INZONE H9

Detecteer. Reageer. Win.

Game met verscherpte zintuigen. Onze INZONE H9-headset voor gamen biedt overweldigend Spatial Sound en Noise Cancelling. Zo hoort u zelfs het subtielste geluid en kunt u supersnel reageren. Overtref uw beste scores en ontdek tegenstanders voordat zij u zien.

HEADSETS VOOR HET GAMEN

Draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling

INZONE H9
Afbeelding van Draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling

300,00 €

(inclusief btw)
Bekroond
Officiële partner voor headsets van de VALORANT Champions Tour    
Bekijk de INZONE H9 van alle kanten
Pikt zelfs het subtielste geluid op, een echte gamechanger

Ontdek hoe onze draadloze INZONE H9-headset voor gamen met Noise Cancelling en 360 Spatial Sound u helpt zelfs het meest subtiele geluid waar te nemen en als eerste te reageren tijdens uw missies.

Reageer als eerste met nauwkeurige detectie van uw doelwit

Hoor uw tegenstanders voordat zij u zien. Met 360 Spatial Sound voor gamen en onze beproefde hardwaretechnologie kunt u detecteren waar uw tegenstanders zich bevinden en hoe ver ze van u vandaan zijn. Zelfs tegenstanders die zich in de schaduw verbergen of achter muren en obstakels staan, kunnen niet langer verborgen blijven.

Ontdek 360 Spatial Sound voor gamen

Sony's 360 Spatial Sound voor gamen kan worden geactiveerd via de pc-software INZONE Hub en biedt een nieuw ontwikkelde virtualizer voor gamen die meerkanaals stereogeluidssignalen reproduceert voor geluid zoals het door de makers van de game is bedoeld. Met de 360 Spatial Sound Personalizer in de smartphone-app krijgt u ruimtelijk geluid dat is geoptimaliseerd voor de vorm van uw oren, voor perfect gepersonaliseerde gameplay.

Ervaar 360 Spatial Sound voor gamen

Wilt u ons ruimtelijke geluid testen op uw favoriete apparaten? Zet uw koptelefoon op en laat u meeslepen. Hoor nauwkeurig waar de tegenstander zit, hoe die beweegt en meer.

Optimale akoestiek dankzij geavanceerde technologie

De INZONE H9-headset is ontworpen om uw gamegeluid tot leven te brengen. Een symmetrische akoestische structuur die flexibel genoeg is dat deze comfortabel om verschillende vormen en grootten van het hoofd past, verbetert de geluidskwaliteit en de ruimtelijke akoestische precisie.

Het geluid van uw games authentiek gereproduceerd

Het ontwerp van het diafragma van de INZONE H9 bouwt voort op Sony’s expertise in koptelefoons voor muziek. Hij heeft een unieke vorm waardoor hij met precisie extreem hoge en lage frequenties kan reproduceren, voor een meeslepende game-ervaring

Krachtige basfrequenties 

Baskanalen van de INZONE H9 controleren en optimaliseren de reproductie van lage geluidsfrequenties voor een krachtig basgeluid — diepe tonen zoals van motoren komen perfect tot leven. Ga op in het drama en de intensiteit van uw spel.

Urenlang comfortabel gamen

De INZONE H9 is ontworpen voor optimaal comfort, zodat u kunt blijven doorspelen bij lange gamesessies. Deze headset blijft goed en veilig zitten, met minimale druk op de zijkant van uw hoofd, en staat zo garant voor urenlang gameplezier.

Zit perfect om uw hoofd

De brede, zachte koptelefoon verdeelt het gewicht gelijkmatig over uw hoofd voor langdurig draagcomfort.

Zit comfortabel om uw oren

De oorkussens van zacht leer zijn zo gevormd dat zij zo weinig mogelijk druk op uw oren geven, door een optimale pasvorm aan de zijkant van uw hoofd. Dit bijzonder rekbare oorkussenmateriaal is ontworpen voor comfort, stabiliteit en geluidsisolatie.

Hoor alleen het geluid van de game

Van een brommende pc-ventilator tot timmergeluid, de INZONE H9 met Noise Cancelling houdt de geluiden buiten die uw game-ervaring verstoren. We gebruiken hiervoor dezelfde dubbele-ruissensortechnologie als in onze industry-leading 1000X-koptelefoonserie, voor ongestoord gamen.

Ga op in uw spel zonder iets belangrijks te missen 

Mis nooit meer belangrijke omgevingsgeluiden zoals een telefoontje of de deurbel. Met de Ambient Sound modus kunt u, net als op onze koptelefoons voor muziek, direct schakelen tussen Noice Cancelling en Ambient Sound door op de knop op de headset te drukken.

Man met een INZONE H9-headset die aan bureau zit met game op zijn monitorscherm, en tegen zijn partner rechtsvoor praat
Leid uw team naar de overwinning met heldere communicatie

Coördineer missies helder en beslissend. Dankzij de flexibele uitklapbare microfoon met dempfunctie kunt u tijdens het gamen probleemloos communiceren met uw medespelers.

Uitklapbare microfoon, met stemdetectie

De hoogwaardige flexibele microfoon kan dichter bij uw mond worden gebracht, zodat u altijd duidelijk te horen bent. Doordat de microfoon unidirectioneel is, wordt uw stem perfect opgepikt zelfs tijdens de meest hectische momenten van het spel.

Close-up van de INZONE H9 met oorschelpen en de microfoon uitgeklapt naar links
Logo van Discord Certified
Discord Certified

De headset werkt perfect met de spraak-, video- en berichtenservice van Discord, voor probleemloos communiceren met vrienden tijdens het gamen online.

Zorgeloos gamen — zonder kabels, amper vertraging

Met onze draadloze INZONE H9-headset voor gamen kunt u vrijuit gamen zonder dat er kabels in de weg zitten. En met amper vertraging mist u nooit meer een moment, met nauwkeurige geluids- en beeldsynchronisatie. 

Goed voor een hele dag gameplezier

Game de hele dag of zelfs de hele nacht door. U kunt met één keer opladen tot wel 32 uur doorspelen.

Eenvoudig ovaal ontwerp voor moeiteloze bediening

Onze INZONE H9 heeft ergonomisch vormgegeven bedieningsknoppen zodat u eenvoudig tijdens het gamen functies en instellingen kunt aanpassen. 

Bedieningselementen linkerkant

Op de linkeroorschelp bevinden zich de belangrijkste bedieningsknoppen zoals voor het volume, Noise Cancelling/Ambient Sound Modus en dempen van de microfoon. U vindt hier ook de uitklapbare microfoon en USB-poort met oplaadstatuslampje.

Linkeroorschelp met knop voor volume, Noise Cancelling/Omgevingsgeluidsmodus, dempen microfoon, uitklapbare microfoon, USB-poort
Rechteroorschelp met de locatie van de knop voor game/chat-balansknop, de aan/uit- en de Bluetooth-knop
Bedieningselementen rechterkant

Op de rechteroorschelp bevindt zich de knop voor game/chat-balans, de aan/uit- en de Bluetooth-knop.

Personaliseer uw gameplay

Met onze INZONE Hub-pc-software kunt u uw INZONE H9-ervaring personaliseren door een groot aantal functies aan te passen aan uw voorkeuren, waaronder geluids- en hardware-instellingen. Pas met de EQ-functie de frequentiegebieden aan voor uw spel, voor extra helder en meeslepend geluid.

Perfect voor Playstation®5

Met de INZONE H9 geniet u van het overweldigende geluid van Tempest 3D AudioTech voor gamen van PlayStation® 5, met een groter ruimtelijk bereik. Werkt naadloos met PlayStation®5-consoles en speciale Ps5™-functies voor krachtigere prestaties.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Bij Sony streven we ernaar de impact van onze producten en werkwijzen op het milieu te verkleinen. De verpakking van de INZONE H9 is vrij van plastic en bestaat alleen uit gerecyclede materialen en niet-geweven cellulose.

Drie borden met een selectie aan duurzame materialen
Groepsafbeelding van headset, USB-zendontvanger en oplaadkabel
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw INZONE H9-headset vindt u tevens een USB-C-oplaadkabel (1,5 m) en een USB-zendontvanger.

Verscherp uw zintuigen met INZONE-monitoren voor gamen

Onze INZONE-monitoren tillen uw game-ervaring naar een hoger niveau en helpen u maximaal te presteren.Specificaties en kenmerken

Ga voor de winst met de premium INZONE H9-headset voor gamen van Sony. Met 360 Spatial Sound voor versterkt gamegeluid tijdens uw missies.
  • 360 Spatial Sound voor gamen voor nauwkeurige detectie van tegenstanders

  • Zacht koptelefoonmateriaal en synthetisch-leren oorkussens voor extra draagcomfort

  • Dubbele-ruissensortechnologie sluit omgevingsgeluiden buiten

  • De Ambient Sound Modus houdt u alert op belangrijke omgevingsgeluiden

  • Uitklapbare microfoon voor naadloze teamcommunicatie

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu