Heruitvinding van geluid

Een prachtige film verdient indrukwekkend geluid. De tv's van Sony bieden unieke en geavanceerde geluidstechnologieën die u recht in het hart van de actie plaatsen en voor meeslepend entertainment zorgen.

Sound-from-Picture Reality™

Een gloednieuwe multidimensionale geluidservaring

Met Acoustic Surface Audio+™ en centrale-speakermodus voor tv komt het geluid rechtstreeks uit het midden van het scherm, waarbij actuatoren achter de televisie trillen om geluid te creëren dat met het beeld meebeweegt. Twee naar de zijkant gerichte subwoofers zorgen bovendien voor een krachtig basgeluid en een ruimtelijk effect waardoor het geluid zich van de ene naar de andere kant van de kamer kan verplaatsen.

De A9F in een middenspeaker veranderen
Geluid uit het midden

Centrale-speakermodus tv

Sluit een versterker aan op de uitgangsconnector achter op de TV om er een hoogwaardige middenspeaker van te maken. Met Acoustic Surface Audio+™ hoort u elk woord en elke noot van films en concerten rechtstreeks uit het scherm.

Scherm met geluid 

Door Acoustic Surface Audio™-technologie spat het geluid rechtstreeks van uw scherm. Twee innovatieve actuatoren achter de televisie trillen zachtjes om geluid te creëren dat met het beeld meebeweegt, zodat de dialogen en special effects op precies de goede plek in het scherm terecht komen.

Geluid uit het scherm, alsof u er zelf bij bent

Neem plaats op de voorste rij. Dankzij Sound-from-Picture Reality™ met onze Acoustic Multi-Audio™-geluidstechnologie staat u midden in muziekconcerten en films.

Vier naar voren gerichte speakers

Dankzij de vier speakers aan de voorkant, optimaal geplaatst aan de boven- en onderkant van de tv, lijkt het net alsof het geluid uit het midden van het scherm komt, waardoor beeld en geluid perfect op elkaar afgestemd zijn. 

Tweeters die het geluid sturen

Aan de achterkant van de tv zijn twee tweeters toegevoegd die het geluid sturen, waardoor het geluid uit het midden van het scherm lijkt te komen en het geluid perfect op het beeld is afgestemd. 

Vibrerende frame-tweeter
Frame-tweeter

Een vibrerende frame-tweeter werkt als speaker zodat het geluid de actie volgt voor een echt overweldigende ervaring.

Stemt elk moment nauwkeurig af 

ClearAudio+ van Sony is een pakket audiotechnologieën dat automatisch het tv-geluid regelt voor een meer levensechte en meeslepende ervaring, wat u ook kijkt.