HIFISYSTEMEN

Hifisysteem met Wi-Fi®-/BLUETOOTH®-technologie

CMT-X7CD/ X7CDB
Afbeelding van Hifisysteem met Wi-Fi®-/BLUETOOTH®-technologie

40W

CMT-X7CD

400,00 €

(inclusief btw)

40W

CMT-X7CDB

430,00 €

(inclusief btw)
Afbeeldingen van Hifisysteem met Wi-Fi®-/BLUETOOTH®-technologie
Afspelen en streamen, allemaal vanuit één plek

Cd-speler, afspelen via USB en draadloos streamen

Al uw favoriete nummers zijn binnen handbereik. Stream muziek vanaf uw smartphone of tablet, speel uw cd-collectie af en geniet van digitale muziek die is opgeslagen op een USB-stick. Dit ruimtebesparende audiosysteem heeft meerdere draadloze opties, twee speakers van 20 W en een digitale S-Master-versterker voor een rijk basgeluid en scherpe, heldere vocalen.

Twee speakers van 20 W
Krachtige audio

Profiteer van de gecombineerde kracht van 40 W uit twee speakers met volledig bereik, plus dubbele passieve radiatoren voor extra krachtige baslijnen.

Ingebouwde Wi-Fi® en NFC
Draadloze aansluitmogelijkheden

Speel al uw muziek af vanaf een smartphone of tablet door een One-touch connection te maken met NFC en de muziek te streamen via ingebouwde Wi-Fi® en Bluetooth®.

Cd-speler
Al uw favoriete nummers

Herontdek uw cd-collectie met een cd-speler aan de bovenzijde of luister naar uw favoriete radioprogramma's met een FM-tuner.

Indrukwekkende bas, compacte vormgeving

Geniet van rijke bastonen en een helder geluid vanuit een compact apparaat met een ruimtebesparende vormgeving. De met mica versterkte cellulaire speakers leveren groots geluid met minimale vervorming dankzij de lichte doch stevige vormgeving. Dubbele passieve radiatoren verbeteren de lage tonen die worden geproduceerd door twee speakers met volledig bereik, voor bas met een boost.

Digitale S-Master-versterker
De wetenschap van beter geluid

S-Master digitale verwerkingstechnologie herstelt, verfijnt en optimaliseert geluidssignalen zodat u kunt genieten van perfect geluid dat recht doet aan het origineel.

ClearAudio+
Altijd luid en duidelijk

Luister naar prachtig heldere muziek met ClearAudio+: een combinatie van audiotechnologieën van Sony die de weergave van al uw muziek optimaliseren.

Aangepaste en vooraf ingestelde equalizer
Personaliseer uw geluid

Met de aangepaste en vooraf ingestelde equalizer kunt u audio handmatig aanpassen om het beste uit uw muziek te halen, of kies een vooraf ingestelde optie die bij het genre past.

Hoor meer in elk nummer

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE)

De DSEE schaalt gecomprimeerde digitale muziekbestanden (mp3, ACC, ATRAC en WMA) op. De hoge en lage tonen die verloren gaan bij het compressieproces worden hersteld, waardoor u een rijk geluid krijgt dat dichter bij cd-kwaliteit komt

DSEE
Maak verbinding met uw muziek

Naadloos streamen via Wi-Fi®, DLNA of AirPlay

Al uw muziek, één verbinding. Stream draadloos vanaf uw smartphone, tablet of laptop met behulp van Wi-Fi®, DLNA en AirPlay. Krijg gemakkelijk toegang tot onlinemuziekdiensten of luister naar muziek die is opgeslagen op uw apparaten door een One-touch connection te maken met NFC en te streamen via Bluetooth®.

Ontworpen voor de manier waarop u naar muziek luistert

Direct toegang tot de nieuwste nummers dankzij verschillende onlinemuziekdiensten, zoals Spotify®, Deezer en TuneIn.

Onlinemuziekdiensten
NFC en Bluetooth®
Totale luistervrijheid

One-touch listening via NFC en Bluetooth®

Raak de stereo aan met uw NFC-smartphone om direct verbinding te maken en stream muziek draadloos via Bluetooth®. U kunt ook handmatig verbinding met Bluetooth® maken.

Slimme bediening op afstand met SongPal

Een wereld vol muziek binnen handbereik

Met de SongPal-app beheert u eenvoudig en intuïtief uw luisterervaring. Installeer de app op uw mobiele telefoon voor volledige controle over uw muziek, apparaatinstellingen en nog veel meer: alles met één app.

SongPal-app
Fraaie vormgeving

De indrukwekkende CMT-X7CD combineert stijl met inhoud. De uitgesproken vorm is kenmerkend voor de Definitive Outline-vormgeving en vormt een perfecte harmonie met uw interieur.

Compacte vormgeving
Past bijna overal

De CMT-X7CD is slechts 385 mm groot en past perfect op boekenkasten, aanrechten en nachtkastjes.

Cd-speler aan de bovenzijde
3-in-1

Een volledige hifi-installatie in een compact, alles-in-één ontwerp met een cd-speler aan de bovenzijde en ingebouwde radiotuner.

Afspelen en laden

Sluit een USB-stick of mp3-speler aan op de USB-poort en geniet van al uw digitale muziek. U kunt zo ook uw tablet of smartphone ook laden.

USB-poort
AUX-ingang
Analoge ingang

Met de Aux-audio-ingang kunt u digitale muziekspelers aansluiten op het speakerdock voor eenvoudige toegang tot muziek (kabel niet meegeleverd).

Ethernetkabel
Ethernetpoort

Sluit een ethernetkabel aan voor een stabiele verbinding tijdens het streamen van muziek.

Specificaties en kenmerken

Al uw favoriete muziek is binnen handbereik. Stream muziek vanaf uw smartphone of tablet, luister naar uw cd-collectie en speel al uw digitale muziek af vanaf een USB. Dit ruimtebesparende audiosysteem heeft meerdere draadloze opties, twee speakers van 40 W en een digitale S-Master-versterker voor een rijk basgeluid en scherpe, heldere zang. 
  • DSEE-upscaling herstelt de kwaliteit van gecomprimeerde bestanden

  • Digitale S-Master-versterker voor pure geluidskwaliteit

  • Geweldig klinkende muziek in één stap met ClearAudio+ 

  • Eenvoudige Bluetooth®-connectiviteit met NFC One-Touch

  • Muziek streamen via Wi-Fi® met DLNA en AirPlay

Speakertype
Volledig bereik + passieve radiator
Uitgangsvermogen
Totaal 40 W
Aansluitingen in/uit
Analoge audio-ingang (1), Ethernetpoort, Speakeruitgang voorzijde (2 ingebouwde speakers, USB-poort (1)

Inhoud van de verpakking

AC-netsnoer, FM-antenne, Lithium-knoopcelbatterij, Afstandsbediening, Gebruiksaanwijzingen, Garantiekaart

Sony streeft er niet alleen naar om producten, diensten en inhoud te leveren die voor een geweldige gebruikerservaring zorgen, maar werkt er ook naartoe om de ecologische voetafdruk van het bedrijf tot nul te reduceren. Meer over Sony en het milieu

Beoordelingen

Meningen van gebruikers