Klik om de beste productaanbiedingen te bekijken

Kopen

199,00 €

Diagonaal zijaanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Vooraanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Zijaanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Diagonaal aanzicht van de INZONE H7 met de microfoon uitgeklapt naar links
Nauwkeurig geluid. Betere game-ervaring. 

Comfortabel genoeg om urenlang te dragen en met uitstekende geluidskwaliteit. De draadloze INZONE H7-gamingheadset is de perfecte partner voor elke game. Met 360 Spatial Sound voor gamen kun je nog preciezer horen en doelwitten of tegenstanders signaleren en hij ondersteunt je wanneer je het nodig hebt.

• Uitstekende geluidskwaliteit

 • Uitklapbare microfoon met dempfunctie 

• Gepersonaliseerd 360 Spatial Sound voor gamen

 • INZONE Hub aanpasbare instellingen

• Urenlang comfortabel gamen 

• Perfect voor PlayStation®5

Bekijk de INZONE H7-headset van alle kanten
Reageer als eerste met nauwkeurige detectie van je doelwit

Hoor je tegenstanders voordat zij jou zien. Met 360 Spatial Sound voor gamen en onze beproefde hardwaretechnologie kun je detecteren waar je tegenstanders zich bevinden en hoe ver ze van je vandaan zijn. Zelfs tegenstanders die zich in de schaduw verbergen of achter muren en obstakels staan, kunnen niet langer verborgen blijven.

Ontdek 360 Spatial Sound voor gamen

Sony's 360 Spatial Sound voor gamen kan worden geactiveerd via de pc-software INZONE Hub en biedt een nieuw ontwikkelde virtualizer voor gamen die meerkanaals stereogeluidssignalen reproduceert voor geluid zoals het door de makers van de game is bedoeld. Met de 360 Spatial Sound Personalizer in de smartphone-app krijg je ruimtelijk geluid dat is geoptimaliseerd voor de vorm van je oren, voor perfect gepersonaliseerde gameplay.

Ervaar 360 Spatial Sound voor gamen

Wil je ons ruimtelijke geluid testen op je favoriete apparaten? Zet je koptelefoon op en laat je meeslepen. Hoor nauwkeurig waar de tegenstander zit, hoe die beweegt en meer.

Optimale akoestiek dankzij geavanceerde technologie

De INZONE H7-headset is ontworpen om je gamemuziek tot leven te brengen. Een symmetrische akoestische structuur die flexibel genoeg is dat deze comfortabel om verschillende vormen en grootten van het hoofd past, verbetert de geluidskwaliteit en de ruimtelijke akoestische precisie.

Het geluid van je games authentiek gereproduceerd

Het ontwerp van het diafragma van de INZONE H7 bouwt voort op Sony’s expertise in koptelefoons voor muziek. Hij heeft een unieke vorm waardoor hij met precisie extreem hoge en lage frequenties kan reproduceren, voor een meeslepende game-ervaring.

Krachtige basfrequenties 

Baskanalen van de INZONE H7 controleren en optimaliseren de reproductie van lage geluidsfrequenties voor een krachtig basgeluid — diepe tonen zoals van motoren komen perfect tot leven. Ga op in het drama en de intensiteit van je spel.

Urenlang comfortabel gamen

De INZONE H7 is ontworpen voor optimaal comfort, zodat je kunt blijven doorspelen bij lange gamesessies. Deze headset blijft goed en veilig zitten, met minimale druk op de zijkant van je hoofd, en staat zo garant voor urenlang gameplezier.

Zit perfect om je hoofd

De brede, zachte koptelefoon verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd voor langdurig draagcomfort.

Zit comfortabel om je oren

De zachte oorkussens van nylon zijn zo gevormd dat zij zo weinig mogelijk druk op je oren geven, door een optimale pasvorm aan de zijkant van je hoofd. Het uiterst comfortabele oorkussenmateriaal is ontworpen voor stabiliteit en geluidsisolatie.

Leid je team naar de overwinning met heldere communicatie

Coördineer missies helder en beslissend. Dankzij de flexibele uitklapbare microfoon met dempfunctie kun je tijdens het gamen probleemloos communiceren met je medespelers.

Uitklapbare microfoon, met stemdetectie

De hoogwaardige flexibele microfoon kan dichter bij uw mond worden gebracht, zodat u altijd duidelijk te horen bent. Doordat de microfoon unidirectioneel is, wordt uw stem perfect opgepikt zelfs tijdens de meest hectische momenten van het spel.

Close-up van de INZONE H7 met oorschelpen en de microfoon uitgeklapt naar links
Logo van Discord Certified
Discord Certified

De headset werkt perfect met de spraak-, video- en berichtenservice van Discord, voor probleemloos communiceren met vrienden tijdens het gamen online.

Zorgeloos gamen — zonder kabels, amper vertraging

Met onze draadloze INZONE H7-headset voor gamen kun je vrijuit gamen zonder dat er kabels in de weg zitten. En met amper vertraging mis je nooit meer een moment, met nauwkeurige geluids- en beeldsynchronisatie.

Goed voor een hele dag gameplezier

Game de hele dag of zelfs de hele nacht door. Je kunt met één keer opladen tot wel 40 uur doorspelen.

Eenvoudig ovaal ontwerp voor moeiteloze bediening

Onze INZONE H7 beschikt over ergonomisch vormgegeven bedieningsknoppen zodat je eenvoudig tijdens het gamen de functies en instellingen kunt aanpassen.

Bedieningselementen linkerkant

Op de linkeroorschelp bevinden zich de belangrijkste bedieningsknoppen zoals voor het volume en het dempen van de microfoon. Klap de microfoon omhoog om deze te dempen. Je vindt hier ook de uitklapbare microfoon en USB-poort met oplaadstatuslampje.

Linkeroorschelp met knop voor volume, dempen van de microfoon, uitklapbare microfoon en USB-poort
Rechteroorschelp met de locatie van de knop voor game/chat-balansknop, de aan/uit- en de Bluetooth-knop
Bedieningselementen rechterkant

Op de rechteroorschelp bevindt zich de knop voor game/chat-balans, de aan/uit- en de Bluetooth-knop.

Personaliseer je gameplay

Met onze INZONE Hub-pc-software kun je je INZONE H7-ervaring personaliseren door een groot aantal functies aan te passen aan je voorkeuren, waaronder geluids- en hardware-instellingen. Pas met de EQ-functie de frequentiegebieden aan voor je spel, voor extra helder en meeslepend geluid.

Perfect voor PlayStation 5®

Geniet met de INZONE H7 van het overweldigende geluid van Tempest 3D AudioTech voor gamen van PlayStation® 5, met een groter ruimtelijk bereik. Werkt naadloos met PlayStation®5-consoles en speciale Ps5™-functies voor krachtigere prestaties.

Met het oog op duurzaamheid

Onze producten zijn stijlvol en speciaal ontworpen om het milieu te beschermen. Bij Sony streven we ernaar de impact van onze producten en werkwijzen op het milieu te verkleinen. De verpakking van de INZONE H7 is vrij van plastic en bestaat alleen uit gerecyclede materialen en niet-geweven cellulose.

Drie borden met een selectie aan duurzame materialen
Groepsafbeelding van headset, USB-zendontvanger en oplaadkabel
Inhoud van de verpakking

In de verpakking van je INZONE H7-headset vind je tevens een USB-C-oplaadkabel (1,5 m) en een USB-zendontvanger.

Verscherp je zintuigen met INZONE- monitor voor het gamen

Onze INZONE-monitoren tillen je game-ervaring naar een hoger niveau en helpen je maximaal te presteren.Specificaties en kenmerken

Ontdek je doelwit, met de draadloze Sony INZONE H7-headset voor gamen. Ontworpen voor comfort, en met 360 Spatial Sound voor gamen ben je klaar voor elke missie.
  • 360 Spatial Sound voor gamen voor nauwkeurige detectie van tegenstanders

  • Zachte koepel en zachte nylon oorkusssens voor extra draagcomfort

  • Uitklapbare microfoon voor naadloze teamcommunicatie

  • Draadloze connectiviteit met USB-zendontvanger en Bluetooth

  • Batterijduur tot 40 uur

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers