Navigatie overslaan

FDR-AX33

4K-kwaliteit in uw handpalm

Van kruipen over de grond tot schrijden over het podium, het leven kent veel indrukwekkende momenten. Leg ze vast in uiterst gedetailleerde 4K-kwaliteit met de compacte FDR-AX33.

HANDYCAM

AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

FDR-AX33

Afbeelding van AX33 4K Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

850,00 €

(inclusief BTW)

Nieuwe software is nu beschikbaar.

Werk uw camera bij voor extra gebruiksgemak bij het fotograferen.

Professionele kwaliteit in uw hand

Beleef herinneringen opnieuw in rijke 4K-resolutie met circa 4x meer detail dan Full HD. De ongeëvenaarde FDR-AX33 biedt Balanced Optical SteadyShot™ en een ZEISS®-lens voor optimale beeldkwaliteit. 

4K/HD XAVC S-opname

SDXC/SDHC-geheugenkaart (UHS-I U3 of hoger) is vereist voor opnamen in 4K 100 Mbps en SDXC/SDHC-geheugenkaart (klasse 10 of hoger) is vereist voor opnamen in 4K 60 Mbps en HD 50 Mbps. Voor het gebruik van een SDHC-geheugenkaart is mogelijk een firmware-update voor de camera nodig.

Extra compact met handmatige bedieningsfuncties

De FDR-AX33 is meer dan 30% compacter en handzamer dan zijn kleine voorganger, de FDR-AX100. Met de uitgebreide handmatige bediening kunnen instellingen naar wens worden aangepast, afhankelijk van de opname-omstandigheden.

Bekijk uzelf van uw scherpste kant

Doordat het optische pad van lens naar sensor als één drijvend geheel werkt, zorgt ons geavanceerde Balanced Optical SteadyShot voor ongelooflijk stabiele opnamen.

Balanced Optical SteadyShot-logo

Balanced Optical SteadyShot

Voor uiterst stabiele opnamen van groothoek tot telefoto. Onze nieuwste beeldstabilisatie is 13x effectiever dan die van een Optical SteadyShot-model in de standaardmodus. 

Ongelooflijke beelden 

Voor camcorderbeelden van professionele kwaliteit, heeft Sony met innovatieve technologieën de resolutie nog verder verbeterd om het beste te halen uit de nieuwste opname-indelingen.

Blaas ze omver met rijke 4K

Met vier keer zoveel pixels als Full HD (3840 x 2160 ten opzichte van 1920 x 1080), biedt 4K-resolutie ongelooflijk levensechte details.

Full HD
4K (3840 x 2160)

Film langer, film beter

Niet alle beelden worden op dezelfde manier opgenomen. Door middel van slimme digitale compressie, maakt de XAVC S-indeling uitgebreide opnamen in 4K met hoge bitsnelheid tot maximaal 100 Mbps mogelijk.

Pictogram Exmor R®-CMOS-sensor

Grote Exmor R®-CMOS-sensor

De sensor absorbeert voldoende licht om de ware sfeer van binnenopnamen of opnamen bij weinig licht vast te leggen.

Pictogram van BIONZ X™

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

Een BIONZ X zorgt voor levensechte beelden en u kunt nieuwe functies voor snellere verwerking toevoegen.

Pictogram van ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens

ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens van 29,8 mm

Verfijnd voor 4K en ideaal voor het vastleggen van prachtige landschappen, maar biedt ook tot 10x optische zoom.

Plezier tijdens en na het filmen

De FDR-AX33 is ontworpen voor eenvoudige opnamen en snelle bewerkingen en zorgt ervoor dat uw herinneringen worden vastgelegd zoals u dat voor ogen hebt.

Creatievere films maken wordt nog eenvoudiger

Met Multi Camera Control kunt u een scène in één keer vanuit verschillende hoeken opnemen, in de stijl van een tv-programma. Daarna bewerkt u de scènes in PlayMemories Home met geavanceerde functies zoals picture-in-picture.

  • Multi-camerabediening
  • PlayMemories™ Home
One-touch-afstandsbediening

One-touch-afstandsbediening

Dankzij de Wi-Fi®- en NFC-functie kunt u de FDR-AX33 op afstand bedienen. U kunt inhoud van camcorder naar smartphone of tablet overbrengen met de app PlayMemories Mobile voor mobiele apparaten.

Veelzijdige accessoires voor iedere behoefte

Professionele opties bieden nieuwe mogelijkheden.

Fotografeer met nog meer plezier en zorg voor professionele resultaten met accessoires die speciaal voor dit model zijn ontworpen.

Specificaties en kenmerken
Breng herinneringen nog meer tot leven met de 4K-camcorder. Opnemen in 4K Ultra HD voor 4x keer zoveel detail als Full HD. Minimaliseer het effect van trillende handen met Balanced Optical SteadyShot. Verbluffende resultaten vanuit elk perspectief met een Zeiss® Vario-Sonnar® T*-lens van 29,8 mm. Intuïtieve bediening van belangrijke opnameparameters met een handmatige ring. Alles-in-een compacte behuizing.
  • Opnemen in 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Fonticon_Zeiss_logo

    ZEISS® Vario-Sonnar® T*-lens van 29,8 mm

  • 10x optische zoom met 15x Clear Image Zoom (4K)

  • Veelzijdige handmatige instellingen

Lenstype
Zeiss® Vario-Sonnar® T*
Type sensor
Type 1/2.3 (7,76 mm) Exmor R®-CMOS-sensor met achtergrondverlichting
Schermtype
7,5 cm (type 3,0) Xtra Fine LCD™-scherm (921.600 dots) breedbeeld (16:9)
Aansluitingen in/uit
4K-uitgang, Accessoireschoentje, DC IN, HDMI-aansluiting, Hoofdtelefoonaansluiting, Meerdere USB-aansluitingen/micro-USB-aansluiting, STD-uitgang, Stereominiaansluiting

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-FV70), Netadapter, Netsnoer, Gebruikshandleiding, HDMI-(micro)kabel, USB-ondersteuningskabel

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers