DRAAGBARE LADERS EN MOBİELE ACCESSOİRES

Draagbare lader (5000 mAh)

Bundling Micro USB to USB-C Adapter

Afbeelding van Draagbare lader (5000 mAh)

29,99 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Draagbare lader (5000 mAh)
Afbeeldingen van Draagbare lader (5000 mAh)
Afbeeldingen van Draagbare lader (5000 mAh)

Kenmerken

Gemakkelijk draagbaar dankzij de slanke, stijlvolle vormgeving

De draagbare CP-V5B is bijzonder slank en licht, waardoor u hem overal mee naartoe kunt nemen. Bovendien is de gestroomlijnde vormgeving met afgeronde hoeken de perfecte aanvulling op uw bestaande technische accessoires. 

5000 mAh: Tot wel 1,5 keer uw smartphone opladen 

Uw smartphone kan met de draagbare lader tot 1,5 keer worden opgeladen. Neem de lader mee bij het kamperen, op lange vluchten of gebruik hem gewoon als reservebatterij.

Veilig opladen van Sony

Onze draagbare laders hebben een hittebestendig ontwerp, een intelligente vermogensregelaar en een exclusieve technologie met gelpolymeerbatterij voor behoud van veilige en betrouwbare prestaties bij herhaald gebruik.

Meer informatie over Veilig opladen van Sony

Inclusief doorlaadfunctie

Verbind uw draagbare lader via het snoer met uw apparaat zodat beide kunnen worden opgeladen via hetzelfde stopcontact. Eerst wordt uw verbonden apparaat volledig opgeladen en daarna uw draagbare lader.

Uitgangsvermogen van 1,5 A voor snel opladen

Laad uw smartphone even snel op als met een gewone lader — tot drie keer zo snel als met conventionele draagbare laders.

Geweldige laadcyclus: 1000x oplaadbaar

Dankzij de gelpolymeerbatterij kan de CP-V5B draagbare lader tot 1000 keer opnieuw worden opgeladen.

Elegant matglanzend oppervlak

Deze draagbare lader heeft een hoogwaardige, matglanzende afwerking met een luxe uitstraling. Door de comfortabele grip laat u hem minder gemakkelijk vallen.

Compatibel met USB-apparaten

Dankzij de meegeleverde micro-USB-kabel kunt u niet alleen smartphones, maar ook tablets, camera's en andere USB-apparaten opladen.

Specificaties
Zorg ervoor dat uw apparaat altijd opgeladen en klaar voor gebruik is met de draagbare USB-lader CP-V5B. Het stijlvolle, slanke design met afgeronde hoeken en een elegant, matglanzend oppervlak past perfect in uw tas en kan uw smartphone tot wel 1,5 keer opladen.
  • Ingebouwde lithium-ion-polymeerbatterij van 5000 mAh

  • 1000x oplaadbaar dankzij een gelpolymeerbatterij

  • Slank design van 10,3 mm met ergonomische, afgeronde hoeken voor goede draagbaarheid

  • Elegant matglanzend oppervlak

  • Tot 1,5 keer een smartphone volledig opladen

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu