190,00 €

(inclusief btw)
23

4.3 gebaseerd op 23 klantbeoordelingen

10
12
0
0
1
Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

Let op: productbeoordelingen kunnen ook over productvarianten gaan. Sommige varianten, diensten en/of functies van dit product die in productbeoordelingen worden genoemd, zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

23 klantbeoordelingen

0

Mooi geluid

CMT-X3CD 06/04/2022 door 5289967 (België)

Heel sober van vormgeving en zeer goed van klank. Eén minpuntje: als ik het een paar tellen luider zet, overwegen de bassen. Tweede minpuntje: de bedieningsknoppen zijn klein en onduidelijk.

Geluidskwaliteit

Goed

Prestaties

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

Reactie van Customer Support
12/04/2022

Hallo 5289967,

Bedankt voor je beoordeling.
Wij willen je bedanken voor je feedback met betrekking tot het geluid en de bedieningsknop.
Door middel van de onderstaande link vind je de handleiding van het apparaat. Op pagina 7NL vind je meer informatie over de afstandsbediening.
https://bit.ly/3NWnO51
Tevens kan je het geluidseffect wijzigen op pagina 25NL.

Voor verdere ondersteuning kan je altijd even contact met ons opnemen met behulp van de onderstaande link.
https://cutt.ly/mTLicVp

Groeten,
Dalia @Sony Support NL

0

mooi design!

CMT-X3CD 16/12/2021 door mkos (België)

Neemt weinig plaats in, ideaal om af en toe nog eens een CD af te spelen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Een mooi en goed geluid

CMT-X3CD 13/10/2021 door Harry62 (Nederland)

Heb hem op 11-10- 2021 gekocht Goed geluid Makelijk in gebruik Een aanrader

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Prestaties

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Erg mooi front! Erg goed geluid voor een klein app

CMT-X3CD 07/07/2021 door Robertenmieke (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het ziet er mooi uit, zeker het front. Achterkant misschien iets “te royaal”. Geluid uitstekend. Afstandbediening voor heden ten dage aan de lompe kant. Moet veel mooier vormgegeven kunnen worden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Cd speler

CMT-X3CD 07/03/2021 door Hugovs (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Vorige week aangekocht en snel eenvoudig geïnstalleerd, zowel de bluetooth functie als de instelling van de radiozenders verloopt vlekkeloos. Met de bijgeleverde afstandsbediening is de bediening van de cd speler eenvoudig en vlug onder de knie. Het geluid is meer dan behoorlijk dus weeral een tevreden klant

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede klank en ontvangst

CMT-X3CD 27/03/2020 door henry40 (België)

allesok een min punt de radio is zwaar de display bovenaan is onleesbaar veel te weinig belicht

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi design en goede klank

CMT-X3CD 19/12/2019 door Oldman52 (België)

Mooi design, goede klank en gemakkelijk in te stellen

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Rommel in een mooie doos

CMT-X3CD 18/02/2019 door cdevos5 (België)

Ziet er mooi uit maar dat is het dan ook. Na dik 3 jaar de geest gegeven. Onvoorstelbaar.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

Reactie van Customer Service
20/02/2019

Hallo,

Vervelend om te horen dat uw apparaat defect is gegaan. Wij zouden u adviseren contact op te nemen met ons reparatiecentrum. Zij kunnen een coulance toepassen aan de hand van uw aankoopbewijs en het exacte defect.

SCD (service center Deinze)
09 386 76 67
info@scd.be

Mocht u verdere vragen hebben kunt u onze klantenservice contacteren:

AV & VAIO CST NL
02 712 162 6
customersupport.be-nl@eu.sony.com

Met vriendelijke groet,
Marlon

0

GOEDE SCORE

CMT-X3CD 02/01/2019 door MARCEL09 (België)

PAS AANGEKOCHT VERZENDING OK WEL WAT STORING OP RADIO

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

goede prijs kwaliteit

CMT-X3CD 28/01/2018 door Pimpka14 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Dit product is een zeer goede prijs kwaliteit,speel zeer goed goede posten ontvansten,geluid is van goede kwaliteit.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Bluethooth speaker met mooie vormgeving

CMT-X3CD 13/01/2018  (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

De Bluethooth speaker heeft een perfect geluid en een strakke vormgeving. Aansluitmogelijkheden zijn prima. We gaan deze gebruiken in de keuken en in de caravan.

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Gezocht en gevonden.

CMT-X3CD 30/08/2017  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Na langwikken en wegen om een degelijk radio/CD toestel in de keuken te kunnen installeren is onze keus op dit toestel gevallen. Past bij de keuken en voldoet aan onze zoektocht.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

uitstekend

CMT-X3CD 10/06/2017 door els13 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Mooi design, diepe klank, praktische handleiding, gemakkelijk gebruik

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Meer dan zijn geld waard

CMT-X3CD 06/01/2017 door Nathalie268 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Fantastisch product met heel veel mogelijkheden in een compact stevig design . Alles erop en eraan en wat een mooie klank. En dat voor een schappelijke prijs. Prachtig design trouwens.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Compact met super sound!

CMT-X3CD 03/01/2017 door PBL1 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Prima product! Werkt zoals verwacht. Afstandsbediening werkt wat moeilijk, ingewikkeld en je moet de knoppen goed indrukken en goed richten.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Redelijk

0

0

0

Prijs-kwaliteit is dit een zeer goed product!

CMT-X3CD 27/12/2016 door Mitje (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer tevreden met de aankoop. Alhoewel een lastminute beslissing zeker en vast een goede beslissing!

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Super

CMT-X3CD 20/11/2016 door Alex 2211 (Nederland) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zeer goed geluid met heel veel optie's en mogelijkheden.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Uitstekend

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0

0

Prachtig geluid en lekker klein

CMT-X3CD 28/08/2016 door micd33 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

We zochten een goed radio, cd speler voor de keuken. Na vele testen en reviews te hebben gelezen zijn we deze Sony gaan bekijken in de winkel. Wat ons direct opviel was de goed klankkwaliteit voor deze radio. Mooi, klein en goed. We zijn er zeer tevreden mee.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

1

0

0

mooi toestel

CMT-X3CD 18/08/2016  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

begin augustus gekocht , handleiding is niet erg duidelijk

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Gemiddeld

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Gemiddeld

0

0

0

strak design. Gebruiksvriendelijk

CMT-X3CD 07/08/2016  (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Zochten een audiosysteempje om gemakkelijk te verplaatsen. Zeer geslaagd. En mooie sound

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Leuk toestel klein maar dapper

CMT-X3CD 25/11/2015 door blockie24 (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Ik ben heel tevreden van dit toestel.Enig minpuntje Bluetooth is te zwak

Geluidskwaliteit

Goed

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Mooi en goed

CMT-X3CD 09/04/2015 door KWAELKEN (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het is een klein en handig toestel dat voldoende geluid produceert om een standaard woonkamer van muziek te voorzien. De klankkleur van het toestel zou iets beter kunnen.

Geluidskwaliteit

Gemiddeld

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Goed

Gebruiksgemak

Goed

0

0

0

Volslanke klank

CMT-X3CD 12/02/2015 door Opa JP (België) Geverifieerde verkoper Geverifieerd

Het compacte toestel is gemakkelijk in gebruik en heeft een mooie klank. Wij zijn er zeer tevreden over. Alle mogelijkheden werden nog niet allemaal getest. Maar ik kan het zeker aanbevelen.

Geluidskwaliteit

Uitstekend

Kenmerken

Goed

Vormgeving

Uitstekend

Gebruiksgemak

Uitstekend

0

0