Heruitvinding van geluid

Een prachtige film verdient indrukwekkend geluid. De tv's van Sony bieden unieke en geavanceerde geluidstechnologieën die u recht in het hart van de actie plaatsen en voor meeslepend entertainment zorgen.

Scherm met geluid 

Door Acoustic Surface™-technologie spat het geluid rechtstreeks van uw scherm. Twee innovatieve bedieningselementen achter de televisie trillen zachtjes om geluid te creëren dat met de film meebeweegt, zodat de dialogen en special effects op precies de goede plek in het scherm terecht komen. Een subwoofer levert de diepe en krachtige bastonen voor de dynamische actiescènes.

Stemt elk moment nauwkeurig af 

ClearAudio+ van Sony is een pakket audiotechnologieën dat automatisch het tv-geluid regelt voor een meer levensechte en meeslepende ervaring, wat u ook kijkt.

  • S-Force Front Surround PRO
  • DSEE
  • Clear Phase

Waan u in de bioscoop met een Soundbar 

Combineer een bijpassende Soundbar met een Dolby Vision™-compatibele tv van Sony voor een echte Home Theatre-beleving. Complementeer uitstekende beelden met een diep en krachtig geluid. Sommige modellen bieden technologieën zoals Dolby Atmos® voor precieze audiopositionering en overhead effecten.

Spider-Man™: Homecoming nu verkrijgbaar in 4K Ultra HD™.