HEADSETS VOOR HET GAMEN

Bekabelde INZONE H3-headset voor gamen

INZONE H3
Afbeelding van Bekabelde INZONE H3-headset voor gamen

100,00 €

(inclusief btw)
Diagonaal zijaanzicht van de INZONE H3 met de microfoon uitgeklapt naar links
Vooraanzicht van de INZONE H3 met de microfoon uitgeklapt naar links
Zijaanzicht van de INZONE H3 met de microfoon uitgeklapt naar links
Diagonaal aanzicht van de INZONE H3 met de microfoon uitgeklapt naar links
Officiële partner voor headsets van de VALORANT Champions Tour    
Bekijk de INZONE H3-headset van alle kanten
Reageer als eerste met nauwkeurige detectie van uw doelwit

Hoor uw tegenstanders voordat zij u zien. Met 360 Spatial Sound voor gamen en onze beproefde hardwaretechnologie kunt u detecteren waar uw tegenstanders zich bevinden en hoe ver ze van u vandaan zijn. Zelfs tegenstanders die zich in de schaduw verbergen of achter muren en obstakels staan, kunnen niet langer verborgen blijven.

Ontdek 360 Spatial Sound voor gamen

Sony's 360 Spatial Sound voor gamen kan worden geactiveerd via de pc-software INZONE Hub en biedt een nieuw ontwikkelde virtualizer voor gamen die meerkanaals stereogeluidssignalen reproduceert voor geluid zoals het door de makers van de game is bedoeld. Met de 360 Spatial Sound Personalizer in de smartphone-app krijgt u ruimtelijk geluid dat is geoptimaliseerd voor de vorm van uw oren, voor perfect gepersonaliseerde gameplay.

Ervaar 360 Spatial Sound voor gamen

Wilt u ons ruimtelijke geluid testen op uw favoriete apparaten? Zet uw koptelefoon op en laat u meeslepen. Hoor nauwkeurig waar de tegenstander zit, hoe die beweegt en meer.

Optimale akoestiek dankzij geavanceerde technologie

De INZONE H3-headset is ontworpen om uw gamegeluid tot leven te brengen. Een symmetrische akoestische structuur die flexibel genoeg is dat deze comfortabel om verschillende vormen en grootten van het hoofd past, verbetert de geluidskwaliteit en de ruimtelijke akoestische precisie.

Krachtige basfrequenties 

Baskanalen van de INZONE H3 controleren en optimaliseren de reproductie van lage geluidsfrequenties voor een krachtig basgeluid — diepe tonen zoals van motoren komen perfect tot leven. Ga op in het drama en de intensiteit van uw spel.

Urenlang comfortabel gamen

De INZONE H3 is ontworpen voor optimaal comfort, zodat u kunt blijven doorspelen bij lange gamesessies. Deze headset blijft goed en veilig zitten, met minimale druk op de zijkant van uw hoofd, en staat zo garant voor urenlang gameplezier.

Zit perfect om uw hoofd

De brede, zachte koptelefoon verdeelt het gewicht gelijkmatig over uw hoofd voor langdurig draagcomfort.

Zit comfortabel om uw oren

De zachte oorkussens van nylon zijn zo gevormd dat zij zo weinig mogelijk druk op uw oren geven, door een optimale pasvorm aan de zijkant van uw hoofd. Het uiterst comfortabele oorkussenmateriaal is ontworpen voor stabiliteit en geluidsisolatie.

Leid uw team naar de overwinning met heldere communicatie

Coördineer missies helder en beslissend. Dankzij de flexibele uitklapbare microfoon met dempfunctie kunt u tijdens het gamen probleemloos communiceren met uw medespelers.

Uitklapbare microfoon, met stemdetectie

De hoogwaardige flexibele microfoon kan dichter bij uw mond worden gebracht, zodat u altijd duidelijk te horen bent. Doordat de microfoon unidirectioneel is, wordt uw stem perfect opgepikt zelfs tijdens de meest hectische momenten van het spel.

Close-up van de INZONE H3 met oorschelpen en de microfoon uitgeklapt naar links
Logo van Discord Certified
Discord Certified

De headset werkt perfect met de spraak-, video- en berichtenservice van Discord, voor probleemloos communiceren met vrienden tijdens het gamen online.

Eenvoudig ovaal ontwerp voor moeiteloze bediening

Onze INZONE H3 beschikt over ergonomisch vormgegeven bedieningsknoppen zodat u eenvoudig tijdens het gamen de functies en instellingen kunt aanpassen. De volumeknop heeft een uitpuilend ontwerp voor eenvoudige bediening en de kabelaansluitingen zijn zeer robuust — voor zorgeloos gamen.

Bedieningselementen linkerkant

Op de linkeroorschelp bevinden zich de belangrijkste bedieningselementen waaronder de volumeknop en de uitklapbare microfoon. Alle eenvoudig toegankelijk tijdens het gamen.

Linkeroorschelp met de locatie van de volumeknop en de uitklapbare microfoon
Personaliseer uw gameplay

Met onze INZONE Hub-pc-software kunt u uw INZONE H3-ervaring personaliseren door een groot aantal functies aan te passen aan uw voorkeuren, waaronder geluids- en hardware-instellingen. Pas met de EQ-functie de frequentiegebieden aan voor uw spel, voor extra helder en meeslepend geluid.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Bij Sony streven we ernaar de impact van onze producten en werkwijzen op het milieu te verkleinen. De verpakking van de INZONE H3 is vrij van plastic en bestaat alleen uit gerecyclede materialen en niet-geweven cellulose.

Drie borden met een selectie aan duurzame materialen
Groepsafbeelding van de headset en USB-regelunit
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw H3-headset vindt u tevens een USB-regelunit.

Verscherp uw zintuigen met INZONE-monitoren voor gamen

Onze INZONE-monitoren tillen uw game-ervaring naar een hoger niveau en helpen u maximaal te presteren.Specificaties en kenmerken

Voorbereid op al je missies, met de bekabelde INZONE H3-headset voor gamen van Sony. Met 360 Spatial Sound voor gamen — de perfecte keuze voor gamers.
  • 360 Spatial Sound voor gamen voor nauwkeurige detectie van tegenstanders

  • Zachte koepel en zachte nylon oorkusssens voor extra draagcomfort

  • Uitklapbare microfoon voor naadloze teamcommunicatie

  • Eenvoudige bediening met meerdere bedieningsknoppen

  • Pas de instellingen aan via de INZONE Hub-pc-software

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu