EXTERNE SSD

Externe SSD: duurzaam en snel

SL-M SERIES
Afbeelding van Externe SSD: duurzaam en snel

500 GB

SL-MG5

Prijs niet beschikbaar

1 TB

SL-M1

Prijs niet beschikbaar

2 TB

SL-M2

Prijs niet beschikbaar

Afbeeldingen van Externe SSD: duurzaam en snel
Afbeeldingen van Externe SSD: duurzaam en snel
Afbeeldingen van Externe SSD: duurzaam en snel
Afbeeldingen van Externe SSD: duurzaam en snel
Snel en robuust, voor professionals die het beste willen

Ontdek ongeëvenaarde prestaties met onze SSD's uit de SL-M-serie

Onze SL-M-serie is onvoorstelbaar snel en duurzaam, en daarom perfect om fotocollecties met hoge resolutie, High Definition-video’s en andere multimediacontent met veel data op te slaan. De lees- en schrijfsnelheid van 1000 MB/s met NVMe-technologie via de SuperSpeed USB-interface met 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) maakt elke stap van je professionele workflow sneller, zodat je bestanden efficiënter kunt kopiëren en bewerken en snel back-ups kunt maken. Dankzij de indrukwekkende IP67-classificatie en schokbestendigheid tot 3 meter kun je je creativiteit de vrije loop laten zonder zorgen over je kostbare gegevens.

Bliksemsnelle workflows bij elke stap

Snelle opslag, bewerking en back-up van professionele content in de studio of onderweg

Beeld van man die gegevensoverdracht uitvoert
Snellere workflows

Doe meer in minder tijd. De ultrasnelle verbinding en gegevensoverdracht maken snelle back-ups, controles en het snel bewerken en retoucheren van content mogelijk, in de studio of op locatie. Ideaal voor grote gegevensintensieve bestanden of onder hoge tijdsdruk.

Onvoorstelbaar snelle gegevensoverdracht

Dankzij de NVMe SSD-technologie en een SuperSpeed USB-interface met 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) haalt de SL-M-serie lees- en schrijfsnelheden tot 1000 MB/s voor zeer efficiënte workflows. De nieuwe SSD-controller biedt constante hoge snelheid wanneer je grote bestanden kopieert (1: vergelijking tussen 500 GB en 1000 GB) of gegevens meermaals overschrijft (2: vergelijking tussen gemiddeld 1 en 10x).

Onvoorstelbaar snelle gegevensoverdracht
Bijzonder stevig, uiterst betrouwbaar 

Duurzaamheid waarop je kunt vertrouwen, wat de omstandigheden ook zijn

IP67-waterbestendig
IPx7-waterbestendig 

Dankzij de constructie met verschillende waterbestendige onderdelen, zoals een USB Type-C®-poort die zelfs waterbestendig is zonder een afdichtingsklepje, kan de SL-M-serie tot 30 minuten ondergedompeld worden in maximaal één meter water.    

IP67-stofbestendig
IP6x-stofbestendig

Met volledige bescherming tegen stof, zand en vuil kun je er zeker van zijn dat je kostbare gegevens beschermd zijn in alle omstandigheden en in elke omgeving.   

Schokbestendig tot 3 meter
Schokbestendig tot 3 meter

Dankzij een innovatieve aluminium behuizing uit één stuk met een omnidirectionele schokbestendige constructie zijn deze bijzonder robuuste schijven bestand tegen vallen vanaf maximaal 3 meter.

Bestand tegen een druk tot 6000 kg
Bestand tegen een druk tot 6000 kg

Onze schijven uit de SL-M-serie met TOUGH-specificaties zijn ontworpen voor gebruik in de wereld van vandaag met een aluminium behuizing die bestand is tegen een druk tot 6000 kg.

Buigvastheid tot 2000 kg
Buigvastheid tot 2000 kg

De ultrastevige aluminium behuizing zorgt dat deze schijven buigvast zijn tot 2000 kg. Ze zijn dus stevig genoeg voor gebruik op reis of tijdens fotoshoots.

Ergonomisch ontwerp

Duurzaam, compact en licht, voor eenvoudige bediening en gebruiksgemak

Bijzonder sterk in naadloos aluminium 

De innovatieve aluminium behuizing uit één stuk met een omnidirectionele schokbestendige constructie is solide en duurzaam, en biedt bescherming en gemoedsrust, waar je ook heen gaat. 

Golfoppervlak voor een mooiere look en meer grip
Golfoppervlak voor een mooiere look en meer grip

Het duurzame gegolfde oppervlak biedt een goede grip als je kabels vasthoudt en aansluit, is bestand tegen vingerafdrukken en zorgt dat je de schijf gemakkelijk op de tast kunt vinden in je tas. 

Duidelijke LED-indicator
Duidelijke LED-indicator

De LED-indicator is zo geplaatst dat je deze gemakkelijk kunt zien van de boven- of voorkant. Zo kun je de status snel controleren. 

Alles wat je nodig hebt om eenvoudig te ordenen
Alles wat je nodig hebt om eenvoudig te ordenen

Met twee elastiekjes en een stickervel beschik je over alles wat je nodig hebt om je bestanden te ordenen.

Herstel verloren gegevens
Herstel verloren gegevens

Soms worden bestanden per ongeluk verwijderd. De File Rescue-app voor geheugenkaarten is een krachtige en handige tool voor het herstellen van gegevens. Kan door 'SL-M serie'-klanten gratis worden gedownload voor de externe SSD van Sony.

Tot 2 TB content opslaan 

Bewaar al je kostbare bestanden veilig en wel met een mobiele opslagruimte van naar keuze 500 GB, 1 TB of 2 TB. Dat is voldoende ruimte en snel genoeg voor het opslaan, bewerken en indelen van fotobestanden met hoge resolutie, 4K-video, projecten met digitale inhoud en meer.

Tot 2 TB content opslaan

Specificaties en kenmerken

Deze onvoorstelbare snelle en sterke externe SSD is de ideale oplossing voor veeleisende foto- en videografen en producenten van content. De overdrachtsnelheid tot 1000 MB/s in een water-, stof- en schokbestendige aluminium behuizing met gegolfd oppervlak maakt snellere en veiligere professionele workflows mogelijk.
  • Ultrasnelle gegevensoverdracht tot 1000 MB/s (lezen en schrijven) via SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®)-interface

  • Water- en stofbestendig (IP67) en schokbestendig

  • Stijlvolle, duurzame aluminium behuizing met gegolfde afwerking

  • Tot 2 TB opslagcapaciteit

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu