Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
Bovenaanzicht van dvd-speler DVP-SR170
Vooraanzicht van dvd-speler DVP-SR170
Driekwart profielaanzicht van dvd-speler DVP-SR170
Fantastische functies in een compact apparaat

De compacte dvd-speler van 270 mm past perfect in kleine ruimtes, maar kan uw schijven met verschillende indelingen afspelen. Bovendien kunt u het apparaat eenvoudig op uw hifisysteem aansluiten om snel het geluid van uw film te verbeteren

Goed geluid/beeld in een klein apparaat

Dankzij het compacte formaat is deze dvd-speler ideaal voor in de keuken of slaapkamer. Dit apparaat speelt films, muziek en foto's in verschillende indelingen af.

Versneld/vertraagd afspelen met geluid

Geniet nu van versneld afspelen met herkenbaar geluid voor nog meer kijkplezier. U kunt ook vertraagd afspelen met geluid om sportacties te bekijken of naar een taalstudieprogramma te luisteren.

Specificaties en kenmerken
  • Speel verschillende indelingen afInclusief cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL (inclusief dvd van 8 cm), JPEG, mp3, MPEG-4, WMA, AAC en lineaire PCM.

  • Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluidSpeel films met beeld en geluid af met ongeveer 1,5 x de normale snelheid. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken.

  • Onthoud van wel zes dvd's waar u was geblevenKijk verder waar u was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar u was gebleven.

  • Maak uw eigen diavoorstelling met een soundtrackBekijk uw foto's in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze.

  • Bedien uw speler en tv met één afstandsbedieningMet de afstandsbediening van uw dvd-speler kunt u inhoud afspelen of de instellingen op uw speler en op uw tv aanpassen, inclusief in- en uitschakelen, kanalen en volume.

  • Ruimtebesparende, compacte vormgevingDeze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers