Navigatie overslaan
Camera's

Full-frame camera's

Laat elke klik van de sluiter tellen met onze full-frame camera's. Zie hieronder meer informatie over het assortiment en zoek het beste model om uw herinneringen scherp te houden.

Ontdek meer in elke opname

Met onze full-frame DSLR-achtige camera's krijgen uw foto's een nieuwe dimensie. De beeldsensor is even groot als een 35mm-filmframe. Leg meer van de wereld om u heen vast in een verbluffende hoge resolutie, met verbeterde kleuren en detail.

Ontwerp van full-frame DSLR-achtige camera van Sony

Verbeter elke pixel

Blaas nieuw leven in uw foto's met onze full-frame compactcamera's. BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor voor zuivere details, minder ruis en betere kleurgradaties. Exmor® CMOS-sensoren voor hoger dynamisch bereik met meer licht en spetterende kleuren.

Processors van full-frame compactcamera van Sony
Lenzen voor de beste full-frame DSLR-achtige camera's van Sony

Vrijheid en flexibiliteit

Bij onze beste full-frame DSLR-achtige camera's kiest u de perfecte verwisselbare lens met A- of E-bevestiging voor flexibele opnamen - van een zonsondergang op het strand, een wedstrijd in het voetbalstadion of familiebijeenkomsten in uw achtertuin.

Full-frame camera's met NFC- en Wi-Fi®-connectiviteit

Maak verbinding met uw camera

Deel foto's en films met onze beste full-frame DSLR-achtige camera's. Via Wi-Fi® en NFC op bepaalde modellen plaatst u foto's en video's eenvoudig online of brengt u inhoud over naar uw smartphone. Foto's bewerken kan met wat extra apps op uw camera.