HD

CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

HDR-CX405
Afbeelding van CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

300,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor
Afbeeldingen van CX405 Handycam® met Exmor R®-CMOS-sensor

Kenmerken

Optical SteadyShot™ met Intelligent Active Mode

Geavanceerde beeldstabilisatie levert ruisvrij beeldmateriaal, zelfs bij trillende opnamesituaties of trillende handen van de gebruiker.

Groothoeklens tot wel 26,8 mm

Of je nu films of foto's maakt, met de beste groothoeklens uit zijn klasse haal je meer uit opnamen van landschappen en binnenopnamen wanneer je niet genoeg ruimte hebt om naar achteren te stappen. Zelfs zonder een groothoekconversielens maken de geselecteerde camcorders in de filmmodus opnamen van 26,8 mm (hoogte-breedteverhouding van 16:9).

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

De XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid is voor videofilmers die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. XAVC S levert ongelooflijke kwaliteit en is ontworpen op basis van de XAVC-indeling die door professionele filmmakers en omroepen wordt gebruikt. De intelligente datacompressie exporteert gebruiksvriendelijke bestandsgrootten.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker is een veelzijdige en tijdbesparende tool om filmbewerking te stroomlijnen. Voeg markeerpunten toe aan belangrijke momenten tijdens het opnemen en laat de software je overgangen automatisch synchroniseren met de door jou gekozen soundtrack.

Motion Shot-video

Motion Shot Video speelt een reeks over elkaar gelegde beelden af die de opgenomen actie met hele korte intervallen volgt, zodat je gedetailleerde analyses kunt maken. Tijdens het afspelen kun je het interval aanpassen of pauzeren om een foto te maken en te delen.

Ingebouwde USB-kabel

De ingebouwde USB-kabel in het polsriempje is erg handig voor extra snel opladen en aansluiten op een pc, dus het is niet nodig om een zware USB-kabel of netadapter mee te nemen. Voor opladen zonder pc is een compacte AC-USB-adapter verkrijgbaar (optioneel).

Exmor R®-CMOS-sensor

Deze grote, geavanceerde sensor verbetert de beeldhelderheid, vermindert ruis in donkere omgevingen en maakt zachte achtergrondvervaging mogelijk.

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

De geavanceerde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor een natuurgetrouwe weergave, levendige en levensechte beeldkwaliteit en snellere verwerking.

ZEISS-lens

Zowel Sony als Carl Zeiss streven naar buitengewone prestaties en vormgeving, en samen ontwikkelen ze lenzen voor de Handycam®-modellen van Sony waarin de best mogelijke optica met eersteklas elektronica en sensortechnologie worden gecombineerd.

Foto's met 9,2 MP maken

Soms moet of wil je geen video hebben. Zet je videocamera in de fotomodus en leg verbluffende 9,2MP-foto's van hoge kwaliteit vast, net zo gemakkelijk als met een fotocamera.

Progressief opnemen

In de progressieve opnamemodus kunnen heldere films in Full HD met 60p/50p worden opgenomen met twee keer zoveel beeldgegevens als films die in de interlace-modus zijn opgenomen. De beelden zijn net zo vloeiend als beelden die met 60/50 frames per seconde worden gemaakt en elk frame wordt als één volledig beeld opgenomen. Foto's van een film die in de progressieve modus is opgenomen zijn dus extra scherp.

Dual Video Recording

Neem twee films tegelijk op — een in de hoogste kwaliteit XAVC S of AVCHD en de andere in mp4-indeling. Zo heb je de beschikking over een klein bestand om meteen te delen en een bestand van professionele kwaliteit voor verdere bewerking.

Dual Record-modus

In de Dual Rec-modus kun je tegelijkertijd HD-video-opnamen en foto's met hoge resolutie maken, voor de beste beelden in elke vorm.

Gezichtsherkenning

Hiermee worden scherpstelling, belichting en kleur automatisch geoptimaliseerd voor de beste resultaten. Geef iemand prioriteit door het gezicht op het lcd-scherm aan te raken. Dit kan heel handig zijn wanneer u wilt focussen op een persoon tijdens opnamen op een drukbezocht evenement. De persoon wordt onthouden, zelfs als die buiten beeld raakt, en krijgt opnieuw prioriteit wanneer deze weer in beeld komt.

Intelligente automatische modus

Deze functie bepaalt automatisch het soort scène dat wordt opgenomen en optimaliseert een combinatie van instellingen uit drie groepen (gezicht, scène, camerabewegingen). Je krijgt de beste resultaten voor wel 90 soorten scènes, zelfs 's nachts en met tegenlicht. Geselecteerde instellingen worden als pictogrammen op het lcd-scherm weergegeven, zodat je deze gemakkelijk kunt raadplegen.

Smile Shutter

Een geweldige glimlach is vergankelijk. Met deze functie leg je hem voor altijd vast. Maak automatisch snapshots van lachende gezichten, zelfs tijdens video-opnamen.

Event Browse (bladeren op gebeurtenis)

Deze Handycam® speelt GUI-groepvideo's en foto's af die als afzonderlijke gebeurtenissen zijn opgeslagen, zodat je gemakkelijk kunt bladeren en afspelen. Je kunt in de gebeurtenis- of indexweergave uit verschillende weergaveschema's kiezen, zodat je je persoonlijke inhoud beter kunt indelen, zoeken, bekijken en delen.

Beeldeffecten

Laat uw fantasie de vrije loop. Met beeldeffect hebt u tot wel zeven creatieve effecten (Kleurpartikelfilters, Retrofoto, Zachte High-key, Monochroom met hoog contrast, Toy Camera, Pop-kleuren en Postereffect) voor nog meer film- en fotoplezier zonder moeizame bewerking op een computer.

Diafragma en sluitertijd handmatig instelbaar

Bij deze camcorder kun je het diafragma en de sluitertijd handmatig instellen wanneer je met tegenlicht of te weinig licht filmt, maar ook in andere omstandigheden.

Geschikt voor twee geheugenkaarten

Deze Handycam® heeft sleuven voor Memory Stick Micro™ en microSD/SDHC-kaarten, waardoor je kunt opnemen op de kaart die je op dat moment bij de hand hebt.

PlayMemories™ Home

Met de PlayMemories Home-software op je computer kun je eenvoudig beeldmateriaal van een Handycam®-camcorder importeren en bekijken, bewerken, afdrukken, delen via internet en op een schijf branden. Je kunt zelfs een film met meervoudige weergave en gesplitste schermweergave maken van maximaal vier geselecteerde clips.

Details bekijken

Werkt op batterij (type x)

Gebruik een extra lichte en compacte batterij (type X) en verminder de omvang en het gewicht van deze Handycam® tijdens het gebruik.

Specificaties

Houd je waardevolle herinneringen levend voor iedereen met de betrouwbare en gebruiksvriendelijke CX405 Handycam®. Optical SteadyShot™ met Intelligent Active Mode voorkomt dat camerabewegingen en ruis je foto's verpesten. De AVCHD- en XAVC S-indelingen zorgen voor natuurlijke en levendige opnamen. Je apparaat is compact en altijd klaar voor gebruik.
  • Optical SteadyShot™ met Intelligent Active Mode

  • XAVC S- (HD 50 Mbps) en AVCHD-opname

  • Exmor R®-CMOS-sensor

  • Zeiss®-groothoeklens van 26,8 mm met 30x optische zoom

  • 60x heldere beeldzoom

Type sensor
Exmor R® CMOS-sensor type 1/5,8 (3,1 mm) met achtergrondverlichting
Effectieve pixels (video)
circa 2,29 megapixels (16:9)
Lenstype
ZEISS Vario-Tessar®
Optische zoom
30x
Heldere beeldzoom
60x
Schermtype
Clear Photo LCD-scherm van 6,7 cm (230.400 dots) breedbeeld (16:9)

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-BX1), Netadapter, USB-ondersteuningskabel, HDMI-(micro)kabel, Gebruikshandleiding

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers