenbuitje.

Afbeelding van de draagbare XP700-speaker uit de X-serie vanaf de bovenkant, met opspattend water dat de waterbestendigheid uitbeeldt.
Pictogram van de functie voor snel opladen, dat aangeeft dat 10 minuten opladen genoeg is voor drie uur afspelen.
De batterij haalt met gemak een nachtje door

Op een geslaagd feest wil niemand dat de muziek stopt. Gelukkig gaat de batterij van deze speaker 25 uur mee (indien volledig opgeladen), dus deze speaker houdt het bijna net zolang uit als je.

Pictogram voor volle batterij.
Razendsnel opladen

Als je toch tijd tekort komt, hoef je je geen zorgen te maken. Dankzij de functie voor snel opladen kun je na 10 minuten opladen weer 3 uur vooruit.

Pictogram van de Battery Care-functie, dat bestaat uit twee handen naast een opladende batterij.
Bescherm de batterij

De speaker heeft een speciale functie die ervoor zorgt dat de batterij niet te lang wordt opgeladen, zodat deze langer meegaat.

Afbeelding van de draagbare XP700-speaker uit de X-serie met een hand om de handgreep aan de achterkant van de speaker.
Oppakken en wegwezen

Dankzij de prettige handgreep neem je de XP700 gemakkelijk met je mee. Zo kun je je speaker heel eenvoudig buiten neerzetten, bijvoorbeeld in de tuin.

Zing de longen uit je lijf

Gek op karaoke? Dan zijn jij en de XP700 een perfect duo. Sluit een microfoon aan, kies een nummer en zing naar hartenlust mee. Meezingen is niet de enige mogelijkheid. Dankzij de twee ingangen kun je ook een gitaar aansluiten en de speaker als versterker gebruiken.

Lekker stijlvol

Met de handige en stijlvolle XP700 kun je alle kanten op: het geluid is in elke omgeving even geweldig en je kunt er zelfs je smartphone mee opladen.

Regel alles vanaf de dansvloer

Maak het nog feestelijker met Sony | Music Center en de Fiestable-app. Via deze apps kun je leuke functies gebruiken, je geluid optimaliseren en elk feestje naar je hand zetten.

Pictogram voor het Sony | Music Center-logo.
Sony | Music Center 

Via je telefoon kun je de audio-instellingen optimaliseren, de muziek bepalen, verlichtingspatronen selecteren en je apparaten beheren.

Maak er een feestje van met Fiestable

Maak leuke afspeellijsten voor feestjes, doe aan karaoke en nog veel meer.

Afbeelding van een man die danst op een feest.
Google Play

Sony | Music Center voor Android

App Store

Sony | Music Center voor iOS

Fiestable voor Android

Fiestable voor iOS

Specificaties en kenmerken

De XP700 heeft een groot bereik. De krachtige X-Balanced Speaker Unit met omnidirectioneel partygeluid en de zeer efficiënte tweeters aan de voor- en achterkant zorgen voor een rijk en helder geluid in alle richtingen. De speaker is ideaal voor feestjes – zowel binnen als buiten – heeft een lange batterijduur, is waterbestendig volgens de IPX4-norm en is gemakkelijk mee te nemen dankzij een handige handgreep.
  • Omnidirectioneel partygeluid

  • X-Balanced Speaker Unit

  • Sfeerverlichting

  • Waterbestendig volgens IPX4-norm

  • Batterijlevensduur tot 25 uur en snel opladen

AFMETINGEN SPEAKER
Diameter van speakereenheid (tweeter) voorkant 6 x 3 cm/achterkant 5 x 1 cm, Diameter van speakereenheid (woofer) 17 x 2 cm
BATTERIJDUUR
25 HOURS
AANSLUITINGEN INGANG EN UITGANG
Stereoministekker (IN), USB A, microfooningang (ø 6,3 mm), gitaaringang (ø 6,3 mm)
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers