FDR-AX700 4K HDR-CAMCORDER

Productbeoordelingen

Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen
36

4.5 gebaseerd op 36 klantbeoordelingen

22
12
1
1
0
Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

36 klantbeoordelingen

0

Geweldige camera.

FDR-AX700 04/02/2023 door KarelWy (Nederland)

De eerste opnamen zijn omgezet in een filmpje en dat is byzonder goed bevallen. De resutaten zijn veel beter dan mijn vorige 3 CCD camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Resultaten zijn super

FDR-AX700 12/11/2022 door Marc Groenvynck (België)

Heb met dit toestel al films gemaakt van professionele kwaliteit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Het toestel dat me blijft verbazen.

FDR-AX700 08/05/2022 door Reacher264 (België)

Ik heb mijn FDR-AX700 nu iets meer dan een week in mijn bezit, en van de eerste dag ben ik die dan ook beginnen uittesten. Over de beeldkwaliteit kan ik kort zijn, beter kan niet meer. Wat me het meest van mijn sokken heeft geblazen, is de zoom! Volgens de handleiding zou de beeldkwaliteit minder worden als je de zoom tot het uiterste benut, we spreken dan over 192x, maar daar heb ik niets van gemerkt. Foto's maken hoeft eigenlijk niet meer, je kan kiezen uit je opgenomen video en elk stilstaand beeld als foto gebruiken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Een schitterend toestel

FDR-AX700 14/10/2021  (België)

Ik heb het toestel ongeveer een jaar in gebruik. Het toestel heeft bijzonder veel mogelijkheden. Gaandeweg ontdek je meer en meer mogelijkheden. Het is pure kwaliteit.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super beeldkwaliteit

FDR-AX700 31/08/2021  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Derde videocamera van Sony die superscherp beeldmateriaal aflevert. Camera wel niet zo compact. Openklapscherm duidelijk minder stevig dan bij vorige camera's. ondertussen, onder waarborg, al probleemloos hersteld. Bedieningsknopje voor menu nogal klein en niet zo gebruiksvriendelijk. Beeldmateriaal wel super in vergelijking tot eerdere camera's !

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Toptoestel.

FDR-AX700 23/08/2021 door Dirk Boedt (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Veel mogelijkheden en uitstekende beeldkwaliteit. Top.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prima toestel

FDR-AX700 21/05/2021  (België)

Filmt mooi zuiver en maakt mooie foto's. Blijft zuiver ook bij close-up.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Fijne handmatige mogelijkheden

FDR-AX700 26/10/2020 door HDVD (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu een paar keer mee gefilmd en voldoet aan de verwachting. Het snel kunnen bereiken van de handmatige instellingsmogelijkheden is een verademing ten opzichte van het indrukken van een lcd scherm

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

De mogelijkheden van de camera zijn uitgebreid.

FDR-AX700 28/07/2020 door Jefke8 (België)

Heb het toestel nog maar 2 weken in mijn bezit, maar mijn eerste ervaringen zijn zeer positief.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Niet veel beter dan zijn voorgangers

FDR-AX700 24/07/2020 door RThoomes (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb er redelijk tevreden mee.Hhet menu is erg lastig te bedienen. Als ik dat geweten had had ik hem niet gekocht. Het claimen van een korting verloopt erg moeizaam. Ik gebruik 1 SD kaart. Het gebruik van twee is bijzonder vreemd. De wifi functie heb ik niet nodig.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
27/07/2020

Goedendag,

Vervelend om te horen dat uw FDR-AX700 minder naar wens werkt dan u gehoopt had.

Graag willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de struikelblokken vast kunnen stellen en u hierbij kunnen assisteren.

Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Fantastische camcorder

FDR-AX700 10/07/2020 door Mario02 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fantastisch beeld en ligt goed in de hand. Viewfinder is geweldig, geeft alle info duidelijk weer. Auto focus subliem. Is inmiddels mijn vierde Sony camcorder maar deze is een klasse beter. Jammer dat er zo weinig documentatie te vinden is voor een toestel met zoveel mogelijkheden en instellingen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Perfect beeld en klank!

FDR-AX700 22/06/2020 door CM61 (België)

Buitengewoon goed toestel: doet prima wat het moet doen, en zelfs beter.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

veer goed

FDR-AX700 15/06/2020 door lucei (België)

ik heb hem gekoot en wij er blij mee ooooooooooook

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldige beeld en geweldige gebruiksmogelijkheden

FDR-AX700 25/05/2020  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de Sony AX700 nu twee weken in bezit en ik ben erg onder de indruk van het beeld en alle instellingsmogelijkheden en gebruiksgemak die de camera biedt. Het enige smetje is de klungelige handmatige instelling voor de audio opnamen die diep in het menu is weggestopt en ook niet voorzien is van visuele indicatie om de opname sterkte te kunnen volgen wanneer deze wordt bijgesteld.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fantastische camera

FDR-AX700 30/01/2020 door khalifa (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb de camera uitgebreid kunnen testen tijdens mijn 14-daagse vakantie. Sublieme beelden, ook op automatische instelling. Alleen jammer dat de formattering van de geheugenkaarten (exFAT) niet herkend wordt door FCPX, of omgekeerd dat de Apple formattering niet herkend wordt door de camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige kenmerken

FDR-AX700 19/12/2019 door machteld (Nederland)

Scherp beeld en mooie super slow motion. Ligt goed in de hand.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Super

FDR-AX700 18/12/2019  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer goede kwaliteit Gemakkelijk te gebruiken en mijn vorige Sony gaf minder kwaliteit bij inzoomen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Uitstekende camera

FDR-AX700 28/11/2019 door Richard F P V (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb al meerdere Sony handycams gehad, allemaal uitstekende kwaliteit. Ze zijn handzaam en gemakkelijk in het gebruik en de resultaten van de opnamen zijn geweldig.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Compleet

FDR-AX700 20/11/2019 door Vliss1950 (Nederland)

Nu een maand in bezit maar nog niet alles onder de knie en uitgetest.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima

FDR-AX700 04/10/2019 door bmb69 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Camera voldoet aan de verwachting, de knop voor het menu is te klein en lastig te bedienen (meer met je nagels). Voordeel er zit Lanc aansluiting op. Gebruik wel externe microfoon.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

sterk materiaal, zuiver beeld ook en kwalitatief g

FDR-AX700 20/09/2019  (België)

moet er nog mee beginnen, maar voldoet aan de voorwaarden, zal later weer feedback geven

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

Prima beeldkwaliteit.

FDR-AX700 06/08/2019 door orca17mozart (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima beeldkwaliteit en vele posititeve eigenschappen. Slechts één echte ergernis;slechts 12x zoom!!! Kan je als natuurfilmer eigenlijk niks mee en zal toestel dan ook redelijk snel vervangen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Robuste camera

FDR-AX700 01/08/2019  (Nederland)

Zeer tevreden,gelukkig kan men 2 sd kaarten werken

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Veel mogelijkheden

FDR-AX700 14/07/2019 door JanB54 (België)

Na twee weken ken ik nog niet al de mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

handzame camera

FDR-AX700 29/06/2019 door Hans 30 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ben zeer tevreden met deze camera, vooral de uitstekende lichtsterke heeft mij aangenaam verast

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Handig en compact.

FDR-AX700 29/05/2019 door DannySony (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Kleine en praktische kamera die goed in de hand ligt. Snelle autofocus, perfecte scherpstelling.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Top camera

FDR-AX700 05/05/2019 door Jawaddedadde (België)

Top camera, jammer geen touchscreen en een losse lensdop zonder touwtje die je kan verliezen

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Wennen

FDR-AX700 15/02/2019  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na vele minder professionele Sony cams te hebben gebruikt is dit een camera waar je alles weer zelf in kunt stellen. Daar zit hem ook de zwakte: het menu is niet meer op één plaats te bedienen. Eerst met een knop het menu aanzetten ipv op het scherm dan met een joystick door keuzes scrollen. Bij de ene keuze kun je op het scher het menu verlaten, bij de andere via de knop. Camera gebruikt veel stroom ,duidelijk meer dan alle vorige. Verder is het erg wennen wat kan onder de 4k instelling en wat onder de mindere beeldkwaliteit. Ook het gewicht speelt een rol als je een keer niet op het statief filmt. Macro zou ik evenals 5.1 geluid graag onder de 4k gepositioneerd zien. Kwaliteit is goed maar minder verschil met mijn HD cam als ik had gehoopt.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

1

0

0

Een beer van een camcorder

FDR-AX700 24/09/2018  (Nederland)

Ik heb de camcorder enkele maanden geleden aangeschaft en intensief gebruikt bij een openluchtfeest, een bruiloftsreportage en een vakantie in Italie. Ik gebruik de camcorder niet voor commerciele doelen. Ten opzichte van mijn oude camera (een Panasonic SD900 uit 2013 in de categorie van 900 euro) hoopte ik een sprong vooruit te maken op de gebieden van focus-stabiliteit, kleurenstabiliteit, lichtgevoeligheid, dynamic range van de sensor en modernere uitvoer-formaten, eigenschappen waaraan ik als kritische video-editor veel waarde hecht. Omdat de camcorder (vergeleken met mijn vorige) veel instelmogelijkheden biedt (die allemaal zijn vast te leggen in zg. camera-profielen) heb ik eerst de cursus van Doug Jensen gevolgd. Deze vind ik zeer aan te bevelen voor nieuwe gebruikers van dit soort camera’s. Een moeilijke keus voor mij was die tussen UHD (“4K”) en HD, want met UHD-opname is helaas niet meer dan 30 fps mogelijk terwijl ik met mijn oudere HD camera altijd in 50 fps heb opgenomen omdat dat naar mijn mening een rustiger beeld voor de ogen oplevert. In feite streef ik er niet naar om video’s in UHD af te leveren. Na de bewerking op PC speel ik ze voornamelijk af op een HD TV in de huiskamer. Maar opnemen in UHD heeft het voordeel t.o.v. HD dat er tijdens video editing bij het croppen van beelden (bv bij gebruik van stabilisatie-software, bij horizon-correctie of gewoon bij wegsnijden van bijzaken langs de rand resp. inzoomen) geen extra verlies van resolutie bij downscalen naar HD formaat is. Omdat ik ook video’s wil kunnen maken met gecombineerde opnames uit beide camera’s, leidt dat met UHD voor mij vanzelfsprekend naar 25 fps. Het prettige van de AX700 is dat zowel 25 als 30 fps mogelijk zijn, dus als je liever combineert met extra filmpjes uit je iPhone is dat ook geen probleem. Welnu, een groot deel van de video-wereld werkt met frame rates van 24 tot 30 fps dus ik heb besloten het maar eens met 25 fps te proberen. Het is trouwens bij de AX700 eenvoudig om naast je cameraprofiel voor UHD tevens een camera-profiel voor HD-opnames te maken, op te slaan en te kiezen. Hiermee kan je gebruik maken van de “super slow motion” functie, die met opnames van 250 fps prachtige resultaten in HD geeft. Ik gebruik de camcorder in de manual mode maar wel met automatische iris, versterking en sluitertijd (geweldig dat dit kan), waarbij ik de sluitertijd op de aanbevolen 1/50 seconde (of zo weinig mogelijk korter) tracht te houden met behulp van de ND-filters zonder dat er versterking wordt toegepast (0 dB). De drie genoemde parameters zijn gemakkelijk af te lezen tijdens het opnemen en het nd-filter-schakelaartje is goed toegankelijk (het zou van mij wel wat robuuster hebben gemogen). Een veel kortere sluitertijd wordt bij 25 fps niet aangeraden om glijdende beelden niet zo hakkerig te maken. Alleen bij omstandigheden met heel veel gereflecteerd zonlicht heb ik met ND-filter 3 (6 stops) soms 1/100 seconde waargenomen. Bij weinig licht presteert de camera dankzij zijn grotere sensor en lens beduidend beter dan mijn oude Panasonic, alhoewel de gevoeligheid niet die van mijn nieuwere Panasonic G7 (een mft systeemcamera met 1” sensor) evenaart. Ruis en verlies aan scherpte worden merkbaar bij versterkingen vanaf ca. 10 dB. Het beeldgedeelte waarop de camera focusseert is goed te zien m.b.v. groengerande blokjes en/of de gezichtsherkenning. Peaking verraadt ook heel duidelijk wat in focus is en wat niet. Soms wil je focusseren op een verder of dichterbij gelegen onderwerp dan de automatische focussering kiest. In dat geval zit de knop voor manual focus (AF/MF) goed onder handbereik en kan je met de lensring snel de gewenste instelling kiezen, dat gaat heel betrouwbaar met behulp van de aparte knop voor de focus magnifier bovenop de camera. Het AF/MF knopje is helaas een drukknopje, het had beter een schuifschakelaartje kunnen zijn want nu is een klein onopvallend handje in het display de enige manier om te zien of je manual focus of auto focus gebruikt zonder aan de lensring te draaien. De zoom range van de lens is plezierig groot. Deze voldoet in de meeste gevallen voor zowel de kortste als de langste brandpuntsafstand. Op mijn oude SD900 gebruikte ik nog wel eens een groothoek-conversielens, maar dat is met de AX700 verleden tijd. De automatische scherpstelling van de AX700 verloopt snel. Heel fijn is dat bij in- en uitzoomen geen tijdelijk verlies van focus optreedt. Ook kan je de gevoeligheid waarmee het scherpstel-mechanisme zich op een nieuwe situatie instelt regelen, dus als je die op een lage gevoeligheid hebt ingesteld veroorzaakt niet elke persoon die snel door je beeld loopt een paar onscherpe frames van je onderwerp. Dat is ideaal! Ook heel prettig vergeleken met kleinere goedkopere camera’s is de aanwezigheid van een set functieknoppen op de camera, die direct toegang geven tot functies welke anders alleen via de menustructuur bereikbaar zouden zijn. Hiermee stel je bijvoorbeeld snel een andere witbalans in, of je verandert de informatie op het display. Aan een deel van deze knoppen kan je een andere functie toekennen, waar je zelf meer behoefte aan hebt. Zo heb ik de picture profiles selectie ingeruild voor belichtingscompensatie (AE shift, EV±), naar mijn idee een logische keus omdat het picture profile een onderdeel van het camera-profiel is, iets dat je niet zomaar verandert tijdens het opnemen, terwijl ik bij grote contrasten in het beeld (zon/schaduw) de belichting wel eens wens aan te passen. De kwaliteit van het opgenomen beeld is uitstekend. Was vroeger bij nabewerking de correctie van kleur of helderheid, contrast en scherpte bijna een vanzelfsprekendheid, met de AX700 is dit nog nauwelijks nodig. De zebra-functie voor het display geeft goede waarschuwing voor overbelichte delen. De beeldstabilisatie doet zijn werk goed, maar is uiteraard geen tovermiddel voor een te heftig bewogen camera. Met de hierna genoemde ingeschoven monopod eronder is stabiliseren in post-processing echter niet of nauwelijks nog nodig. Moet je dit laatste hulpmiddel toch gebruiken, dan komen wel eens rolling shutter vervormingen aan het licht, maar die zijn met een programma als Mercalli goed te corrigeren. Vanzelfsprekend is de camera een stuk zwaarder dan een kleine camcorder. Dit is voor mij zowel als voor mijn echtgenote in de praktijk echter geen probleem gebleken. Vasthouden gaat op comfortabele wijze. Soms gebruik ik een ingeschoven monopod onder de camera, waarmee je hem met behulp van je linker hand nog gemakkelijker en stabieler vasthoudt, en tevens beter rechtop houdt. De elektronische viewfinder werkt heel prettig, daarbij werkt de rubber flap rondom het oculair als een prima afscherming voor omgevingslicht. Helaas loopt wel je bril snel vervuiling op bij contact met de flap. De picture profiles bieden keuze voor o.a. HDR, s-log 2 en s-log 3. Ik heb daar (nog) geen ervaring mee opgedaan. In de eerste plaats heb ik geen HDR TV, in de tweede plaats geloof ik in hetgeen ik lees over de beperking van 8-bit video om dergelijke profielen met een bevredigend resultaat toe te passen. Voor 10-bit video is deze camera een maatje te klein. In de twee memory card slots gebruik ik SD-kaarten van 128 GB elk. De hiermee op te nemen tijd bedraagt vele uren, ook al neem ik op in XAVC-S met 100 Mbps. Dit is althans voor mij ruim voldoende gebleken. Een extra batterij is een must, voor een dagje intensief opnemen raad ik een derde batterij aan voor een gerust gevoel. Want een lege batterij ligt een behoorlijk aantal uren op de oplader voor hij weer vol is. Als conclusie kan ik stellen dat de AX700 mij zeer goed bevalt. Op het gebied van de bediening heb ik 2 kleine minpuntjes genoemd (de AF/MF schakelaar en de ND-filter schakelaar), voor het overige heeft de camcorder al mijn technische verwachtingen waargemaakt danwel overtroffen. Toch is mijn heimwee naar video met 50 fps nog niet geheel vervlogen. Misschien ga ik met deze camera ook nog eens serieus aan de slag met HD in plaats van UHD, om de eindresultaten te vergelijken.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

7

0

0

Uitstekende camera

FDR-AX700 03/09/2018 door Bijll (Nederland)

Een paar minpunten: De menu knop zit op de verkeerde plek, is lastig te bereiken als het LCD-scherm is uit geklapt. Ik heb zeer veel moeite gehad met het begrijpen van de handleiding, er staan ook nog fouten in.(en veel te cryptisch) Door logisch na te denken ben ik er zelf achter gekomen hoe bijvoorbeeld quick- en slowmotion werkt. Verder niets dan lof over deze camera. Mijn advies is om de handleiding helemaal te herzien in een gebruikersvriendelijke uitvoering, en daarna in handen te geven van een aantal gemiddelde gebruikers om de handleiding te testen. Mocht u besluiten om hier aandacht aan te geven, dat ontvang ik graag een herziene uitgave. Bedankt dat SONY zulke mooie dingen maakt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

zware tegenvaller

FDR-AX700 18/08/2018 door Joost12 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De superslowmotion is bijzonde slecht. Het blijkt na aankoop geen 4K, maar "iets beneden HD", zo las ik in de digitale gebruiksaanwijzing. Menustructuur ingewikkelder dan de AX100. Verder wel snel scherpstelling met veel handmatige instellingen.

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

1

Reactie van Customer Support
23/08/2018

Hallo Joost,
Graag willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice indien er iets niet duidelijk is of u ergens hulp bij nodig heeft. https://www.sony.co.uk/locale-selector
Met vriendelijke groet,
Willem

0

Geweldige prestaties

FDR-AX700 05/08/2018 door Hallemans (België)

Ik heb gebruikt gemaakt van een inruilactie voor dit product bij de winkel, rekening houdend met de positieve commentaar die ik on-line gelezen had. Als lid van een videoclub gebruik ik de camera vaak en gebruiksgemak/beeld- en kleurkwaliteit voldoen uitermate.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Geweldig

FDR-AX700 01/07/2018 door Sandi47 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Camera gekocht in Juni en was vervanger vorig Sony apparaat. Die voldeed aan mijn wensen en de nieuwe bevalt ook weer goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede camera met een paar puntjes

FDR-AX700 11/06/2018 door Leovirp2 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De ax700 is een erg goede camera in een kleine behuizing. Optisch van een hoge kwaliteit. De autofocus is uitstekend als je hem nodig hebt. Je kunt de camera zeker gebruiken als B roll bij professionele producties. Als je nog niet eerder met een Sony camera gewerkt hebt is de menu structuur erg lastig om te doorgronden. Het zou fijn zijn als de zebra een toegewezen knop had. Je kunt 2 niveau instellen maar moet daarvoor wel het menu in duiken. Het enige wat ik als min punt ervaar is het geluid inregelen. Je kunt niet direct de waardes aflezen maar moet daarvoor naar het opnamescherm. Sony heeft wel een xlr accesoire waarbij het wel kan maar die moet je apart kopen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Redelijk

1

0

0

Super camera, echt een topper!!

FDR-AX700 07/06/2018 door Tony 55 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb vorige maand deze camera aangeschaft, ben er super blij mee! Een geweldige camera, hij overtreft zijn broer de FDR-ax100. Beter scherpstellen, ook meer mogelijkheden daarin. Op internet eea gelezen, wat YouTube filmpjes bekeken zo kon ik hem snel gaan testen. Geen touchscreen, even wennen maar is wel praktisch. Deze maand een back-up camera aangeschaft, ook een FDR-AX700

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Nog beter dan mijn AX100 en dat wil al wat zeggen.

FDR-AX700 30/03/2018 door alfons9703 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Alles heb ik nog niet uitgeprobeerd maar als "consumer" camera kunnen de beelden gerust naast "professionele" staan zoals bvb mijn PMW EX1R (HD). Menu's zijn ongeveer identiek als die van de pmw ex1. 4K beelden zijn geweldig en de focus is snel. Wat ik wel mis: dat zowel het scherm als de viewfinder niet samen aan kunnen. Een CD toevoegen met de PDF handleidingen zou handig zijn. De electronische zijn niet of moeilijk af te drukken. Ik heb ook de cursus van Dough Jensen op Vimeo aangeschaft en daar leer je enorm veel mee.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

1