400,00 €

(inclusief btw)
26

4.2 gebaseerd op 26 klantbeoordelingen

10
13
2
1
0
Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

26 klantbeoordelingen

0

Prima camera

Geen ingebouwd geheugen 19/02/2020 door Nick 1975

Prima camera alleen de app werkt niet goed. Snelle verbinding en handig opladen mer usb. Geluid is goed.

Beeldkwaliteit

Gemiddeld

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Degelijk toestel

Geen ingebouwd geheugen 09/02/2020 door CharlesIkke

Maand februari aangekocht als vervanger vorige versie. Niet tevreden van inhoud levering bij bol.com. Geen vermelding van het ontbreken van datatransfertkabel. Besteld op gegevens van Sony. Slechts gedeeltelijke kabel! Op zoek naar aansluitende deel!.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

prima

Geen ingebouwd geheugen 16/10/2019 door wleenstra44

Gewldig even wennen vorige camera was iets simpeler Sony csm order cx280

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Kleine handige handycam

Geen ingebouwd geheugen 29/01/2019 door Moobesor

Gekocht voor mijn opleiding tot beeldcoach. Handig klein en veel mogelijkheden. Ben nog allerlei instellingen aan het ontdekken. Stabilisator is geweldig. Bij behorende software via internet ophalen en vraagt enige studie. RAW video format, naar mp4 in toestel maar ook met software om te zetten. In meerdere kwaliteiten op te slaan. Veel instellingen. Helaas zit er geen multi kabel bij, wel usb en hdmi kabel, dus geen klachten.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Prima camera

Geen ingebouwd geheugen 29/10/2018 door willem2106

Prachtige compacte video camera. Duidelijke instructie en gewoon handig in gebruik. Doet eigenlijk alles wat ik er van verwacht had en ben er dus erg blij mee. Opnieuw een product van Sony gekozen omdat ik dik tevreden ben en was met de producten van Sony.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De goede beeldkwaliteit heb ik nog niet gevonden

Geen ingebouwd geheugen 25/08/2018 door Filmerfilmer

Simpele vraag: met welke instellingen krijg je de beste beeldkwaliteit? Maar het antwoord kan ik nergens vinden. Niet in de gebruikaanwijzing, niet op de website. En wat betekenen al die afkoringen in de instellingen? Zou ook wel handig zijn als die worden toegelicht. De kwaliteit van mijn eerste filmpjes viel behoorlijk tegen. Ik hoop dat het komt omdat ik de verkeerde instellingen heb gebruikt ...

Beeldkwaliteit

Slecht

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

1

0

Een fijne camera.

Geen ingebouwd geheugen 28/07/2018 door droog003

Al eerder een gelijkwaardige camera gehad, deze camera heeft toch wat meer mogelijkheden.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Top Camera

Geen ingebouwd geheugen 16/05/2018

Ik heb deze camera nu 2 weken in gebuik en ben zeer tevreden. Beeldkwaliteit en met name op de hoogste resolutie is echt super. Waar verschillende camera's achterblijven met het geluid heeft ook deze Sony Camcorder een zeer goed geluid.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Super

Geen ingebouwd geheugen 08/03/2018 door Jan en Gijsje

Zeer goede handycam. Maakt prachtige video opnames

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Precies wat ik wilde hebben!

Geen ingebouwd geheugen 06/03/2018 door Ankerman

Langere tijd op zoek naar een camera met externe microfoon en koptelefoon aansluiting. Deze heeft het voor een aantrekkelijke prijs. HD opname 1900 x 1080 is perfect.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mijn eerste ervaring met video camera

Geen ingebouwd geheugen 21/02/2018 door broekie

mooie compacte videocamera met goede cijfers en gemakkelijk in het gebruik ook met brede handen. ik kan net met mijn hand in de strap.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

Geen ingebouwd geheugen 09/02/2018

Licht handsame Camera die niet moerlijk is te bedienen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Toppertje

Geen ingebouwd geheugen 13/12/2017 door Sony cx450

Ik heb de camera sinds 2 weken, ben er erg blij mee. Hij is super licht en wel erg bedienings vriendelijk.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

kwaliteit tegen betaalbare prijs

Geen ingebouwd geheugen 29/10/2017 door LBON

Handige, compacte camera met meer dan behoorlijk resultaat.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Beeld mooi stabiel en scherp

Geen ingebouwd geheugen 28/09/2017

Beeld is mooi, stabiel en scherp, zelfs onder weinig licht omstandigheden (duisternis)!! Zoomen werkt prima en batterrij gaat lang mee. Direct een extra batterij gekocht en 2x en XDHC 64 GB kaartjes. Geen enkel probleem met toestel Wel geeft de camera soms de melding dat er iets fout is gegaan en dat datarecovery nodig is. Je kunt hem dan niet gebruiken, en de recovery lukt niet altijd even goed.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

De eerste indruk geweldig leuke camera

Geen ingebouwd geheugen 08/07/2017 door Bekaje

Hoewel de eerste indruk goed is gaat deze camera zich dadelijk bewijzen als we op vakantie gaan naar Noorwegen. Maar zoals het er nu uit ziet: lekker licht, mooie strakke beelden, met een 64Gb sd kaart lekker lang opnemen. De accu zal zich moeten bewijzen.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Ontzettend licht en mooie kleuren

Geen ingebouwd geheugen 28/05/2017 door metch

Ik ben zeer tevrede met deze handycam. Hij kwaliteit is ruim voldoende voor zijn prijsklasse. De bestanden zijn ideaal te gebruiken met Finalcut Pro

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

beeldkwaliteit

Geen ingebouwd geheugen 12/05/2017

Ik moet nog veel leren over deze camera aangezien ik hem nog maar pas heb .

Vormgeving

Goed

0

0

0

Zeer handzaam en goed werkend.

Geen ingebouwd geheugen 15/12/2016

Zeer handzame videocamera die ondanks zijn kleine afmetingen een volwassen camera is met goede mogelijkheden en een prima lens (dus ook beeld). De camera voldoet geheel aan mijn verwachtingen.

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

De camcorder voldoet aan de verwachtigen

Geen ingebouwd geheugen 14/12/2016 door DPNJF6K6

niets toe te voegen. Ben met beeld en geluid tevreden

Beeldkwaliteit

Goed

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

lichtgewicht camera

Geen ingebouwd geheugen 18/11/2016 door jan70

Zeer lichte camera. Werkt met micro sd-kaartjes. Had liever de gewone sd kaart gehad, deze is n.l. iets groter. Beelden zijn perfect, ook met het maken van foto's, hoewel deze nooit zullen tippen aan een dlsr of ander soort camera. Ben wel tevreden over het apparaat. Ga de camera ondermeer gebruiken als multicam camera.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Tovercamera

Geen ingebouwd geheugen 25/09/2016 door Fonss

Super produkt. Makkelijk te bedienen. Mooie beelden

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldig product

Geen ingebouwd geheugen 31/08/2016 door Ryanv1

Ik heb dit product net en toen we hem hadden namen we hem meteen mee op vakantie. Het enige nadeel vind ik dat hij pas op het allerlaatste moment zegt dat de accu bijna op is. Voor de rest is hij perfect! Ik heb aljaren producten van Sony maar deze steekt er boven uit

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed mee te nemen camcorder

Geen ingebouwd geheugen 20/07/2016 door Morganier

Heeft alle opties. Superzoom. Makkelijk mee te nemen licht ding. Voor 60 plussers is een leesbril nodig om menu en knopjes bijschriften te lezen. Schermpje is scherp, maar nadeel is dat bij zon je op het schermpje bijna niets kan zien en het heel lastig kan zijn te weten wat je filmt.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Fijne camera voor scherpe prijs!

Geen ingebouwd geheugen 02/07/2016 door jrebergen

Goeie upgrade van mijn oude 305 en 550. Wel erg licht en onduidelijk kwaliteit menu.

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geweldige Camera!

Geen ingebouwd geheugen 12/05/2016 door Rode Zee

Zeer gebruiksvriendelijk, Lekker compact, Super snel in gebruik, Zeer hoge kwaliteit en mooie kleuren.,Lange gebruiksduur van de externe accu, Plus punt, de externe accu,

Beeldkwaliteit

Uitstekend

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0