Navigatie overslaan
Camera's

Full-frame camera's

Laat elke klik van de sluiter tellen met onze full-frame camera's. Zie hieronder meer informatie over het assortiment en zoek het beste model om uw herinneringen scherp te houden.

Ontdek meer in elke opname

Met onze full-frame DSLR-achtige camera's krijgen uw foto's een nieuwe dimensie. De beeldsensor is even groot als een 35mm-filmframe. Leg meer van de wereld om u heen vast in een verbluffende hoge resolutie, met verbeterde kleuren en detail.

Ontwerp van full-frame DSLR-achtige camera van Sony
Foto genomen met de beste full-frame DSLR-achtige camera van Sony

Haal het beste in uw foto's naar voren

Zie het verschil met onze full-frame camera's. De grotere beeldsensor is ideaal voor natuurlijk ogende landschapsfoto's met hoge resolutie. De kleinere scherptediepte creëert onscherpe achtergronden zonder ruis - ideaal voor prachtige portretten.

Verbeter elke pixel

Blaas nieuw leven in uw foto's met onze full-frame compactcamera's. BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor voor zuivere details, minder ruis en betere kleurgradaties. Exmor® CMOS-sensoren voor hoger dynamisch bereik met meer licht en spetterende kleuren.

Processors van full-frame compactcamera van Sony
Lenzen voor de beste full-frame DSLR-achtige camera's van Sony

Vrijheid en flexibiliteit

Bij onze beste full-frame DSLR-achtige camera's kiest u de perfecte verwisselbare lens met A- of E-bevestiging voor flexibele opnamen - van een zonsondergang op het strand, een wedstrijd in het voetbalstadion of familiebijeenkomsten in uw achtertuin.

Geef films de full-frame behandeling

Onze beste full-frame DSLR-achtige camera's maken prachtige foto's - en films. Met XAVC S Full HD-opnamen maakt u professionele films zonder een hele videocamera-uitrusting. Filmen bij weinig licht is ook geen probleem met de geavanceerde sensor.

Foto's genomen met full-frame compactcamera van Sony
Full-frame camera's met NFC- en Wi-Fi®-connectiviteit

Maak verbinding met uw camera

Deel foto's en films met onze beste full-frame DSLR-achtige camera's. Via Wi-Fi® en NFC op bepaalde modellen plaatst u foto's en video's eenvoudig online of brengt u inhoud over naar uw smartphone. Foto's bewerken kan met wat extra apps op uw camera.