Meer mogelijkheden, minder materialen

De technici van Sony hebben altijd al samengewerkt met cinematografen. Dit geldt ook voor de VENICE, een compactere bioscoopcamera die kwaliteit en duurzaamheid biedt in zware omstandigheden en waarvoor minder materialen zijn gebruikt. 

Superieure prestaties voor het milieu

We zijn bezig om de ecologische voetafdruk voor de levensduur van onze producten en bedrijfsactiviteiten te verwijderen. Dit doen we onder de naam 'Road to Zero'. Om dit doel te behalen moeten we het gebruik van grondstoffen minimaliseren door lichtere en compactere producten te produceren die minder invloed hebben op het milieu.

Reductie dankzij reflectie

Door eerdere designs opnieuw vorm te geven en gebruik te maken van unieke technologieën hebben we een lichtere, compactere camera gecreëerd. We hebben veel aandacht besteed aan het gebruik van materialen en hebben de VENICE 20% lichter en 40% kleiner gemaakt dan de F65.

Afbeelding van [1] F65 [2] VENICE
Vergelijking van grootte

[1] F65 [2] VENICE

Afbeelding van [1] F65 [2] VENICE
Vergelijking van gewicht

[1] F65 [2] VENICE

Afbeelding Een nieuwe visie op warmte
Een nieuwe visie op warmte

Het ventilatiesysteem en de printplaat zijn radicaal herzien, waardoor de camera nu aanzienlijk kleiner is, zonder de prestaties te verminderen. Daarnaast hebben we de structuur opnieuw vormgegeven en zo een verbeterde warmteafvoer kunnen realiseren.

Efficiënter intern design en verbeterde lay-out

De VENICE heeft twee interne torentjes als ND-filters, waardoor een 8-stops servo-ND-belichtingsregeling mogelijk is. Dankzij de torentjes hebt u meer flexibiliteit bij het fotograferen en wordt de buitenste cirkelomtrek kleiner. Het resultaat is een compactere camera waarvoor minder hulpbronnen en externe filters nodig zijn.

Afbeelding van Efficiënter intern design en verbeterde lay-out
Prestaties met minder invloed op het milieu

De innovatieve VENICE heeft minder invloed op het milieu, doordat er minder hulpbronnen zijn gebruikt tijdens het productieproces. Tegelijkertijd is de camera zeer duurzaam, flexibel te gebruiken en in diverse situaties in te zetten.

Bekijk meer Sony-producten met milieuvriendelijke functies
Afbeelding van Een duidelijke milieuvisie
Een duidelijke milieuvisie

Lenzen van Sony staan bekend om hun prestaties, zodat u elk moment zorgeloos kunt vastleggen. Het is echter de innovatie die onze zorg voor het milieu weerspiegelt en de lenzen echt uniek maakt.

Afbeelding: Compact formaat, groots geluid
Compact formaat, groots geluid

De HT-SF200F is een alles-in-één Soundbar met ingebouwde subwoofer. Sony heeft de Soundbar een vol geluid gegeven en de ecologische voetafdruk verkleind. Door het kleinere formaat is distributie en transport veel energiezuiniger dan bij conventionele Soundbars.

Afbeelding van AIBO
AIBO

Een nieuwe revolutionaire verpakking is gecreëerd. AIBO wordt strak verpakt en goed beschermd geleverd in een vilten verpakking gemaakt van 50% gerecyclede PET-flessen.