Compact formaat, groots geluid

De HT-SF200 is een alles-in-één Soundbar met ingebouwde subwoofer. Sony heeft de Soundbar een vol geluid gegeven en de ecologische voetafdruk verkleind. Door het kleinere formaat is het transport veel energiezuiniger dan bij conventionele Soundbars.

Een stijlvolle behuizing met rijk geluid in een kleinere verpakking

Sony geeft om zowel de gebruikerservaring als het klimaat. Het ingenieuze design klinkt geweldig en is ruim 50% kleiner — dit geldt voor zowel de unit als de verpakking, waardoor het gebruik van grondstoffen wordt verminderd en we dichter bij ons doel komen van een minimale ecologische voetafdruk. 

De HT-SF200 is compact, maar enorm duurzaam

Goed design en goed voor mens en milieu

Eco-efficiëntie was een essentieel designdoel voor de HT-SF200. Het doel was om een alles-in-één Soundbar te maken met een vol geluid en minder gewicht, zodat het logistieke proces en het transport efficiënter verlopen.

Klein en aantrekkelijk design
Klein en aantrekkelijk design

Het eenvoudige design met één box is eenvoudiger in te stellen en het gewicht van het product is verlaagd met bijna 80%.

Geen onnodige ballast meer
Geen onnodige ballast meer

De HT-SF200 weegt slechts 2,3 kg—dat is wel 65% minder dan conventionele, losse subwoofers. Bovendien wordt de smalle vorm subtiel een onderdeel van uw kamerinrichting.

Kleiner en dus efficiënter te transporteren
Kleiner en dus efficiënter te transporteren

De inhoud per verpakt product (verpakte staat) is verminderd met ongeveer 59%, waardoor meer producten per pallet kunnen worden vervoerd. Hierdoor wordt de CO2-uitstoot verlaagd met ongeveer 63% per product en wordt het transport efficiënter.

Innovatief akoestisch design voor een krachtige bas

Sony heeft nieuwe oplossingen ontwikkeld voor een rijke en krachtige bas in een compacte Soundbar met één box. Speciale geluidskanalen, van de geïntegreerde woofer tot baspoorten aan beide kanten van de Soundbar zorgen voor geluid van hoge kwaliteit uit een subtiel en stijlvol component.

De geïntegreerde subwoofer was essentieel

Teppei Itagaki

Sony Home Entertainment & Sound Products Inc.

Teppei Itagaki

Als antwoord op de groeiende vraag naar Soundbars die passen bij het interieur, ruimte besparen en naar wens samengesteld kunnen worden, hebben we niet alleen de subwoofer geïntegreerd, maar ook nog eens de ruimte die hiervoor nodig is gehalveerd. Er zijn verschillende problemen bij het integreren van de subwoofer, waaronder het feit dat de enorme mechanische vibratie moet worden gedempt voor een vloeiend basgeluid dat de andere speakers niet beïnvloedt. Daarnaast moet de grote versterkeruitgang voor de subwoofer op een efficiënte manier worden geleverd via een voeding met een lage capaciteit. Deze problemen hebben we een voor een aangepakt en opgelost.

Door de subwoofer te verkleinen en te integreren hebben we ook verschillende klimaatdoelstellingen behaald, zoals het besparen op materialen en het zorgen voor efficiënter transport. We zijn van plan om vanaf nu verder te gaan met dit milieubewuste design.

Bekijk meer Sony-producten met milieuvriendelijke functies

Nieuwe gerecyclede verpakking voor AIBO
Nieuwe gerecyclede verpakking voor AIBO

Een nieuwe revolutionaire verpakking is gecreëerd. AIBO wordt strak verpakt en goed beschermd geleverd in een vilten verpakking gemaakt van 50% gerecyclede PET-flessen.

PlayStation
PlayStation®

Met de kracht van PlayStation® kunt u verbazingwekkende virtuele werelden beleven. Ontdek nu hoe Sony in de echte wereld de milieu-impact verlaagt en energie bespaart.

Koptelefoons
Koptelefoons

Sony zet zich in om grondstoffen duurzaam in te zetten en wil daarom de hoeveelheid plastic in de verpakking van oordopjes drastisch verminderen.