Verkrijgbaar vanaf

270,00 €

(inclusief btw)
27

3.9 gebaseerd op 27 klantbeoordelingen

7
13
5
1
1
Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Meest handig (positief)
0

Goede klank, mooi design

DAB/FM/AM 14/11/2017 door arie539 (België)

Spijtig dat men via de afstandsbediening niet met cijfertoetsen naar een zender kan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

Meest handig (kritisch)
0

Prima set.

DAB/FM/AM 13/10/2018 door Rafcke54 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet aan de verwachtingen, enkel jammer dat er geen standaard aansluiting is voor een DAB antenne, ontvangst binnenhuis is onbestaande, vind bij en scan geen enkel DAB station,zodoende is het toestel enkel bruikbaar met FM. Via FM goed ontvangst met een antenneversterker.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

27 klantbeoordelingen

2 Modellen

Modellen

0

Triestig

DAB/FM/AM 03/01/2021 door Niet tevreden cliënt (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik kocht een goede hifiketen...maar geen Nederlandse handleiding! Hoe is dit mogelijk?

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Slecht

Vormgeving

Redelijk

Gebruiksgemak

Slecht

0

0

Reactie van Customer Support
07/01/2021

Hallo,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Middels onderstaande link kunt u de Nederlandse handleiding van de CMT-SBT100B vinden.
http://bit.do/fMpBH
Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met onze technische ondersteuning.
020-346 9524 customersupport.nl@eu.sony.com

Groeten,
Customer Support Sony Nederland

0

Stijlvol designtoestel

DAB/FM/AM 23/12/2020 door LRX5100 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Perfect toestel, voldoet volledig aan mijn wensen. Schitterend geluid, eenvoudig te bedienen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Fijn geluid en makkelijk te bedienen

DAB/FM/AM 23/08/2020 door Ans70 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Enkele weken in huis en heel tevreden! Iedereen blij.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Geen Dab radio aanwezig, dit stond wel op de site

FM/AM 02/07/2020 door JohnKelly (Nederland)

Gekocht bij Otto, waarbij vermeld stond dat er DAB radio in zou zitten. Dit is echter niet het geval. Kwalijke zaak.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Redelijk

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

1

0

Prima hifisysttem voor goede prijs

DAB/FM/AM 22/04/2020 door frewan (Nederland)

Goede installatie voor aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit. Wel heb ik 2 minpunten. Een ouderwetse draadantenne en geen mogelijkheid voor aansluiting bij bijv. Ziggo voor goed ontvangst en alle stations FM en DAB. Bluetooth werkt niet met Bose koptelefoon. Koppeling wordt niet gemaakt.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
27/04/2020

Goedemorgen,

Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw systeem!

De Bluetooth functie in deze speler is enkel een ontvanger (zodat je muziek af kunt spelen van bijvoorbeeld uw smartphone) en kan dus geen geluid uitsturen. Hierdoor is een verbinding met een draadloze hoofdtelefoon niet mogelijk.

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.
Klantenservice: https://bit.ly/2RfJaxN.
Met vriendelijke groet,

Rob

0

Compact hifisysteem goede prijs/kwaliteit

DAB/FM/AM 13/12/2019  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Begin deze maand gekocht doet alles wat ik er van verwachte, momenteel moet is nog wat uitzoeken wat het probleem is met bluetooth waarschijnlijk foutje bij mij.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

Reactie van Customer Support
17/12/2019

Goedemorgen Jessika,

Meer informatie over onder andere de bluetooth instellingen kunt in de handleiding vinden via de onderstaande link.

Handleidingen CMT-SBT100B: https://bit.ly/35xmwae

Indien u nog verdere vragen heeft willen wij u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://bit.ly/38MDQtF

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Eenvoud en gemak

DAB/FM/AM 21/05/2019 door Asje (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een eenvoudig set, maar doet wat het moet doen. Geluids-kwaliteit is voldoende voor thuis gebruik.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie klank en mogelijkheden

FM/AM 19/04/2019 door Franky99 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik heb het systeem nu twee weken in gebruik en ben zeer tevreden over de mogelijkheden en goede klank. Al mijn CD's en usb-memory-sticks worden gelezen en goed weergegeven. De radio-ontvangst via DAB+ werkt zeer zuiver en geeft een ruim aanbod aan zenders. Bluetooth verbinding maken vroeg een beetje meer geduld om te realiseren, maar werkt prima. Dus aan alle criteria die ik had gesteld is voldaan. Wat ontbreekt op de display is de naam en/of uitvoeder van de gespeelde nummers. De handleiding is in véél talen behalve het nederlands.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Kan beter

DAB/FM/AM 06/03/2019 door Marcdv (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Nu onlangs gekocht, ontgoocheld over CD-speler en bluetooth connectie want deze geven onvoldoende informatie weer (titel en uitvoerder worden niet vermeld), wat toch essentieel is voor mij. De doos vermeld RDS maar daar is niks over te vinden in de handleiding.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
11/03/2019

Goedemorgen Marc,

Vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent met de CMT-SBT100. In de handleiding staat het volgende over de RDS: 'Wanneer u afstemt op een zender die RDS-diensten aanbiedt, wordt informatie zoals de naam van de dienst of de zender met de uitzending meegestuurd.'

Indien u nog verdere vragen heeft willen we u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice.

Klantenservice: https://campaign.odw.sony-europe.com/support/index.html

Met vriendelijke groet,

Willem

0

Prima set.

DAB/FM/AM 13/10/2018 door Rafcke54 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Voldoet aan de verwachtingen, enkel jammer dat er geen standaard aansluiting is voor een DAB antenne, ontvangst binnenhuis is onbestaande, vind bij en scan geen enkel DAB station,zodoende is het toestel enkel bruikbaar met FM. Via FM goed ontvangst met een antenneversterker.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

Uitstekend

DAB/FM/AM 22/02/2018 door rayver (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Over het algemeen prachtig look, geluid. Echter jammer dat ik bluetooth niet kan gebruiken met mijn draadloze koptelefoon die ik samen gekocht heb met die bedoeling. Als dit mogelijk was had ik vijf sterren gegeven.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

1

0

0

prima prijs-kwaliteit verhouding

DAB/FM/AM 02/02/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Niet volledig tevreden wat betreft het kunnen vastleggen van de FM-zenders en DAB+. Kan bijvoorbeeld Arrow Classic Rock niet ontvangen. Bij automatisch zender zoeken, komen steeds de zelfde zenders terug.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Goede klank, mooi design

DAB/FM/AM 14/11/2017 door arie539 (België)

Spijtig dat men via de afstandsbediening niet met cijfertoetsen naar een zender kan.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

4

0

0

Ver beneden de verwachting

DAB/FM/AM 20/04/2017 door Kraaijenbrink (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Heb 15 maart 2017 dit Home Audio Systeem gekocht. Heb het geïnstalleerd. Tot op heden is het mij nog niet gelukt er met de mee geleverde antenne muziek uit te krijgen die het aanhoren waard is.

Geluidskwaliteit

Redelijk

Kenmerken

Redelijk

Gebruiksgemak

Gemiddeld

5

1

0

Ik vind het een prachtige radio

DAB/FM/AM 13/03/2017  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Er komt een voormirabel geluid uit en ben er zeer tevreden over.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

hij werkt super goed

DAB/FM/AM 08/03/2017  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

ik geniet er dagelijks van hij is geweldig zeer aan te bevelen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed product

DAB/FM/AM 14/07/2016 door Zuid2016 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

14 dagen geleden gekocht prima apparaat , werkt zoals het hoort duidelijke beschrijving, gekocht voor dab+, ik vindt het toch jammer dat er geen FM aansluiting opzit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Goed

0

2

0

Geweldig

DAB/FM/AM 12/07/2016 door wilwillem (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Half juni kocht ik deze Smart-TV. Ik ben er helemaal blij mee. Prachtige kleuren, beeldscherm 50 inch groot genoeg voor mij.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

10

0

Sony

DAB/FM/AM 08/01/2016 door JHJn (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Geweldig om naar te luisteren, ik zou het iedereen aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

mooie, compacte stereoset met prima geluid!

DAB/FM/AM 11/12/2015 door CRKS (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

voor: Gemakkelijke installatie met via de bijgeleverde draad antenne prima DAB+ ontvangst. Goede geluidskwaliteit voor deze categorie. Voldoende volume voor flinke (slaap)kamer. Mooi, compact apparaat. Gemakkelijk te bedienen, ook bij timer- en sleepinstellingen. tegen: Mis ingang voor standaard antenne. Mis coax in-/uitgang geluid van/naar andere apparaten om bijvoorbeeld televisiegeluid weer te geven via dit systeem.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

ontevreden

DAB/FM/AM 14/09/2015 door beumpke (Nederland)

nog steeds geen handleiding in het Nederlands op papier

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Gemiddeld

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

Sony inDe kast

FM/AM 07/06/2015 door De langen (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Klasse toestel pc verbinden via Bluetooth USB aansluiting cd

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Goed geluid, verder matig.

DAB/FM/AM 17/03/2015 door Gertje54 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige maand gekocht en werkt naar behoren. Stoort bij sommige zender meer dan wenselijk. DAB werkt niet goed. Constant storing (de zender valt weg).

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

2

0

0

Goed geluid en veel mogelijkheden

FM/AM 11/02/2015 door bassman1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week gekocht en doet het geweldig. Aan te raden voor een heel gunstige prijs geweldige kwaliteit. CD speler, bluetooth, NFC, USB-ingang. Dit model heeft FM, terwijl het andere model DAB+ heeft. Maar FM gebruik ik niet, omdat ik radio stream vanaf mijn telefoon. En het geluid (want daar gaat het uiteindelijk om) zeer goed is.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

prima systeem

DAB/FM/AM 05/12/2014 door beatrix (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit systeem heb ik sinds twee weken in bezit en bevalt tot op heden prima. De bediening is vrij simpel en ik heb er tot nog toe veel plezier van. Het geluid is perfect.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

Zonder poespas !

FM/AM 29/07/2014 door L K L (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We zochten een systeem voor in de keuken: niet groot, alle knoppen aan de voorkant, degelijke tuner. En we kregen dit allemaal, samen met een goed regelbare klankkleur en voor hun prijs degelijke luidsprekertjes. En bloedmooi.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

3

0

0

zeer goede producten

FM/AM 06/06/2014 door coxn (België)

kocht de producten maanden geleden en ben er zeer blij mee.

Geluidskwaliteit

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Uitstekend

4

14