CAMCORDERS

PJ620 Handycam® met ingebouwde projector

HDR-PJ620
Afbeelding van PJ620 Handycam® met ingebouwde projector

550,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van PJ620 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ620 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ620 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ620 Handycam® met ingebouwde projector

Kenmerken

Balanced Optical SteadyShot™

Onze geavanceerde beeldstabilisatie zorgt voor ruisvrij beeldmateriaal, zelfs bij trillingen of schokken tijdens de opname.

30x optische zoom

Met een groothoeklens die ideaal is voor het vastleggen van weidse landschappen, biedt deze camera met 30x optische zoom en tot 60x Clear Image Zoom veel verschillende mogelijkheden.

Groothoeklens tot wel 26,8 mm

Of u nu films of foto's maakt, met de beste groothoeklens uit zijn klasse haalt u meer uit opnamen van landschappen en binnenopnamen wanneer u niet genoeg ruimte hebt om naar achteren te stappen. Zelfs zonder een groothoekconversielens maken de geselecteerde camcorders in de filmmodus opnamen van 26,8 mm (hoogte-breedteverhouding van 16:9).

Uitzonderlijke beeldkwaliteit

De XAVC S-indeling met hoge bitsnelheid is voor videofilmers die hun werk naar een hoger niveau willen tillen. XAVC S levert ongelooflijke kwaliteit en is ontworpen op basis van de XAVC-indeling die door professionele filmmakers en omroepen wordt gebruikt. De intelligente datacompressie exporteert gebruiksvriendelijke bestandsgrootten.

5.1-kanaals Surround Sound-microfoon

Neem helder geluid op dat de sfeer van de scène versterkt en geniet van Surround Sound-weergave op uw Home Theatre-systeem. Met de niveaumeters op het lcd-scherm kunt u elk kanaal in de gaten houden.

Multi-camerabediening

Meer opnamen betekenen meer interessante bewerkingsmogelijkheden. Aangesloten camera's kunnen eenvoudig beeldmateriaal uit verschillende hoeken opnemen, of ze nu rechtstreeks op de [product] zijn bevestigd of draadloos worden bediend. Multi-camerabediening maakt het eenvoudig om opname-instellingen op alle apparaten te synchroniseren.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker is een veelzijdige en tijdbesparende tool om filmbewerking te stroomlijnen. Voeg markeerpunten toe aan belangrijke momenten tijdens het opnemen en laat de software uw overgangen automatisch synchroniseren met de door u gekozen soundtrack.

Live streaming via Ustream (momenteel IBM Cloud Video)

Van optredens tot sportevenementen: sommige dingen komen het best tot hun recht in realtime. Deel scènes terwijl ze plaatsvinden met beeld en geluid van hoge kwaliteit.

Motion Shot-video

Motion Shot Video speelt een reeks over elkaar gelegde beelden af die de opgenomen actie met hele korte intervallen volgt, zodat u gedetailleerde analyses op het lcd-scherm kunt maken. Tijdens het afspelen kunt u het interval aanpassen of pauzeren om een foto te maken en te delen.

Ingebouwde USB-kabel

De ingebouwde USB-kabel in het polsriempje is erg handig voor extra snel opladen en aansluiten op een pc, dus het is niet nodig om een zware USB-kabel of netadapter mee te nemen. Voor opladen zonder pc is een compacte AC-USB-adapter verkrijgbaar (optioneel).

Exmor R®-CMOS-sensor

Deze grote, geavanceerde sensor verbetert de beeldhelderheid, vermindert ruis in donkere omgevingen en maakt zachte achtergrondvervaging mogelijk.

BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

De geavanceerde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor zorgt voor een natuurgetrouwe weergave, levendige en levensechte beeldkwaliteit en snellere verwerking.

Sony Lens

Profiteer van ongekende optische prestaties dankzij de G Lens van Sony, die perfect samenwerkt met de EXMOR R®-CMOS-sensor en BIONZ X™-processor. Bij het vastleggen van uw mooiste herinneringen in ongelooflijk gedetailleerde beelden kunt u niet zonder.

Foto's met 9,2 MP maken

Soms moet - of wilt - u geen video hebben. Zet uw videocamera in de fotomodus en leg verbluffende 9,2MP-foto's van hoge kwaliteit vast, net zo gemakkelijk als met een fotocamera.

Intelligente automatische modus

Deze functie bepaalt automatisch het soort scène dat wordt opgenomen en optimaliseert een combinatie van instellingen uit drie groepen (Gezicht, Scène, Camerabewegingen). U krijgt de beste resultaten voor wel 180 soorten scènes, zelfs 's nachts en in situaties met tegenlicht. Geselecteerde instellingen worden als pictogrammen op het lcd-scherm weergegeven, zodat u deze gemakkelijk kunt raadplegen.

Automatische scherpstelling (AF)

Zorgt voor betere tracering van bewegende onderwerpen door constant gebruik te maken van het beste AF-punt en de framegrootte aan de eigenschappen van het onderwerp aan te passen. Dankzij de ontwikkelingen in autofocus met fasedetectie is het nu nauwkeurig dan ooit. Resultaat: precisie bij het vergrendelen en vastleggen van snel bewegende doelen.

Progressief opnemen

In de progressieve opnamemodus kunnen heldere films in Full HD met 60p/50p worden opgenomen met twee keer zoveel beeldgegevens als films die in de interlace-modus zijn opgenomen. De beelden zijn net zo vloeiend als beelden die met 60/50 frames per seconde worden gemaakt en elk frame wordt als één volledig beeld opgenomen. Foto's van een film die in de progressieve modus is opgenomen zijn dus extra scherp.

Dual Video Recording

Neem twee films tegelijk op - een in de hoogste kwaliteit XAVC S of AVCHD en de andere in mp4-indeling. Zo hebt u de beschikking over een klein bestand om meteen te delen en een bestand van professionele kwaliteit voor verdere bewerking.

Dual Record-modus

In de Dual Rec-modus kunt u tegelijkertijd HD-video-opnamen en foto's met hoge resolutie maken, voor de beste beelden in elke vorm.

Diafragma en sluitertijd handmatig instelbaar

Bij deze camcorder kunt u het diafragma en de sluitertijd handmatig instellen. Dit is ideaal wanneer u met tegenlicht of te weinig licht filmt, maar ook in andere omstandigheden.

Smile Shutter

Een geweldige glimlach is vergankelijk. Met deze functie legt u hem voor altijd vast. Maak automatisch snapshots van lachende gezichten, zelfs tijdens video-opnamen.

Automatische onderdrukking van windruis

Met een geavanceerd geluidsanalyse-algoritme gaat deze functie windruis tegen - de grootste veroorzaker van slechte audio buiten.

My Voice Cancelling

Zorg dat geluiden van achter de camera minder hard zijn, bijvoorbeeld wanneer u tegen personen praat of iemand aanmoedigt.

Bediening geluidsniveau microfoon

Voor filmopnamen kunt het geluidsniveau van de microfoon verfijnen voor een optimale kwaliteit van elk binnenkomend geluid, van rustgevend vogelgezang tot een luidruchtig optreden van een band. Zelfs wanneer het geluidsniveau plotseling toeneemt, zorgt Auto Gain ervoor dat het geluid op peil blijft.

One-touch remote en One-touch sharing

Met One-touch remote kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als zoeker en afstandsbediening voor een digitale camera. Via One-touch sharing zet u uw foto's en video's over vanaf uw camera. Door de Imaging Edge Mobile-app te installeren op uw NFC-compatibele Android-smartphone of -tablet, vermijdt u ingewikkelde configuratieprocessen en hoeft u alleen uw apparaat tegen de camera te houden om verbinding te maken. U bent nu klaar om met uw camera foto's te maken vanuit eerder onbereikbare hoeken, of groepsfoto's waar u zelf ook in staat — gewoon vanaf uw smartphone. Zet de beelden direct over naar uw smartphone en deel ze via sociale media. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig koppelen.

Meer informatie

Beeldeffecten

Laat uw fantasie de vrije loop. Met beeldeffect hebt u tot wel zeven creatieve effecten (Kleurpartikelfilters, Retrofoto, Zachte High-key, Monochroom met hoog contrast, Toy Camera, Pop-kleuren en Postereffect) voor nog meer film- en fotoplezier zonder moeizame bewerking op een computer.

Rechtstreeks kopiëren vanaf Handycam®

U kunt eenvoudig back-ups maken en beeldgegevens opslaan op een externe vaste schijf. U sluit de schijf op de Handycam® met de originele gegevens aan door de USB-kabel op de USB-poort van de vaste schijf aan te sluiten.

Specificaties

Bekijk kostbare momenten van uw leven vanuit een ander perspectief met de nieuwe HDR-PJ620 Handycam®. Balanced Optical SteadyShot™ zorgt voor extra stabiliteit bij opnamen met de hand, groothoek of zoom. AVCHD- en Advanced XAVC S-opnamen en andere innovaties laten zien hoe Sony nog meer geavanceerde prestaties heeft verpakt in een compact ontwerp dat op alles is voorbereid.
  • Balanced Optical SteadyShot™

  • XAVC S (HD 50 Mbps) en AVCHD-opname

  • Exmor R®-CMOS-sensor

  • G-groothoeklens van 26,8 mm met 30x optische zoom

  • Ingebouwde projector van 25 lumen

Type sensor
Exmor R® CMOS-sensor type 1/5,8 (3,1 mm) met achtergrondverlichting
Effectieve pixels (video)
circa 2,29 megapixels (16:9)
Lenstype
G-lens
Optische zoom
30x
Heldere beeldzoom
60x
Schermtype
Clear Photo LCD-scherm van 7,5 cm (460 800 dots), groothoek (16:9)

Inhoud van de verpakking

Oplaadbare batterijen (NP-FV50), Netadapter, Gebruikshandleiding, HDMI-(micro)kabel, USB-ondersteuningskabel

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers