Navigatie overslaan
Afbeeldingen van Dvd-speler met beeldverbeteringstechnologie
Afbeeldingen van Dvd-speler met beeldverbeteringstechnologie

Een nieuwe kijk op uw favoriete films

De perfecte keuze voor mensen met een grote dvd-collectie, of voor films die zijn opgeslagen op een pc of een geheugenstick. De speler zet films in Standaard Definitie om voor een nog verbluffendere kijkervaring. Dat resulteert in vloeiender beeld en bijna HD-kwaliteit.

Dichter bij High Definition

Bekijk oude favorieten in een nieuw licht, of zie moderne kaskrakers helderder, scherper en met meer passie. Zet standaard definitie-dvd's om naar bijna 1080p High Definition-kwaliteit voor een overweldigende ervaring, waarbij u echt bij de actie wordt betrokken.

Geef digitale films en muziek de ruimte

Neem een duik in uw film- en muziekbibliotheken en geniet via een USB-verbinding van oude favorieten met Surround Sound op het grote scherm. Aansluiten op uw laptop of overdragen op een geheugenstick voor snelle toegang tot uw filmbibliotheek.

Een opgeruimdere omgeving

Profiteer van beelden en geluid van hoge kwaliteit via één kabel met HDMI®-connectiviteit. U hebt dus minder kabels nodig. Dankzij het compacte formaat en de strakke lijnen van de speler haalt u het meeste uit weinig ruimte.

Kenmerken
  • Geniet van helderder en scherper beeld en geluidDvd's ogen en klinken beter met HDMI-uitvoer, waarmee beeld en geluid tot bijna High Definition-kwaliteit worden omgezet.

  • Speel verschillende indelingen afSpeel vanaf verschillende bronnen af, waaronder cd-r/rw, dvd+rw/+r/+r DL, dvd-rw/-r/-r DL, JPEG, mp3, MPEG-4WMA, AAC, lineaire PCM & XviD.

  • Kies voor versneld of vertraagd afspelen met geluidU kunt films met beeld en geluid afspelen met een normale snelheid van ongeveer 1,5 x. Of vertraag het beeld om naar sport te kijken.

  • Onthoud van wel zes dvd's waar u was geblevenKijk verder waar u was gebleven: deze speler onthoudt van wel zes eerder afgespeelde schijven waar u was gebleven.

  • Bekijk uw eigen diavoorstelling met muziekBekijk uw foto's in een diavoorstelling met achtergrondmuziek naar keuze.

  • Bedien uw speler en tv met één afstandsbedieningGebruik de afstandsbediening van uw tv om verder af te spelen of systeeminstellingen, zoals in- en uitschakelen, kanalen en volume aan te passen.

  • Ruimtebesparende, compacte vormgevingDeze speler is slechts 270 mm breed en biedt veel functies in een compacte, stijlvolle behuizing.

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers