Navigatie overslaan
HANDYCAM

PJ810 Handycam® met ingebouwde projector

HDR-PJ810E

Afbeelding van PJ810 Handycam® met ingebouwde projector

800,00 €

(inclusief BTW)
Afbeeldingen van PJ810 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ810 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ810 Handycam® met ingebouwde projector
Afbeeldingen van PJ810 Handycam® met ingebouwde projector

Van filmcamera naar filmtheater

Geef al uw thuisvideo's weer op groot scherm met de PJ810E Handycam® - u sluit eenvoudig een smartphone of tablet via aan HDMI®. Leg elk detail van uw grootse momenten vast met een Exmor® R-CMOS-sensor en deel ze vervolgens met een ingebouwde projector met een helderheid van maximaal 50 lumen.

Maak van de wereld uw bioscoop

Projecteer een beeld van maximaal 500 cm (200 inch) op elk oppervlak en laat levensgrote en haarscherpe details verschijnen. U kunt zelfs beeldmateriaal van uw smartphone of tablet via de HDMI®-ingang weergeven in direct zonlicht - de projector heeft een helderheid van wel 50 lumen voor levendige en duidelijke beelden.

Bewegingsvrijheid met beeldstabilisatie

Bewegen, pannen en zoomen zonder schokkerige beelden. Balanced Optical SteadyShot zorgt voor een onovertroffen beeldstabilisatie, en compenseert 13x meer camerabeweging dan traditionele stabilisatie.

Fijnere details, snellere opnamen

De nieuwe BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor is snel, krachtig en zorgt voor minder ruis in het hele beeld. Wordt gebruikt in combinatie met een gedetailleerde Exmor® R-CMOS-sensor zodat ieder aspect van de scène in nauwkeurige en natuurgetrouwe details wordt weergegeven.

Alles past in het frame

Ongeacht de opname, of u nu pant of inzoomt, door de G-groothoeklens van 26,8 mm past er nog meer in het frame. Zoom in en leg elk detail vast met 12x optische zoom en 24x heldere beeldzoom.

Geniet van draadloze vrijheid

U hebt geen kabels of aansluitingen nodig. Maak Wi-Fi®-verbinding via NFC om uw foto's en video's in een handomdraai te delen.

Alleen het geluid van uw onderwerp

Hebt u er genoeg van uzelf te horen praten bij elke video? My Voice Cancelling dimt uw eigen stem op de achtergrond; het volume van uw onderwerp wordt behouden.

Beste van twee werelden

Met Dual Video-opname kunt u tegelijkertijd in twee indelingen opnemen. Film in AVCHD voor beelden van hoge kwaliteit of MP4 voor eenvoudig online delen.

Specificaties
  • Ingebouwde projector met een heldere 50 lumen

  • Balanced Optical SteadyShot

  • Exmor R™-CMOS-sensor

  • BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor

  • G-groothoeklens

Lenstype
G-lens
Type sensor
Exmor R™-CMOS-sensor, type 1/3,95 (4,6 mm) met achtergrondverlichting
Verbeterde zoom
24 x
Schermtype
7,5 cm (type 3,0 ) Xtra Fine LCD™-scherm (921K) breedbeeld (16:9)
Aansluitingen in/uit
Multi/Micro-USB-aansluiting, stereoministekker, HDMI-uitgang (micro), projectoringang (micro-HDMI), composietuitgang, 4K-uitgang (Type A (ingebouwd) / USB 2.0 Hi-speed (massaopslag / MTP))
Licht
Tot 50 lumen
Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers