Downloads van hi-res audio

Hoor uw muziek zoals de artiest die heeft bedoeld. Hi-res-audiobestanden kopen en beluisteren is eenvoudig met de onderstaande muziekdiensten.

Muziek zoals u die nog nooit hebt gehoord

Op dezelfde wijze dat High Definition uw filmervaring heeft veranderd, zal hi-res audio uw muziekervaring transformeren.

hi-res installatie
Kopen. Downloaden. Luisteren.

Naar muziek luisteren in hoge resolutie is eenvoudig.

Kies een hi-res geluidsbestand uit de uitgebreide bibliotheken die door muziekdiensten worden aangeboden. Download het bestand na aankoop naar uw computer en speel het op een mobiel apparaat of een thuissysteem met hi-res audioapparatuur af.

Koop bestanden bij deze populaire muziekdiensten:

Sommige functies zijn mogelijk niet beschikbaar in uw land.

Qobuz

Onbeperkt muziek stream via Qobuz
Streamen in echte cd-kwaliteit. Meer dan 30 miljoen nummers. Complete repertoires. En de wereldprimeur: streamen in 24-bits hi-res. Online, onderweg en met hoge kwaliteit. Geniet van Qobuz met de beste hifimerken.
Qobuz is ook marktleider op het gebied van 24-bits hi-res downloads. Alle repertoires en alle platenlabels — Qobuz heeft het grootste aanbod van hi-res muziek.

Berliner Philharmoniker

Al meer dan 100 jaar worden er opnamen gemaakt van de muziek van het Berliner Philharmoniker. Met de oprichting van ons eigen label beginnen we aan een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van het orkest. Met onze releases willen we een uitgebreide muziekervaring bieden die aan de hoogste technische en redactionele normen voldoet en die onze muziek uit verschillende perspectieven weergeeft. Op onze website bieden we downloads aan in 24 bits en tot 192 kHz, stereo en surround. De gebruiker kan kiezen uit WAV- en FLAC-bestandsindelingen.

Bleep

Bleep selecteert muziek uit alle hoeken van de wereld, en laat u genieten van de beste muziek, ongeacht het genre, in de hoogst mogelijke kwaliteit, onder andere van een steeds groter wordende verzameling 24-bits mastertapes.

Cybele

Cybele is een innovatief label voor klassieke en moderne muziek dat producties niet alleen op fysieke geluidsdragers levert, maar ook als hi-res downloads zonder kwaliteitsverlies in FLAC-indeling of pure DSD-indeling aanbiedt.

Gimell

Download en luister naar de klassieke vocale harmonieën van de Tallis Scholars, opgenomen in helder geluid met hoge resolutie door hun platenlabel Gimmel.

hd-klassik

Ontdek de veelzijdige wereld van klassieke labels voor audioliefhebbers en geniet van het oorspronkelijke geluid van tijdloze muziek in FLAC- en DSD-downloads met hoge resolutie, gouden USB-flashstations, SACD's, cd's en nog veel meer.

Linn Records

Linn Records was het eerste label dat Studio Masters DRM-vrij aanbood en duizenden klanten hebben deze al gedownload. Ze produceren muziek precies zoals de artiest het heeft bedoeld en zijn in 2010 door Gramophone benoemd tot 'label van het jaar'.

Label Naim

Hier hebben ze een oor voor het beste muzikale talent en uitstekende geluidskwaliteit. Geniet van een uitgebreid aanbod aan artiesten en genres in 24-bits 192-KHz High Definition Naim-geluid in WAV-, FLAC- of ALAC-indeling.

7digital

Kies uit een van 's werelds grootste collecties van hoogwaardige opnamen. Wanneer u uw muzieknummers hebt gekocht, worden ze op een veilige plaats in de cloud opgeslagen die u via internet of een mobiele app kunt bereiken.

Digitale audio tot in de perfectie

Hi-res audio laat muziek klinken zoals de artiest het bedoeld heeft.

Audio met hoge resolutie: producten

Met producten van Sony voor audio met hoge resolutie bent u zowel onderweg als thuis op volle kracht verzekerd van muziek zoals de artiest die voor ogen had.