Navigatie overslaan

De hi-res Walkman®

Ontdek welke hi-res Walkman® bij uw luistergewoonten past

Consumenten zijn een groot deel van hun leven onderweg en hebben dan ook behoefte aan draagbare muziekgadgets, zoals een hi-res Walkman®, die hun mobiele levensstijl kunnen bijbenen. Tussen nu en 2022 verwacht PR Newswire dat consumentenbestedingen aan draadloze audio USD 54 miljard zal aantikken. Muziekfans en audiofielen willen dat hun favoriete muziek dient als een soundtrack voor de belangrijkste momenten in hun leven en met een hi-res Walkman® heeft hun muziek nog nooit eerder zo prachtig geklonken. Lees hier alles wat u moet weten over de hi-res Walkman® van Sony met tips over hoe u het model kunt kiezen dat het beste bij u past.

Hi-res Walkman® voor de moderne en stijlvolle luisteraar

Walkman® uit de NW-A20-serie

De eigenzinnige en opvallende stijl van de hi-res Walkman® uit de NW-A20-serie is voor de muziekliefhebber met stijl. De onmisbare kleuren van deze prettig aanvoelende afwerking passen gegarandeerd bij uw kleurrijke persoonlijkheid, of misschien wel bij uw favoriete handtas. De exclusieve, meegeleverde hoofdtelefoon met ruisonderdrukking uit de NW-A20-serie is ook geschikt voor hi-res audio, zodat u van uw favoriete muziek kunt genieten terwijl u zich voorbereidt op een dag op kantoor of een avondje stappen met vrienden. Laat muziek op uw smartphone maar zitten en gebruik uw telefoon alleen nog om dinerplannen te sms'en of op sociale media inspiratie voor uw outfit op te doen. Speel uw muziek af met dit apparaat, met Bluetooth®-streaming en een batterijlevensduur van meer dan 50 uur. Waar u ook naartoe gaat, u weet zeker dat u de gangmaker bent. Begin het feest met een nummer dat net zo uniek is als uzelf, zoals 'Style' van Taylor Swift.

Hi-res Walkman® voor luisteraars in beweging

NWZ-A17 Walkman®

Neem het geluid van de compacte NWZ-A17 hi-res Walkman® makkelijk mee in uw zak. Met deze Walkman® verstoren het geruis en de drukte van het dagelijks leven uw luistergenot niet. Zelfs voor drukke ouders die zich naar kantoor of naschoolse activiteiten moeten haasten, past deze draagbare muziekspeler van 65 gram gemakkelijk in de dagelijkse routine. Dankzij een batterijlevensduur tot 30 uur en een microSDXC-kaartsleuf om het ingebouwde geheugen van 64 GB uit te breiden, kunt u al uw favoriete nummers toevoegen en ze overal mee naartoe nemen, wat de dag ook brengt. U hebt uw soundtracks altijd binnen handbereik met het compacte formaat en de special ontwikkelde interface. Begin uw drukke dag met een album dat zo energiek is als uzelf, zoals 'Art Angels' van Grimes. Met hi-res audio hoort u iedere pulserende beat en sprankelende toon van de elektro-zangeres en haar veelgeprezen werk uit 2015. Als u uw eigen afspeellijst hebt om op gang te komen, zal de DSEE HX™-capaciteit van dit apparaat bestaande muziek upgraden naar geluidskwaliteit van bijna hi-res kwaliteit. 

Hi-res Walkman® voor de luisteraar die wil ontspannen

Walkman® uit de NW-ZX100-serie 

Ontspannen genieten van uw favoriete nummers was nog nooit zo eenvoudig als met de hi-res Walkman® uit de NW-ZX100-serie. Laat uzelf gaan bij het grootse geluid van hi-res audio en ontstress na een lange, vermoeiende dag. Kom weer helemaal tot rust met de kalmerende geluiden van Louis Armstrongs 'What a Wonderful World'. Dankzij het speciaal ontwikkelde aluminium frame van de NW-ZX100 kunnen zelfs verschuivingen of trillingen van buitenaf niet binnendringen. Trakteer uw oren op muziekstreaming van hoge kwaliteit dankzij de LDAC-technologie van Sony. De bitsnelheid is drie keer zo hoog als bij standaard Bluetooth® zodat u een superieure, draadloze luisterervaring krijgt bij iedere track. Combineer de speler met een draadloze Bluetooth®-hoofdtelefoon zoals de MDR-1ABT om uw mobiele ervaring nog beter te maken en iedere noot van uw favoriete nummer kristalhelder te horen. Wanneer het tijd voor uzelf is en u een meditatief momentje nodig hebt met muziek, is deze speler uw bron van rust en ontspanning. Met een batterijlevensduur van 70 uur en 128 GB aan uitbreidbare opslag kunt u al uw favoriete artiesten aan uw afspeellijsten toevoegen.

Hi-res Walkman® voor echte audiofielen

NW-ZX2 Walkman®

De NW-ZX2 hi-res Walkman® is bedoeld voor de serieuze audiofiel die elke seconde van zijn luisterervaring waardeert. Deze luisteraars zijn niet bereid kwaliteit in te leveren en de ZX2 brengt hun muziek tot leven zoals nooit tevoren. Ervaar het geluid van uw favoriete klassiekers zoals 'Kind of Blue' van Miles Davis of moderne favorieten zoals 'Sea Change' van Beck met de hoogwaardige afspeelkwaliteit van door PCM (Pulse Code Modulation) geconverteerde inhoud (DSD 64/DSD128) en hetzelfde warme geluid als het origineel in DSD (Direct Stream Digital). Deze combinatie zorgt voor een ongeëvenaarde luisterervaring, warme stemmen en heldere geluiden voor impact en helderheid bij ieder nummer. Een droom voor iedere audiofiel. 

Met de 128 GB aan uitbreidbaar geheugen van de NW-ZX2 kunt u elke artiest in uw muziekcollectie met u mee nemen. En dankzij 33 uur afspeeltijd past zelfs de batterij bij uw eindeloze liefde voor muziek. 

Speel af en geniet

Hoe groot uw muziekbibliotheek ook is, er is altijd een hi-res Walkman® verkrijgbaar die deze aankan. Billboard meldt dat vorig jaar de omzet van digitale muziek voor het eerst de omzet van fysieke muziek heeft overschreden. Klanten willen hun muziek altijd kunnen afspelen, of dat nu via streamingplatforms of digitale muziekbestanden is. De verscheidenheid van verkrijgbare hi-res Walkman®-modellen is ontworpen om aan uw behoeften te voldoen en bij uw persoonlijkheid te passen — of u nu een kleurrijke fashionista bent die de laatste trends volgt of een ambitieuze audiofiel die uw fysieke collectie wil overbrengen naar het tijdperk van digitaal luisteren. 

Muziek en leven: trends en nieuws voor muziekliefhebbers.