HEADSETS VOOR HET GAMEN

Draadloze INZONE H7-headset voor gamen

INZONE H7
Afbeelding van Draadloze INZONE H7-headset voor gamen

230,00 €

(inclusief btw)
Diagonaal zijaanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Vooraanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Zijaanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Diagonaal aanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Officiële partner voor headsets van de VALORANT Champions Tour    
Bekijk de INZONE H7-headset van alle kanten
Reageer als eerste met nauwkeurige detectie van uw doelwit

Hoor uw tegenstanders voordat zij u zien. Met 360 Spatial Sound voor gamen en onze beproefde hardwaretechnologie kunt u detecteren waar uw tegenstanders zich bevinden en hoe ver ze van u vandaan zijn. Zelfs tegenstanders die zich in de schaduw verbergen of achter muren en obstakels staan, kunnen niet langer verborgen blijven.

Ontdek 360 Spatial Sound voor gamen

Sony's 360 Spatial Sound voor gamen kan worden geactiveerd via de pc-software INZONE Hub en biedt een nieuw ontwikkelde virtualizer voor gamen die meerkanaals stereogeluidssignalen reproduceert voor geluid zoals het door de makers van de game is bedoeld. Met de 360 Spatial Sound Personalizer in de smartphone-app krijgt u ruimtelijk geluid dat is geoptimaliseerd voor de vorm van uw oren, voor perfect gepersonaliseerde gameplay.

Ervaar 360 Spatial Sound voor gamen

Wilt u ons ruimtelijke geluid testen op uw favoriete apparaten? Zet uw koptelefoon op en laat u meeslepen. Hoor nauwkeurig waar de tegenstander zit, hoe die beweegt en meer.

Optimale akoestiek dankzij geavanceerde technologie

De INZONE H7-headset is ontworpen om uw gamemuziek tot leven te brengen. Een symmetrische akoestische structuur die flexibel genoeg is dat deze comfortabel om verschillende vormen en grootten van het hoofd past, verbetert de geluidskwaliteit en de ruimtelijke akoestische precisie.

Het geluid van uw games authentiek gereproduceerd

Het ontwerp van het diafragma van de INZONE H7 bouwt voort op Sony’s expertise in koptelefoons voor muziek. Hij heeft een unieke vorm waardoor hij met precisie extreem hoge en lage frequenties kan reproduceren, voor een meeslepende game-ervaring.

Krachtige basfrequenties 

Baskanalen van de INZONE H7 controleren en optimaliseren de reproductie van lage geluidsfrequenties voor een krachtig basgeluid — diepe tonen zoals van motoren komen perfect tot leven. Ga op in het drama en de intensiteit van uw spel.

Urenlang comfortabel gamen

De INZONE H7 is ontworpen voor optimaal comfort, zodat u kunt blijven doorspelen bij lange gamesessies. Deze headset blijft goed en veilig zitten, met minimale druk op de zijkant van uw hoofd, en staat zo garant voor urenlang gameplezier.

Zit perfect om uw hoofd

De brede, zachte koptelefoon verdeelt het gewicht gelijkmatig over uw hoofd voor langdurig draagcomfort.

Zit comfortabel om uw oren

De zachte oorkussens van nylon zijn zo gevormd dat zij zo weinig mogelijk druk op uw oren geven, door een optimale pasvorm aan de zijkant van uw hoofd. Het uiterst comfortabele oorkussenmateriaal is ontworpen voor stabiliteit en geluidsisolatie.

Leid uw team naar de overwinning met heldere communicatie

Coördineer missies helder en beslissend. Dankzij de flexibele uitklapbare microfoon met dempfunctie kunt u tijdens het gamen probleemloos communiceren met uw medespelers.

Uitklapbare microfoon, met stemdetectie

De hoogwaardige flexibele microfoon kan dichter bij uw mond worden gebracht, zodat u altijd duidelijk te horen bent. Doordat de microfoon unidirectioneel is, wordt uw stem perfect opgepikt zelfs tijdens de meest hectische momenten van het spel.

Close-up van de INZONE H7 met oorschelpen en de microfoon uitgeklapt naar links
Logo van Discord Certified
Discord Certified

De headset werkt perfect met de spraak-, video- en berichtenservice van Discord, voor probleemloos communiceren met vrienden tijdens het gamen online.

Zorgeloos gamen — zonder kabels, amper vertraging

Met onze draadloze INZONE H7-headset voor gamen kunt u vrijuit gamen zonder dat er kabels in de weg zitten. En met amper vertraging mist u nooit meer een moment, met nauwkeurige geluids- en beeldsynchronisatie. 

Goed voor een hele dag gameplezier

Game de hele dag of zelfs de hele nacht door. U kunt met één keer opladen tot wel 40 uur doorspelen. 

Eenvoudig ovaal ontwerp voor moeiteloze bediening

Onze INZONE H7 beschikt over ergonomisch vormgegeven bedieningsknoppen zodat u eenvoudig tijdens het gamen de functies en instellingen kunt aanpassen. 

Bedieningselementen linkerkant

Op de linkeroorschelp bevinden zich de belangrijkste bedieningsknoppen zoals voor het volume en het dempen van de microfoon. Klap de microfoon omhoog om deze te dempen. U vindt hier ook de uitklapbare microfoon en USB-poort met oplaadstatuslampje. 

Linkeroorschelp met knop voor volume, dempen van de microfoon, uitklapbare microfoon en USB-poort
Rechteroorschelp met de locatie van de knop voor game/chat-balansknop, de aan/uit- en de Bluetooth-knop
Bedieningselementen rechterkant

Op de rechteroorschelp bevindt zich de knop voor game/chat-balans, de aan/uit- en de Bluetooth-knop.

Personaliseer uw gameplay

Met onze INZONE Hub-pc-software kunt u uw INZONE H7-ervaring personaliseren door een groot aantal functies aan te passen aan uw voorkeuren, waaronder geluids- en hardware-instellingen. Pas met de EQ-functie de frequentiegebieden aan voor uw spel, voor extra helder en meeslepend geluid.

Perfect voor PlayStation 5®

Geniet met de INZONE H7 van het overweldigende geluid van Tempest 3D AudioTech voor gamen van PlayStation® 5, met een groter ruimtelijk bereik. Werkt naadloos met PlayStation®5-consoles en speciale Ps5™-functies voor krachtigere prestaties.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Bij Sony streven we ernaar de impact van onze producten en werkwijzen op het milieu te verkleinen. De verpakking van de INZONE H7 is vrij van plastic en bestaat alleen uit gerecyclede materialen en niet-geweven cellulose.

Drie borden met een selectie aan duurzame materialen
Groepsafbeelding van headset, USB-zendontvanger en oplaadkabel
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van uw INZONE H7-headset vindt u tevens een USB-C-oplaadkabel (1,5 m) en een USB-zendontvanger.

Verscherp uw zintuigen met INZONE-monitoren voor gamen

Onze INZONE-monitoren tillen uw game-ervaring naar een hoger niveau en helpen u maximaal te presteren.Specificaties en kenmerken

Ontdek uw doelwit, met de draadloze Sony INZONE H7-headset voor gamen. Ontworpen voor comfort, en met 360 Spatial Sound voor gamen bent u klaar voor elke missie.
  • 360 Spatial Sound voor gamen voor nauwkeurige detectie van tegenstanders

  • Zachte koepel en zachte nylon oorkusssens voor extra draagcomfort

  • Uitklapbare microfoon voor naadloze teamcommunicatie

  • Draadloze connectiviteit met USB-zendontvanger en Bluetooth

  • Batterijduur tot 40 uur

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu